Συμφωνώ με τα σκεπτικα σας κι εγώ έχω αναρωτηθεί τα ίδια πάνω κάτω.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υποστηρίζω την Γεωργία.
Είμαι μαζί της και μπράβο της που το κατηγγειλε. Σαφώς υπάρχει μια ολόκληρη δικογραφία και γεγονότα που εμείς δεν γνωρίζουμε και περιμένω την απόφαση της ανακριτριας.
Τι θα βγει στο τέλος.
Εγώ εκείνο που θα ήθελα να δείτε σε σχέση με τη δεύτερη κατάθεση της κοπέλας είναι η εξής πρόταση:
"Εδώ θέλω να προσθέσω ότι έχω ακούσει ότι ο Μάνος λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και με άλλες κοπέλες. Μπορεί να το κάνει εσκεμμένα και να τις καλεί σε διάφορα πάρτι που γίνονται σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα σπίτια. Δεν ξέρω αν ισχύει.
Πάντως εμένα με έχει ξαναστείλει σε παρόμοιο πάρτι τέσσερις φορές περίπου. Σήμερα ήθελα και πήγα στο πάρτι με τη φίλη μου για να περάσουμε ένα χαρούμενο ρεβεγιόν. Σε άλλο πάρτι, που έχω πάει και στο οποίο με κάλεσε ο Μάνος, έχω κοιμηθεί με κάποιο αγόρι το οποίο μου άρεσε, με τη θέλησή μου και χωρίς να συμβεί κάτι το σεξουαλικό μεταξύ μας."
Και αναρωτιέμαι αν αυτή η πρόταση λειτουργεί επιβαρυντικά να το γράψω? Για την ίδια και ελαφρυντικά για τους άλλους?
Δεν ξέρω.
Αναρωτιέμαι.
Εσείς τι θα σκεφτόσασταν.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι δράστες δεν είχαν κανένα δικαίωμα έτσι να κάνουν ότι έκαναν. Δεν κάνω victim blaming. Απλά αναρωτιέμαι αυτήν εδώ την πρόταση της αν θα τη χρησιμοποιήσει ο δικηγόρος της άλλης πλευράς.
Και το όχι φυσικά σημαίνει όχι και μένουν να διελευκανθουν και αλλά ακόμα κενά ή γεγονότα στην όλη υπόθεση όσον αφορά και τους δράστες.
Στο δωμάτιο φυσικά θα καθάρισαν κάθε αποδεικτικό στοιχείο και εκεί για μένα θα έπρεπε ή να φωτογραφίσει το χώρο ή να πάρει επί τόπου τηλέφωνο την αστυνομία και το δικηγόρο .
Γιατί ο τόπος εγκλήματος,κάθε εγκλήματος έχει αποδεικτικά στοιχεία.
Απλά αναρωτιέμαι και θέλω το θύμα να δικαιωθεί.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2022
Οσον αφορά τις τοξικολογικές διάβασα ότι τις έστειλαν Ελβετία που εξειδικεύεται στην ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών ώστε να βρουν ποια ουσία της χορηγήθηκε ακριβώς.