giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ ξεχνάω κάθε φορά που πάω super market να αγοράσω υγρό και με έχουν τσακίσει τα άτιμα. Συνέχεια κάποιο τσίμπημα με τρώει στα πόδια μου.
Αν και η απόλαυση να τα ξύνεις δεν συγκρίνεται με καμία άλλη (ναι, ούτε με σεξ)![]()
Γι' αυτό δεν παίρνεις υγρό πονηρούλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovesome
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

φυσικο ειναι..ολα τα ζωα αυτο κανουν..το σαλιο ειναι φυσικο θεραπευτικο και διαλυτικο για πολλα προβληματα του δερματος..Μπορεί να ακουστεί αηδιαστικό αυτό που θα πω, αλλά το σάλιο καταπαύνει απο τη φαγούρα !
οι γατες γλυφονται ολοκληρες..σε οποιαδηποτε πληγη ή φαγουρα..
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Evaggelia x
Νεοφερμένο μέλος

Με τσίμπησε μέλισσα! Στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού μου ποδιού, πονάωωωω

Περπατούσα και της ήρθε να μπει κάτω από το δάχτυλό μου,ε δεν την είδα και την πάτησα και με τσίμπησε.
Δεν μπορώ να περπατήσω και καλά κιόλας,κουτσαίνω από τον πόνο.

Ευτυχώς που δεν έχω και αλλεργία γιατί ή θα ήμουνα νοσοκομείο ή θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα.

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Απαίσιο...
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

λοιπόν ήμασταν προχθές έξω σε ένα pool bar, το οποίο είναι επάνω στο βουνό κάπως.. πρόποδες.. anyway.. αλλά όπως καταλαβαίνετε έχει πολλά έντομα λόγω φύσης.. παίρνω την φίλη μου και πάμε τουαλέτα.. μπαίνω μέσα και βλέπω ένα πτώμα ακρίδας, μεγάλης ακρίδας..! δε πειράζει όμως γιατί δε φοβάμαι τις ακρίδες, απλά φώναξα την φίλη μου και φρίκαρε.. Ok αυτό.. δε μου έκανε αίσθηση να κατουρήσω δίπλα σε πτώμα οπότε πάω στη διπλανή.. πίσω από την πόρτα είχε μια ΑΡΑΧΝΑΡΑ! νααα με πήγε μόνο που δε τσίριξα!! ήταν χοντρή και τρομαχτική όπως όλες..! Παναγία μου.. βγαίνω στο διάδρομο και λέω την φίλη μου μπες να δεις.. γελάει γιατί αυτή δε τις φοβάται.. και εκεί που ήμασταν στο διάδρομο βλέπω δυο τεράστιες ακρίδες να πηδάνε από δω και από κει! σαν μεταλλαγμένες ήταν! άρχισα να γελάω! λες και ήμασταν σε κανένα θρίλερ.. ε τελικά προτίμησα την τουαλέτα με το πτώμα και όλα καλά.. αλλά ακόμη το σκέφτομαι και γελάω απ' τη φρίκη!!

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Η δική μου εμπειρία εντόμων.. oh goshh..
λοιπόν ήμασταν προχθές έξω σε ένα pool bar, το οποίο είναι επάνω στο βουνό κάπως.. πρόποδες.. anyway.. αλλά όπως καταλαβαίνετε έχει πολλά έντομα λόγω φύσης.. παίρνω την φίλη μου και πάμε τουαλέτα.. μπαίνω μέσα και βλέπω ένα πτώμα ακρίδας, μεγάλης ακρίδας..! δε πειράζει όμως γιατί δε φοβάμαι τις ακρίδες, απλά φώναξα την φίλη μου και φρίκαρε.. Ok αυτό.. δε μου έκανε αίσθηση να κατουρήσω δίπλα σε πτώμα οπότε πάω στη διπλανή.. πίσω από την πόρτα είχε μια ΑΡΑΧΝΑΡΑ! νααα με πήγε μόνο που δε τσίριξα!! ήταν χοντρή και τρομαχτική όπως όλες..! Παναγία μου.. βγαίνω στο διάδρομο και λέω την φίλη μου μπες να δεις.. γελάει γιατί αυτή δε τις φοβάται.. και εκεί που ήμασταν στο διάδρομο βλέπω δυο τεράστιες ακρίδες να πηδάνε από δω και από κει! σαν μεταλλαγμένες ήταν! άρχισα να γελάω! λες και ήμασταν σε κανένα θρίλερ.. ε τελικά προτίμησα την τουαλέτα με το πτώμα και όλα καλά.. αλλά ακόμη το σκέφτομαι και γελάω απ' τη φρίκη!!![]()
![]()

Καλυτερα να κρατιωμουνα..

