Ε τώρα τι να σου πω... Αν θεωρείς ότι οποιοσδήποτε δεν δέχεται τις πολιτικές ακρότητες του κομμουνισμού είναι "φανατικός αντικομμουνιστής", τότε είμαι, όπως είμαι και "φανατικός αντικαπιταλιστής" (δεν δέχομαι τις ακρότητες του καπιταλισμού), "φανατικός αντιεθνικιστής" (έχω σοβαρότατες αντιρρήσεις στην χρήση της έννοιας του "έθνους" στην πολιτική σκηνή) κτλ
Νομίζω όμως πως θα πρέπει να ξαναρίξεις μια ματιά στην έννοια που έχει η λέξη "φανατικός" και να αναρωτηθείς μήπως με αυτή χαρακτηρίζονται και κάποιοι άλλοι. Πριν ήμουν "ακροδεξιός", τώρα είμαι "φανατικός αντικομμουνιστής", αύριο ποιος ξέρει; Btw, απλά να πω πως έχω συνεργαστεί και συνεργάζομαι ακόμη με αριστερές οργανώσεις στα πλαίσια της υπεράσπισης των μειονοτήτων και των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων, και γι' αυτό με ενόχλησε ιδιαίτερα και αυτός ο χαρακτηρισμός σου.
Με συγχωρείς ειλικρινά, αλλά απαξιώ να συνεχίσω τη συζήτηση με άτομα που όχι μόνο συνθηματολογούν, αλλά αποκρούουν ότι δεν τους αρέσει με τέτοιου είδους "επιχειρήματα". Λυπάμαι...