Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό κάνει η απολύμανση; Τις ψοφάει ή κανονικά πρέπει να τις κρατάει και μακριά η ουσία/ες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

φτανει που δεν τη βρηκες ζωντανη να βολταρει μες στο σπιτι σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

εεε μη τα θες και ολα δικα σου!!
φτανει που δεν τη βρηκες ζωντανη να βολταρει μες στο σπιτι σου![]()
Όχι μανάρι μου, δεν κατάλαβες! Ρωτάω τι λειτουργία επιτελούν τα φάρμακα και εν γένει η απολύμανση. Λειτουργία φονική ή λειτουργία απωθητική;
Το αντελήφθην βικάτσιους;
love_angel
Επιφανές μέλος

εμεις που κανουμε χρονια απολυμανση στο σπιτι μου παντως, τις βρισκουμε ψοφιες... ωστοσο εχω την εντυπωση πως μειωνει σημαντικα την εμφανιση τους (ακομα και ψοφιες) γιατι συνηθως μετα απο την απολυμανση βλεπουμε πολυ λιγες (νεκρες παντα) και αυτο αραια και που.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

αντεληφθην
εμεις που κανουμε χρονια απολυμανση στο σπιτι μου παντως, τις βρισκουμε ψοφιες... ωστοσο εχω την εντυπωση πως μειωνει σημαντικα την εμφανιση τους (ακομα και ψοφιες) γιατι συνηθως μετα απο την απολυμανση βλεπουμε πολυ λιγες (νεκρες παντα) και αυτο αραια και που.
Ανάλυση δια εμπειρίας! Μου κάνει! Ευχαριστώ Βικόνι!

love_angel
Επιφανές μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

στην κουζινα μου βρισκεται μια ψοφια μεγαλη, σιχαμερη, ασχημη, αηδιστικη κατσαριδα... εγω δε το κουναω απο εδω, μεχρι να ερθει ο γερασιμος να τη μαζεψει...![]()
εεε μη τα θες και ολα δικα σου!!
φτανει που δεν τη βρηκες ζωντανη να βολταρει μες στο σπιτι σου![]()

Πάντως vik-vik, μου θύμησες τον εαυτό μου. Όταν βλέπω κατσαρίδα αρχίζω να ουρλιάζω με στόμφο και σοβαροφάνεια: "ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ"!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Σε νιώθω...στην κουζινα μου βρισκεται μια ψοφια μεγαλη, σιχαμερη, ασχημη, αηδιστικη κατσαριδα... εγω δε το κουναω απο εδω, μεχρι να ερθει ο γερασιμος να τη μαζεψει...![]()

Ή μάλλον όχι, δεν σε νιώθω, εγώ θα είχα φύγει από το σπίτι τελείως, δεν θα ήμουν απλά σε άλλο δωμάτιο

love_angel
Επιφανές μέλος

οπου υπαρχει μια Α ασφαλεια, με τον εξολοθρεφτη αλα σβατζενεγκερ μπαμπακα

1,5 βδομαδα ακομα... ουφ...

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Είμαι σε κατάσταση σοκ-αμόκ και όλα τα σχετικά

Τα διπλανά διαμερίσματα έχουν συχνά επισκέψεις από ποντίκια. Και κατσαρίδες φουλ. Αλλά το θέμα μας δεν είναι οι κατσαρίδες, δεν ξαναείδα από τότε που διορθώθηκαν τα υδραυλικά κι εφόσον το σπίτι είναι πάντα καθαρό, δεν αφήνω σκουπίδια και φαγητό εκτεθειμένα.
Χθες το βράδυ λοιπόν...
Διάβαζα χαλαρά το βιβλίο μου στον καναπέ και παρατηρώ τον γάτο να ανεβαίνει στον πάγκο της κουζίνας. Τον έχω φαπίσει στον ποπό με την εφημερίδα πάμπολλες φορές και δεν ανέβαινε σχεδόν ποτέ (έχουμε και μια άλφα σπαστική μικροβιοφοβία κιόλας). Τον βλέπω εκεί πάνω και ουρλιάζω ένα "Γκλεεεεεεεεεεεεεεν!!! Τί είπαμε ρε βλ@κα!!!!;;;!!! Κατέβααααααααα" . Ο Γκλεν τρομάζει του θανατά, κατεβαίνει, τον κατσαδιάζω, τον αφήνω να βγει έξω για βόλτα γιατί αλλιώς θα τον έπνιγα και ξανακοιμάμαι.
Το πρωί τώρα...
Ακούω θόρυβο από τον πάγκο της κουζίνας. Τα κάνω πάνω μου γιατί λέω "Ή γιγάντια κατσαρίδα θα είναι ή ποντίκι

