Να ρωτήσω.. έχω αρχίσει μια κλασσική διατροφή. Δηλαδή τα 5 γεύματα, που προσπαθώ να τα κάνω κάθε 3ωρο. Και εδώ και 4 μέρες έχω αρχίσει και γυμανστήριο και μου αρέσει πάρα πολύ.
Στο γυμναστήριο δεν κάνω κάποιο πρόγραμμα, δηλαδή ξεκινάω με διάδρομο για ζέσταμα και μετά κάνω τις κυκλικές ασκήσεις που έχει το γυμναστήριο, δηλαδή ασκήσεις απλές για χέρια- πόδια. Μετά πάω ελλειπτικό, το οποίο με κουράζει πολύ και δεν το έχω συνηθίσει ακόμα και μετά κλείνω με λίγο ποδήλατο.
Διαβάζω τώρα από αυτά που λέγανε και εδώ παλιά ότι μπορεί το λίπος να γίνει μυς.. Όχι να καεί δηλαδή; :/
Γιατί εγώ αυτό θέλω, να κάνω δηλαδή τη διατροφή μου για να χάσω τα κιλά που θέλω και με τη γυμναστική να βοηθήσω αυτή τη διαδικασία. Δεν το σκέφτομαι καλά; :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.