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!
Καλυτερα να κρατιωμουνα..![]()
μπα! αν με πιάσει εμένα.. και πτώμα ανθρώπου να είχε, πάλι θα πήγαινα..!

Cherie
Δραστήριο μέλος

Γύρω στη μία ακούω κάτι να τσαρχαλέυει στην κουρτίνα του καθιστικού.. Λέω μπα το αεράκι φυσά

Άγγελος
Επιφανές μέλος

φοβαστε τις αραχνες?

γιατι με μενα συμβαινει το αντιθετο..

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

βλέπω μια άθλια κατσαριδάραααα νααααααααααααααααααααααααααααααααα με το συμπάθιοΈπαθα το σοκ της ζωής μου και άρχιζα και τσίριζα για να ξυπνήσει ο άντρας του σπιτιού να την εξαφανίσει (τι θα κανα χωρίς τον μπαμπακουλίνο?
). Από τις φωνές μου η σιχαμένη μάλλον τρόμαξε γιατί άρχισε να πετάειιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!
Εγώ σε κατάσταση κρίσης πηδούσα από καναπέ σε καναπέ και έτρεχα! "Αν είναι δυνατόν πετάει!!
τελικά αυτή πετούσε ή εσύ ;

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Cherie
Δραστήριο μέλος

Eμ.. πρακτικά και τα δύο έγιναντελικά αυτή πετούσε ή εσύ ;![]()

love_angel
Επιφανές μέλος

εσεις που φοβαστε τις κατσαριδες..
φοβαστε τις αραχνες?
γιατι με μενα συμβαινει το αντιθετο..![]()
οχι, δε τις φοβαμαι ιδιαιτερα! τις σκοτωνω! φτανει να μη μοιαζει με ταραντουλα!

οταν πηγαινα ακομα δημοτικο, μπορει και νηπιαγωγειο θα σας γελασω

εχμ... ειχε μπει μεσα στο μαγιω και κρυφτηκε μια χρυσομυγα... ηταν μεγαλο το σοκ! ο μπαμπας μου ακομα το λεει και γελαει!!

Cherie
Δραστήριο μέλος

Ήμασταν σ'ενα παρκάκι με μία φίλη μου και καθόμασταν σ' ενα παγκάκι και ξαφνικά βλέπω την κοπέλα να ξύνεται στα πόδια! Φορούσε μακρύ παντελόνι..

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Σηκώνω το μπατζάκι και στεκόταν στο πόδι μου μια κατσαρίδα, την είχε αράξει κανονικότατα...
Πάτησα με τεράστια δύναμη το πόδι μου στο πάτωμα και έπεσε, και την κυνήγησα με το Teza..
Δεν φοβήθηκα, αλλά ήταν πολύ σιχαμερή η αίσθηση και γλοιώδης στο πόδι μου που μου έμεινε αξέχαστη !
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Μπα με τις αράχνες δεν έχω θέμα
γιαυτο ρωτησα,,,το εχω παρατηρησει..οσοι εχουν φοβια με τις κατσαριδες δεν εχουν με τις αραχνες(οι γυναικες εχω μια εντυπωση οτι τις συμπαθουν συχνα..οχι, δε τις φοβαμαι ιδιαιτερα! τις σκοτωνω! φτανει να μη μοιαζει με ταραντουλα!

εγω ειμαι το ακριβως αντιθετο..δεν με τρομαζουν οι κατσαριδες,αλλα εχω αραχνοφοβια..οχι τρομερη..τις σκοτωνω..αλλα φοβια ειναι..
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.