guru
Νεοφερμένο μέλος

Αυτός ο καραμελένιος και χαζοχαρούμενος σκυλάκος είναι ο Ερμής μου!!!Είναι ημίαιμο Μπίγκλ και στη φωτό είναι 3,5 περίπου μηνών ενώ τώρα ειναι 5!!!!Τον αγαπώ υπερβολικά και έχει αλλάξει για τα καλά την καθημερινότητα μου τόσο με την παρουσία του όσο και με τις σκανταλιές του....Δε θα τον άλλαζα με τίποτα όμως!!
Πώς μπορείς με τέτοια φάτσα;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ έχω ένα ασπρόμαυρο cocker spaniel, τη Luna. Μόλις έγινε ενός και την έχω σαν παιδί μου. Είναι πολύ χαδιάρα και ενεργητική και όλη μέρα τρέχουμε από πίσω της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πιτουρονιφάδα
Νεοφερμένο μέλος

Ο Ρόμπιν απ΄την αλλη έχει το 1/4 του μεγεθους του Γκοτζίλα.Συνηθιζει να καταφευγει στον πισινο του Γκότζιλα όταν φοβάται, ουρλιάζει στον παραμικρό θόρυβο και κοιμάται με ανοιχτά μάτια.

Είναι πλεον επισημο, αγαπω δυο τριχομπαλες!

μικρή γοργόνα
Νεοφερμένο μέλος

https://www.facebook.com/video/video.php?v=1216036877333&ref=share
Πώς θα αντιδρούσατε αν αυτή η σκηνή γινόταν μπροστά στα μάτια σας?
ssaxo
Νεοφερμένο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Τι ποσο θεωρειτε πανω κατω το μηνα πως ειναι επαρκες για να φροντιζεις ενα σκυλακι μικροσωμο?
είναι τα έξοδα που έχει ένα παιδί χωρίς το σχολείο, εκτός αν πληρώνεις και εκπαιδευτή όπως είχαμε κάποτε τη φαινή ιδέα να κάνουμε εμείς και τελικά εκπαιδευτήκαμε εμείς.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Νομιζω...........υπερβαλλεις. Ο σκυλος δεν εχει πανες και φροντιστηρια, ουτε λουνα παρκς και ρουχισμο.![]()
το ξέρω βρε

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ρωταω γενικοτερα για το ποσο, τι θεωρει ο καθενας επαρκες.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι ποσο θεωρειτε πανω κατω το μηνα πως ειναι επαρκες για να φροντιζεις ενα σκυλακι μικροσωμο?
Τα πολλα λεφτα ειναι αν το παρεις μικρο τους 3 πρωτους μηνες που κανεις τα 3 εμβολια και παιρνεις τα διαφορα για να μπορει να κοιμηθει,το λουρι του κλπ..
Μετα το μονο μονιμο εξοδο ειναι η τροφη του σκυλιου..Εγω που εχω μικρο σκυλο παιρνω μια μεγαλη σακουλα κροκετες που κανεις γυρω στο 15ευρω νομιζω και αντεχει αρκετο καιρο..Βεβαια της δινω και πολυ φαγητο απο το σπιτι..
Επισης καθε χρονο κανεις ενα εμβολιο..
Γενικα δεν πιστευω οτι ειναι τραγικα τα εξοδα..Αν θελεις να παρεις και λιγα να σε περισευουν μια χαρα μπορεις..
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

........πάντα είχα τη λογική ότι καλύτερα να σώσεις ένα αδέσποτο ζώο και να του χαρίσεις τη ζωή για δέκα έως δεκατέσσερα χρόνια παρά να ζήσει μόλις ένα χρόνο....αλήθεια θυμάστε τη γνωστή διαφήμιση-αφίσα;

σνιφφφφφ.......δυστυχώς σε μένα τα συνημμένα αρχεία δεν λειτουργούν για να δείτε το γάτο μου και κάποιο από τα σκυλιά που είχα.......
deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Kαλά δεν το συζητώ. Cats rule!!! Meow!Γενικά λατρεύω τις γάτες, είναι πολύ γουτσου-γούσου!!!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ειχα χελωνα, βατραχια, ενα ορτυκι που μας ειχε ξεκουφανει, χαμστερακι ε και τα σκυλακια.

