Κοιτάζει άλλες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.291 μηνύματα.
Μα και τώρα...που έκανε την κατινιά, τί έμαθε ; Περισσότερο μπερδεύτηκε. Άσε που πάλι μπορεί να τα αρνηθεί το λεβεντόπαιδο : "Εεε, μωρέ, κάθεσαι και δίνεις βάση στις βλακείες που γράφω, να περνάει η ώρα...". Και θα το γυρίσει το χαρτί (επειδή τον διάβασε...) και μια χαρά θα βγει κι από πάνω. Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Το άλλο, το πιο ωραίο (και ρομαντικό...) είναι να παραδεχτεί - κι αυτός - "τα θέματά του" και να θελήσουν, από κοινού, να βγάλουν μια άκρη. Και να συζητήσουν τα όποια προβλήματά τους.

Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, όμως, όσο και να σε διαβεβαιώνει ο άλλος, το μυαλό θα είναι κολλημένο. Και, στην προκειμένη περίπτωση, εμπιστοσύνη δεν υπάρχει (συν τοις άλλοις...).
Μιλούσα πιο γενικά, να εχεις υποψίες για απίστία και πως θα το μάθεις ; πάντα δεν θα σε τρώει ότι ο άλλος μπορεί να ήταν πιστός και εσύ τον χώρισες από μια παρεξήγηση ή επειδή εσύ είσαι ανασφαλής ;

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Μιλούσα πιο γενικά, να εχεις υποψίες για απίστία και πως θα το μάθεις ; πάντα δεν θα σε τρώει ότι ο άλλος μπορεί να ήταν πιστός και εσύ τον χώρισες από μια παρεξήγηση ή επειδή εσύ είσαι ανασφαλής ;
Μιλάς...Αν έχεις υποψίες, υπόνοιες, μιλάς. Κι ας κάνεις και λάθος. Κι εκεί "κόβεις τον άλλον". Πώς θα πει και τί. Πού θα κοιτάει ; Το ταβάνι ή εσένα (γενικά μιλάω...) στα μάτια ; Θα σε πείσει ή όχι ; Έχουμε κι ένα ένστικτο που είτε χτυπάει καμπανάκια, είτε ηρεμεί...

Μόνο αυτός/η που δε μιλά δεν κάνει λάθη. Αλλά και η σιωπή, το να "τα κράτα κανείς μέσα του", είναι εξίσου ψυχοφθόρο. Σε τρώει το σαράκι...

Θάρρος και αλήθεια, λοιπόν. Και όπου βγει.-

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Και το καλό που απολαμβάνω σχεδόν σαδιστικά είναι αυτή η αίσθηση που έχει ο άλλος να ανοίξει η γη να τον καταπιεί και να προλάβει να σκεφτεί αστραπιαία ένα σωρό ανοησίες για δικαιολογία.
Yesss... Και καπως ετσι κανουν περισσοτερα λάθη για να καλύψουν άλλα λάθη...

Guest 376555

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ε, εντάξει, χωρίζεις αν δε σε καλύπτει η σχέση. Αυτό δεν είναι στο μυαλό σου, το νιώθεις. Δε πας με βάση τις αποδείξεις, γιατί μπορεί και να μη βρεις ποτέ.

darkhappysong

Νεοφερμένο μέλος

Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.
Εσυ τι σκοπευεις να κάνεις δηλαδη ;
Να πάω σε ψυχολόγο πρέπει. Τώρα από κει και πέρα αλήθεια δεν ξέρω. Ίσως περιμένω τη συνέχεια να φάω κι αλλο τα μούτρα μου. Δεν είναι εύκολο να του πω τι έκανα, όχι για θεμα ντροπής αλλά κυρίως γιατί ο,τι και να μου πει δεν ξέρω αν θα το πιστέψω.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Να πάω σε ψυχολόγο πρέπει. Τώρα από κει και πέρα αλήθεια δεν ξέρω. Ίσως περιμένω τη συνέχεια να φάω κι αλλο τα μούτρα μου. Δεν είναι εύκολο να του πω τι έκανα, όχι για θεμα ντροπής αλλά κυρίως γιατί ο,τι και να μου πει δεν ξέρω αν θα το πιστέψω.
Αυτό είναι δικαιολογία. Μια δικαιολογία πίσω από το φόβο να "εκτεθείς". Χωρίς να σπάσεις αβγά, ομελέτα δε γίνεται...

