adespoto
Περιβόητο μέλος

Το χειμωνα φοραγα συνεχεια amor amor και το καλοκαιρι light blue h dkny be delicious!τωρα επαθα πλακα με τη νεα εκδοση που ειναι σαν κοκκινο μηλαρακι!γενικα προτιμω τις ελαφριες!![]()
Βγήκε καινούρια?? Είναι καλή? Γενικά η πράσινη μου άρεσε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

εγώ υποχρέωσα τον άντρα μου να φοράει την ΜΙΥΑΚΕ....
του έχω πάρει τη σειρά... αφροντούς, αφτερσέιβ και άρωμα....
απλά ΛΙΩΝΩ με αυτή τη μυρωδια![]()
Και ο δικος μου αυτη εχει. Ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Το χειμωνα φοραγα συνεχεια amor amor και το καλοκαιρι light blue h dkny be delicious!τωρα επαθα πλακα με τη νεα εκδοση που ειναι σαν κοκκινο μηλαρακι!γενικα προτιμω τις ελαφριες!![]()
Αυτη δεν ειναι η αντρικη?

Και νομιζω πως υπηρχε κιολας..

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

1. Αqua di Gio - Armani
2. Body Kouros - Yves Saint Lauren
3. Mία Hugo Boss που είναι μια μπλε σφαίρα, αλλά δεν ξέρω πως λέγεται

Η αγαπημένη μου είναι η Αqua

crazy lover
Δραστήριο μέλος

smart
Πολύ δραστήριο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

1. flower by kenzo
2. lacoste
3.summer cologne tommy girl η οποια ειναι η αγαπημενη μου και βγηκε μονο για ενα καλοκαιρι

3.μια dkny
4. edem tis cacharel
zanin
Διάσημο μέλος

ξαναβγαινουν η να την ξεχασω...

ξερετε αν μπορω να αγορασω την κολονια tommy girl summer cologne απο καπου?? ειχε βγει μονο για ενα καλοκαιρι δυστυχως....![]()
ξαναβγαινουν η να την ξεχασω...
Εγώ που είμαι φαν της island kiss από escada που είχε βγει μόνο το προπροηγούμενο καλοκαίρι έχω εντοπίσει ενα μαγαζί με καλλυντικά στου ζωγράφου που εξακολουθεί αν φέρνει και παλαιότερες εκδόσεις. Δεν ξέρω ακριβή διεύθυνση όμως ούτε αν θα έχει τη συγκεκριμένη που θέλεις. Τη διεύθυνση πάντως μπορώ να τη βρω και αύριο που θα περάσω από εκει αν σε ενδιαφέρει.

Εμένα αγαπημένες μου εκτός από την παραπάνω είναι:
1) be delicious-dkny πράσινη
2)light blue-dolce gabbana
3)escada sentiment, escada magnetism
4)j adore-dior
5)estee lauder-beyond paradise
6)η μπλε της bulgari που δε θυμαμαι πως λεγεται
Αν και μου αρέσει να εχω μεγάλη συλλογή προτιμώ να φοράω μια κολώνια για μεγάλα διαστηματα και μετά να τις αλλάζω εναλλακτικά!
evangelia
Νεοφερμένο μέλος

katerina +1!!!Εχω τρελα με τα αρωματα οποτε δεν εχω στανταρ. Οι αγαπημενες "πρωινες" ειναι η noa, η cashmere mist, και η rush2 και για βραδυ η crystal noir.

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

1) Intuition
2) Farenheit
3) Davidoff
Αγαπημένη η πρώτη

crazyhelen
Διάσημο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

(μου αρεσει ο συνδυασμος βανιλια - καραμελα.)
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Τωρα στις γιωρτες θελω να παρω μια κωλονια. Τι μου προτεινετε?
Escada - magnetism
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Addict - Christian Dior
Magnetism - Escada

Neraida
Επιφανές μέλος

Τωρα στις γιωρτες θελω να παρω μια κωλονια. Τι μου προτεινετε?
την UltraViolet απο Paco Rabanne......μεθυστικο αρωμα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.