Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ!![]()
Α συγνωμη δεν το ηξερα..τοτε γιατι να μην μπορεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ μόνο ένα μάξι έχω (μαύρο με βελούδινα ανάγλυφα damask) και όχι μόνο ήταν κουραστικό στο περπάτημα και στο σήκω-κάτσε, ο boyfriend μου είπε πως είναι σαν κελεμπία (ωραιότατο το φόρεμα εν τω μεταξύ, μεσάτο και εφαρμοστό). Δεν το ξαναέβαλα από τότε.
Νομίζω αυτά που είναι μέχρι το γόνατο είναι τα καλύτερα για επίσημες περιστασεις. Είναι αρκετά σέμνα αλλά και σέξι και σου δίνουν ελευθερία κινήσεων.
Σχετικά με το γάμο, εγώ θέλω να βάλω λευκή pencil skirt με ασορτί σακάκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα μάξι φορέματα είναι πολύ "δυσκολα". 'Η που θα είναι πολύ επίσημα ή που θα είναι σε στιλ παραλίας, μέση λύση δεν έχω δει. Αν είναι από τα επίσημα, εχω παρατηρήσει πως είναι άβολα (μπορεί να τα πατήσεις και να φας τα μούτρα σου, στον χορό μετά δυσκολεύουν, λερώνονται πανεύκολα, κ.α.)
Εγώ μόνο ένα μάξι έχω (μαύρο με βελούδινα ανάγλυφα damask) και όχι μόνο ήταν κουραστικό στο περπάτημα και στο σήκω-κάτσε, ο boyfriend μου είπε πως είναι σαν κελεμπία (ωραιότατο το φόρεμα εν τω μεταξύ, μεσάτο και εφαρμοστό). Δεν το ξαναέβαλα από τότε.
Νομίζω αυτά που είναι μέχρι το γόνατο είναι τα καλύτερα για επίσημες περιστασεις. Είναι αρκετά σέμνα αλλά και σέξι και σου δίνουν ελευθερία κινήσεων.
Σχετικά με το γάμο, εγώ θέλω να βάλω λευκή pencil skirt με ασορτί σακάκι.
το μεχρι το γονατο ειδικα αν δεν φορεσω και τακουνι οπως σκεφτομαι δεν παει καθολου σε κοντες..κοβει παρα πολυ κι εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Hlianna, τα δύο πρωτα κιτρινα φορεματακια τα φορούν κοντούλες μαυρούλες...κι όμως τους πάει τελεια....το μαξι ειδικα αν δεν φορεσω και τακουνι οπως σκεφτομαι δεν παει καθολου σε κοντες..κοβει παρα πολυ κι εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει
Ενα μακρυ φόρεμα σε μια κοντουλα αδύνατη κοπελα ταιριαζει απλά να μην εχει φαμπαλάδες να ειναι σε ισια γραμμη όχι κολλητο απλά ριχτό...

Και αφου θα ειναι Ιουνιος ενα υπεροχο σανδαλακι με ελαχιστο τακουνι θα ειναι ότι πρεπει για να πας στο γαμο....
Επειδή είσαι και μικρούλα στην ηλικία τα χρωματα σιγουρα θα σου ταιριαζουν
Γαλαζιο
Κιτρινο
κοραλι
Φετος στη μόδα είναι τα πράσινα....
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Τα δυο πρωτα ειναι Tally_Weijl....Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα??![]()
Τα υπόλοιπα θα στα γραψω later....

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Τα μάξι φορέματα είναι πολύ "δυσκολα". 'Η που θα είναι πολύ επίσημα ή που θα είναι σε στιλ παραλίας, μέση λύση δεν έχω δει. Αν είναι από τα επίσημα, εχω παρατηρήσει πως είναι άβολα (μπορεί να τα πατήσεις και να φας τα μούτρα σου, στον χορό μετά δυσκολεύουν, λερώνονται πανεύκολα, κ.α.)
Same here!
Εμένα το είπε κουρτίνα.