Άλλωστε, μπορείς να πεις τί έγινε κι αν πιστέψεις αυτά που θα σου πει καλώς. Διαφορετικά, βλέπεις...Με τα "δεν ξέρω αν..." δε γίνεται δουλειά...

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

Ψυχολόγο γιατι ;

θεωρεις οτι θα σε βοηθήσει σε αυτη τη σχέση που έχεις ; δε νομίζω. Ισως σε βοηθήσει να καταλαβεις καλυτερα τον εαυτό σου και να μη μπαίνεις σε σχέσεις μην επιλέγεις ανθρώπους που ειναι έτσι αλλα αν εσενα αυτοι σε ελκύουν

τι να σ πει τωρα ο ψυχολογος και ο καθενας... θεωριες. Εγω τι θα εκανα τωρα στη θέση σου.

Θα την έπιανα κάποια στιγμη (εσυ χρησιμοποίησε το αρσενικό) και θα της έλεγα άκου... ειναι ενα σημείο το οποιο με ενοχλεί...

θελω να το συζητήσουμε... λοιπον επειδη ξέρω οτι τα αγοράκια γενικά ειστε λιγο ζωηρά και οταν βρισκετε μια κοπελα μπορεί να ανεβει η αυτοπεποιθηση και η τεστο σας και να θέλετε και άλλο... θα ηθελα να σ πω οτι δεν θέλω το αγορι μου / κοριτσι μου να κοιτάει αλλους/ αλλες και να ψάχνεται γενικά... δεν το λεω για σενα συγκεκριμενα απλα θελω να σ κανω αυτη την εξηγηση. Αν νομιζεις οτι θέλεις να φλερτάρεις και με άλλες.... πες το να το ξέρω. Τωρα ποου ειναι νωρίς....

Θα σ πει οχι λογικά και γιατι με ζαλιζεις ετσι μπλα μπλα μπλα... και άστον.... μολις δεις την επομενη φορά να σ δινει δικαιωμα... τελειωσε.

Ασε το ψάξιμο το υπερβολικό μολις γινει κάτι σοβαρό θα το καταλάβεις. Και εκει θα ειναι για φούντο.

Βεβαια ρισκάρεις με αυτη τη τακτική γιατι αν στην κάνει στα 2 χρονια και το καταλαβεις θα χεις χασει 2 χρονια. Αυτό.

Οποτε ή χωριζεις τώρα ή συνεχίζεις .... οπως ειπαμε. Αλλα οπως ειπαν και οι αλλοι τρέναρε λιγο τη συγκατοικηση μερικούς μηνες παίξτο λιγο αβέβαιη μη σε εχει και σιγουράτζα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
επειδή έχω περάσει αυτη την αγωνία την συμπονώ για να ειμαι ειλικρινης... εδω που τα λέμε κρίμα το κορίτσι.

Για να κάνει έτσι σημαινει οτι ενδιαφέρεται 1000%. Και ειναι ωραίο να έχεις τέτοιο πάθος οταν βρίσκεσαι σε μια σχέση - πολύ ωραίο.

Αυτη την αγωνία δεν την έχουν περάσει όσοι / όσες δεν έχουν χωρίσει ποτέ. Οπως μου ειχε πεί ενας παντρεμένος παλαιότερα που ειχε με τη γυναικα του σχέση απο το 2007 και ποτέ δεν χώρισαν.

Έκρινε αυστηρά εναν δικό μου χωρισμό αλλα.... αμα χωρίσει αυτος ποτέ που δεν του το εύχομαι θα ειναι αξιολύπητος. οποτε μαγκιές αλλού. Κρινουν όλοι εύκολα... μολις βρεθουν στη θέση του κρινομενου θα καταλαβουν για αυτο πρέπει πριν κρίνουμε να εχουμε ενσυναίσθηση.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.699 μηνύματα.
Καλά ναι, δεν την κρίνω, δεν το είπα με τέτοιο ύφος. Και εγώ ίσως έτσι να έκανα στη θέση της, τι να πω...

