Πολλοί τράππερς είναι ανώτεροι και σαν άντρες και σαν καλλιτέχνες. Τα τραγούδια τους καμιά φορά ακούγονται και είναι καλά για μπιτσόμπαρο, σε αντίθεση με τη συνεχή κλάψα του Λεκσ και άλλων τέτοιοων. Είναι λιγότερο ή καθόλου θηλυπρεπείς και πολύ πιο χαρισματικοί. Δε θα πέσουν κάτω αν τους κάνεις "φου". Μερικοί όπως ο Light έχουν και επιχειρηματικές ικανότητες. Συγκριτικά με τους κλαψιάρηδες, έχουν δικό τους στυλ.
stk? Πρέπει να ξέρω κάθε ατάλαντο κλαψιάρη; Μόνο τον δουπουθου έχω ακουστά συγγνώμη.
Για οποιονδήποτε άνθρωπο, ράππερ ή όχι, το να μπει σε άλλον ενώ είναι με τους "μπράβους του" είναι θετικό και απαιτεί θάρρος. Αυτονόητο για όποιον δεν έχει αποβάλλει κάθε τελευταία σταγόνα αντρισμού από πάνω του. Ο Light τις έφαγε πάρα πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή και δεν είναι McGregor, αλλά ελάχιστοι άνθρωποι έχουν το θάρρος του. Σημειωτέον πως δεν τον συμπαθώ καν και θέλω να φύγει εξαγωγή πίσω στην Αφρική.
Αντίθετα ο Λεκσ και όλα αυτά τα ανδρίκελα ποτέ δε θα έκαναν κάτι τέτοιο και δεν έχουν και κανένα άλλο χάρισμα. Τράππερς = χαρισματικότητα και αντρισμός σε βαθμό άνω του μετρίου, ενώ ανδρίκελα όπως λεκσ και μικρός κλέφτης = παραπονιάρικα manchilds χωρίς saving graces.
Εγώ είμαι υπέρ να μπουν στη στενή, αν έκαναν και κάνουν αυτά που φλεξάρουν.
Από τότε που έχεις ανδρίκελα σαν το λεξ ή το Λιάγκα ή οποινδήποτε σχεδόν άλλο σαν πρότυπο. Δεν υπάρχει υγιές αρρενωπό πρότυπο στην Ελλάδα και γενικά στη Δύση. Οι αθλητές είανι ρομποτάκια, οι στρατιώτες και οι στρατόκαυλοι πάντα ήταν και θα είναι πιόνια, οι καλλιτέχνες ακόμα και αυτοί που εκτιμώ(π.χ. Αργυρός) είναι παρένθετα σώματα για τη Σόου Μπιζ, δεν επιλέγουν καν τα ρούχα που θα βάλουν στα βίντεο κλιπ. Ο Σνικ μπορεί να είναι το καρακισταριό το ίδιο, αλλά έγραψε τους στίχους του και αγόρασε και επέλεξε τα ρούχα του.
Χωρίς καμιά εριστικότητα, είμαι απόλυτα σίγουρος πως δεν μπορείς να έχεις ούτε γι' αστείο ωραίες γυναίκες για εφήμερα πράγματα στη ζωή σου, απ' αυτές που οι τράππερς λένε *τάνες, bitches κλπ.
Μπορεί να νομίζεις πως δε θες, αλλά ο μόνος τρόπος στη σημερινή κοινωνία είναι να αποκτήσεις πρώτα αυτό και μετά την "ποιότητα".
Συγγνώμη ο Μητροπάνος ή ο Οικονομόπουλος ποτέ κλαψομουνιάζουν για την "κοινωνία"; Οι στίχοι και τα νοήματα των λαικών και των μπουζουκοβιων δεν έχουν καμία απολύτως σχέση και είναι κάργα προσβλητικό να τους βάζεις μαζί.
Πολλοί τράππερς πουλάνε πολύ περισσότερο από το Λεξ. Δεν είπα ότι δεν πουλάει γενικά. Πολλά σκουπίδια πουλάνε. Υπάρχουν και trap σκουπίδια που πουλάνε, χειρότερα απ' του Λεκσ.