Κεφαλονιά: Από ανακοπή ο θάνατος της Μυρτούς

Α το άκουσε γενικά και αόριστα οκ.

Πάντως αυτό π γίνεται από το πρωι στο φβ είναι εκνευριστικό. Ο κάθε άσχετος που δεν ξέρει τη δικογραφία μπαίνει κ γράφει τις μαλακιες του φυσικά για τα views κάτι άεργοι εκεί που ασχολουνται όλη μέρα με το φβ πιστευοντες ότι έτσι θα βγάλουν λεφτά. Τι να πει κανείς. Η ανθρωπότητα έχει παει σε άλλο λεβελ.

Πως ξέρεις ότι ήταν εκεί οι κατηγορουμενοι οταν τη παρελαβε το ΕΚΑΒ λοιπόν ; απλή απορία.
από τους δικηγόρους τους και τις δηλώσεις του που κανανε εχτες μετά το προφυλάκηση τους. Το ΕΚΑΒ συμπληρώνει και αυτό χαρτιά όταν παραλαμβάνει το περιστατικό που γράφει ποιοι μπαίνουν στο ασθενοφόρο.

από τους δικηγόρους τους και τις δηλώσεις του που κανανε εχτες μετά το προφυλάκηση τους. Το ΕΚΑΒ συμπληρώνει και αυτό χαρτιά όταν παραλαμβάνει το περιστατικό που γράφει ποιοι μπαίνουν στο ασθενοφόρο.

Ναι οι δικηγόροι τους... Σοβαρή πηγη. Αντικειμενική.

Εντάξει λογικά θα κληθεί και ο διασώστης που ήταν στο ΕΚΑΒ εκείνη την ώρα να καταθέσει οκ.

Αν και το θέμα θα λυθεί στη δίκη (και ότι είναι προφυλακιστέοι κάτι δείχνει ήδη), τη στιγμή που όλα αυτά έγιναν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, το σωστό είναι να πάρεις το ασθενοφόρο να έρθει εκεί που είναι ο ασθενής. Δεν τον παίρνεις και τον κάνεις βόλτες γιατί μπορεί να αποβεί μοιραίο. Αυτοί θεώρησαν ότι θα πάει στο νοσοκομείο και θα γίνει καλά οπότε ήθελαν χρόνο να αδειάσουν το δωμάτιο από τα ναρκωτικά. Τώρα όμως θα πάνε φυλακή που η κοπέλα πέθανε γιατί δεν έκαναν αυτό που έπρεπε, δηλαδή να την κρατήσουν σε εκείνο το σημείο περιμένοντας το ασθενοφόρο.

Ε ναι εγώ ξέρω όταν κάποιος είναι αναίσθητος κ έχει σφιγμο... Τον τόπο θέτεις στο πλαι και το πηγουνι πρεπει να το σηκώσεις προς τα πισω για να μπορεί να αναπνεει.

Αν δεν έχει σφυγμό ξεκινάς ΚΑΡΠΑ κ θέλεις κ απινιδωτή.

Σε κάθε περιπτωση ενημερώνεις το ΕΚΑΒ κ αν δεν θυμάσαι κάτι ζητάς οδηγίες για μέχρι να έρθουν. Αυτό το έκαναν οι κατηγορουμενοι ; υπήρχε κάποια αγωνία στη τηλεφωνική κλήση να ρωτήσουν μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ τι μπορουν να κάνουν για να κρατήσουν στη ζωή τη κοπέλα ;

Ακουμς ότι δεν την εγκατέλειψαν.. Δηλαδή τι έννοια έχει ο όρος εγκατάλειψη στο μυαλό των κατηγορουμένων ; τι εννοουν ; ότι απλα πηραν το ΕΚΑΒ για να βγάλουν την υποχρεωση ;;; γιατί όταν δεν προσπαθεις να παρεχεις στο άτομο που κινδυνευει βοήθεια λογίζεται ως εγκατάλειψη. Ακόμη κ η ερώτηση μέχρι να έρθει ο διασώστης τι μπορώ να κάνω θεωρείται ως βοήθεια και ως ειλικρινές και πραγματικο ενδιαφέρον... Αυτό το έπραξαν ;