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

mixaelaaa

Νεοφερμένο μέλος

Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
Γιατί είναι κακό να κοιτάζει άλλες; Όλοι όταν βλέπουμε κάτι ωραίο το κοιτάζουμε

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Τώρα επίσης, τις γαμοανασφαλειες τις αποκτώ γιατι διάβασα ο,τι διάβασα. Αλλιώς, για τα προηγούμενα θέματα που είχα σε παλιά ποστ μου (σας έχω πρήξει το ξερω) είναι θέματα που έλυσα, δεν ήταν κομβικης σημασιας. Εδώ όμως αναρωτιέμαι εφόσον το βλέπω γραμμένο μήπως δεν με θέλει καν..
Κοίταξε να δεις, είμαι μπιτς οκ, στην έχω πει κάποιες φορές, αλλά σοβαρά θα σου πω οτι, επειδή βλέπω οτι έχεις κάποια άσχημα βιώματα από το θάνατο των γονιών σου, θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να θεραπεύσεις αυτά τα ψυχικά τραύματα πρώτα προτού βάλεις τον εαυτό σου σε μια σχέση ζωής. Όλες αυτές οι ανασφάλειες που έχεις από αιτίες μισές υπαρκτές και μισές αυτο-δημιουργημένες από σένα δείχνουν οτι έχεις ένα φόβο εγκατάλειψης, δεν θα κάνω διάγνωση μέσω ίντερνετ, αλλά χρειάζεσαι μια στήριξη. Ψάξτο. Μην τρώς την ώρα σου να δεις τί κάνει ο άλλος. Ο άλλος έρχεται και παρέρχεται. ΕΣΥ είσαι το θέμα εδώ. Ακόμα κι ο τέλειος σύντροφος να ήταν, δε θα ήσουν ευτυχισμένη γιατί δεν είσαι μέσα σου καλά. Το θέμα δεν είναι αν σε θέλει αυτός. ΕΣΥ δε θες τον εαυτό σου κι αυτό είναι το κυριότερο.

