blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα δικά μου είναι πετρόλ και ειλικρινά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν όταν τα αγόραζα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Εμένα χειμώνα καλοκαίρι όλα τα παπούτσια μου είναι μαύρα. Και αυτά τα λαχανί μια ξαδέρφη μου με τα έδωσε δεν τα πήρα. Κοίτα άνοιξη καλοκαίρι τα φόρεσα αλλά χίλιες φορές θα τα προτιμούσα μαύρα!Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά θα πάω σίγουρα να ρωτήσω.![]()
Τα δικά μου είναι πετρόλ και ειλικρινά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν όταν τα αγόραζα!Τα χειμωνιάτικα παπούτσια μου είναι ΌΛΑ μαύρα, την άνοιξη φοράω και κανά μπλε και κανά γκρι, που και αυτό υπέρβαση είναι για μένα.
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους;

Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω.
Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους;![]()
Να πάρεις στο νούμερο που φοράς κανονικά. Εγώ μια φορά είχα παραγγείλει ένα νούμερο μεγαλύτερο και τελικά που ήταν μεγάλα. Οποτε την επόμενη φορά πήρα στο νούμερο μου και μου ήταν μια χαρά.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

memento_mori
Νεοφερμένο μέλος

Στα Vans γενικά τι παίζει με τα νούμερα;Σκέφτομαι να αγοράσω από το ιντερνετ και νιώθω λίγο κάπως που δεν θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω.
Κανονικά φοράω 38 και μου είναι και άνετο.Στα σταράκια ας πούμε, είμαι στο 37,5.Είναι μεγάλη η φόρμα τους;![]()
Ανάλογα το μαγαζί.
Εγώ φοράω 37.5 στα all star και στο internet παρήγγειλα 38,επειδή φοβόμουν,και μου ήταν μικρό. Yay!

Από τότε σταμάτησα να παραγγέλνω παπούτσια και πράγματα άνω των 20 ευρώ ονλάιν.

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται.Γίνεται να τα πας να στα βάψουν τα σταράκια;

Gate4
Επιφανές μέλος

Α ωραία θα το δω το θέμα τότε.φυσικά, όλα τα είδη υποδημάτων βάφονται.![]()

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Α ωραία θα το δω το θέμα τότε.![]()
Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς.
Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι.Γίνεται και με όλα τα ρούχα. Αν όμως σου ζητήσει πολλά χρήματα, είναι καλύτερα χίλιες φορές να αγοράσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια στο χρώμα που επιθυμείς.
Εγώ πάλι έχω τον εξής προβληματισμό: θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι σε γραμμή stretch από σούπερ μάρκετ γερμανικής επωνυμίας (δεν αναφέρω το όνομα φοβούμενη μήπως διολισθήσω σε διαφήμιση, που απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται). Ενώ η τιμή είναι πολύ καλή (8,9 ευρώ), το κακό είναι ότι εκεί δεν δοκιμάζονται τα ρούχα. Υπάρχει τρόπος να βρω το νούμερό μου χωρίς να αστοχήσω και πάνε τα λεφτά χαμένα; Το είδος αυτό (stretch παντελόνι) διατίθεται σε διάφορα χρώματα και έχω αναζητήσει ένα χρωματιστό παντελόνι (λ.χ. ένα κόκκινο). Έχω όλο μαύρα ή σκούρα μπλε.
Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται;

Mιας και είπατε για βάψιμο σταρακίων, πριν χρόνια είχα πάρει αυτά (πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα) και δεν τα έχω βάλει ποτέ. Είναι Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α. Τουλάχιστον αν τα έβαφα ολο μάυρο να σωζόταν η κατάσταση.

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.Μετρας με την μεζούρα ένα παρόμοιο παντελόνι που έχεις ήδη (μάκρος, μέση) και τα σημειώνεις σε ενα χαρτάκι. Πας στο σούπερ εφοδιασμένη με την μεζούρα και το χαρτάκι και κάνεις την σύγκριση. Άσε που αφού θα το δεις το παντελόνι μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω αν σου μπαίνει ή όχι δηλ αν έχει μεγάλη απόκλιση ή όχι.
Επίσης, αλλαγές δεν γίνονται;![]()

Όλοι/ες το έχουμε πάθει αυτό.(πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο νου μου όταν τα αγόραζα)
Alma Libre
Επιφανές μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Maro4ever
Νεοφερμένο μέλος

βεβαια υπαρχουν και καλυτερα
παρολα αυτα ωραια ιδεα
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.