Εγώ έπρεπε να ήμουν εκεί μέσα... Και που είσαι @fockos μην παιρνεις τα λεγόμενα των δικηγόρων σαν ιερές οδηγίες των γραφων... Πρόσφατα ένας δικηγόρος έστειλε μια προσφυγη στο ΣτΕ για ένα θέμα.. Έκατσα διάβασα τις θέσεις του πληρως τεκμηριωμένες κ επαγγελματικές αλλά παρά τέθηκαν και οι δικές μας απόψεις επίσης τεκμηριωμένες κ τελικά έχασε ο τυπος. Με ένα δεκασελιδο υπόμνημα προς το ΣτΕ που εγραφε μέσα για θεους κ δαίμονες. Κ τελικά τι ; απερρίφθη. Ενημερωτικά απλά.

Τελευταία επεξεργασία:
Βρε συ είναι δυνατόν ;

Και εδώ η εμφάνιση ; Και εδώ τα 7αρι, 9αρι, 10αρι ;

Δηλαδή αν δεν ήταν η "σιγά τη γυναίκα με το επαρχιώτικο χαμόγελο...", αλλά για τα καλλιστεία, όπως υποστήριζε η μητέρα της, θα άλλαζε κάτι ;
Καταρχήν δεν ασχολήθηκα εγώ με την εμφάνιση, άλλοι το έπιασαν από 'κει το θέμα εξαρχής (από τα Μ.Μ.Ε. έως και σχόλια εδώ μέσα) κι έπειτα φάε μια χαλαρόπιτα, ένα απλό σχόλιο έκανα όχι και τόσο σχετικό με το θέμα κι ευκαιρίας δοθείσης μια που μας τα πρήξανε (άλλοι, όχι εγώ) τόσες μέρες με το πόσο ωραία γυναίκα ήταν και κρίμα την οσία παρθένα και τους καημένους τους γονείς που δεν ξέρανε κ.ο.κ.!
Στην τελική, είναι νεκρή. Και κάποια πράγματα αν σκεφτούμε, "φωναχτά" δεν τα λέμε. Σεβόμενοι και το γεγονός ότι πέθανε η κοπέλα...
Γιατί;
Έχουμε π.χ. κάνα συγγενικό/φιλικό της πρόσωπο στο steki;
Κι ακόμη κι αν είχαμε, μου είναι κάτι εμένα για ν' αυτολογοκριθώ μη τυχόν και το θίξω/στενοχωρήσω;
Ευθέως θα (σ)το πω. Πώς μπορείς και είσαι τόσο σκληρός ;
Απλά είμαι ρεαλιστής κι έχω μηδενική ανοχή σ' οτιδήποτε έχει να κάνει μ' ανθρώπους του υποκόσμου/περιθωρίου!
Ανωνυμια πισω απο το ιντερνετ ειναι η απαντηση. In real life μπροστα σε κοσμο, ουτε τα μισα δεν θα ελεγε.
Γενικά ισχύει αυτό (έχω εκφραστεί ανοιχτά άλλωστε παλιότερα για την υποκρισία της κοινωνίας, πως ο ίδιος χρησιμοποιώ το steki χρόνια τώρα ως κοινωνικό πείραμα/καλίμπρα για διάφορες απόψεις κι όλα τα σχετικά) πλην όμως επί του προκειμένου θα έλεγα ακριβώς τα ίδια in real life (εκτός αν ήμουν π.χ. παρουσία δικών της ανθρώπων ή στην κηδεία της ή μάρτυρας στο δικαστήριο που θα γίνει κ.ο.κ.)...