darkhappysong

Νεοφερμένο μέλος

Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.
Κοίταξε να δεις, είμαι μπιτς οκ, στην έχω πει κάποιες φορές, αλλά σοβαρά θα σου πω οτι, επειδή βλέπω οτι έχεις κάποια άσχημα βιώματα από το θάνατο των γονιών σου, θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να θεραπεύσεις αυτά τα ψυχικά τραύματα πρώτα προτού βάλεις τον εαυτό σου σε μια σχέση ζωής. Όλες αυτές οι ανασφάλειες που έχεις από αιτίες μισές υπαρκτές και μισές αυτο-δημιουργημένες από σένα δείχνουν οτι έχεις ένα φόβο εγκατάλειψης, δεν θα κάνω διάγνωση μέσω ίντερνετ, αλλά χρειάζεσαι μια στήριξη. Ψάξτο. Μην τρώς την ώρα σου να δεις τί κάνει ο άλλος. Ο άλλος έρχεται και παρέρχεται. ΕΣΥ είσαι το θέμα εδώ. Ακόμα κι ο τέλειος σύντροφος να ήταν, δε θα ήσουν ευτυχισμένη γιατί δεν είσαι μέσα σου καλά. Το θέμα δεν είναι αν σε θέλει αυτός. ΕΣΥ δε θες τον εαυτό σου κι αυτό είναι το κυριότερο.
Το θέμα θα το διερευνησω με το μέσα μου και τους γονείς κλπ. Εδώ όμως ρε κοπέλα μου είναι φως φανάρι ότι θα ενοχλούσε τους πάντες αν έβλεπαν κάτι τέτοιο. Θέλω τόσο πολύ να το ξεπερασω και δεν μπορώ. Δεν μπορώ να βρω δικαιολογία. Με θεωρεί ανασφαλή και καλά μου κάνει γιατί του λέω αηδίες για να μάθω τις απόψεις του περί κοιτάγματος απ το να του πω στα ίσια διάβασα αυτό. Αλλά αν το πω και πάλι για το κεφάλι μου δεν έχει λύση, τι και να το πω, το θέμα είναι ότι κοιταει και το θέτει ως πρόβλημα.
Θέλω να σου πω ότι σωστά είναι όλα αυτά που μου λες και εσύ και τα παιδιά από πάνω, αλλά το γεγονός ως μεμονωμένο γεγονός δεν αλλάζει και με διαλύει.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Το θέμα θα το διερευνησω με το μέσα μου και τους γονείς κλπ. Εδώ όμως ρε κοπέλα μου είναι φως φανάρι ότι θα ενοχλούσε τους πάντες αν έβλεπαν κάτι τέτοιο. Θέλω τόσο πολύ να το ξεπερασω και δεν μπορώ. Δεν μπορώ να βρω δικαιολογία. Με θεωρεί ανασφαλή και καλά μου κάνει γιατί του λέω αηδίες για να μάθω τις απόψεις του περί κοιτάγματος απ το να του πω στα ίσια διάβασα αυτό. Αλλά αν το πω και πάλι για το κεφάλι μου δεν έχει λύση, τι και να το πω, το θέμα είναι ότι κοιταει και το θέτει ως πρόβλημα.
Θέλω να σου πω ότι σωστά είναι όλα αυτά που μου λες και εσύ και τα παιδιά από πάνω, αλλά το γεγονός ως μεμονωμένο γεγονός δεν αλλάζει και με διαλύει.
Κορίτσι μου, δε θες να το ξεπεράσεις. Δεν κάνεις ούτε μια προσπάθεια. Τόσα νήματα "εδώ" κι εσύ ξανά στα ίδια και στα ίδια. Εκεί κολλημένη. Το "επιζητάς", έτσι να νιώθεις. Το καταλαβαίνεις, έτσι όπως (σ)το λέω ; Αρχίζεις να "την βρίσκεις" με αυτή την κατάσταση και το πώς νιώθεις. Έστω και χωρίς να το καταλαβαίνεις. Βυθίζεσαι και σε ρουφάει...Εσύ νομίζεις ότι θες να ξεφύγεις, να περάσει, αλλά όχι...

Κάνε κάτι άλλο, σκέψου κάτι άλλο. Ξέφυγε λίγο απ' αυτές τις σκέψεις που σου έχουν γίνει εμμονή...

Συγγνώμη που θα (σ)το πω. Μα θα είναι η τελευταία μου κουβέντα, πάνω σε αυτό που σε απασχολεί...Έστω και άθελά σου έχεις πέσει στη λούμπα τής μεμψιμοιρίας (επιεικώς μιλώντας...).

Καλή σου συνέχεια. Καλή δύναμη. Και "δες" τον εαυτό σου...

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.
και δεν μπορώ. Δεν μπορώ να βρω δικαιολογία. Με θεωρεί ανασφαλή και καλά μου κάνει γιατί του λέω αηδίες για να μάθω τις απόψεις του περί κοιτάγματος απ το να του πω στα ίσια διάβασα αυτό. Αλλά αν το πω και πάλι για το κεφάλι μου δεν έχει λύση, τι και να το πω, το θέμα είναι ότι κοιταει και το θέτει ως πρόβλημα.
Η ανασφάλεια είναι αδυναμία και οδηγεί σε προσκολλήσεις και χάσιμο χρόνου πολύτιμου( δεν έχουμε και άπειρο ως όντα) . Το θέμα σου είναι ξεκάθαρο : είσαι με έναν άνθρωπο που τρέφει ( δικαίως με όσα κάνει ή σκέπτεται) την ανασφάλεια σου . Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ( να χειροτερέψει μπορεί) ... Μπορείς να ζήσεις με αυτό; αν ναι take it και προχωρά, όσο αντέχεις. Αν όχι φύγε όσο είναι καιρός .

