blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:50 Η blonde_angel: #5.001 21-02-15 17:50 Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά θα πάω σίγουρα να ρωτήσω. Τα δικά μου είναι πετρόλ και ειλικρινά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν όταν τα αγόραζα! Τα χειμωνιάτικα παπούτσια μου είναι ΌΛΑ μαύρα, την άνοιξη φοράω και κανά μπλε και κανά γκρι, που και αυτό υπέρβαση είναι για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:14 Η Gate4 έγραψε: #5.002 21-02-15 18:14 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά θα πάω σίγουρα να ρωτήσω. Τα δικά μου είναι πετρόλ και ειλικρινά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν όταν τα αγόραζα! Τα χειμωνιάτικα παπούτσια μου είναι ΌΛΑ μαύρα, την άνοιξη φοράω και κανά μπλε και κανά γκρι, που και αυτό υπέρβαση είναι για μένα. Click για ανάπτυξη... Εμένα χειμώνα καλοκαίρι όλα τα παπούτσια μου είναι μαύρα. Και αυτά τα λαχανί μια ξαδέρφη μου με τα έδωσε δεν τα πήρα. Κοίτα άνοιξη καλοκαίρι τα φόρεσα αλλά χίλιες φορές θα τα προτιμούσα μαύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:45 Η KeepDreaming!: #5.003 21-02-15 21:45 Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:23 Η Mάιρα έγραψε: #5.004 21-02-15 22:23 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Click για ανάπτυξη... Να πάρεις στο νούμερο που φοράς κανονικά. Εγώ μια φορά είχα παραγγείλει ένα νούμερο μεγαλύτερο και τελικά που ήταν μεγάλα. Οποτε την επόμενη φορά πήρα στο νούμερο μου και μου ήταν μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:35 Η methexys έγραψε: #5.005 22-02-15 01:35 Oι καινούριες μου αγορές Το άσπρο μπλουζάκι,το σορτσάκι και το τζιν (πολύ άνετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:09 Η memento_mori: #5.006 22-02-15 04:09 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το μαγαζί. Εγώ φοράω 37.5 στα all star και στο internet παρήγγειλα 38,επειδή φοβόμουν,και μου ήταν μικρό. Yay! Από τότε σταμάτησα να παραγγέλνω παπούτσια και πράγματα άνω των 20 ευρώ ονλάιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:36 Η BLUE SEA έγραψε: #5.007 22-02-15 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γίνεται να τα πας να στα βάψουν τα σταράκια; Click για ανάπτυξη... φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:49 Η Gate4 έγραψε: #5.008 22-02-15 13:49 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Click για ανάπτυξη... Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:27 Η BLUE SEA έγραψε: #5.009 22-02-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Click για ανάπτυξη... Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:24 Η aye έγραψε: #5.010 22-02-15 20:24 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Click για ανάπτυξη... Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Mιας και είπατε για βάψιμο σταρακίων, πριν χρόνια είχα πάρει αυτά (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) και δεν τα έχω βάλει ποτέ. Είναι Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α. Τουλάχιστον αν τα έβαφα ολο μάυρο να σωζόταν η κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Φεβρουαρίου 2015 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η BLUE SEA έγραψε: #5.011 22-02-15 22:52 Αρχική Δημοσίευση από aye: Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.. Αλλαγές νομίζω ότι δεν γίνονται. Αρχική Δημοσίευση από aye: (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) Click για ανάπτυξη... Όλοι/ες το έχουμε πάθει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:35 Η Alma Libre: #5.012 22-02-15 23:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:39 Η BLUE SEA έγραψε: #5.013 22-02-15 23:39 Alma Libre, πολύ ωραία τα ψώνια σου. Το τζιν ειδικά είναι άπαιχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:40 Η Alma Libre: #5.014 22-02-15 23:40 Δυστυχώς δεν είναι τα ψώνια μου. Αλλά δεν παύουν να είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro4ever Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Αστυνομικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:16 Η Maro4ever: #5.015 23-02-15 16:16 τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Φεβρουαρίου 2015 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά θα πάω σίγουρα να ρωτήσω. Τα δικά μου είναι πετρόλ και ειλικρινά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν όταν τα αγόραζα! Τα χειμωνιάτικα παπούτσια μου είναι ΌΛΑ μαύρα, την άνοιξη φοράω και κανά μπλε και κανά γκρι, που και αυτό υπέρβαση είναι για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:14 Η Gate4 έγραψε: #5.002 21-02-15 18:14 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά θα πάω σίγουρα να ρωτήσω. Τα δικά μου είναι πετρόλ και ειλικρινά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν όταν τα αγόραζα! Τα χειμωνιάτικα παπούτσια μου είναι ΌΛΑ μαύρα, την άνοιξη φοράω και κανά μπλε και κανά γκρι, που