Τελευταία επεξεργασία:
Γιατί;
Έχουμε π.χ. κάνα συγγενικό/φιλικό της πρόσωπο στο steki;
Κι ακόμη κι αν είχαμε, μου είναι κάτι εμένα για ν' αυτολογοκριθώ μη τυχόν και το θίξω/στενοχωρήσω;
Αν θα σε "κρατούσε" μόνο ένα συγγενικό της πρόσωπο στο στέκι, οκ, πάσο. Είναι που εγώ θεωρώ ότι, σε κάποια πράγματα, "κρατιόμαστε" μόνοι μας, χωρίς να υπάρχουν μπαμπούλες τριγύρω...
Απλά είμαι ρεαλιστής κι έχω μηδενική ανοχή σ' οτιδήποτε έχει να κάνει μ' ανθρώπους του υποκόσμου/περιθωρίου!
Καλά κάνεις και έχεις μηδενική ανοχή. Αν και δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς συσχετίζεται ο υπόκοσμος και το περιθώριο με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι...

Και σε κάθε περίπτωση, "κόλλησες" στην εμφάνιση. Αυτό είπα. Και δεν το έκανες με τον τρόπο που το έκαναν οι άλλοι (προκλητική εμφάνιση και ότι αυτό κάτι δείχνει για την ίδια...), αλλά το πήγες πολλά βήματα παραπέρα : επαρχιώτισσα, οδοντοστοιχία κ.λπ. Και όλα αυτά, γιατί η μητέρα της είπε ότι είναι για τα καλλιστεία ; Οκ. Αφού δε σε σταμάτησε το γεγονός ότι είναι νεκρή, εγώ τί άλλο να πω ;

Καλα ανοιχτή πλατφορμα με βιασμους δεν γίνεται να υπάρχει , αυτα είναι κλειστές ομάδες που τα κανουν . Τύπου μικρά νησακια επστειν . Και της gisele που λετε δεν ειναι οτι τα ανεβαζε στο ιντερνετ και τα εβρισκες με ενα γκουγκλαρισμα . Βεβαια και στα κοινα πορνοσαιτ , ονλιφανς κτλ σίγουρα πολλές το κανουν εξ αναγκασμου

Σε ποια συνέδρια αναφέρεσαι ;
Φιλε γενικα οτι του φανει του λολοστεφανη απο καποιους...το κακο ειναι οτιμ καποιοι τσιμπανε σε βλακειες.Βεβαιως ετσι ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

δεν αφήσανε την κοπέλα μονη της, αλλά περιμένανε να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την παραδώσανε. Δεν υπήρχε άμεση αντιμετώπιση απο τους ιατρούς έκει, πέθανε μεσα στο νοσοκομείο.

Οπως να ναι τα παρουσιάσανε οι δημοσιογράφοι πάλι.....
Εισαι τοσο γκαου...που στεκεσαι στους γιατρους που ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΣΠΙΖΕΣΑΙ...και βγαζεις αθωους αυτους που της εδωσαν την κοκα... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΗΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΗΔΗ και που ΑΦΗΣΑΝ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΟΥΝ το ΕΚΑΒ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ/.ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΕΚΑΒ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ; Αυτο δεν το ειδες πουλακι μου; ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΕΚΑΒ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ;

Εξαφανιοσυ καλυτερα γιατι δεν παει αλλο μαζι σου.
Πραγνματικα εισαι ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Απαντω Η κοπέλα έπρεπε να είχε διασωληνωθεί αμέσως αν ειχε γινει θα ζούσε.
Και επειδη εισαι @ σου ξανααπαντω.
ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΕΚΑΒ..ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΩΡΕΣ ΛΕΜΕ.Μπας και την γλυτωσουτν,...καθαρισαν κιολλας μετα.
Τι πινεις το κερατο μου μεσα που φταινε οι γιατροι.Ειπαμε οι γιατροι ειναι ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕς ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ,Δημοτικο εισαι;
Το αβγο σου τωρα.
Και θα το ξαναβαλλω
ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΙ ΕΙΝΑΙ.