Ο χρόνος μας και η ψυχική μας ηρεμία προέχει να διασφαλιστούν.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
Θα τρελαθώ ρε παιδιά. Είμαι 6 μήνες σε σχέση με αντρα 40 ετών. Ξέρω προκαταβολικά τι θα μου πείτε αλλά τα χω παιξει. Πάει σε ψυχολόγο, κάνει ψυχανάλυση. Ξεχασε κατι σημειωσεις στο γραφειο του που πηγαινω και εγω κατι φορές. Εγραφε ότι κοιτάζει άλλες. Και σαν δεύτερο ερώτημα το αν θα πιεστει με συγκατοικηση γιατι θελει διαλειμματα στη σχεση. (ΕΚΕΙΝΟΣ μου προτεινε να μεινουμε μαζι). Και πιο κάτω λέει ότι ταιριάζουμε αλλά εκείνου του αρέσουν οι μελαχρινες (εγώ ξανθια εν τω μεταξυ) και το συναίσθημα που έχει κλπ κλπ.
Εμένα παρολαυτα μου χει πει και ξαναπει ότι είμαι πολύ χαλαρή και τον κάνω να νιώθει καλά και γι αυτό δεν τον πιέζει το να μείνουμε μαζι, φαντάζεται μέλλον μαζί μου κλπ.

Παλιότερα είχε δακρύσει μπροστά μου κ μου χε πει πόσο τυχερός ένιωσε που με βρήκε. Συν ότι έγραφε παλιότερα σε τετράδια πόσο θελει να βρει την αγάπη του και πόσο δύσκολο είναι και τετοια.
Επιπλέον έχει αποδείξει έμπρακτα ότι με αγαπάει, φροντιζοντας με σε διάφορες φάσεις χωρίς καν να το ζητησω. Σεξ κάνουμε 3 4 φορές τη βδομάδα.
Ντρέπομαι να το συζητήσω με φίλους μου. Οι γονείς μου δεν ζουν. Ντρέπομαι να το συζητήσω γιατί αν μείνω μαζί του δεν θα χω μούτρα. Να μείνω με κάποιον που γραφει ότι κοιτάζει άλλες?
Και ναι κραξτε με, διαβασα σημειώσεις του, καταγραφει τις σκέψεις του και εγώ αν δεν τα είχα διαβάσει δεν θα ήξερα τίποτα από αυτά.
Σκέφτομαι ότι απλά θέλει να κάνει οικογένεια (που το ξερω) και βρήκε εμένα την κατάλληλη για τα δεδομένα του σε αυτόν τον τομέα. Δε με χωράει ο τόπος. Πως να το χειριστώ? Τι σκατα να κανω.
Σε κουβέντες μας μου χει πει θεωρεί νορμαλ το κοίταγμα. Και εγώ νορμαλ το θεωρω, το ωραίο το θαυμάζεις και μέχρι εκεί. Για αυτόν κακό είναι το να το πας για σεξ με τον αλλο κλπ.
Αν λοιπόν το θεωρεί νορμαλ, γιατί το έγραψε στις σημειωσεις λογικά για θεμα προς συζήτηση με γιατρο?
Εγώ εν τω μεταξύ τον καραγουσταρω και είμαι να σκάσω. Υποτίθεται θα μείνουμε μαζί, με έχει διαλύσει αυτό που είδα.
Και ναι, σε ψυχολόγο θα πάω και εγώ σιγουρα.
Ακολουθεί post που θα κάνει τις γυναίκες του forum ν' αφρίσουν...viewer discretion is advised!:rolleyes:

Το μόνο «στραβό» που εγώ προσωπικά βλέπω στην «ιστορία» σου είναι το δικό σου «κουτσομπόλεμα» (ΔΕΝ κοιτάμε ποτέ κινητά, σημειώσεις κ.λπ. και κρίνουμε το αν ο/η άλλος/η είναι 100% εκεί μαζί μας από το πως μας συμπεριφέρεται ΚΑΙ ΜΟΝΟ)...θα προσέθετα και την απροσεξία του ανδρός (με τις σημειώσεις φόρα παρτίδα κ.λπ.), αλλά εφόσον ο άνθρωπος κάνει ψυχοθεραπεία και πρέπει να σημειώνει κάποια πράγματα δε μπορώ να τον κατηγορήσω χωρίς να ξέρω περισσότερα!

