Neraida
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Γιατι τοτε ειμαι και εγω ενας απο αυτους....
teo
Πολύ δραστήριο μέλος

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

ΥΠ. : θα το ψαξω το θεμα αυτο

Κι αν βρεις ένα παραθυράκι, κατά το οποίο "επιτρέπεται", σε διαβεβαιώ ότι στην πράξη υπάρχουν συνέπειες για τους αντίπαλους του Κόμματος.
Neraida
Επιφανές μέλος

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμεις υποστηριζουμε την δημοκρατια δεν υποστηριζουμε την πλουτοκρατια δηλ. τους καπιταλιστες δηλ. την εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Δες το link που έδωσα προς την wikipedia. Φυσικά και δεν υπάρχουν άλλα νόμιμα κόμματα, πέρα από το ΚΚΚ, όπως άλλωστε σε όλες τις "σοσιαλιστικές" "δημοκρατίες". Ορίστε ξανά το link: https://en.wikipedia.org/wiki/Politics_of_CubaΣτο μονο που διαφωνω ειναι οτι στην κουβα αμα δεν κανω λαθος υπαρχουν και αλλα νομιμα κομματα
Γιδι?

καπιταλισμός = μία ιδέα, ένα σύστημα, μία θεωρία.
Αυτή η θεωρία από μόνη της δεν αφήνει περιθώρια για εκμετάλλευση, η εφαρμογή της έχει αποδειχτεί σε κάποιες περιπτώσεις κακή.
Όπως, όμως, και του κομμουνισμού.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Ε τώρα τι να σου πω... Αν θεωρείς ότι οποιοσδήποτε δεν δέχεται τις πολιτικές ακρότητες του κομμουνισμού είναι "φανατικός αντικομμουνιστής", τότε είμαι, όπως είμαι και "φανατικός αντικαπιταλιστής" (δεν δέχομαι τις ακρότητες του καπιταλισμού), "φανατικός αντιεθνικιστής" (έχω σοβαρότατες αντιρρήσεις στην χρήση της έννοιας του "έθνους" στην πολιτική σκηνή) κτλ"Φανατικος" αντικομμουνιστης ? Βεβαιος και εισαι το αρθρο "Πολιτικες ακροτητες" τα λεει ολα ποσο αντικομμουνιστης εισαι! βεβαιος προσωπικη σου επιλογη ειναι για το τι θα εισαι!!!
Νομίζω όμως πως θα πρέπει να ξαναρίξεις μια ματιά στην έννοια που έχει η λέξη "φανατικός" και να αναρωτηθείς μήπως με αυτή χαρακτηρίζονται και κάποιοι άλλοι. Πριν ήμουν "ακροδεξιός", τώρα είμαι "φανατικός αντικομμουνιστής", αύριο ποιος ξέρει; Btw, απλά να πω πως έχω συνεργαστεί και συνεργάζομαι ακόμη με αριστερές οργανώσεις στα πλαίσια της υπεράσπισης των μειονοτήτων και των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων, και γι' αυτό με ενόχλησε ιδιαίτερα και αυτός ο χαρακτηρισμός σου.
Με συγχωρείς ειλικρινά, αλλά απαξιώ να συνεχίσω τη συζήτηση με άτομα που όχι μόνο συνθηματολογούν, αλλά αποκρούουν ότι δεν τους αρέσει με τέτοιου είδους "επιχειρήματα". Λυπάμαι...
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