Τελευταία επεξεργασία:
Αν και δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς συσχετίζεται ο υπόκοσμος και το περιθώριο με τη συγκεκριμένη κοπέλα.
Ένα άτομο που κάνει χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών (ενδεχομένως και διακίνηση, θα φανεί στο δικαστήριο) κι εκδίδεται επίσης παράνομα εσύ που το κατατάσσεις (αν όχι ανάμεσα στους ανθρώπους του υποκόσμου/περιθωρίου);
Και σε κάθε περίπτωση, "κόλλησες" στην εμφάνιση. Αυτό είπα. Και δεν το έκανες με τον τρόπο που το έκαναν οι άλλοι (προκλητική εμφάνιση και ότι αυτό κάτι δείχνει για την ίδια...), αλλά το πήγες πολλά βήματα παραπέρα : επαρχιώτισσα, οδοντοστοιχία κ.λπ. Και όλα αυτά, γιατί η μητέρα της είπε ότι είναι για τα καλλιστεία ; Οκ. Αφού δε σε σταμάτησε το γεγονός ότι είναι νεκρή, εγώ τί άλλο να πω ;
Δεν «κολλάω», ΕΝΑ σχόλιο ήταν, άλλοι «κολλάτε»...κι όσο για το «γιατί», γιατί είμαστε (ως μέλη της ίδιας κοινωνίας μας παίρνει όλους η μπάλα, καλώς ή κακώς) κοινωνία υποκριτών και φαρισαίων...γιατί αν π.χ. στη θέση της ήταν κάνας άντρας ή κάνα μπαζάκι που ζύγιζε 150 κιλά ή καμιά Τούνη τότε θα διαβάζαμε σωρηδόν για «κάποιον/α που πήγαινε γυρεύοντας» ή για τα ναρκωτικά τις βίζιτες κ.ο.κ. ή τίποτε απολύτως (γιατί δε θα «πουλούσε») ενώ τώρα που το θύμα είναι «μια από μας» (=η απλή καθημερινή wannabe Τούνη της διπλανής πόρτας) διαβάζουμε ό,τι ελαφρυντικό και «cute» διαβάζουμε...για να μην το πάω και σε άλλες πτυχές π.χ. ότι «η trans εκδιδόμενη» έγινε «ο 23χρονος» επειδή εμπλέκεται σε δολοφονική αμέλεια (ενώ αν εμπλεκόταν σε κάτι θετικό θα τα διαβάζαμε ανάποδα) κ.ο.κ.!

Υποκρισία και φαρισαϊσμός ολούθε...καλό ΣΚ!:bye:

Τελευταία επεξεργασία:
Ντάξει απλά ο φόκος ειναι ιατρός... δε ξέρει τη δουλειά.

Η ανθρωποκτονία απο πρόθεση δια παραλείψεως ειναι ενα ιδιαίτερα σύνθετο έγκλημα. Μπορει να στοιχειοθετηθεί και με ενδεχόμενο δόλο. Και βεβαια όλα αυτα θα παίξουν ρόλο στο δικαστήριο και το κατα πόσο την εγκατέλειψαν ή οχι.

για να μην το πάω και σε άλλες πτυχές π.χ. ότι «η trans εκδιδόμενη» έγινε «ο 23χρονος» επειδή εμπλέκεται σε δολοφονική αμέλεια (ενώ αν εμπλεκόταν σε κάτι θετικό θα τα διαβάζαμε ανάποδα) κ.ο.κ.!
100%, θα ήταν η Ολίβια, και η συγκινητική ιστορία ζωής της για το πώς μπόρεσε να παλέψει στα ίσα απέναντι στο τέρας της πατριαρχίας που γεννά την τρανσοβία και άλλες τέτοιες κριντζιές.

Τώρα είναι «ο 23χρονος.»

+ότι από εχτές παρατηρώ να πέφτουν οι ΑΡΔ πάνω στον αρσιβαρίστα για να μην πειράξουν τον τραβεστί. Αυτός ήταν μπλεγμένος σε βίζιτες, σε αυτόν να επικεντρωθούν.