Fact: ΚΑΙ οι άντρες ΚΑΙ οι γυναίκες «κοιτούν άλλους/ες» (υπό την έννοια ότι «σκανάρουν τις επιλογές τους») ΠΑΝΤΑ...και μάλιστα το ότι το έχει συζητήσει μαζί σου και το 'χει παραδεχθεί είναι «+» για εκείνον!

Αλλά οκ καταλαβαίνω την ξενέρα σου κι ότι δε γίνεται να συνεχίσετε μαζί έτσι (η μ@λακία έγινε), όλοι θέλουμε να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι ο/η άνθρωπος που είναι μαζί μας θέλει ΜΟΝΟ εμάς, ΟΠΩΣ και να 'χει, ανιδιοτελώς, για ΠΑΝΤΑ κ.λπ.
Ρε κοριτσι μου αφού είδες μόνη σου τα αποδεικτικά στοιχεία.
Ποια «αποδεικτικά στοιχεία»;!
Ούτε στο κρεβάτι τον έκανε τσακωτό με καμία, ούτε καμιά συνομιλία σε κάνα social ή Viber, Whatsapp κ.λπ. είδε ούτε κάπου έξω τον είδε με καμία σε ραντεβού!
Απλά τις σκέψεις του ανθρώπου διάβασε σ' ένα τετράδιο, οι οποίες μάλιστα μιλούν απλά για «κοίταγμα» (χωρίς να προσδιορίζεται ακριβώς το «κοίταγμα»)...
Είναι 40. Χρόνο και πολύ δεν είχε.
Ενώ η φίλη μας η θεματοθέτρια «λουλούδι του μπαξέ» στα 33+ έτσι;:whistle:
Καταρχάς πολύ κακό να κοιτας προσωπικες σημειώσεις, αλλα αυτο ειναι άλλο ευαγγέλιο αλλουνού παπά.
Ίσως το πιο βαρβάτο disagreement μαζί σου ever στο forum...δεν είναι καθόλου «άλλου παπά ευαγγέλιο», ΟΛΑ από εκεί ξεκινάνε!

Γιατί αν αυτή δεν έχωνε τη μύτη της εκεί που δεν πρέπει τώρα θα ήταν ευτυχισμένη με τον άντρα της (που κατά την ίδια είναι 100% όπως πρέπει στη σχέση)...

Ο άντρας της (όπως κι η ίδια) μπορεί να «κοιτάει άλλες» όσο θέλει, ούτε με αλυσίδες θα τον δέσει ούτε σκλάβο της θα τον κάνει επειδή θα ζήσουνε μαζί...αν αυτή «του κάνει» κι είναι όπως πρέπει στη σχέση δε θα την αφήσει ποτέ!
Τώρα όμως έτσι και του αποκαλύψει τις κατινιές της θα την αφήσει 100%...
Κι εγω 40 ειμαι και ελευθερος, αν είχα μια κοπέλα θα πέρναγε πολύ καλύτερα και θα ακουγε λιγοτερες μαλακιες.
Μέχρι π.χ. ν' ανοίξει το Viber σου να δει την Χ συνομιλία με την Υ ομορφούλα που της έστειλες π.χ. 5-6 χαμόγελα κι ένα «πέρασα πολύ όμορφα χθες» (που μπορεί να ήταν π.χ. απλά ένας καφές σ' εντελώς φιλικό επίπεδο) και να σας πάρει ο διάολος και να σας σηκώσει!:rolleyes:
Άσε μας ρε φίλε...