Μετά κοπανούσα και παραμέριζα όλα τα πράγματα στην κουζίνα , έγραψα το τηλ του ιδιοκτήτη να έρθει να βάλει σίτες γιατί δεν θα κλειστώ εγώ να σκάσω για να μην μπαίνει ο Μόγλης και η παρέα του, ο ποντικομικρούλης και οι φίλοι του στο άνδρο της καθαριότητας που με τόση χλωρίνη διαφυλάττω, έβαλα γάντια και άρπαξα την παντοδύναμη ηλεκτρική σκούπα και έκανα το κουζινοσαλόνι πεδίο μάχης αλλά τίποτα.
Τώρα αναμένω ενισχύσεις μπας και το διώξουμε , κάνοντάς τα όλα άνω κάτω. Και αυτό σημαίνει πολύωρη φασίνα μετά. Άντε να δούμε...
Σας έχει τύχει ποτέ;;; Τί κάνατε;;

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

(Κι αντε και το πιανεις το ποντικι στην παγιδα.. Πως στο δγιαολο απαλλασσεις τον εαυτο σου απ'αυτο μετα; :lipothymies:apanwtes: )
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Μπορείς να βάλεις ποντικοφάρμακο σε ένα πιάτο στο σημείο που το άκουσε ςνα κυκλοφορεί.
Το φάρμακο κάνει λίγη ώρα για να δράσει, αλλά μπορεί να αφήσει την τελυταία του πνοή στο σπίτι σου.
Εκεί να σε δω μετά να μαζεύεις το κουφάρι.

Φοίβος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι παγίδες κάνουν δουλειά, τουλάχιστον πιάνουν ποντίκια που και που, αν είναι πολλά τώρα δε ξέρω...
Προσωπικά έχουμε πιάσει στο σπίτι και με τύπου μεταλλικό κλουβί και με κολλητικές πλάκες. Οι τελευταίες είναι πιο αποτελεσματικές κατά τη γνώμη μου μιας και μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλές οικονομικά, χωρίς να φαίνονται και σε πιο πολλά σημεία (κάτω από έπιπλα πχ).
Πάντως η καλύτερη λύση ( δεν είμαι και ειδικός όμως ) είναι να βρεις από που έρχονται. Τρύπες-χαραμάδες στους τοίχου, ή ανοίγματα δίπλα σε σωληνώσεις, ανοιχτές πόρτες και να τις κλείσεις.
Αν υπάρχει κάποια αποθήκη στο κτήριο είναι πιθανό να είναι η πηγή αυτών.
( υπόψιν σκαρφαλώνουν στους τοίχους πολύ πολύ εύκολα, σαν κατσαρίδες δείτε βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=8bt9Ukw1iB0 )
Πάντως είναι γλυκά πλασματάκια τα μικρά ποντικάκια ( όχι οι αρουραίοι ) δε καταλαβαίνω γιατί τόσος φόβος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Δεν ανοίγω νέο θέμα γιατί εδώ πρέπει να ταιριάζει.
Είμαι σε κατάσταση σοκ-αμόκ και όλα τα σχετικά
Τα διπλανά διαμερίσματα έχουν συχνά επισκέψεις από ποντίκια. Και κατσαρίδες φουλ. Αλλά το θέμα μας δεν είναι οι κατσαρίδες, δεν ξαναείδα από τότε που διορθώθηκαν τα υδραυλικά κι εφόσον το σπίτι είναι πάντα καθαρό, δεν αφήνω σκουπίδια και φαγητό εκτεθειμένα.
Χθες το βράδυ λοιπόν...
Είναι αυτό που λένε: "Σ' αυτό το σπίτι δεν υπάρχουν καθόλου κατσαρίδες. Τις έχουν φάει όλες τα ποντίκια"...