100%, θα ήταν η Ολίβια, και η συγκινητική ιστορία ζωής της για το πώς μπόρεσε να παλέψει στα ίσα απέναντι στο τέρας της πατριαρχίας που γεννά την τρανσοβία και άλλες τέτοιες κριντζιές.

Τώρα είναι «ο 23χρονος.»

+ότι από εχτές παρατηρώ να πέφτουν οι ΑΡΔ πάνω στον αρσιβαρίστα για να μην πειράξουν τον τραβεστί. Αυτός ήταν μπλεγμένος σε βίζιτες, σε αυτόν να επικεντρωθούν.
Γενικά ένας και ένας ήταν όλοι από ότι φαίνεται

Ένα άτομο που κάνει παράνομη χρήση ναρκωτικών ουσιών (ενδεχομένως και διακίνηση, θα φανεί στο δικαστήριο) κι εκδίδεται επίσης παράνομα εσύ που το κατατάσσεις (αν όχι στον υπόκοσμο/περιθώριο);
Για μια 19χρονη ένα "έμπλεξε πάρα πολύ άσχημα" θα έλεγα. Δεν θα την κατέτασσα σε υπόκοσμο ή περιθώριο, σε αυτή την ηλικία ειδικά...
Δεν «κολλάω», ΕΝΑ σχόλιο ήταν, άλλοι «κολλάτε»...κι όσο για το «γιατί», γιατί είμαστε (ως μέλη της ίδιας κοινωνίας μας παίρνει όλους η μπάλα, καλώς ή κακώς) κοινωνία υποκριτών και φαρισαίων...γιατί αν π.χ. στη θέση της ήταν κάνας άντρας ή κάνα μπαζάκι που ζύγιζε 150 κιλά ή καμιά Τούνη τότε θα διαβάζαμε σωρηδόν για «κάποιον που πήγαινε γυρεύοντας» ή για τα ναρκωτικά τις βίζιτες κ.ο.κ. ή τίποτε απολύτως (γιατί δε θα «πουλούσε») ενώ τώρα που το θύμα είναι «ένα από μας» (=η απλή καθημερινή wannabe Τούνη της διπλανής πόρτας) διαβάζουμε ό,τι ελαφρυντικό διαβάζουμε...για να μην το πάω και σε άλλες πτυχές π.χ. ότι «η trans εκδιδόμενη» έγινε «ο 23χρονος» επειδή εμπλέκεται σε δολοφονική αμέλεια (ενώ αν εμπλεκόταν σε κάτι θετικό θα τα διαβάζαμε ανάποδα) κ.ο.κ.!

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ολούθε...καλό ΣΚ!:bye:
Αν μια 19χρονη μπλέξει σε όλα αυτά που λες, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτώ θα είναι γιατί έφτασε στο σημείο έτσι να καταντήσει. Θα με έθλιβε το γεγονός ότι μια νέα κοπέλα έφτασε να σνιφάρει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και να μιλάει με 66χρονους και θα "κοιτούσα" γονείς. Και όταν αυτό έκανα (εγώ και κάποιοι άλλοι...), γύρισες και είπες ότι είσαι της άποψης ότι δε φταίει η οικογένεια...

Άρα για ποιά υποκρισία μιλάς, όταν "βλέπουμε" σε διαφορετικές κατευθύνσεις ; Στην τελική, ό,τι κι αν είχε στο μυαλό της (φιλοδοξία, χρήματα, κ.λπ.), το πλήρωσε με τη ζωή της...

Αναφορικά με τον...23χρονο δεν αλλάζει κάτι. Κατηγορούμενος δεν είναι ήδη ; Σε τί θα βοηθήσει, επί της ουσίας, αν είναι τρανς ή όχι ; Πέρα απ΄ το να (υπερ)τονίσει...ότι μια τρανς εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Ε και ; 23χρονος και καθαρίσαμε : Αλλά όχι για να συγκαλυφθεί η αλήθεια, αλλά επειδή δεν αλλάζει τίποτα ουσιαστικά...

