Apro
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evaggelia x
Νεοφερμένο μέλος

Καλά τι μύγα ήτανε και βρώμαγε η αναπνοή σου 2 μέρες;

Ούτε εγώ χονεύω τα κουνούπια, μου έχουνε μείνει σημάδια στην κοιλιά από πέρσι.:mad2:
Α, πέρσι ή πρόπερσι είχαμε και εμείς ποντίκι! Ε, και οι γονείς μου δεν μου είπανε τίποτα,:s ακούς εκεί σαν δεν ντρέπονται! Ε, και εγώ στα καλά καθούμενα είδα όνειρο ένα γκρι ποντίκι στο σπίτι, είδα και από που μπήκε το άτιμο, την επόμενη μέρα που ξύπνησα πάω στους γονείς μου και τους είπα το όνειρο.

Τους λέω "να μάθετε άλλη φορά να μη μου τα λέτε"

Εννοείται ότι όταν πήγαινα στην κουζίνα κοιτούσα παντού σα ζαβλακωμένο μήπως πεταχτεί από καμιά γωνιά ο ποντικομικρούλης.

Apro
Διάσημο μέλος

Πω πω,κρίμαα. Τι γεύση είχε;
Καλά τι μύγα ήτανε και βρώμαγε η αναπνοή σου 2 μέρες;
Ούτε εγώ χονεύω τα κουνούπια, μου έχουνε μείνει σημάδια στην κοιλιά από πέρσι.:mad2:
Α, πέρσι ή πρόπερσι είχαμε και εμείς ποντίκι! Ε, και οι γονείς μου δεν μου είπανε τίποτα,:s ακούς εκεί σαν δεν ντρέπονται! Ε, και εγώ στα καλά καθούμενα είδα όνειρο ένα γκρι ποντίκι στο σπίτι, είδα και από που μπήκε το άτιμο, την επόμενη μέρα που ξύπνησα πάω στους γονείς μου και τους είπα το όνειρο.Τότε μου είπαν ότι έχουμε επισκέπτη στην κουζίνα, είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό
Τους λέω "να μάθετε άλλη φορά να μη μου τα λέτε"
Εννοείται ότι όταν πήγαινα στην κουζίνα κοιτούσα παντού σα ζαβλακωμένο μήπως πεταχτεί από καμιά γωνιά ο ποντικομικρούλης.Ε, μετά από 2-3 μέρες το σκότωσε ο μπαμπάς και καθαρίσαμε κάθε γωνιά, ντουλαπάκι, συρτάρι και γενικά ότι υπήρχε μεσα στην κουζίνα. Αηδία. Όλο μικρόβια
![]()
τσε τσε

Evaggelia x
Νεοφερμένο μέλος

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως μια φορά εκεί που έκανα ποδήλατο έφαγα μυγάκι

Evaggelia x
Νεοφερμένο μέλος

Και εγώ μια φορά στο σχολείο είχα φάει μυγάκι!

Ήτανε και πικρό

Apro
Διάσημο μέλος

Μπα λέω να μην δοκιμάσω να φάω μύγα για να δω αν όντως βρωμάει μετά η αναπνοή μου!
Πάντως μια φορά εκεί που έκανα ποδήλατο έφαγα μυγάκι![]()

Apro
Διάσημο μέλος

Και εγώ μια φορά στο σχολείο είχα φάει μυγάκι!
Ήτανε και πικρό![]()

t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

..γενικα ολο γυνακες συνηθως κυνηγανε τα κουνουπια..
Ina10039
Νεοφερμένο μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

diatomaceous earth. Η λυση στο προβλημα σου. Δεν ειναι δηλητηριο και δεν επιβαρυνεται η υγεια σου. Απο την στιγμη που θα πατησει πανω στο diatomaceous earth η κατσαριδουλα, της απομενουν το πολυ 24 ωρες ζωης. Ειναι το πιο υπουλο εντομοκτονο που εχω συναντησει. Κολλαει πανω τους (ειναι σκονη) και απομακρυνει το κερι απο τον εξωσκελετο τους με αποτελεσμα να αφυδατωνονται και να βρισκουν αργο θανατο.
Ερώτηση: αυτή η σκόνη θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα αν τη γλύψει ή τη φάει ο σκύλος μου κατά λάθος;

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερώτηση: αυτή η σκόνη θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα αν τη γλύψει ή τη φάει ο σκύλος μου κατά λάθος;![]()
δε νομιζω. Αλλωστε δεν ειναι δηλητηριο, ειναι ενα απολυτα φυσικο προιον που παραγεται απο κατι μικροοργανισμους που ζουν στο νερο (diatoms). Χρησιμοποιειται και για τα εξωπαρασιτα στα κατοικιδια και σε αλλα ζωα, οποτε μαλλον ειναι ασφαλες. Ισως επηρεαστει λιγο το τριχωμα τους και γινει καπως πιο στεγνο αν κυλιουνται πανω στην σκονη. Ο γατος μου παντως δεν επηρεαστηκε που ηταν εκτεθειμενος σε αυτη τη σκονη για μια μερα. Btw, αυτη η σκονη χρησιμοποιειται και στην αμμο για γατες. Δεν προλαβαινω να ψαξω για επιστημονικα αρθρα, αλλα μπορεις να δεις αυτο
love_angel
Επιφανές μέλος

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Diana Fire
Νεοφερμένο μέλος

Τετοια συσκευη ειχαμε εμεις παλια αλλα ουτε εγω ξερω πως λεγεται!!Εγώ παλιά είχα πρόβλημα με τα κουνούπια γιατί τα μάζευα όλα. Το πρόβλημα το έλυσα με κάτι που δεν θυμάμαι πως λέγεται, είναι σαν λάμπα και τραβάει τα κουνούπια και μόλις το αγγίξουν παθαίνουν ηλεκτροπληξία. Με τις μύγες όμως τι κάνω?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.