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

το πρωτο το βρηκες σε καποιο ονλινε καταστημα?Hlianna, τα δύο πρωτα κιτρινα φορεματακια τα φορούν κοντούλες μαυρούλες...κι όμως τους πάει τελεια....
Ενα μακρυ φόρεμα σε μια κοντουλα αδύνατη κοπελα ταιριαζει απλά να μην εχει φαμπαλάδες να ειναι σε ισια γραμμη όχι κολλητο απλά ριχτό...
Και αφου θα ειναι Ιουνιος ενα υπεροχο σανδαλακι με ελαχιστο τακουνι θα ειναι ότι πρεπει για να πας στο γαμο....
Επειδή είσαι και μικρούλα στην ηλικία τα χρωματα σιγουρα θα σου ταιριαζουν
Γαλαζιο
Κιτρινο
κοραλι
Φετος στη μόδα είναι τα πράσινα....
οταν λες πρασινο εννοεις το συνηθισμενο πρασινο ή το πρασινο το σκουρο που ειναι καπως περιεργο?δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως ουτε ξερω πως λεγεται η συγκεκριμενη αποχρωση?
ειμαι μικρη απλα στα χρωματα ειμαι αρκετα κλασσικη..δεν θα φοραγα ουτε κιτρινο ουτε γαλαζιο..κοραλι μαρεσει οπως επισης και το πρασινο που σκεφτομαι..
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Επειδή η ίδια αρνήθηκες το κλασικό ασπρο ή ροζ ή μαυρο....το πρωτο το βρηκες σε καποιο ονλινε καταστημα?
οταν λες πρασινο εννοεις το συνηθισμενο πρασινο ή το πρασινο το σκουρο που ειναι καπως περιεργο?δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως ουτε ξερω πως λεγεται η συγκεκριμενη αποχρωση?
ειμαι μικρη απλα στα χρωματα ειμαι αρκετα κλασσικη..δεν θα φοραγα ουτε κιτρινο ουτε γαλαζιο..κοραλι μαρεσει οπως επισης και το πρασινο που σκεφτομαι..
Οκ, αν κι εγω δεν είμαι της αποψης μόνο η νυφη ασπρα...μερικές κοπέλες όμως εχουν θέμα....
Βεβαια ασπρο με ασπρο διαφερει γιατι αλλο το ασπρο του πάγου αλλο το ιβουάρ....
Αλλα σαν νεο δροσερο κορίτσι πάντα να τολμάς τα χρωματα...βεβαια σε σχεση και με το χρώμα του δερματός σου...κι αν σε φωτίζει στο πρόσωπο....το χρωμα φορεματος που θα επιλέξεις....

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επειδή η ίδια αρνήθηκες το κλασικό ασπρο ή ροζ ή μαυρο....
Οκ, αν κι εγω δεν είμαι της αποψης μόνο η νυφη ασπρα...μερικές κοπέλες όμως εχουν θέμα....
Βεβαια ασπρο με ασπρο διαφερει γιατι αλλο το ασπρο του πάγου αλλο το ιβουάρ....
Αλλα σαν νεο δροσερο κορίτσι πάντα να τολμάς τα χρωματα...βεβαια σε σχεση και με το χρώμα του δερματός σου...κι αν σε φωτίζει στο πρόσωπο....το χρωμα φορεματος που θα επιλέξεις....![]()
πιστεψε με θα ηθελα ΠΑΡΑ πολυ να φοραω κατι σε ασπρο ή μαυρο..μαυρο το θεωρω λιγο υπερβολικο σε απογευματινο γαμο το καλοκαιρι, οσο για το ασπρο επειδη και οι 2 οικογενειες ειναι αρκετα συντηρητικες δεν θελω να σχολιαστω για την επιλογη μου..το ροζ γενικα δεν μου αρεσει σαν χρωμα..το γαλαζιο και το κιτρινο δεν λεω οτι δεν ειναι ωραια απλα εγω δεν εχω τολμησει να τα φορεσω ποτε...το πρωτο παντως που εβαλες μου αρεσε

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Same here!
Εμένα το είπε κουρτίνα.![]()
Εμένα ήταν λευκό με λίγη δαντέλα και μου το είπε "γιαγιάς νυχτικό".

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Αν και είχα τέτοια αντίδραση σαν της Θάλειας από έναν φίλο μου όταν έβαλα ένα ωραίο φορεματάκι με λίγη δαντελίτσα στην άκρη. Και δεν ήταν καν λευκό-λευκό, πιο πολύ προς κρεμ πήγαινε.

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

επισης εχεις να μου προτεινεις κατι σε στραπλες?
Noisette
Περιβόητο μέλος

...να σας δείξω και ένα από τα λίγα μαξι φορέματα που θα έβαζα...

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Το πρωτο μπορείς να το βρεις εδώμπορεις να μου πεις το πρωτο και το 5ο που τα βρηκες?
επισης εχεις να μου προτεινεις κατι σε στραπλες?
Το ρούχο είναι Austique Anna
Επειδή ο γαμος ειναι απόγευμα μήπως το 5ο είναι πολύ επίσημο;
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.