Εγώ διάβασα ότι κάλεσαν το εκαβ και σε 4 λεπτά το εκαβ παραλαβε από εκεί που την βγάλανε. Ποιος χρόνος χάθηκε; 4 λέει μίλησε με τον πορνογερο και 4:34 την πήρε το ασθενοφόρο.Το πολύ πολύ να χάθηκαν 4-5 λεπτά που στην ουσία χάθηκαν γιατί το τραβελι ήθελε να πάρει τηλέφωνο και οι άλλοι ήταν χεσμενοι και θελανε να την σκαπουλαρουνε για διακινηση και κατοχη ναρκωτικων .

Είναι αυτό πρόθεση για δολοφονία? @Zukov_v2 Δωσε τα φωτα σου.

Ένα άτομο που κάνει χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών (ενδεχομένως και διακίνηση, θα φανεί στο δικαστήριο) κι εκδίδεται επίσης παράνομα εσύ που το κατατάσσεις (αν όχι ανάμεσα στους ανθρώπους του υποκόσμου/περιθωρίου);
1. Η μυρτω κατα πασα πιθανοτητα ΔΕΝ εκδιδοταν. Το τραβελι με τον πορνογερο ηθελαν να την χωσουν στα κολπα πιθανοτατα. Προσεχε τι λες για ατομο που ουτε γνωριζεις ουτε μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του.

2. Αμα θεωρεις υποκοσμο οσα 20χρονα πινουν περιστασιακα, τοτε κωστα η μιση ελλαδα για εσενα ειναι ποινικοι. Εχεις βαθεια μεσανυχτα τι γινετε πλεον στην νεολαια.

Υ.Γ Μιση ελλαδα προφανως και το λεω μεταφορικα, μη κολλαμε στισ εκφρασεις αλλα στην ουσια.

Για μια 19χρονη ένα "έμπλεξε πάρα πολύ άσχημα" θα έλεγα. Δεν θα την κατέτασσα σε υπόκοσμο ή περιθώριο, σε αυτή την ηλικία ειδικά...
Στα πόσα χρόνια μετά την ενηλικίωση πάμε από το «έμπλεξε πάρα πολύ άσχημα» στο «ήταν απολύτως υπεύθυνη των πράξεων/επιλογών» της;:rolleyes:
1. Η μυρτω κατα πασα πιθανοτητα ΔΕΝ εκδιδοταν. Το τραβελι με τον πορνογερο ηθελαν να την χωσουν στα κολπα πιθανοτατα. Προσεχε τι λες για ατομο που ουτε γνωριζεις ουτε μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του.
Τα 220€ που ζήτησε απ' το γέρο γιατί τα ζήτησε;Για να του πάρει τα φάρμακα της πίεσης;:lol:
2. Αμα θεωρεις υποκοσμο οσα 20χρονα πινουν περιστασιακα, τοτε κωστα η μιση ελλαδα για εσενα ειναι ποινικοι. Εχεις βαθεια μεσανυχτα τι γινετε πλεον στην νεολαια.
Να με συμπαθάς αλλά δε θ' αποδεχθώ ποτέ ως «κανονικότητα» μια παράνομη/επικίνδυνη πράξη επειδή η μισή ή το 1/3 ή το 1/4 κ.ο.κ. μιας κοινωνικής ομάδας στην Ελλάδα (εν προκειμένω, η «νεολαία») επιδίδεται σ' αυτή!
Αν εσύ το αποδέχεσαι δικαίωμά σου και το σέβομαι, σεβάσου κι εσύ αντίστοιχα ως οφείλεις τη δική μου στάση κι είμαστε κομπλέ!

