άρα εγώ που τελευταία πειράζω διαρκώς τα μαλλιά μου από νευρικότητα την εχω πέσει σε ό,τι κινείται....
Αλλο αυτο και αλλο την ωρα που εχεις απεναντι τον αλλον. Εκει σαν προσθετο κανεις αυτην την κινηση με τα μαλλια ε σου λεει κατι ο αλλος καποιο κοπλιμεντο καταλαβες.
Βεβαια μπορει να δειχνει και μια αναγκη σου εκεινη τη στιγμη της νευρικοτητας να νιωσεις λιγακι ασφαλεια.
Παιδια ολα ειναι εκφανσεις γλωσσα σωματος.
Τα ειπαμε.
Ολα.
Απλα στο αναλογο mood ε?
Δε θα παω στον περιπτερα ακομα και αν παω και κανω σεξυ παιχνιδισμα ε θα ναι αλλο τερμα απο το να λυσω τα μαλλια και να τα ξαναπιασω λογω νευρικοτητας.
Ειναι διαφορετικο το mood μη τα μπερδευουμε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2021
Ειναι ενα ερωτικο καλεσμα οπως το περιεγραψα. Και δεν ειναι το ιδιο με το να δινω αγχωμενη εξεταστικη και να πιανω τα μαλλια μου.
Επισης αλλη κινηση γλωσσα σωματος κανεις οτι φτιαχνεις την τιραντα του σουτιεν.
Ειπαμε παιδια να σου βγαινει αυτο εκεινη τη στιγμη ολα αυτα τα κανεις αυθορμητα.
Αυθορμητες εκφρασεις σε γουσταρω προχωρα.
Και εκει ειναι ο αλλος πως θα κινηθει.
Ολα αυτα τα αγγιγματα τα ρουχα το να φτιαξουμε το γιακα στον αλλον ή το πουκαμισο να τον αγγιξουμε ολα αυτα ειναι προσεγγισεις και αυθορμητες εκδηλωσεις τι μας αρεσει στον αλλον τι μας βγαζει εκεινη τη στιγμη.
Σαφως και δεν αντιδραμε ολοι το ιδιο.
Σαφως και ο καθενας εχει τα κουμπια του τη δικη του προσεγγιση.
Απλα ολα αυτα ειναι ενδειξεις απλα οτι περναμε καλα μας αρεσει ο αλλος κλπ
Αλλο παραδειγμα σε ενα date ειχα βαλει ψηλοτακουνα και στην επιστροφη ηταν ο δρομος κατηφορικος.
Ειχαμε μιλησει περασει απιστευτα ομορφα χημεια φουλ φαγαμε γελασαμε μιλησαμε.
Γιαυτο ειναι πως θα βγει στον αλλον τι νιωθετε και οι δυο.
Μεχρι το αμαξι ηταν αποσταση με επιασε αγκαλια απο τη μεση να μην πεσω. Πρωτη σωματικη επαφη φερνεις τον αλλον κοντα σου. Το κανεις απο μονος. Παιδια αυτα ολα ειναι αυθορμητα δεν βγαινεις και σκεφτεσαι βημα ενα βημα δυο παει λαθος.
Θελω να πω μπορουσε να με πιασει και αλλιως οπως πιανουμε μια αγνωστη να την περασουμε απεναντι.
Ε λοιπον ολη αυτη η χημεια βγηκε κι εξω μετα εκει πριν το αμαξι εδωσε και φιλι, απλα εκανε την κινηση ωστε να δει αν θελω.
Θελω να πω ολα μα ολα αυτα τα βλεπεις εκεινη τη στιγμη τι σου βγαζει και ο αλλος καταλαβατε.
Και ποσο εκδηλωνεστε.