prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 19:20 Η prinCess.: #3.761 23-04-14 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απορρίπτουμε και τη μαύρη φούστα; Βασικά δεν φοράω πολύ άσπρα και ροζ, φοράω όλο μαύρα και έχω μερικά μωβ, τυρκουάζ, κόκκινα. Έχω μια τυρκουάζ κοτλέ φούστα, αλλά οι κοτλέ δεν είναι χειμερινές; Click για ανάπτυξη... Με μαύρη φούστα θα την έβαζα χειμώνα, με μαύρο καλσόν, μποτάκια μαύρα και δερμάτινο τζάκετ, αλλά δε θα ήμουν και σίγουρη. Το τιρκουάζ θα πήγαινε. Η κοτλέ όχι. Βάλτο με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν και ανοιχτόχρωμα παπουτσάκια στη τελική.:]]] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:47 Η Alma Libre: #3.762 23-04-14 20:47 Χμ. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 23:58 Η venividivici: #3.763 23-04-14 23:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 23:24 Η aba έγραψε: #3.764 12-05-14 23:24 Σήμερα πήρα αυτά... Από πέρσι ήθελα ένα ζευγάρι τέτοια πάνινα! Πολύ χάρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 20:19 Η *Serena* έγραψε: #3.765 14-05-14 20:19 Αρχική Δημοσίευση από aba: Σήμερα πήρα αυτά... Από πέρσι ήθελα ένα ζευγάρι τέτοια πάνινα! Πολύ χάρηκα! Click για ανάπτυξη... Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 20:52 Η _fairygirl_: #3.766 14-05-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια. Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά. Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η *Serena* έγραψε: #3.767 14-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια. Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά. Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου. Click για ανάπτυξη... Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο Ajusshi έγραψε: #3.768 14-05-14 21:06 Adidas Supernova Glide 6 boost adidas supernova sequence 5 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:10 Η Tabby έγραψε: #3.769 14-05-14 21:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Chiyo έγραψε: #3.770 14-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Κορίτσια μπορώ να έχω την βοήθεια σας; Είμαι vintage lover αλλά επειδή ζω στην Κομοτηνή τα ρούχα και αξεσουάρ που μπορώ να επιλέξω είναι περιορισμένα. Αν γνωρίζεται sites που να μπορείς να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου, απαντήστε μου. Click για ανάπτυξη... Εγκώ ψωνίζει πολύ asos και topshop. ψαγμένα τα μαγαζιά και έχουν ρούχα για όλα τα γούστα. καλές τιμές (συγκεκριμένα τα ασος κάθε τρεις και λίγο βγάζουν πολύ καλές προσφορές!) άσε που υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής/ επιστροφής. Τα μεταφορικά δεν βγαίνουν ακριβά. Την εμπιστοσύνη μου πάντως την κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:35 Η _fairygirl_: #3.771 14-05-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Click για ανάπτυξη... Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:40 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.772 14-05-14 21:40 Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:01 Η aba έγραψε: #3.773 14-05-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:41 Η venividivici: #3.774 14-05-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Φέτος τις είδα στα H&M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:47 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.775 14-05-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απορρίπτουμε και τη μαύρη φούστα; Βασικά δεν φοράω πολύ άσπρα και ροζ, φοράω όλο μαύρα και έχω μερικά μωβ, τυρκουάζ, κόκκινα. Έχω μια τυρκουάζ κοτλέ φούστα, αλλά οι κοτλέ δεν είναι χειμερινές; Click για ανάπτυξη... Με μαύρη φούστα θα την έβαζα χειμώνα, με μαύρο καλσόν, μποτάκια μαύρα και δερμάτινο τζάκετ, αλλά δε θα ήμουν και σίγουρη. Το τιρκουάζ θα πήγαινε. Η κοτλέ όχι. Βάλτο με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν και ανοιχτόχρωμα παπουτσάκια στη τελική.:]]] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 20:47 Η Alma Libre: #3.762 23-04-14 20:47 Χμ. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 23:58 Η venividivici: #3.763 23-04-14 23:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 23:24 Η aba έγραψε: #3.764 12-05-14 23:24 Σήμερα πήρα αυτά... Από πέρσι ήθελα ένα ζευγάρι τέτοια πάνινα! Πολύ χάρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 20:19 Η *Serena* έγραψε: #3.765 14-05-14 20:19 Αρχική Δημοσίευση από aba: Σήμερα πήρα αυτά... Από πέρσι ήθελα ένα ζευγάρι τέτοια πάνινα! Πολύ χάρηκα! Click για ανάπτυξη... Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 20:52 Η _fairygirl_: #3.766 14-05-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια. Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά. Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η *Serena* έγραψε: #3.767 14-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια. Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά. Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου. Click για ανάπτυξη... Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο Ajusshi έγραψε: #3.768 14-05-14 21:06 Adidas Supernova Glide 6 boost adidas supernova sequence 5 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:10 Η Tabby έγραψε: #3.769 14-05-14 21:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Chiyo έγραψε: #3.770 14-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Κορίτσια μπορώ να έχω την βοήθεια σας; Είμαι vintage lover αλλά επειδή ζω στην Κομοτηνή τα ρούχα και αξεσουάρ που μπορώ να επιλέξω είναι περιορισμένα. Αν γνωρίζεται sites που να μπορείς να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου, απαντήστε μου. Click για ανάπτυξη... Εγκώ ψωνίζει πολύ asos και topshop. ψαγμένα τα μαγαζιά και έχουν ρούχα για όλα τα γούστα. καλές τιμές (συγκεκριμένα τα ασος κάθε τρεις και λίγο βγάζουν πολύ καλές προσφορές!) άσε που υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής/ επιστροφής. Τα μεταφορικά δεν βγαίνουν ακριβά. Την εμπιστοσύνη μου πάντως την κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:35 Η _fairygirl_: #3.771 14-05-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Click για ανάπτυξη... Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:40 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.772 14-05-14 21:40 Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:01 Η aba έγραψε: #3.773 14-05-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:41 Η venividivici: #3.774 14-05-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Φέτος τις είδα στα H&M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:47 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.775 14-05-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Απριλίου 2014 στις 23:58 Η venividivici: #3.763 23-04-14 23:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 23:24 Η aba έγραψε: #3.764 12-05-14 23:24 Σήμερα πήρα αυτά... Από πέρσι ήθελα ένα ζευγάρι τέτοια πάνινα! Πολύ χάρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 20:19 Η *Serena* έγραψε: #3.765 14-05-14 20:19 Αρχική Δημοσίευση από aba: Σήμερα πήρα αυτά... Από πέρσι ήθελα ένα ζευγάρι τέτοια πάνινα! Πολύ χάρηκα! Click για ανάπτυξη... Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 20:52 Η _fairygirl_: #3.766 14-05-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια. Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά. Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η *Serena* έγραψε: #3.767 14-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια. Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά. Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου. Click για ανάπτυξη... Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο Ajusshi έγραψε: #3.768 14-05-14 21:06 Adidas Supernova Glide 6 boost adidas supernova sequence 5 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:10 Η Tabby έγραψε: #3.769 14-05-14 21:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Chiyo έγραψε: #3.770 14-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Κορίτσια μπορώ να έχω την βοήθεια σας; Είμαι vintage lover αλλά επειδή ζω στην Κομοτηνή τα ρούχα και αξεσουάρ που μπορώ να επιλέξω είναι περιορισμένα. Αν γνωρίζεται sites που να μπορείς να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου, απαντήστε μου. Click για ανάπτυξη... Εγκώ ψωνίζει πολύ asos και topshop. ψαγμένα τα μαγαζιά και έχουν ρούχα για όλα τα γούστα. καλές τιμές (συγκεκριμένα τα ασος κάθε τρεις και λίγο βγάζουν πολύ καλές προσφορές!) άσε που υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής/ επιστροφής. Τα μεταφορικά δεν βγαίνουν ακριβά. Την εμπιστοσύνη μου πάντως την κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:35 Η _fairygirl_: #3.771 14-05-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Click για ανάπτυξη... Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:40 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.772 14-05-14 21:40 Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:01 Η aba έγραψε: #3.773 14-05-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:41 Η venividivici: #3.774 14-05-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Φέτος τις είδα στα H&M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:47 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.775 14-05-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 23:24 Η aba έγραψε: #3.764 12-05-14 23:24 Σήμερα πήρα αυτά... Από πέρσι ήθελα ένα ζευγάρι τέτοια πάνινα! Πολύ χάρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 20:19 Η *Serena* έγραψε: #3.765 14-05-14 20:19 Αρχική Δημοσίευση από aba: Σήμερα πήρα αυτά... Από πέρσι ήθελα ένα ζευγάρι τέτοια πάνινα! Πολύ χάρηκα! Click για ανάπτυξη... Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 20:52 Η _fairygirl_: #3.766 14-05-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια. Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά. Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η *Serena* έγραψε: #3.767 14-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια. Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά. Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου. Click για ανάπτυξη... Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο Ajusshi έγραψε: #3.768 14-05-14 21:06 Adidas Supernova Glide 6 boost adidas supernova sequence 5 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:10 Η Tabby έγραψε: #3.769 14-05-14 21:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Chiyo έγραψε: #3.770 14-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Κορίτσια μπορώ να έχω την βοήθεια σας; Είμαι vintage lover αλλά επειδή ζω στην Κομοτηνή τα ρούχα και αξεσουάρ που μπορώ να επιλέξω είναι περιορισμένα. Αν γνωρίζεται sites που να μπορείς να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου, απαντήστε μου. Click για ανάπτυξη... Εγκώ ψωνίζει πολύ asos και topshop. ψαγμένα τα μαγαζιά και έχουν ρούχα για όλα τα γούστα. καλές τιμές (συγκεκριμένα τα ασος κάθε τρεις και λίγο βγάζουν πολύ καλές προσφορές!) άσε που υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής/ επιστροφής. Τα μεταφορικά δεν βγαίνουν ακριβά. Την εμπιστοσύνη μου πάντως την κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:35 Η _fairygirl_: #3.771 14-05-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Click για ανάπτυξη... Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:40 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.772 14-05-14 21:40 Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:01 Η aba έγραψε: #3.773 14-05-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:41 Η venividivici: #3.774 14-05-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Φέτος τις είδα στα H&M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:47 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.775 14-05-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα πήρα αυτά... Από πέρσι ήθελα ένα ζευγάρι τέτοια πάνινα! Πολύ χάρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 20:19 Η *Serena* έγραψε: #3.765 14-05-14 20:19 Αρχική Δημοσίευση από aba: Σήμερα πήρα αυτά... Από πέρσι ήθελα ένα ζευγάρι τέτοια πάνινα! Πολύ χάρηκα! Click για ανάπτυξη... Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 20:52 Η _fairygirl_: #3.766 14-05-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια. Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά. Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η *Serena* έγραψε: #3.767 14-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια. Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά. Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου. Click για ανάπτυξη... Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο Ajusshi έγραψε: #3.768 14-05-14 21:06 Adidas Supernova Glide 6 boost adidas supernova sequence 5 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:10 Η Tabby έγραψε: #3.769 14-05-14 21:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Chiyo έγραψε: #3.770 14-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Κορίτσια μπορώ να έχω την βοήθεια σας; Είμαι vintage lover αλλά επειδή ζω στην Κομοτηνή τα ρούχα και αξεσουάρ που μπορώ να επιλέξω είναι περιορισμένα. Αν γνωρίζεται sites που να μπορείς να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου, απαντήστε μου. Click για ανάπτυξη... Εγκώ ψωνίζει πολύ asos και topshop. ψαγμένα τα μαγαζιά και έχουν ρούχα για όλα τα γούστα. καλές τιμές (συγκεκριμένα τα ασος κάθε τρεις και λίγο βγάζουν πολύ καλές προσφορές!) άσε που υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής/ επιστροφής. Τα μεταφορικά δεν βγαίνουν ακριβά. Την εμπιστοσύνη μου πάντως την κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:35 Η _fairygirl_: #3.771 14-05-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Click για ανάπτυξη... Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:40 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.772 14-05-14 21:40 Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:01 Η aba έγραψε: #3.773 14-05-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:41 Η venividivici: #3.774 14-05-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Φέτος τις είδα στα H&M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:47 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.775 14-05-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aba: Σήμερα πήρα αυτά... Από πέρσι ήθελα ένα ζευγάρι τέτοια πάνινα! Πολύ χάρηκα! Click για ανάπτυξη... Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 20:52 Η _fairygirl_: #3.766 14-05-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια. Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά. Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η *Serena* έγραψε: #3.767 14-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια. Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά. Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου. Click για ανάπτυξη... Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο Ajusshi έγραψε: #3.768 14-05-14 21:06 Adidas Supernova Glide 6 boost adidas supernova sequence 5 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:10 Η Tabby έγραψε: #3.769 14-05-14 21:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Chiyo έγραψε: #3.770 14-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Κορίτσια μπορώ να έχω την βοήθεια σας; Είμαι vintage lover αλλά επειδή ζω στην Κομοτηνή τα ρούχα και αξεσουάρ που μπορώ να επιλέξω είναι περιορισμένα. Αν γνωρίζεται sites που να μπορείς να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου, απαντήστε μου. Click για ανάπτυξη... Εγκώ ψωνίζει πολύ asos και topshop. ψαγμένα τα μαγαζιά και έχουν ρούχα για όλα τα γούστα. καλές τιμές (συγκεκριμένα τα ασος κάθε τρεις και λίγο βγάζουν πολύ καλές προσφορές!) άσε που υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής/ επιστροφής. Τα μεταφορικά δεν βγαίνουν ακριβά. Την εμπιστοσύνη μου πάντως την κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:35 Η _fairygirl_: #3.771 14-05-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Click για ανάπτυξη... Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:40 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.772 14-05-14 21:40 Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:01 Η aba έγραψε: #3.773 14-05-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:41 Η venividivici: #3.774 14-05-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Φέτος τις είδα στα H&M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:47 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.775 14-05-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια. Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά. Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:02 Η *Serena* έγραψε: #3.767 14-05-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια. Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά. Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου. Click για ανάπτυξη... Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο Ajusshi έγραψε: #3.768 14-05-14 21:06 Adidas Supernova Glide 6 boost adidas supernova sequence 5 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:10 Η Tabby έγραψε: #3.769 14-05-14 21:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Chiyo έγραψε: #3.770 14-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Κορίτσια μπορώ να έχω την βοήθεια σας; Είμαι vintage lover αλλά επειδή ζω στην Κομοτηνή τα ρούχα και αξεσουάρ που μπορώ να επιλέξω είναι περιορισμένα. Αν γνωρίζεται sites που να μπορείς να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου, απαντήστε μου. Click για ανάπτυξη... Εγκώ ψωνίζει πολύ asos και topshop. ψαγμένα τα μαγαζιά και έχουν ρούχα για όλα τα γούστα. καλές τιμές (συγκεκριμένα τα ασος κάθε τρεις και λίγο βγάζουν πολύ καλές προσφορές!) άσε που υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής/ επιστροφής. Τα μεταφορικά δεν βγαίνουν ακριβά. Την εμπιστοσύνη μου πάντως την κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:35 Η _fairygirl_: #3.771 14-05-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Click για ανάπτυξη... Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:40 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.772 14-05-14 21:40 Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:01 Η aba έγραψε: #3.773 14-05-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:41 Η venividivici: #3.774 14-05-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Φέτος τις είδα στα H&M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:47 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.775 14-05-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια. Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά. Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου. Click για ανάπτυξη... Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:06 Ο Ajusshi έγραψε: #3.768 14-05-14 21:06 Adidas Supernova Glide 6 boost adidas supernova sequence 5 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:10 Η Tabby έγραψε: #3.769 14-05-14 21:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Chiyo έγραψε: #3.770 14-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Κορίτσια μπορώ να έχω την βοήθεια σας; Είμαι vintage lover αλλά επειδή ζω στην Κομοτηνή τα ρούχα και αξεσουάρ που μπορώ να επιλέξω είναι περιορισμένα. Αν γνωρίζεται sites που να μπορείς να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου, απαντήστε μου. Click για ανάπτυξη... Εγκώ ψωνίζει πολύ asos και topshop. ψαγμένα τα μαγαζιά και έχουν ρούχα για όλα τα γούστα. καλές τιμές (συγκεκριμένα τα ασος κάθε τρεις και λίγο βγάζουν πολύ καλές προσφορές!) άσε που υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής/ επιστροφής. Τα μεταφορικά δεν βγαίνουν ακριβά. Την εμπιστοσύνη μου πάντως την κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:35 Η _fairygirl_: #3.771 14-05-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Click για ανάπτυξη... Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:40 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.772 14-05-14 21:40 Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:01 Η aba έγραψε: #3.773 14-05-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:41 Η venividivici: #3.774 14-05-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Φέτος τις είδα στα H&M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:47 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.775 14-05-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Adidas Supernova Glide 6 boost adidas supernova sequence 5 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:10 Η Tabby έγραψε: #3.769 14-05-14 21:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Chiyo έγραψε: #3.770 14-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Κορίτσια μπορώ να έχω την βοήθεια σας; Είμαι vintage lover αλλά επειδή ζω στην Κομοτηνή τα ρούχα και αξεσουάρ που μπορώ να επιλέξω είναι περιορισμένα. Αν γνωρίζεται sites που να μπορείς να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου, απαντήστε μου. Click για ανάπτυξη... Εγκώ ψωνίζει πολύ asos και topshop. ψαγμένα τα μαγαζιά και έχουν ρούχα για όλα τα γούστα. καλές τιμές (συγκεκριμένα τα ασος κάθε τρεις και λίγο βγάζουν πολύ καλές προσφορές!) άσε που υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής/ επιστροφής. Τα μεταφορικά δεν βγαίνουν ακριβά. Την εμπιστοσύνη μου πάντως την κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:35 Η _fairygirl_: #3.771 14-05-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Click για ανάπτυξη... Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:40 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.772 14-05-14 21:40 Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:01 Η aba έγραψε: #3.773 14-05-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:41 Η venividivici: #3.774 14-05-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Φέτος τις είδα στα H&M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:47 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.775 14-05-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:27 Η Chiyo έγραψε: #3.770 14-05-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από N.F: Κορίτσια μπορώ να έχω την βοήθεια σας; Είμαι vintage lover αλλά επειδή ζω στην Κομοτηνή τα ρούχα και αξεσουάρ που μπορώ να επιλέξω είναι περιορισμένα. Αν γνωρίζεται sites που να μπορείς να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου, απαντήστε μου. Click για ανάπτυξη... Εγκώ ψωνίζει πολύ asos και topshop. ψαγμένα τα μαγαζιά και έχουν ρούχα για όλα τα γούστα. καλές τιμές (συγκεκριμένα τα ασος κάθε τρεις και λίγο βγάζουν πολύ καλές προσφορές!) άσε που υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής/ επιστροφής. Τα μεταφορικά δεν βγαίνουν ακριβά. Την εμπιστοσύνη μου πάντως την κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:35 Η _fairygirl_: #3.771 14-05-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Click για ανάπτυξη... Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:40 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.772 14-05-14 21:40 Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:01 Η aba έγραψε: #3.773 14-05-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:41 Η venividivici: #3.774 14-05-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Φέτος τις είδα στα H&M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:47 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.775 14-05-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από N.F: Κορίτσια μπορώ να έχω την βοήθεια σας; Είμαι vintage lover αλλά επειδή ζω στην Κομοτηνή τα ρούχα και αξεσουάρ που μπορώ να επιλέξω είναι περιορισμένα. Αν γνωρίζεται sites που να μπορείς να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου, απαντήστε μου. Click για ανάπτυξη... Εγκώ ψωνίζει πολύ asos και topshop. ψαγμένα τα μαγαζιά και έχουν ρούχα για όλα τα γούστα. καλές τιμές (συγκεκριμένα τα ασος κάθε τρεις και λίγο βγάζουν πολύ καλές προσφορές!) άσε που υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής/ επιστροφής. Τα μεταφορικά δεν βγαίνουν ακριβά. Την εμπιστοσύνη μου πάντως την κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:35 Η _fairygirl_: #3.771 14-05-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Click για ανάπτυξη... Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:40 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.772 14-05-14 21:40 Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:01 Η aba έγραψε: #3.773 14-05-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:41 Η venividivici: #3.774 14-05-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Φέτος τις είδα στα H&M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:47 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.775 14-05-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ! Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42 Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα... Click για ανάπτυξη... Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 21:40 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.772 14-05-14 21:40 Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:01 Η aba έγραψε: #3.773 14-05-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:41 Η venividivici: #3.774 14-05-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Φέτος τις είδα στα H&M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:47 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.775 14-05-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:01 Η aba έγραψε: #3.773 14-05-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:41 Η venividivici: #3.774 14-05-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Φέτος τις είδα στα H&M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:47 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.775 14-05-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα Καλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο... Mε γεια σου! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:41 Η venividivici: #3.774 14-05-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Φέτος τις είδα στα H&M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:47 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.775 14-05-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Φέτος τις είδα στα H&M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:47 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.775 14-05-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Φέτος τις είδα στα H&M Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:54 Η venividivici: #3.776 14-05-14 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Υπάρχει και σε άλλα χρώματα; Click για ανάπτυξη... Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η ...Αλεξάνδρα...: #3.777 14-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί! Click για ανάπτυξη... Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:55 Η Tabby έγραψε: #3.778 14-05-14 23:55 σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε τζινάκι είδα κάτι ανάλογο στα bsb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 00:46 Η *Serena* έγραψε: #3.779 15-05-14 00:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aba: Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου! Click για ανάπτυξη... Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Μαΐου 2014 στις 16:32 Η _fairygirl_: #3.780 15-05-14 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Spoiler Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες; Click για ανάπτυξη... Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι. Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω Click για ανάπτυξη... Μία ακόμη συμβουλήήη! Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό. Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.