Εμείς το είχαμε κάνει αυτό παλιά, που είχαμε μόνο έναν, για 12 χρόνια...
Επίσης, ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ μαζεύω από το δρόμο. Θα ένιωθα βρώμικη, να πληρώνω για ένα ζωντανό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βοηθάει να πάρεις άλλον.
Εμείς το είχαμε κάνει αυτό παλιά, που είχαμε μόνο έναν, για 12 χρόνια...
Επίσης, ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ μαζεύω από το δρόμο. Θα ένιωθα βρώμικη, να πληρώνω για ένα ζωντανό...
Κι εγώ αδεσποτάκι είχα, για 12 χρόνια και δεν θα το αντάλλαζα για όλα τα καθορόαιμα του κόσμου......... Θα πάρω όταν αλλάξω σπίτι και έχω κήπο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, εύχομαι να συνέλθουμε κι εμείς από την απώλεια... Δε μου άρεσε πώς ακούστηκε ο μπαμπάς μου, όταν του είπα για τα κουταβάκια, και είπε όχι.......

Βέβαια πλέον το σκέφτομαι να ξαναπάω σε pet-shop... Καμία σωστή φροντίδα για τα ζωάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xionatious
Νεοφερμένο μέλος

Ονομαζεται ΖΟΥΖΟΥ. Ειναι Περσιας, πανεμορφη, τριχωτη, χαδιαρα, παιχνιδιαρα και γατα πεταλωμενη κατα τα αλλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giogiz
Νεοφερμένο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

1.Με βοηθάει στο διάβασμα...

Διαλέγοντας μόνος του τί βιβλίο θα μου διαβάσει...

2.Μου πίνει το γάλα

3.Είναι καλός στο άπλωμα ρούχων και στο πλύσιμό τους...

και σαν γνήσιο αρσενικό...
Ξέρει από ηλεκτρολογικά και από σουτιέν...

Είναι γόης... τί να κάνουμε;

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι μωρό. Λατρευω τα σκυλιά και τρελένομαι όταν τα κακομεταχειρίζονται,
Δεν μου αρέσουν οι γάτες, αλλά δεν τις μισώ.
Είχαμε με μια φιλη μου 2 ινγουάνα το ένα πέθανε νωρις αλλά αρκετά μεγάλο και το αλλό αργότερα. Ηταν πολύ όμορφα και δυνατά. Είχε γίνει 50 εκ και άλλα 50 εκ. η ουρά του.
Αλλά πέθανε γιατί ήθελε περισσότερο προσοχή δεν ξέρω αρρώστησε.
Αυριο θα πάρω το παιδί μου, είναι μια πανέμορφη σκυλίτσα. Λυκόσκυλο.
Παίζει κανένα θέμα στο πως να μεγαλώσεις ένα κουτάβι λυκόσκυλο?
Τώρα που θα γίνω μάνα θέλω να ξέρω. Και φυσικά θα το λατρευω... αλλά πως θα του μάθω να μην κατουράει στο καναπέ? καιι άλλα διαφορα.,

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ξερω..... λες να μην έχω;
Ωχ πρέπει να πάω να του ψωνίσω τώρα διάφορα.
Ωραια έχω 2 ανηψιες, ένα ανηψιο- βαπτιστικό, και ένα σκύλο....
Τέλεια...............υπέροχα
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Τα ζώα της Σοφίας.Ωραια έχω 2 ανηψιες, ένα ανηψιο- βαπτιστικό, και ένα σκύλο....
Κατοικίδια κι αυτά;

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

sabi
Νεοφερμένο μέλος
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

αυτα ειναι τα σκυλια μου,ειναι ζευγαρι γερμανικον ποιμενικον,εχω και 5 γατες τσιντσιλα,ειμασε μεγαλη εκογενια.![]()
Koυράγιο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Jack of Spades
- charmander
- Joji
- Scandal
- Libertus
- Kate1914
- Vasiliis
- ROM32
- chester20080
- fmarulezkd
- Skeptic95
- rafaela11
- American Economist
- taketrance
- Paragontas7000
- DimitraA.
- Εριφύλη
- iew
- giannhs2001
- A350
- Arianara S3
- bibliofagos
- phleidhs
- Μήτσος10
- johnsala
- Unboxholics
- Wonderkid
- Hased Babis
- angela_k
- BatGuin
- hirasawayui
- epote
- fockos
- Dark_kronos
- camil
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- New member
- Γατέχων
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- exotic xo
- gademis
- marww
- GeorgePap2003
- Maria_Xagorari
- eukleidhs1821
- lepipini
- User2350
- allall1
- Roulaki
- Ilma
- spring day
- Dogie
- ninetta
- P.Dam.
- Μαυρίκιος
- tslef8
- louminis
- parrot/παπαγάλος
- monkeypox1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.