Προσοχή με τα ποντικοφάρμακα. Πρώτον μπορεί να δηλητηριαστεί ο γάτος σου. Κατά δεύτερον, εάν δεν είναι κανένα μοντέρνο κι ο ποντικός πεθάνει μέσα στην τρύπα του, ποιος σε γλιτώνει μετά από τη μπόχα. Τα μοντέρνα φάρμακα από την άλλη, αναγκάζουν τον ποντικό να βγει και να πεθάνει σε φωτεινό μέρος, οπότε ετοιμάσου να καλέσεις το...δικηγόρο σου κι έναν καλό νεκροθάφτη. Αλήθεια, ο Μπαμπούλας εκεί κοντά σε σένα δεν είναι;

Guest 990498
Επισκέπτης

Πάντως είναι γλυκά πλασματάκια τα μικρά ποντικάκια ( όχι οι αρουραίοι ) δε καταλαβαίνω γιατί τόσος φόβος![]()
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Ησύχασα κάπως, θεώρησα ότι δεν ήταν τίποτα και γύρισα στο σαλόνι στη γνωστή και βολική μου θέση

Δεν έκανα τίποτα το τρομερό. Πήρα τηλέφωνο τον μπαμπά μου τσιρίζοντας, ο κακομοίρης δεν καταλάβαινε τι έλεγα αλλά σίγουρα έπιασε το "Ελάτε σπίτι ΤΩΡΑ!!!!!!!". Όταν ήρθαν με βρήκαν σε κατάσταση αμόκ, καθισμένη στον καναπέ με γουρλωμένα τα μάτια και ανοιχτά όλα τα φώτα

Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι είχε μπει στο σπίτι από το ανοιχτό παράθυρο της κουζίνας γιατί από εκεί έκανε την εμφάνισή του και η πόρτα ήταν κλειστή. Σίγουρα δεν είχε φωλιά μέσα στο σπίτι γιατί δεν είχαμε ξαναδεί ποντίκι ούτε και ξαναείδαμε από τότε.
Καλύτερα να πάρεις ποντικοπαγίδες και να βάλεις σε σημεία του σπιτιού που πιστεύεις ότι πέρασε. Ποντικοφάρμακο δε θα σου πρότεινα κυρίως γιατί κυκλοφορεί και ο Γκλεν μέσα στο σπίτι. Να ενημερώσεις όμως οπωσδήποτε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Μπορεί να υπάρχει γενικά πρόβλημα στην πολυκατοικία και καλό θα ήταν να πάρουν τα μέτρα τους.
moonlight
Διάσημο μέλος

ναι ναι γιατι θα ηταν και μορφωμενο ποντικι ή κατσαριδα

και επισης ντραμ μου δεν σε φοβαμαι εσενα εισαι αντρακι

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Σας έχει τύχει ποτέ;;; Τί κάνατε;;![]()
2 φορές στο παλιό πατρικό μου. Τη μια στο μπάνιο από το ανοιχτό παράθυρο, μέσα σ' ένα τενεκέ χώθηκε και πήραμε τα όπλα της σκοποβολής και το κάναμε κρέμα. Τρελό splatter, πετάξαμε και το ντενεκέ. Τη δεύτερη φορά στις σκάλες και το εκτέλεσε με ένα κατσαβίδι ο πατέρας μου.
love_angel
Επιφανές μέλος

Βρε παιδιά για λύστε μου μια απορία γιατί η ανησυχία αυτή δεν με αφήνει να απολάυσω το μπάνιο μου!! Υπάρχει περίπτωση καθώς κάνεις μπάνιο και τρέχει νερό στο σιφώνιο να βγει κατσαρίδα απο το σιφώνιο?? Δεν λέω για το σιφώνιο στο πάτωμα αλλά για αυτό στη ντουζιέρα. Λογικά δεν θα την παρασύρει το νερό που κατεβαίνει ώστε να μην βγει?
το χω σκεφτει και γω απειρες φορες και γω αυτο!
ωστοσο αν και μου φαινεται υπερβολικο να συμβει, καθε τρεις και λιγο κοιταζω γυρω μου απο πανω μου, παντου, ανοιγω μεχρι και την κουρτινα και κοιταζω απεξω στο υπολοιπο μπανιο τι γινεται! μετα μαλιστα τιναζω και ξανατιναζω το μπουρνουζι μου, μπας και προλαβε και χωθηκε καμια αναθεματισμενη και μπηκε!

σε μια καθηγητρια μου που λεγαμε παρομοιες ιστοριες, ειχε μπει μεσα στο τζιν της οχι μια, αλλα 2 και κεινη η κακομοιρα το φορεσε ανυποψιαστη... ειναι λοιπον στην Ομονοια και το παιρνει χαμπαρι... κατεβασε λεει το παντελονι της μπροστα σε ολο τον κοσμο και ουρλιαζε η κακομοιρα!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.