stelioskal
Νεοφερμένο μέλος

Και επιτέλους θα γίνουμε ΟΛΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι...Οι καπιταλιστες απεκτησαν τα μεσα παραγωγης οταν ειναι στην εξουσια. Οταν εισαι στην εξουσια (κυβερνηση)
εχεις και τα μεσα παραγωγης. Οταν ερθει ο σοσιαλισμος στην ελλαδα οι σοσιαλιστες-κομμουνιστες θα κοινωνικοποιησουν τα μεσα παραγωγης (σοσιαλιστικες σχεσης παραγωγης) για να λυσουν τα οξυμενα προβληματα της ελλαδας (ανεργεια,μισθοι και συνταξεις κλπ.).
teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε τώρα τι να σου πω... Αν θεωρείς ότι οποιοσδήποτε δεν δέχεται τις πολιτικές ακρότητες του κομμουνισμού είναι "φανατικός αντικομμουνιστής", τότε είμαι, όπως είμαι και "φανατικός αντικαπιταλιστής" (δεν δέχομαι τις ακρότητες του καπιταλισμού), "φανατικός αντιεθνικιστής" (έχω σοβαρότατες αντιρρήσεις στην χρήση της έννοιας του "έθνους" στην πολιτική σκηνή) κτλ
Νομίζω όμως πως θα πρέπει να ξαναρίξεις μια ματιά στην έννοια που έχει η λέξη "φανατικός" και να αναρωτηθείς μήπως με αυτή χαρακτηρίζονται και κάποιοι άλλοι. Πριν ήμουν "ακροδεξιός", τώρα είμαι "φανατικός αντικομμουνιστής", αύριο ποιος ξέρει; Btw, απλά να πω πως έχω συνεργαστεί και συνεργάζομαι ακόμη με αριστερές οργανώσεις στα πλαίσια της υπεράσπισης των μειονοτήτων και των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων, και γι' αυτό με ενόχλησε ιδιαίτερα και αυτός ο χαρακτηρισμός σου.
Με συγχωρείς ειλικρινά, αλλά απαξιώ να συνεχίσω τη συζήτηση με άτομα που όχι μόνο συνθηματολογούν, αλλά αποκρούουν ότι δεν τους αρέσει με τέτοιου είδους "επιχειρήματα". Λυπάμαι...
Σε χαρακτηρισα φανατικο αντικομμουνιστη γιατι προσπαθησες στο αρθρο πολιτικες ακροτητες να χτυπησεις τον πυρηνα της κομμουνιστικης ιδεολογιας. Διαβασα αυτο το αρθρο και δεν μου αρεσε καθολου . Αφου εισαι αριστερος πολιτης γιατι κανεις μεσω του αρθρου σου "πολιτηκες ακροτητες" ιδεολογικοπολιτικη επιθεση στην κομμουνιστικη ιδεολογια? Τι να υποθεσω ρε δημητρη , οτι και καλα εισαι αριστερος πολιτης ή ενας αντικομμουνιστης? βεβαιως δικαιωμα σου ειναι τι θα εισαι!!
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Ειλικρινα δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι κομμουινιστες. προσωπικα εγω δεν εχω τιποτα. μετακινουμε με λεωφοριο και με μετρο. Παντος αμα εχεις στοιχεια(αποδειξεις) γι΄αυτο το θεμα θελω σε παρακαλω να το καταγγηλεις![]()
Συγχαρητήρια! Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ζουν σύμφωνα με την ιδεολογία τους. Για τα παραδείγματα που ζητάς, ξέρω πχ "κομμουνιστή" που κυκλοφορεί όλη την ώρα με Gant και κυκλοφορεί με ένα ραλί (τώρα ακριβές μοντέλο δεν θυμάμαι) και είναι επίσης και ένας ΕΑΑΚίτης πχ των μηχανολόγων που σκάει μύτη με Cayenne. Έχω δει και αρκετούς άλλους, αλλά δεν θα τους απαριθμώ όλους...

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγχαρητήρια! Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ζουν σύμφωνα με την ιδεολογία τους. Για τα παραδείγματα που ζητάς, ξέρω πχ "κομμουνιστή" που κυκλοφορεί όλη την ώρα με Gant και κυκλοφορεί με ένα ραλί (τώρα ακριβές μοντέλο δεν θυμάμαι) και είναι επίσης και ένας ΕΑΑΚίτης πχ των μηχανολόγων που σκάει μύτη με Cayenne. Έχω δει και αρκετούς άλλους, αλλά δεν θα τους απαριθμώ όλους...
Οκ! ευχαριστω

1) να καταλαβαινει τις αναγκες των λαϊκων μαζων και να προτεινει λυσεις
2) να ειναι ταπεινος
3) να ειναι αγωνιστης
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

1) να καταλαβαινει τις αναγκες των λαϊκων μαζων και να προτεινει λυσεις
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι αυτό κατά κανόνα παραλείπεται...

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Και επιτέλους θα γίνουμε ΟΛΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι...
Εγω ξερω οτι στην ΕΣΣΔ δεν ηταν ολλα κρατικα αλλα υπηρχε και ιδιωτικη πρωτοβουλια
Ειμαι υπερ να υπαρχει ιδιωτικη πρωτοβουλια . Το θεμα ειναι η ιδιωτικη πρωτοβουλια πρεπει να ειναι ελεγχομενη απο το κρατος
teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Το βασικό πρόβλημα είναι ότι αυτό κατά κανόνα παραλείπεται...![]()
Γιατι το λες αυτο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Christos1971
- ESTELLA
- User2350
- Wonderkid
- Joji
- desp1naa
- giannhs2001
- physicscrazy
- taketrance
- Polipolikalos
- Xatzifragetas
- harry akritas
- L_D
- Αντικειμενικός
- fmarulezkd
- Griff
- Μαυρίκιος
- charmander
- Scott
- American Economist
- den antexw allh apotyxia
- Athens2002
- Angelo27
- T C
- Corona Borealis
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- louminis
- Olympiacos
- johnsala
- kogba
- Unseen skygge
- tslef8
- kiyoshi
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- Βλα
- Libertus
- fretoe
- hirasawayui
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.