Να με συμπαθάς αλλά δε θ' αποδεχθώ ποτέ ως «κανονικότητα» μια παράνομη/επικίνδυνη πράξη επειδή η μισή ή το 1/3 ή το 1/4 κ.ο.κ. μιας κοινωνικής ομάδας στην Ελλάδα (εν προκειμένω, η «νεολαία») επιδίδεται σ' αυτή!
Αν εσύ το αποδέχεσαι δικαίωμά σου και το σέβομαι, σεβάσου κι εσύ αντίστοιχα ως οφείλεις τη δική μου στάση κι είμαστε κομπλέ!
Είπαμε, έλλειψη ατομικής ευθύνης. Για όλα φταίει η κακη κοινωνία και το σύστημα. Παρατήρησε γενικότερα τον Έλληνα (εκεί καταλαβαίνεις άλλωστε τους ανθρώπους), όταν κοπεί σε ένα μάθημα θα πει "με έκοψε ο μαλακας" ή το ίδιο στις εξετάσεις για δίπλωμα και πάει λέγοντας σε όλη του τη ζωή. "Με έκοψε", όχι "κόπηκα". Καταλαβαίνεις, φαντάζομαι, τη διαφορά.

Το αποδεχομαι κωστα. Μιας και μιλησες για Ελλαδα που να βγεις και εξω να δεις τι γινετε. 6 μηνες ιταλια ζουσα.

Είπαμε, έλλειψη ατομικής ευθύνης. Για όλα φταίει η κακη κοινωνία και το σύστημα. Παρατήρησε γενικότερα τον Έλληνα (εκεί καταλαβαίνεις άλλωστε τους ανθρώπους), όταν κοπεί σε ένα μάθημα θα πει "με έκοψε ο μαλακας" ή το ίδιο στις εξετάσεις για δίπλωμα και πάει λέγοντας σε όλη του τη ζωή. "Με έκοψε", όχι "κόπηκα". Καταλαβαίνεις, φαντάζομαι, τη διαφορά.
Οι μπαοκτζηδες ειχαν ατομικη ευθυνη? Οταν εσυ οδηγαγες μεθυσμενος καποια στιγμη,(για παραδειγμα το β ενικο) ειχες ατομικη ευθυνη?

Οταν τρεχουν στη συγγρου με 200 τα μερσεντες εχουν ατομικη ευθυνη?

Κυρ παντεληδες ολοι γεννηθηκατε ρε πουστη μου? :baby:

Οι μπαοκτζηδες ειχαν ατομικη ευθυνη? Οταν εσυ οδηγαγες μεθυσμενος καποια στιγμη,(για παραδειγμα το β ενικο) ειχες ατομικη ευθυνη?

Οταν τρεχουν στη συγγρου με 200 τα μερσεντες εχουν ατομικη ευθυνη?

Κυρ παντεληδες ολοι γεννηθηκατε ρε πουστη μου? :baby:
Όλοι μα όλοι μας έχουμε ευθύνη για τις πράξεις μας. Αν εγώ οδηγάω πιωμένος προφανώς και εγώ θα έχω ευθύνη αν πάθω κάτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογείται ο άλλος να λέει "καλά να πάθει" άμα σκοτωθώ (επειδή μου βάζεις συνέχεια τους Παοκτσήδες.)

Στα πόσα χρόνια μετά την ενηλικίωση πάμε από το «έμπλεξε πάρα πολύ άσχημα» στο «ήταν απολύτως υπεύθυνη των πράξεων/επιλογών» της;:rolleyes:
Παίζουμε με τις λέξεις ; Και για να γίνει κάποιος υπεύθυνος των πράξεων του, πρέπει πρώτα κάποιοι να του μάθουν πώς να συμπεριφέρεται υπεύθυνα γενικότερα...Ένας τόσο νέος άνθρωπος που έτσι ρισκάρει (ζωή, αξιοπρέπεια, κ λπ. ...), δείχνει ότι δεν ξέρει τί θα πει υπευθυνότητα. Αν αυτό εσύ το θεωρείς μόνο ατομική ευθύνη και όχι συλλογική/γονεϊκή, τί να πω ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back