Γατο δεν ειχα ποτε, τα συμπαθω αλλα απο μακρια!
ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

Τα πολλα λεφτα ειναι αν το παρεις μικρο τους 3 πρωτους μηνες που κανεις τα 3 εμβολια και παιρνεις τα διαφορα για να μπορει να κοιμηθει,το λουρι του κλπ..
Μετα το μονο μονιμο εξοδο ειναι η τροφη του σκυλιου..Εγω που εχω μικρο σκυλο παιρνω μια μεγαλη σακουλα κροκετες που κανεις γυρω στο 15ευρω νομιζω και αντεχει αρκετο καιρο..Βεβαια της δινω και πολυ φαγητο απο το σπιτι..
Γενικα δεν πιστευω οτι ειναι τραγικα τα εξοδα..Αν θελεις να παρεις και λιγα να σε περισευουν μια χαρα μπορεις..
συμφωνώ, γενικά είναι καλό να αγοράζεις καλή ποιότητα τροφής και όχι κάποιες που το κιλό κυμαίνεται στα >5? γιατί είναι κακές τροφές.
μετά θέλει κάθε τριμηνο το χάπι για τα σκουλήκια και κάθε μήνα εξωτερική αποπαρασ. με σπρέι.
το θέμα είναι να μη βιαστεί κάποιος να πάρει σκύλο αν δεν έχει σκεφτεί καλά πως θα τον έχει 15 χρόνια και να υπολογίσει και τους καλοκαιρινούς μήνες που πολύ φεύγουν και τα παρατάνε
ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος

απο την στιγμη που αποφασιζεις να αναλαβεις μια τετοια ευθυνη(γιατι εχεις ευθυνη) πρεπει να το κανεις καλα.
εγω τον παω 2 φορες τον μηνα για πλυσιμο, κοψιμο στα νυχακια, χτενισμα(να μην μαδαει) , καθαρισμα στα αυτακια, αρωματακια... ολο αυτο παει την φορα 25 ευρω.
μετα ειναι η τροφη του, δεν ειναι και παλυ πολλα τα λεφτα.
το θεμα ειναι η βολτες του, ειναι το πιο κουραστικο κομματι για μενα, οταν ειμαι κομματια απο την δουλεια να πρεπει να τον παω και βολτα! αλλα τι να κανω που και αυτο εχει τις αναγκες του!!
οσο για τα εμβολια του ειναι μια φορα τον χρονο, που κανουν τα παντα
α και καθε 2 μηνες την ειδικη αμπουλα και το λουρακι για σκνιπες και τσιμπουρια!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Jack of Spades
- charmander
- Joji
- Scandal
- Libertus
- Kate1914
- Vasiliis
- ROM32
- chester20080
- fmarulezkd
- Skeptic95
- rafaela11
- American Economist
- taketrance
- Paragontas7000
- DimitraA.
- Εριφύλη
- iew
- giannhs2001
- A350
- Arianara S3
- bibliofagos
- phleidhs
- Μήτσος10
- johnsala
- Unboxholics
- Wonderkid
- Hased Babis
- angela_k
- BatGuin
- hirasawayui
- epote
- fockos
- Dark_kronos
- camil
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- New member
- Γατέχων
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- exotic xo
- gademis
- marww
- GeorgePap2003
- Maria_Xagorari
- eukleidhs1821
- lepipini
- User2350
- allall1
- Roulaki
- Ilma
- spring day
- Dogie
- ninetta
- P.Dam.
- Μαυρίκιος
- tslef8
- louminis
- parrot/παπαγάλος
- monkeypox1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.