Niyia
Διάσημο μέλος

Κλεινει μονο αν πρεπει να γινει restar (εγκατασταση προγραματος, διακοπη ρευματος, καθαρισμος).
Για το ρευμα μην αγχωνεστε δε καταναλωνει και παρα πολυ. Κλεινετε την οθονη μονο.
Να χα με και πιο γρηγορο ίντερνετ...
+1000

κ εγώ δεν τον έκλεινα καθόλου...
μόνο τώρα με το λαπτοπ, τον κλείνω τα βράδια μόνο (νομίζω δεν πρέπει το λαπτοπ να μένει συνέχεια ανοιχτό, έτσι δεν είναι? υπερθερμένεται?τι παθαίνει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

τον κλείνω τα βράδια μόνο (νομίζω δεν πρέπει το λαπτοπ να μένει συνέχεια ανοιχτό, έτσι δεν είναι? υπερθερμένεται?τι παθαίνει?)
Και αυτό υπερθερμένεται και ο Πλανήτης...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(νομίζω δεν πρέπει το λαπτοπ να μένει συνέχεια ανοιχτό, έτσι δεν είναι? υπερθερμένεται?τι παθαίνει?)
Δεν παθαινουν τιποτα ετσι απλα.Ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν 24 ωρες,7 μερες τη βδομαδα.

Εγω πλεον τον κλεινω τα βραδια και οταν λειπω απο το σπιτι πολλες ωρες.
Niyia
Διάσημο μέλος

Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο..
Niyia
Διάσημο μέλος

Δεν παθαινουν τιποτα ετσι απλα.Ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν 24 ωρες,7 μερες τη βδομαδα.(απλα πρεπει να φροντιζεις να αεριζεται σωστα)
Εγω πλεον τον κλεινω τα βραδια και οταν λειπω απο το σπιτι πολλες ωρες.
thanxxxxx...

ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ???
να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες?

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο.

Niyia
Διάσημο μέλος

Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο..

κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι...
Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς.
+1
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς.
Ναι βρε Angie, αλλά το ένα φέρνει το άλλο, ξέρεις..
Και γενικά οι υπολογιστές έχει αποδειχτεί ότι δεν καίνε τόσο πολύ ρεύμα, αλλά καλό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε..

Guest 990498
Επισκέπτης

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

thanxxxxx...
ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ???
να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες?![]()

Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο.![]()
Πιο εκνευριστικο κι απο κουνουπια!

Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

ούτε εγώ το θεωρώ αστείο...
κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι...
Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα.
Την κίνηση για ευαισθητοποίηση..

Niyia
Διάσημο μέλος

Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα.
Την κίνηση για ευαισθητοποίηση..![]()

gregory1987
Νεοφερμένο μέλος

gsova
Δραστήριο μέλος

marialena
Νεοφερμένο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.