Τελευταία επεξεργασία:

darkhappysong

Νεοφερμένο μέλος

Απλά τις σκέψεις του ανθρώπου διάβασε σ' ένα τετράδιο, οι οποίες μάλιστα μιλούν απλά για «κοίταγμα» (χωρίς να προσδιορίζεται ακριβώς το «κοίταγμα»)...
Το "κοιταγμα" για να το έχει ως σημείωση στον γιατρό προς κουβέντα σημαινει οτι ειναι κάτι σοβαρό για αυτόν, και ας μου λέει μπούρδες σε μένα ότι δήθεν είναι νορμαλ γτ είναι στη φύση να θαυμάσεις το ωραίο.
Το ότι ακολουθεί επίσης το "πρεπει" κατά τα γραπτά του που είναι το να είναι με αυτή που ταιριάζει ΑΛΛΑ εκείνου του αρέσουν οι μελαχρινες με στηθος, τι είναι? Συμβιβασμός δεν είναι? Ανόητος συμβιβασμός βέβαια γιατί είναι μαζί μου για πολλούς άλλους λογους αλλά και πάλι. Και ξαναλέω αν το θέμα του είναι το εμφανισιακο, κατατάσσομαι στις εμφανισιμες γυναίκες, οπότε ούτε αυτό μπορώ να το καταλάβω. Απλά δεν είμαι στα γούστα του ως προς το χρώμα μαλλιών και στηθους? Ωραίο κριτηριο..τι να πω δεν ξέρω.

Guest 376555

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Θέλω τόσο πολύ να το ξεπερασω και δεν μπορώ
Δε χρειάζεται να το ξεπερασεις, ούτε να κρατάς μια σχέση με νύχια και με δόντια απλά για να έχεις ΣΧΕΣΗ. Το ίδιο κάνει και ο άλλος. Αντί να σε χωρίσει αφού ουσιαστικά καταλαβαίνει ότι δε του κάνεις και γι'αυτό έχει ενοχές που ξενοκοιτάει, πάει σε ψυχολόγο να το "διαχειριστεί" για να μη βρεθεί πάλι στο σημείο 0 να ξαναψάχνει. Μια φαντασίωση έχετε ερωτευτεί και οι 2.

Τι ξανθιές και μελαχρινές, στους 6 μήνες δεν θα έπρεπε να έχετε σηκωθεί καν απ'το κρεβάτι ακόμα... Παιδικοί προβληματισμοί

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Ίσως το πιο βαρβάτο disagreement μαζί σου ever στο forum...δεν είναι καθόλου «άλλου παπά ευαγγέλιο», ΟΛΑ από εκεί ξεκινάνε!

Γιατί αν αυτή δεν έχωνε τη μύτη της εκεί που δεν πρέπει τώρα θα ήταν ευτυχισμένη με τον άντρα της (που κατά την ίδια είναι 100% όπως πρέπει στη σχέση)...
Η άγνοια ειναι ευτυχία; Κάνε οτι δεν βλέπεις;

Εγω λάθος τους βλέπω και τους δυο.

Ο άλλος θέλει ένα δοχειάκι να του κάνει παιδί μπα και χάσει το στανταρ πήδημα, κι αυτη ψειρίζει τον σβέρκο της μυγας απο την ανασφάλεια.

Ο άντρας της (όπως κι η ίδια) μπορεί να «κοιτάει άλλες» όσο θέλει, ούτε με αλυσίδες θα τον δέσει ούτε σκλάβο της θα τον κάνει επειδή θα ζήσουνε μαζί...αν αυτή «του κάνει» κι είναι όπως πρέπει στη σχέση δε θα την αφήσει ποτέ!
Όχι. Οταν μπαινεις σε μια σχέση θα είσαι τυπος και υπογραμμός.

Αμα θες παιχνιδάκια αγοράκι ή κοριτσάκι μου, θα μεινεις ΜΠΑΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΥΡΩ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ/Η και δωστο σαν καρβέλι στην Αθηνάς για 10 ευρώ.

Έτσι ξέρω εγω.

