Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η Nininaou έγραψε: #121 11-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Μα δεν εισβάλουν μόνο σε βρώμικους χώρους. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όταν εισβάλλουν σε καθαρούς χώρους δεν νομίζω ότι τους κάνουν βρώμικους, Μην τις σκοτώνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Subject to change: #122 11-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι, αλλά όταν εισβάλλουν σε καθαρούς χώρους δεν νομίζω ότι τους κάνουν βρώμικους, Μην τις σκοτώνετε... Click για ανάπτυξη... Βρώμικους μπορεί να μην τους κάνουν, σίγουρα όμως τους κάνουν αηδιαστικούς. Επίσης Nininaou, αν δεις πως κάνω έτσι και δω κατσαρίδα, θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουμε (εγώ και η κατσαρίδα) στον ίδιο χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:32 Η Nininaou έγραψε: #123 11-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βρώμικους μπορεί να μην τους κάνουν, σίγουρα όμως τους κάνουν αηδιαστικούς. Επίσης Nininaou, αν δεις πως κάνω έτσι και δω κατσαρίδα, θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουμε (εγώ και η κατσαρίδα) στον ίδιο χώρο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ φεύγω όταν τις βλέπω αλλά σίγουρα νεκρές είναι πιο σιχαμερές. Και μετά τι τις κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Guest 990498: #124 11-05-08 14:35 Προσωπικά, τρελαίνομαι να ακούω το "χρατς" που κάνουν όταν της πατάς... Ο δημιουργός όλων τις αδίκησε και το "χρατς" είναι το αντίποινο αυτής της αδικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η Corpse Bride: #125 11-05-08 14:38 Καλα οταν φορας ακομα μακρυμανικα και φορμες και τα σχετικα και εισαι καλυμμενος. Αλλα οταν εισαι με τα αμανικα και τα κοντα παντελονια με τι ψυχικο σθενος πας το ποδι σου τοσο κοντα ωστε να ρθει το πολυποθητο χρατς; Προτιμω την αξεπεραστη μεθοδο της παντοφλας η του τεζα για τους πολιτισμενους. :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Nininaou έγραψε: #126 11-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Προσωπικά, τρελαίνομαι να ακούω το "χρατς" που κάνουν όταν της πατάς... Ο δημιουργός όλων τις αδίκησε και το "χρατς" είναι το αντίποινο αυτής της αδικίας. Click για ανάπτυξη... Έεε! Κανονικά δεν θα έπρεπε να σκοτώνονται. Αλλά, αφού επιμένετε ότι είναι τόσο σιχαμερές και αηδιαστικές και ότι πρέπει να τις σκοτώσετε και όχι να τις αποφύγετε αλλιώς, τουλάχιστον να μην τις εξολοθρεύετε όλες. Άντε μία- δύο σε κρίσιμες περιπτώσεις που "κινδυνεύετε" άμεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η invalid έγραψε: #127 11-05-08 14:41 Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Nininaou έγραψε: #128 11-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Click για ανάπτυξη... Και τι θα γίνει αν πέσει πάνω σου; Την πιάνεις και την αφήνεις στο πάτωμα να πάει στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Corpse Bride: #129 11-05-08 14:42 Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:43 Ο Guest 990498: #130 11-05-08 14:43 Πως να μη την εξοντώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Nininaou έγραψε: #131 11-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η invalid έγραψε: #132 11-05-08 14:48 Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Corpse Bride: #133 11-05-08 14:49 Αχουτο, γουτσι γουτσι, τωρα που το λες το καταλαβα, οντως.. ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο Guest 990498: #134 11-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία... Μία αηδία είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Nininaou έγραψε: #135 11-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Μα δεν εισβάλουν μόνο σε βρώμικους χώρους. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όταν εισβάλλουν σε καθαρούς χώρους δεν νομίζω ότι τους κάνουν βρώμικους, Μην τις σκοτώνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Subject to change: #122 11-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι, αλλά όταν εισβάλλουν σε καθαρούς χώρους δεν νομίζω ότι τους κάνουν βρώμικους, Μην τις σκοτώνετε... Click για ανάπτυξη... Βρώμικους μπορεί να μην τους κάνουν, σίγουρα όμως τους κάνουν αηδιαστικούς. Επίσης Nininaou, αν δεις πως κάνω έτσι και δω κατσαρίδα, θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουμε (εγώ και η κατσαρίδα) στον ίδιο χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:32 Η Nininaou έγραψε: #123 11-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βρώμικους μπορεί να μην τους κάνουν, σίγουρα όμως τους κάνουν αηδιαστικούς. Επίσης Nininaou, αν δεις πως κάνω έτσι και δω κατσαρίδα, θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουμε (εγώ και η κατσαρίδα) στον ίδιο χώρο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ φεύγω όταν τις βλέπω αλλά σίγουρα νεκρές είναι πιο σιχαμερές. Και μετά τι τις κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Guest 990498: #124 11-05-08 14:35 Προσωπικά, τρελαίνομαι να ακούω το "χρατς" που κάνουν όταν της πατάς... Ο δημιουργός όλων τις αδίκησε και το "χρατς" είναι το αντίποινο αυτής της αδικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η Corpse Bride: #125 11-05-08 14:38 Καλα οταν φορας ακομα μακρυμανικα και φορμες και τα σχετικα και εισαι καλυμμενος. Αλλα οταν εισαι με τα αμανικα και τα κοντα παντελονια με τι ψυχικο σθενος πας το ποδι σου τοσο κοντα ωστε να ρθει το πολυποθητο χρατς; Προτιμω την αξεπεραστη μεθοδο της παντοφλας η του τεζα για τους πολιτισμενους. :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Nininaou έγραψε: #126 11-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Προσωπικά, τρελαίνομαι να ακούω το "χρατς" που κάνουν όταν της πατάς... Ο δημιουργός όλων τις αδίκησε και το "χρατς" είναι το αντίποινο αυτής της αδικίας. Click για ανάπτυξη... Έεε! Κανονικά δεν θα έπρεπε να σκοτώνονται. Αλλά, αφού επιμένετε ότι είναι τόσο σιχαμερές και αηδιαστικές και ότι πρέπει να τις σκοτώσετε και όχι να τις αποφύγετε αλλιώς, τουλάχιστον να μην τις εξολοθρεύετε όλες. Άντε μία- δύο σε κρίσιμες περιπτώσεις που "κινδυνεύετε" άμεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η invalid έγραψε: #127 11-05-08 14:41 Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Nininaou έγραψε: #128 11-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Click για ανάπτυξη... Και τι θα γίνει αν πέσει πάνω σου; Την πιάνεις και την αφήνεις στο πάτωμα να πάει στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Corpse Bride: #129 11-05-08 14:42 Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:43 Ο Guest 990498: #130 11-05-08 14:43 Πως να μη την εξοντώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Nininaou έγραψε: #131 11-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η invalid έγραψε: #132 11-05-08 14:48 Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Corpse Bride: #133 11-05-08 14:49 Αχουτο, γουτσι γουτσι, τωρα που το λες το καταλαβα, οντως.. ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο Guest 990498: #134 11-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία... Μία αηδία είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Nininaou έγραψε: #135 11-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι, αλλά όταν εισβάλλουν σε καθαρούς χώρους δεν νομίζω ότι τους κάνουν βρώμικους, Μην τις σκοτώνετε... Click για ανάπτυξη... Βρώμικους μπορεί να μην τους κάνουν, σίγουρα όμως τους κάνουν αηδιαστικούς. Επίσης Nininaou, αν δεις πως κάνω έτσι και δω κατσαρίδα, θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουμε (εγώ και η κατσαρίδα) στον ίδιο χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:32 Η Nininaou έγραψε: #123 11-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βρώμικους μπορεί να μην τους κάνουν, σίγουρα όμως τους κάνουν αηδιαστικούς. Επίσης Nininaou, αν δεις πως κάνω έτσι και δω κατσαρίδα, θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουμε (εγώ και η κατσαρίδα) στον ίδιο χώρο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ φεύγω όταν τις βλέπω αλλά σίγουρα νεκρές είναι πιο σιχαμερές. Και μετά τι τις κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Guest 990498: #124 11-05-08 14:35 Προσωπικά, τρελαίνομαι να ακούω το "χρατς" που κάνουν όταν της πατάς... Ο δημιουργός όλων τις αδίκησε και το "χρατς" είναι το αντίποινο αυτής της αδικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η Corpse Bride: #125 11-05-08 14:38 Καλα οταν φορας ακομα μακρυμανικα και φορμες και τα σχετικα και εισαι καλυμμενος. Αλλα οταν εισαι με τα αμανικα και τα κοντα παντελονια με τι ψυχικο σθενος πας το ποδι σου τοσο κοντα ωστε να ρθει το πολυποθητο χρατς; Προτιμω την αξεπεραστη μεθοδο της παντοφλας η του τεζα για τους πολιτισμενους. :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Nininaou έγραψε: #126 11-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Προσωπικά, τρελαίνομαι να ακούω το "χρατς" που κάνουν όταν της πατάς... Ο δημιουργός όλων τις αδίκησε και το "χρατς" είναι το αντίποινο αυτής της αδικίας. Click για ανάπτυξη... Έεε! Κανονικά δεν θα έπρεπε να σκοτώνονται. Αλλά, αφού επιμένετε ότι είναι τόσο σιχαμερές και αηδιαστικές και ότι πρέπει να τις σκοτώσετε και όχι να τις αποφύγετε αλλιώς, τουλάχιστον να μην τις εξολοθρεύετε όλες. Άντε μία- δύο σε κρίσιμες περιπτώσεις που "κινδυνεύετε" άμεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η invalid έγραψε: #127 11-05-08 14:41 Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Nininaou έγραψε: #128 11-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Click για ανάπτυξη... Και τι θα γίνει αν πέσει πάνω σου; Την πιάνεις και την αφήνεις στο πάτωμα να πάει στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Corpse Bride: #129 11-05-08 14:42 Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:43 Ο Guest 990498: #130 11-05-08 14:43 Πως να μη την εξοντώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Nininaou έγραψε: #131 11-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η invalid έγραψε: #132 11-05-08 14:48 Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Corpse Bride: #133 11-05-08 14:49 Αχουτο, γουτσι γουτσι, τωρα που το λες το καταλαβα, οντως.. ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο Guest 990498: #134 11-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία... Μία αηδία είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Nininaou έγραψε: #135 11-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βρώμικους μπορεί να μην τους κάνουν, σίγουρα όμως τους κάνουν αηδιαστικούς. Επίσης Nininaou, αν δεις πως κάνω έτσι και δω κατσαρίδα, θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουμε (εγώ και η κατσαρίδα) στον ίδιο χώρο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ φεύγω όταν τις βλέπω αλλά σίγουρα νεκρές είναι πιο σιχαμερές. Και μετά τι τις κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Guest 990498: #124 11-05-08 14:35 Προσωπικά, τρελαίνομαι να ακούω το "χρατς" που κάνουν όταν της πατάς... Ο δημιουργός όλων τις αδίκησε και το "χρατς" είναι το αντίποινο αυτής της αδικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η Corpse Bride: #125 11-05-08 14:38 Καλα οταν φορας ακομα μακρυμανικα και φορμες και τα σχετικα και εισαι καλυμμενος. Αλλα οταν εισαι με τα αμανικα και τα κοντα παντελονια με τι ψυχικο σθενος πας το ποδι σου τοσο κοντα ωστε να ρθει το πολυποθητο χρατς; Προτιμω την αξεπεραστη μεθοδο της παντοφλας η του τεζα για τους πολιτισμενους. :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Nininaou έγραψε: #126 11-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Προσωπικά, τρελαίνομαι να ακούω το "χρατς" που κάνουν όταν της πατάς... Ο δημιουργός όλων τις αδίκησε και το "χρατς" είναι το αντίποινο αυτής της αδικίας. Click για ανάπτυξη... Έεε! Κανονικά δεν θα έπρεπε να σκοτώνονται. Αλλά, αφού επιμένετε ότι είναι τόσο σιχαμερές και αηδιαστικές και ότι πρέπει να τις σκοτώσετε και όχι να τις αποφύγετε αλλιώς, τουλάχιστον να μην τις εξολοθρεύετε όλες. Άντε μία- δύο σε κρίσιμες περιπτώσεις που "κινδυνεύετε" άμεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η invalid έγραψε: #127 11-05-08 14:41 Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Nininaou έγραψε: #128 11-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Click για ανάπτυξη... Και τι θα γίνει αν πέσει πάνω σου; Την πιάνεις και την αφήνεις στο πάτωμα να πάει στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Corpse Bride: #129 11-05-08 14:42 Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:43 Ο Guest 990498: #130 11-05-08 14:43 Πως να μη την εξοντώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Nininaou έγραψε: #131 11-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η invalid έγραψε: #132 11-05-08 14:48 Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Corpse Bride: #133 11-05-08 14:49 Αχουτο, γουτσι γουτσι, τωρα που το λες το καταλαβα, οντως.. ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο Guest 990498: #134 11-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία... Μία αηδία είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Nininaou έγραψε: #135 11-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά, τρελαίνομαι να ακούω το "χρατς" που κάνουν όταν της πατάς... Ο δημιουργός όλων τις αδίκησε και το "χρατς" είναι το αντίποινο αυτής της αδικίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η Corpse Bride: #125 11-05-08 14:38 Καλα οταν φορας ακομα μακρυμανικα και φορμες και τα σχετικα και εισαι καλυμμενος. Αλλα οταν εισαι με τα αμανικα και τα κοντα παντελονια με τι ψυχικο σθενος πας το ποδι σου τοσο κοντα ωστε να ρθει το πολυποθητο χρατς; Προτιμω την αξεπεραστη μεθοδο της παντοφλας η του τεζα για τους πολιτισμενους. :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Nininaou έγραψε: #126 11-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Προσωπικά, τρελαίνομαι να ακούω το "χρατς" που κάνουν όταν της πατάς... Ο δημιουργός όλων τις αδίκησε και το "χρατς" είναι το αντίποινο αυτής της αδικίας. Click για ανάπτυξη... Έεε! Κανονικά δεν θα έπρεπε να σκοτώνονται. Αλλά, αφού επιμένετε ότι είναι τόσο σιχαμερές και αηδιαστικές και ότι πρέπει να τις σκοτώσετε και όχι να τις αποφύγετε αλλιώς, τουλάχιστον να μην τις εξολοθρεύετε όλες. Άντε μία- δύο σε κρίσιμες περιπτώσεις που "κινδυνεύετε" άμεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η invalid έγραψε: #127 11-05-08 14:41 Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Nininaou έγραψε: #128 11-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Click για ανάπτυξη... Και τι θα γίνει αν πέσει πάνω σου; Την πιάνεις και την αφήνεις στο πάτωμα να πάει στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Corpse Bride: #129 11-05-08 14:42 Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:43 Ο Guest 990498: #130 11-05-08 14:43 Πως να μη την εξοντώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Nininaou έγραψε: #131 11-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η invalid έγραψε: #132 11-05-08 14:48 Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Corpse Bride: #133 11-05-08 14:49 Αχουτο, γουτσι γουτσι, τωρα που το λες το καταλαβα, οντως.. ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο Guest 990498: #134 11-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία... Μία αηδία είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Nininaou έγραψε: #135 11-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα οταν φορας ακομα μακρυμανικα και φορμες και τα σχετικα και εισαι καλυμμενος. Αλλα οταν εισαι με τα αμανικα και τα κοντα παντελονια με τι ψυχικο σθενος πας το ποδι σου τοσο κοντα ωστε να ρθει το πολυποθητο χρατς; Προτιμω την αξεπεραστη μεθοδο της παντοφλας η του τεζα για τους πολιτισμενους. :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Nininaou έγραψε: #126 11-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από borat: Προσωπικά, τρελαίνομαι να ακούω το "χρατς" που κάνουν όταν της πατάς... Ο δημιουργός όλων τις αδίκησε και το "χρατς" είναι το αντίποινο αυτής της αδικίας. Click για ανάπτυξη... Έεε! Κανονικά δεν θα έπρεπε να σκοτώνονται. Αλλά, αφού επιμένετε ότι είναι τόσο σιχαμερές και αηδιαστικές και ότι πρέπει να τις σκοτώσετε και όχι να τις αποφύγετε αλλιώς, τουλάχιστον να μην τις εξολοθρεύετε όλες. Άντε μία- δύο σε κρίσιμες περιπτώσεις που "κινδυνεύετε" άμεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η invalid έγραψε: #127 11-05-08 14:41 Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Nininaou έγραψε: #128 11-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Click για ανάπτυξη... Και τι θα γίνει αν πέσει πάνω σου; Την πιάνεις και την αφήνεις στο πάτωμα να πάει στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Corpse Bride: #129 11-05-08 14:42 Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:43 Ο Guest 990498: #130 11-05-08 14:43 Πως να μη την εξοντώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Nininaou έγραψε: #131 11-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η invalid έγραψε: #132 11-05-08 14:48 Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Corpse Bride: #133 11-05-08 14:49 Αχουτο, γουτσι γουτσι, τωρα που το λες το καταλαβα, οντως.. ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο Guest 990498: #134 11-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία... Μία αηδία είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Nininaou έγραψε: #135 11-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Προσωπικά, τρελαίνομαι να ακούω το "χρατς" που κάνουν όταν της πατάς... Ο δημιουργός όλων τις αδίκησε και το "χρατς" είναι το αντίποινο αυτής της αδικίας. Click για ανάπτυξη... Έεε! Κανονικά δεν θα έπρεπε να σκοτώνονται. Αλλά, αφού επιμένετε ότι είναι τόσο σιχαμερές και αηδιαστικές και ότι πρέπει να τις σκοτώσετε και όχι να τις αποφύγετε αλλιώς, τουλάχιστον να μην τις εξολοθρεύετε όλες. Άντε μία- δύο σε κρίσιμες περιπτώσεις που "κινδυνεύετε" άμεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η invalid έγραψε: #127 11-05-08 14:41 Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Nininaou έγραψε: #128 11-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Click για ανάπτυξη... Και τι θα γίνει αν πέσει πάνω σου; Την πιάνεις και την αφήνεις στο πάτωμα να πάει στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Corpse Bride: #129 11-05-08 14:42 Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:43 Ο Guest 990498: #130 11-05-08 14:43 Πως να μη την εξοντώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Nininaou έγραψε: #131 11-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η invalid έγραψε: #132 11-05-08 14:48 Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Corpse Bride: #133 11-05-08 14:49 Αχουτο, γουτσι γουτσι, τωρα που το λες το καταλαβα, οντως.. ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο Guest 990498: #134 11-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία... Μία αηδία είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Nininaou έγραψε: #135 11-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Nininaou έγραψε: #128 11-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Click για ανάπτυξη... Και τι θα γίνει αν πέσει πάνω σου; Την πιάνεις και την αφήνεις στο πάτωμα να πάει στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Corpse Bride: #129 11-05-08 14:42 Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:43 Ο Guest 990498: #130 11-05-08 14:43 Πως να μη την εξοντώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Nininaou έγραψε: #131 11-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η invalid έγραψε: #132 11-05-08 14:48 Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Corpse Bride: #133 11-05-08 14:49 Αχουτο, γουτσι γουτσι, τωρα που το λες το καταλαβα, οντως.. ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο Guest 990498: #134 11-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία... Μία αηδία είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Nininaou έγραψε: #135 11-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από invalid: Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ... Click για ανάπτυξη... Και τι θα γίνει αν πέσει πάνω σου; Την πιάνεις και την αφήνεις στο πάτωμα να πάει στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η Corpse Bride: #129 11-05-08 14:42 Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:43 Ο Guest 990498: #130 11-05-08 14:43 Πως να μη την εξοντώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Nininaou έγραψε: #131 11-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η invalid έγραψε: #132 11-05-08 14:48 Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Corpse Bride: #133 11-05-08 14:49 Αχουτο, γουτσι γουτσι, τωρα που το λες το καταλαβα, οντως.. ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο Guest 990498: #134 11-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία... Μία αηδία είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Nininaou έγραψε: #135 11-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:43 Ο Guest 990498: #130 11-05-08 14:43 Πως να μη την εξοντώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Nininaou έγραψε: #131 11-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η invalid έγραψε: #132 11-05-08 14:48 Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Corpse Bride: #133 11-05-08 14:49 Αχουτο, γουτσι γουτσι, τωρα που το λες το καταλαβα, οντως.. ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο Guest 990498: #134 11-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία... Μία αηδία είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Nininaou έγραψε: #135 11-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως να μη την εξοντώσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Nininaou έγραψε: #131 11-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η invalid έγραψε: #132 11-05-08 14:48 Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Corpse Bride: #133 11-05-08 14:49 Αχουτο, γουτσι γουτσι, τωρα που το λες το καταλαβα, οντως.. ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο Guest 990498: #134 11-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία... Μία αηδία είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Nininaou έγραψε: #135 11-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η invalid έγραψε: #132 11-05-08 14:48 Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Corpse Bride: #133 11-05-08 14:49 Αχουτο, γουτσι γουτσι, τωρα που το λες το καταλαβα, οντως.. ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο Guest 990498: #134 11-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία... Μία αηδία είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Nininaou έγραψε: #135 11-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Corpse Bride: #133 11-05-08 14:49 Αχουτο, γουτσι γουτσι, τωρα που το λες το καταλαβα, οντως.. ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο Guest 990498: #134 11-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία... Μία αηδία είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Nininaou έγραψε: #135 11-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχουτο, γουτσι γουτσι, τωρα που το λες το καταλαβα, οντως.. ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο Guest 990498: #134 11-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία... Μία αηδία είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Nininaou έγραψε: #135 11-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστός και η Παναγία... Μία αηδία είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Nininaou έγραψε: #135 11-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Άκου Χρατς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Angie_Ann: #136 11-05-08 14:50 ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΙΟΥ! Τι είν' τούτο! Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία. Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο Αρχίζω να φωνάζω και έρχεται o φίλος μου. Του λέω, Τι είναι αυτό; Μου λέει κατσαρίδα. Ε τότε τσίριξα περισσότερο. Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ! Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Corpse Bride: #137 11-05-08 14:50 Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειλικρινα λυπαμαι για την ψυχολογια του, αλλα ας γεννιοταν γατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η fantasmenos: #138 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Το θεριό? ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα. Click για ανάπτυξη... Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Angie_Ann: #139 11-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές Click για ανάπτυξη... Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Nininaou έγραψε: #140 11-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα... Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.