και αυτό υπέρβαση είναι για μένα. Click για ανάπτυξη... Εμένα χειμώνα καλοκαίρι όλα τα παπούτσια μου είναι μαύρα. Και αυτά τα λαχανί μια ξαδέρφη μου με τα έδωσε δεν τα πήρα. Κοίτα άνοιξη καλοκαίρι τα φόρεσα αλλά χίλιες φορές θα τα προτιμούσα μαύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:45 Η KeepDreaming!: #5.003 21-02-15 21:45 Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:23 Η Mάιρα έγραψε: #5.004 21-02-15 22:23 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Click για ανάπτυξη... Να πάρεις στο νούμερο που φοράς κανονικά. Εγώ μια φορά είχα παραγγείλει ένα νούμερο μεγαλύτερο και τελικά που ήταν μεγάλα. Οποτε την επόμενη φορά πήρα στο νούμερο μου και μου ήταν μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:35 Η methexys έγραψε: #5.005 22-02-15 01:35 Oι καινούριες μου αγορές Το άσπρο μπλουζάκι,το σορτσάκι και το τζιν (πολύ άνετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:09 Η memento_mori: #5.006 22-02-15 04:09 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το μαγαζί. Εγώ φοράω 37.5 στα all star και στο internet παρήγγειλα 38,επειδή φοβόμουν,και μου ήταν μικρό. Yay! Από τότε σταμάτησα να παραγγέλνω παπούτσια και πράγματα άνω των 20 ευρώ ονλάιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:36 Η BLUE SEA έγραψε: #5.007 22-02-15 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γίνεται να τα πας να στα βάψουν τα σταράκια; Click για ανάπτυξη... φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:49 Η Gate4 έγραψε: #5.008 22-02-15 13:49 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Click για ανάπτυξη... Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:27 Η BLUE SEA έγραψε: #5.009 22-02-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Click για ανάπτυξη... Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:24 Η aye έγραψε: #5.010 22-02-15 20:24 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Click για ανάπτυξη... Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Mιας και είπατε για βάψιμο σταρακίων, πριν χρόνια είχα πάρει αυτά (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) και δεν τα έχω βάλει ποτέ. Είναι Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α. Τουλάχιστον αν τα έβαφα ολο μάυρο να σωζόταν η κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Φεβρουαρίου 2015 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η BLUE SEA έγραψε: #5.011 22-02-15 22:52 Αρχική Δημοσίευση από aye: Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.. Αλλαγές νομίζω ότι δεν γίνονται. Αρχική Δημοσίευση από aye: (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) Click για ανάπτυξη... Όλοι/ες το έχουμε πάθει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:35 Η Alma Libre: #5.012 22-02-15 23:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:39 Η BLUE SEA έγραψε: #5.013 22-02-15 23:39 Alma Libre, πολύ ωραία τα ψώνια σου. Το τζιν ειδικά είναι άπαιχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:40 Η Alma Libre: #5.014 22-02-15 23:40 Δυστυχώς δεν είναι τα ψώνια μου. Αλλά δεν παύουν να είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro4ever Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Αστυνομικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:16 Η Maro4ever: #5.015 23-02-15 16:16 τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Φεβρουαρίου 2015 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά θα πάω σίγουρα να ρωτήσω. Τα δικά μου είναι πετρόλ και ειλικρινά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν όταν τα αγόραζα! Τα χειμωνιάτικα παπούτσια μου είναι ΌΛΑ μαύρα, την άνοιξη φοράω και κανά μπλε και κανά γκρι, που και αυτό υπέρβαση είναι για μένα. Click για ανάπτυξη... Εμένα χειμώνα καλοκαίρι όλα τα παπούτσια μου είναι μαύρα. Και αυτά τα λαχανί μια ξαδέρφη μου με τα έδωσε δεν τα πήρα. Κοίτα άνοιξη καλοκαίρι τα φόρεσα αλλά χίλιες φορές θα τα προτιμούσα μαύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:45 Η KeepDreaming!: #5.003 21-02-15 21:45 Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:23 Η Mάιρα έγραψε: #5.004 21-02-15 22:23 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Click για ανάπτυξη... Να πάρεις στο νούμερο που φοράς κανονικά. Εγώ μια φορά είχα παραγγείλει ένα νούμερο μεγαλύτερο και τελικά που ήταν μεγάλα. Οποτε την επόμενη φορά πήρα στο νούμερο μου και μου ήταν μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:35 Η methexys έγραψε: #5.005 22-02-15 01:35 Oι καινούριες μου αγορές Το άσπρο μπλουζάκι,το σορτσάκι και το τζιν (πολύ άνετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:09 Η memento_mori: #5.006 22-02-15 04:09 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το μαγαζί. Εγώ φοράω 37.5 στα all star και στο internet παρήγγειλα 38,επειδή φοβόμουν,και μου ήταν μικρό. Yay! Από τότε σταμάτησα να παραγγέλνω παπούτσια και πράγματα άνω των 20 ευρώ ονλάιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:36 Η BLUE SEA έγραψε: #5.007 22-02-15 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γίνεται να τα πας να στα βάψουν τα σταράκια; Click για ανάπτυξη... φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:49 Η Gate4 έγραψε: #5.008 22-02-15 13:49 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Click για ανάπτυξη... Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:27 Η BLUE SEA έγραψε: #5.009 22-02-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Click για ανάπτυξη... Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:24 Η aye έγραψε: #5.010 22-02-15 20:24 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Click για ανάπτυξη... Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Mιας και είπατε για βάψιμο σταρακίων, πριν χρόνια είχα πάρει αυτά (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) και δεν τα έχω βάλει ποτέ. Είναι Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α. Τουλάχιστον αν τα έβαφα ολο μάυρο να σωζόταν η κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Φεβρουαρίου 2015 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η BLUE SEA έγραψε: #5.011 22-02-15 22:52 Αρχική Δημοσίευση από aye: Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.. Αλλαγές νομίζω ότι δεν γίνονται. Αρχική Δημοσίευση από aye: (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) Click για ανάπτυξη... Όλοι/ες το έχουμε πάθει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:35 Η Alma Libre: #5.012 22-02-15 23:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:39 Η BLUE SEA έγραψε: #5.013 22-02-15 23:39 Alma Libre, πολύ ωραία τα ψώνια σου. Το τζιν ειδικά είναι άπαιχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:40 Η Alma Libre: #5.014 22-02-15 23:40 Δυστυχώς δεν είναι τα ψώνια μου. Αλλά δεν παύουν να είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro4ever Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Αστυνομικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:16 Η Maro4ever: #5.015 23-02-15 16:16 τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Φεβρουαρίου 2015 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:23 Η Mάιρα έγραψε: #5.004 21-02-15 22:23 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Click για ανάπτυξη... Να πάρεις στο νούμερο που φοράς κανονικά. Εγώ μια φορά είχα παραγγείλει ένα νούμερο μεγαλύτερο και τελικά που ήταν μεγάλα. Οποτε την επόμενη φορά πήρα στο νούμερο μου και μου ήταν μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:35 Η methexys έγραψε: #5.005 22-02-15 01:35 Oι καινούριες μου αγορές Το άσπρο μπλουζάκι,το σορτσάκι και το τζιν (πολύ άνετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:09 Η memento_mori: #5.006 22-02-15 04:09 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το μαγαζί. Εγώ φοράω 37.5 στα all star και στο internet παρήγγειλα 38,επειδή φοβόμουν,και μου ήταν μικρό. Yay! Από τότε σταμάτησα να παραγγέλνω παπούτσια και πράγματα άνω των 20 ευρώ ονλάιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:36 Η BLUE SEA έγραψε: #5.007 22-02-15 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γίνεται να τα πας να στα βάψουν τα σταράκια; Click για ανάπτυξη... φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:49 Η Gate4 έγραψε: #5.008 22-02-15 13:49 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Click για ανάπτυξη... Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:27 Η BLUE SEA έγραψε: #5.009 22-02-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Click για ανάπτυξη... Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:24 Η aye έγραψε: #5.010 22-02-15 20:24 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Click για ανάπτυξη... Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Mιας και είπατε για βάψιμο σταρακίων, πριν χρόνια είχα πάρει αυτά (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) και δεν τα έχω βάλει ποτέ. Είναι Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α. Τουλάχιστον αν τα έβαφα ολο μάυρο να σωζόταν η κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Φεβρουαρίου 2015 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η BLUE SEA έγραψε: #5.011 22-02-15 22:52 Αρχική Δημοσίευση από aye: Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.. Αλλαγές νομίζω ότι δεν γίνονται. Αρχική Δημοσίευση από aye: (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) Click για ανάπτυξη... Όλοι/ες το έχουμε πάθει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:35 Η Alma Libre: #5.012 22-02-15 23:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:39 Η BLUE SEA έγραψε: #5.013 22-02-15 23:39 Alma Libre, πολύ ωραία τα ψώνια σου. Το τζιν ειδικά είναι άπαιχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:40 Η Alma Libre: #5.014 22-02-15 23:40 Δυστυχώς δεν είναι τα ψώνια μου. Αλλά δεν παύουν να είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro4ever Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Αστυνομικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:16 Η Maro4ever: #5.015 23-02-15 16:16 τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Φεβρουαρίου 2015 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Click για ανάπτυξη... Να πάρεις στο νούμερο που φοράς κανονικά. Εγώ μια φορά είχα παραγγείλει ένα νούμερο μεγαλύτερο και τελικά που ήταν μεγάλα. Οποτε την επόμενη φορά πήρα στο νούμερο μου και μου ήταν μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:35 Η methexys έγραψε: #5.005 22-02-15 01:35 Oι καινούριες μου αγορές Το άσπρο μπλουζάκι,το σορτσάκι και το τζιν (πολύ άνετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:09 Η memento_mori: #5.006 22-02-15 04:09 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το μαγαζί. Εγώ φοράω 37.5 στα all star και στο internet παρήγγειλα 38,επειδή φοβόμουν,και μου ήταν μικρό. Yay! Από τότε σταμάτησα να παραγγέλνω παπούτσια και πράγματα άνω των 20 ευρώ ονλάιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:36 Η BLUE SEA έγραψε: #5.007 22-02-15 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γίνεται να τα πας να στα βάψουν τα σταράκια; Click για ανάπτυξη... φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:49 Η Gate4 έγραψε: #5.008 22-02-15 13:49 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Click για ανάπτυξη... Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:27 Η BLUE SEA έγραψε: #5.009 22-02-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Click για ανάπτυξη... Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:24 Η aye έγραψε: #5.010 22-02-15 20:24 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Click για ανάπτυξη... Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Mιας και είπατε για βάψιμο σταρακίων, πριν χρόνια είχα πάρει αυτά (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) και δεν τα έχω βάλει ποτέ. Είναι Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α. Τουλάχιστον αν τα έβαφα ολο μάυρο να σωζόταν η κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Φεβρουαρίου 2015 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η BLUE SEA έγραψε: #5.011 22-02-15 22:52 Αρχική Δημοσίευση από aye: Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.. Αλλαγές νομίζω ότι δεν γίνονται. Αρχική Δημοσίευση από aye: (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) Click για ανάπτυξη... Όλοι/ες το έχουμε πάθει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:35 Η Alma Libre: #5.012 22-02-15 23:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:39 Η BLUE SEA έγραψε: #5.013 22-02-15 23:39 Alma Libre, πολύ ωραία τα ψώνια σου. Το τζιν ειδικά είναι άπαιχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:40 Η Alma Libre: #5.014 22-02-15 23:40 Δυστυχώς δεν είναι τα ψώνια μου. Αλλά δεν παύουν να είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro4ever Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Αστυνομικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:16 Η Maro4ever: #5.015 23-02-15 16:16 τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Φεβρουαρίου 2015 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oι καινούριες μου αγορές Το άσπρο μπλουζάκι,το σορτσάκι και το τζιν (πολύ άνετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:09 Η memento_mori: #5.006 22-02-15 04:09 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το μαγαζί. Εγώ φοράω 37.5 στα all star και στο internet παρήγγειλα 38,επειδή φοβόμουν,και μου ήταν μικρό. Yay! Από τότε σταμάτησα να παραγγέλνω παπούτσια και πράγματα άνω των 20 ευρώ ονλάιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:36 Η BLUE SEA έγραψε: #5.007 22-02-15 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γίνεται να τα πας να στα βάψουν τα σταράκια; Click για ανάπτυξη... φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:49 Η Gate4 έγραψε: #5.008 22-02-15 13:49 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Click για ανάπτυξη... Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:27 Η BLUE SEA έγραψε: #5.009 22-02-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Click για ανάπτυξη... Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:24 Η aye έγραψε: #5.010 22-02-15 20:24 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Click για ανάπτυξη... Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Mιας και είπατε για βάψιμο σταρακίων, πριν χρόνια είχα πάρει αυτά (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) και δεν τα έχω βάλει ποτέ. Είναι Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α. Τουλάχιστον αν τα έβαφα ολο μάυρο να σωζόταν η κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Φεβρουαρίου 2015 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η BLUE SEA έγραψε: #5.011 22-02-15 22:52 Αρχική Δημοσίευση από aye: Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.. Αλλαγές νομίζω ότι δεν γίνονται. Αρχική Δημοσίευση από aye: (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) Click για ανάπτυξη... Όλοι/ες το έχουμε πάθει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:35 Η Alma Libre: #5.012 22-02-15 23:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:39 Η BLUE SEA έγραψε: #5.013 22-02-15 23:39 Alma Libre, πολύ ωραία τα ψώνια σου. Το τζιν ειδικά είναι άπαιχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:40 Η Alma Libre: #5.014 22-02-15 23:40 Δυστυχώς δεν είναι τα ψώνια μου. Αλλά δεν παύουν να είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro4ever Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Αστυνομικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:16 Η Maro4ever: #5.015 23-02-15 16:16 τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Φεβρουαρίου 2015 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω. Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους; Click για ανάπτυξη... Ανάλογα το μαγαζί. Εγώ φοράω 37.5 στα all star και στο internet παρήγγειλα 38,επειδή φοβόμουν,και μου ήταν μικρό. Yay! Από τότε σταμάτησα να παραγγέλνω παπούτσια και πράγματα άνω των 20 ευρώ ονλάιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:36 Η BLUE SEA έγραψε: #5.007 22-02-15 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γίνεται να τα πας να στα βάψουν τα σταράκια; Click για ανάπτυξη... φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:49 Η Gate4 έγραψε: #5.008 22-02-15 13:49 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Click για ανάπτυξη... Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:27 Η BLUE SEA έγραψε: #5.009 22-02-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Click για ανάπτυξη... Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:24 Η aye έγραψε: #5.010 22-02-15 20:24 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Click για ανάπτυξη... Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Mιας και είπατε για βάψιμο σταρακίων, πριν χρόνια είχα πάρει αυτά (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) και δεν τα έχω βάλει ποτέ. Είναι Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α. Τουλάχιστον αν τα έβαφα ολο μάυρο να σωζόταν η κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Φεβρουαρίου 2015 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η BLUE SEA έγραψε: #5.011 22-02-15 22:52 Αρχική Δημοσίευση από aye: Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.. Αλλαγές νομίζω ότι δεν γίνονται. Αρχική Δημοσίευση από aye: (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) Click για ανάπτυξη... Όλοι/ες το έχουμε πάθει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:35 Η Alma Libre: #5.012 22-02-15 23:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:39 Η BLUE SEA έγραψε: #5.013 22-02-15 23:39 Alma Libre, πολύ ωραία τα ψώνια σου. Το τζιν ειδικά είναι άπαιχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:40 Η Alma Libre: #5.014 22-02-15 23:40 Δυστυχώς δεν είναι τα ψώνια μου. Αλλά δεν παύουν να είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro4ever Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Αστυνομικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:16 Η Maro4ever: #5.015 23-02-15 16:16 τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Φεβρουαρίου 2015 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γίνεται να τα πας να στα βάψουν τα σταράκια; Click για ανάπτυξη... φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:49 Η Gate4 έγραψε: #5.008 22-02-15 13:49 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Click για ανάπτυξη... Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:27 Η BLUE SEA έγραψε: #5.009 22-02-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Click για ανάπτυξη... Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:24 Η aye έγραψε: #5.010 22-02-15 20:24 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Click για ανάπτυξη... Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Mιας και είπατε για βάψιμο σταρακίων, πριν χρόνια είχα πάρει αυτά (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) και δεν τα έχω βάλει ποτέ. Είναι Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α. Τουλάχιστον αν τα έβαφα ολο μάυρο να σωζόταν η κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Φεβρουαρίου 2015 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η BLUE SEA έγραψε: #5.011 22-02-15 22:52 Αρχική Δημοσίευση από aye: Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.. Αλλαγές νομίζω ότι δεν γίνονται. Αρχική Δημοσίευση από aye: (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) Click για ανάπτυξη... Όλοι/ες το έχουμε πάθει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:35 Η Alma Libre: #5.012 22-02-15 23:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:39 Η BLUE SEA έγραψε: #5.013 22-02-15 23:39 Alma Libre, πολύ ωραία τα ψώνια σου. Το τζιν ειδικά είναι άπαιχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:40 Η Alma Libre: #5.014 22-02-15 23:40 Δυστυχώς δεν είναι τα ψώνια μου. Αλλά δεν παύουν να είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro4ever Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Αστυνομικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:16 Η Maro4ever: #5.015 23-02-15 16:16 τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Φεβρουαρίου 2015 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται. Click για ανάπτυξη... Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:27 Η BLUE SEA έγραψε: #5.009 22-02-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Click για ανάπτυξη... Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:24 Η aye έγραψε: #5.010 22-02-15 20:24 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Click για ανάπτυξη... Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Mιας και είπατε για βάψιμο σταρακίων, πριν χρόνια είχα πάρει αυτά (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) και δεν τα έχω βάλει ποτέ. Είναι Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α. Τουλάχιστον αν τα έβαφα ολο μάυρο να σωζόταν η κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Φεβρουαρίου 2015 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η BLUE SEA έγραψε: #5.011 22-02-15 22:52 Αρχική Δημοσίευση από aye: Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.. Αλλαγές νομίζω ότι δεν γίνονται. Αρχική Δημοσίευση από aye: (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) Click για ανάπτυξη... Όλοι/ες το έχουμε πάθει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:35 Η Alma Libre: #5.012 22-02-15 23:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:39 Η BLUE SEA έγραψε: #5.013 22-02-15 23:39 Alma Libre, πολύ ωραία τα ψώνια σου. Το τζιν ειδικά είναι άπαιχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:40 Η Alma Libre: #5.014 22-02-15 23:40 Δυστυχώς δεν είναι τα ψώνια μου. Αλλά δεν παύουν να είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro4ever Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Αστυνομικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:16 Η Maro4ever: #5.015 23-02-15 16:16 τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Φεβρουαρίου 2015 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Α ωραία θα το δω το θέμα τότε. Click για ανάπτυξη... Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:24 Η aye έγραψε: #5.010 22-02-15 20:24 Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Click για ανάπτυξη... Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Mιας και είπατε για βάψιμο σταρακίων, πριν χρόνια είχα πάρει αυτά (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) και δεν τα έχω βάλει ποτέ. Είναι Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α. Τουλάχιστον αν τα έβαφα ολο μάυρο να σωζόταν η κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Φεβρουαρίου 2015 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η BLUE SEA έγραψε: #5.011 22-02-15 22:52 Αρχική Δημοσίευση από aye: Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.. Αλλαγές νομίζω ότι δεν γίνονται. Αρχική Δημοσίευση από aye: (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) Click για ανάπτυξη... Όλοι/ες το έχουμε πάθει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:35 Η Alma Libre: #5.012 22-02-15 23:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:39 Η BLUE SEA έγραψε: #5.013 22-02-15 23:39 Alma Libre, πολύ ωραία τα ψώνια σου. Το τζιν ειδικά είναι άπαιχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:40 Η Alma Libre: #5.014 22-02-15 23:40 Δυστυχώς δεν είναι τα ψώνια μου. Αλλά δεν παύουν να είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro4ever Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Αστυνομικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:16 Η Maro4ever: #5.015 23-02-15 16:16 τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Φεβρουαρίου 2015 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA: Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς. Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε. Click για ανάπτυξη... Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Mιας και είπατε για βάψιμο σταρακίων, πριν χρόνια είχα πάρει αυτά (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) και δεν τα έχω βάλει ποτέ. Είναι Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α. Τουλάχιστον αν τα έβαφα ολο μάυρο να σωζόταν η κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η BLUE SEA έγραψε: #5.011 22-02-15 22:52 Αρχική Δημοσίευση από aye: Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.. Αλλαγές νομίζω ότι δεν γίνονται. Αρχική Δημοσίευση από aye: (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) Click για ανάπτυξη... Όλοι/ες το έχουμε πάθει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:35 Η Alma Libre: #5.012 22-02-15 23:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:39 Η BLUE SEA έγραψε: #5.013 22-02-15 23:39 Alma Libre, πολύ ωραία τα ψώνια σου. Το τζιν ειδικά είναι άπαιχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:40 Η Alma Libre: #5.014 22-02-15 23:40 Δυστυχώς δεν είναι τα ψώνια μου. Αλλά δεν παύουν να είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro4ever Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Αστυνομικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:16 Η Maro4ever: #5.015 23-02-15 16:16 τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Φεβρουαρίου 2015 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aye: Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι. Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται; Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.. Αλλαγές νομίζω ότι δεν γίνονται. Αρχική Δημοσίευση από aye: (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) Click για ανάπτυξη... Όλοι/ες το έχουμε πάθει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:35 Η Alma Libre: #5.012 22-02-15 23:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:39 Η BLUE SEA έγραψε: #5.013 22-02-15 23:39 Alma Libre, πολύ ωραία τα ψώνια σου. Το τζιν ειδικά είναι άπαιχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:40 Η Alma Libre: #5.014 22-02-15 23:40 Δυστυχώς δεν είναι τα ψώνια μου. Αλλά δεν παύουν να είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro4ever Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Αστυνομικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:16 Η Maro4ever: #5.015 23-02-15 16:16 τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Φεβρουαρίου 2015 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:39 Η BLUE SEA έγραψε: #5.013 22-02-15 23:39 Alma Libre, πολύ ωραία τα ψώνια σου. Το τζιν ειδικά είναι άπαιχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:40 Η Alma Libre: #5.014 22-02-15 23:40 Δυστυχώς δεν είναι τα ψώνια μου. Αλλά δεν παύουν να είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro4ever Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Αστυνομικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:16 Η Maro4ever: #5.015 23-02-15 16:16 τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Φεβρουαρίου 2015 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Alma Libre, πολύ ωραία τα ψώνια σου. Το τζιν ειδικά είναι άπαιχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:40 Η Alma Libre: #5.014 22-02-15 23:40 Δυστυχώς δεν είναι τα ψώνια μου. Αλλά δεν παύουν να είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro4ever Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Αστυνομικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:16 Η Maro4ever: #5.015 23-02-15 16:16 τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Φεβρουαρίου 2015 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δυστυχώς δεν είναι τα ψώνια μου. Αλλά δεν παύουν να είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maro4ever Νεοφερμένο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Αστυνομικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:16 Η Maro4ever: #5.015 23-02-15 16:16 τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Φεβρουαρίου 2015 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελειαα βεβαια υπαρχουν και καλυτερα παρολα αυτα ωραια ιδεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:22 Η meetmeinmontauk: #5.016 26-02-15 22:22 η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτική, από κοντά είναι πιο ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:04 Η Alma Libre: #5.017 27-02-15 00:04 Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω και εγώ μια παρόμοια τσάντα αλλά νομίζω θα με κάνει μικρομέγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:05 Η meetmeinmontauk: #5.018 27-02-15 19:05 Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Alma δεν είναι απλή τσάντα χειρός, την περνάς κι από τον ώμο στην φωτογραφία μοιάζει λίιγο γριίστικη αλλά είναι τέλεια! πήγαινε δες την κι από κοντά, θα τη λατρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:35 Η Alma Libre: #5.019 27-02-15 19:35 Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 250 251 252 253 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 251 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Συνήθως όλες αυτές οι τσάντες έχουν ένα επιπρόσθετο λουράκι για τον ώμο ή τουλάχιστον όσες έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:12 Η Mάιρα έγραψε: #5.020 28-02-15 13:12 τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Μαρτίου 2015
τιμή: 94,95€ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.