Και να σου πω κατι άλλο; Επειδη ειμαι πολύ πονηρή, θα σου πω γιατι τα λες αυτα τα liberal περι ελευθεριότητας. Θες η άλλη να μπορει να βλέπει και δε σε ενοχλει, γιατι θες κι εσυ να βλέπεις και θες να χεις το παρμπρίζ σου καθαρό. Ούτε παντρεμενος είσαι, ουτε τίποτα, λες λεφτερος ξανά, όλα πόπα, θα ριχνεις σεξάκια σε κωλαρούδες και γιατι να σε νοιαξει φυσικά αν θα κοιταξει αλλον, μηπως θα την κανεις νύφη, θα της κανεις παιδάκια;

Αμα ήσουν τιγκα ερωτευμένος ομως με καμια πιτσιρίκα που θα σου χε ψήσει το ψάρι στα χειλάκια και ήθελες να σου κανει τους μικρους Τζακ για παιδάκια σας, θα σου χε παει η τραχεία κολλημενη πισω στα λαιμά απο το άγχος μην κοιταξει κανεναν άλλονα, και ουτε θα τόλμαγες να κοιταξεις κι εσυ.

Spare me the liberalisms λοιπόν. Γάμα όσο θες να γαμάς λέφτερα και χωρίς κανόνες, αλλά μην πας να μου το εφαρμόσεις σαν θέσφατο.

Τώρα όμως έτσι και του αποκαλύψει τις κατινιές της θα την αφήσει 100%...

Μέχρι π.χ. ν' ανοίξει το Viber σου να δει την Χ συνομιλία με την Υ ομορφούλα που της έστειλες π.χ. 5-6 χαμόγελα κι ένα «πέρασα πολύ όμορφα χθες» (που μπορεί να ήταν π.χ. απλά ένας καφές σ' εντελώς φιλικό επίπεδο) και να σας πάρει ο διάολος και να σας σηκώσει!:rolleyes:
Άσε μας ρε φίλε...
Εγω αμα την ειχα γκόμενα την τυπισσα, δε θα έβγαινα με την ομορφουλα ουτε σε φιλικο επίπεδο.

Δεν εχω δουλεια να έχω φίλες γυναίκες, ουτε αυτη φιλους άντρες. Τι αναγκη καλύπτεις οταν παιζεις μπαλιτσα εστω και με απλή φιλικη επαφή με το αντιθετο φύλο οταν ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ εισαι καλυμμενος απο τη σχέση σου;

Κομμενα αυτά. Οποιος δημιουργει τετοιες ανασφάλειες στον/στην συντροφό του παίρνει πόδι. Οι μόνοι αντιθετου φυλου φιλοι που μένουν ειναι αυτοι που εχουν δοκιμαστει άπειρα χρονια πριν ερθει η σχέση ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ γνωριζονται και στον/στην συντροφο και γινονται κοινοι φιλοι.

Ειδάλλως αμα ειναι κανα φρέσκο φιλαράκι, μια που θα ακουμπήσεις στον ωμο του για να κλάψεις και μια που θα στον ακουμπήσει ωσονούπω.

Ξέρεις που πρέπει να εισαι μονάχα; Ανάμεσα στα ποδια της και να της το τρως και να κοιτας ευθεια την κλειτορίδα και να ρουφάς σα να εξαρταται η ιδια σου η ζωή απο αυτό, όχι να κοιτας άλλες σαν παιδάκι που δεν εχει ξαναδει γυναίκα.

Αυτα ξερω εγω φιλε.

Κι αμα με δει να με τρωει το κεφαλάκι μου, ναι, να με κανει φυλλο και φτερό να καταλαβει τι μαλάκας ειμαι.

Κι εγω το ίδιο κάνω. Και τη μονη φορα που δεν το κανα, έφαγα ενα κέρατο ίσα με το πουλί μου. Και ξες ποσο μεγαλο κέρατο ήτανε. (τοσοδουλι να γουτσι γουτσι)

Ενω την προηγουμενη από την συγχωρεμενη, ετσι την ειχα καταλαβει οτι ηταν παντρεμενη, και εκρυβε διακοπουλες με τον γαμια της στα Γιάννενα να δουνε τη λίμνη πλατσα πλουτσα

Ξέσκισμα και φακέλωμα θέλουν κάποιοι άνθρωποι, όχι δημοκρατία.

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια