Gate4
Επιφανές μέλος

περιτο να πω οτι τη λατρευω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irenegate777
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

vassonoff
Δραστήριο μέλος

εχω 4 γατες,τα μωρα μου!!! τα λατρευωωωωωω!!!![]()
5 δεν ειναι?????

Τον Απολλωνα δεν το μετρας???

Jelipop
Νεοφερμένο μέλος

Έχω κ εγώ ένα κοριτσάκι , λουκουμάκι σας λέω !!!!

(Σόρυ βρέ παιδιά αλλά η αποχή μου απο το νετ με έκανε να ξεχάσω μερικά βασικά πράγματα ...!! Πλίζ αν έχω κάνει λάθος που έβαλα λίνκ σώστε με !!!!!!! )
Τέλεια δεν είναι ??

Γιώργος00753684
Εκκολαπτόμενο μέλος

2 χρυσοψαρα
1 γατα
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος

και 4ψαρακια
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

13 γάτες, 4 παπαγαλάκια κοκατίλ, χελώνα στον κήπο και ένα κουνέλι![]()
Εγω εχω σκύλο ,αλλα δεν ξερω τι ρατσα είναι!
2 χρυσοψαρα
1 γατα
όλα τα ζώα στην ίδια κατηγορία , ανακατεμένα και ισότιμα

τι είναι μαντάμ το κουνέλι ; ίσα και όμοια με όλα τα άλλα ;
maria_lulu περιμένω (μαζί με μποράτιο) να αποδώσεις δικαιοσύνη
π.σ. έχω έναν χαμελαίοντα

που είναι πολύ γούτσου-γούτσου μόνο που
η ιδιοτροπία μου με έκανε να τον ακολουθώ στις αλλαγές του
και αφού κανέναν λογαριασμό δεν αγαπώ τόσο ώστε να μείνω
φοβάμαι μην καμιά φορά ξεχάσω τον κωδικό μου
mindcircus
Περιβόητο μέλος

13 γάτες, 4 παπαγαλάκια κοκατίλ, χελώνα στον κήπο και ένα κουνέλι![]()
Καλέ που τις έχεις 13 γάτες;
Αποκλείεται μες στο σπίτι γιατί θα κυνηγάς την τρίχα με τη γλώσσα

Να σου ζήσουν ρε συ! Φαντάζομαι τις έχεις στειρωμένες, διότι οι γάτες είναι γνωστές αλήτρες!

PanosCraft
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μεγαλη αγαπη δειχνεις για το ζωακι σου..Εγω αρχικα ειναι ενα λυκοσκυλο,το οποιο παιθανε πριν 5 χρονια.Και εδω και 3 χρονια εχω ενα yorkshire,βασικα με εκνευριζει που ειναι πολυυυυυυυυυυ μικρο.Φοβαμαι μην σπασει.... xD Γαυγιζει και σαν υστερικο ολη την ωρα...

PanosCraft
Νεοφερμένο μέλος

irenegate777
Νεοφερμένο μέλος

Όλα τα σκυλιά πλάθονται ως προς τον χαρακτήρα από το αφεντικό τους. Το αν είναι υστερικό ή όχι οφείλεται και στα ερεθίσματα που έχει λάβει από εσένα και τους υπόλοιπους που έρχεται σε επαφή. Ίσως βέβαια να του λείπει και η κοινωνικοποίηση αλλά κυρίως η εκπαίδευση. ΝΑΙ, και για το γαύγισμα υπάρχει εκπαίδευση, καλά κατάλαβες.
Έχω και εγώ ένα μικρό (μόλις 3 κιλών) αλλά είναι απίστευτος χαρακτήρας και δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Ασχολούμαι πάρα πολλές ώρες μαζί του είτε με εκπαίδευση είτε με βόλτες και παιχνίδια με εμένα ή άλλα σκυλιά.
PanosCraft
Νεοφερμένο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Είναι πολύ καλούλη και γλυκούλη και έχει πλάκα όταν το παίζει τσαμπουκάς, ενώ όλοι ξέρουμε πως είναι φοβιτσιάρης!

Ίσως το μόνο αρνητικό που έχει είναι οτι βγάζει πολύ τρίχα! Φτιάχνεις κουβέρτα!

irenegate777
Νεοφερμένο μέλος

Googlare και θα καταλάβεις.
Dark_Vampire
Νεοφερμένο μέλος

Όποιος γνωρίζει κάτι για αυτά τα σκυλιά ας μου πει.Θα ήθελα να ακούσω και γνώμες ανθρώπων που είναι ιδιοκτήτες Δαλματικών σκυλιών.
Ευχαριστώ,περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πολλές φορές μου μπαίνει η σκέψη ότι θα κοιμάται ανάποδα από τη λάμπα του δωματίου μου και μπορεί να ξερνά τα simply burgers που θα την ταϊζω, χώρια που θα βλέπει τα απόκρυφά μου κάτω από το looney tunes μποξεράκι μου.
Επιπρόσθετα φοβάμαι το πετάρισμα των φτερών της τα βράδια πως θα με αφήνει άυπνο, και πως κάθε πανσέληνο θα κολλάει επάνω στο τζάμι, στη μέση του φεγγαριού, καλώντας έτσι τον Μπάτμαν. Και άντε τώρα να έρχεται από τη Γκοθαμ Σίτι με το Μπατ-Μομπιλ. Ξέρετε πόσο έχει πάει η βενζίνη;
Ρίλυ, από που μπορώ να αγοράσω μια νυχτερίδα;

MissKit
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- Reader
- Joji
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Libertus
- Kate1914
- Vasiliis
- ROM32
- chester20080
- fmarulezkd
- Skeptic95
- rafaela11
- American Economist
- taketrance
- Paragontas7000
- DimitraA.
- Εριφύλη
- iew
- A350
- Arianara S3
- bibliofagos
- phleidhs
- Μήτσος10
- johnsala
- Unboxholics
- Wonderkid
- Hased Babis
- angela_k
- BatGuin
- hirasawayui
- epote
- fockos
- Dark_kronos
- camil
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- New member
- Γατέχων
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- exotic xo
- gademis
- marww
- GeorgePap2003
- Maria_Xagorari
- eukleidhs1821
- lepipini
- User2350
- allall1
- Roulaki
- Ilma
- spring day
- Dogie
- ninetta
- P.Dam.
- Μαυρίκιος
- tslef8
- louminis
- parrot/παπαγάλος
- monkeypox1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.