MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν θέλεις μίκρυνε την για να χωράει στο παράθυρο...
το έφτιαξα !!!

Noisette
Περιβόητο μέλος

Η ιδέα σου να συνθέσεις εικόνες και να κάνεις ένα κολάζ που θα έχει θέμα τα παιδικά όνειρα είναι πολύ ωραία. Ωστόσο, δεν φαίνεται αυτό μέσα από το κολάζ σου. Η αισθητική του δεν μου αρέσει (καθαρά υποκειμενική άποψη).
Νομίζω πως θα έπρεπε να κινηθείς σε εικόνες α/μ ή σέπια και η γραμματοσειρά των γραμμάτων να εναρμονίζεται καλύτερα με την αίσθηση του "παλιού".
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να σου πω την αλήθεια...δεν μου πολυαρέσει.
Η ιδέα σου να συνθέσεις εικόνες και να κάνεις ένα κολάζ που θα έχει θέμα τα παιδικά όνειρα είναι πολύ ωραία. Ωστόσο, δεν φαίνεται αυτό μέσα από το κολάζ σου. Η αισθητική του δεν μου αρέσει (καθαρά υποκειμενική άποψη).
Νομίζω πως θα έπρεπε να κινηθείς σε εικόνες α/μ ή σέπια και η γραμματοσειρά των γραμμάτων να εναρμονίζεται καλύτερα με την αίσθηση του "παλιού".
Για σέπια το σκέφτηκα, αλλά μετά προτήμησα αυτό λόγο ότι μαρέσουν πολύ τα έντονα και πολλά χρώματα... (να ταιριάζει και με το σπίτι

άσχετο, είμαι ερασιτέχνης, δεν έχω σπουδάσει φωτο, και το φοτοσοπ το έχω εμπειρικά... Σας παραθέτω και κάποιες από μια δουλειά που είχα κλείσει για μια φίλη με μαγαζί... βέβαια με ενδιαφέρει να ακούσω τις απόψεις σας, διότι η ίδια δεν έχει ιδέα - κι εμένα ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο !!!

χαίρομαι που υπάρχει τέτοιο θέμα εδώ !!!

Noisette
Περιβόητο μέλος

Η πρώτη εικόνα μου αρέσει...θα την προτιμούσα βέβαια χωρίς το βινιετάρισμα που δείχνει μία ερασιτεχνική προσπάθεια στην συγκεκριμένη περίπτωση και ίσως ένα πιο κοντινό κάδρο.
Οι άλλες δυο πως είναι φωτισμένες? Οι αντανακλάσεις τους δεν είναι καλές!!!
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

τίποτα! γι'αυτό είμαστε εδώ! για να λέμε τις γνώμες μας!
Η πρώτη εικόνα μου αρέσει...θα την προτιμούσα βέβαια χωρίς το βινιετάρισμα που δείχνει μία ερασιτεχνική προσπάθεια στην συγκεκριμένη περίπτωση και ίσως ένα πιο κοντινό κάδρο.
Οι άλλες δυο πως είναι φωτισμένες? Οι αντανακλάσεις τους δεν είναι καλές!!!
Χμ... με ένα φως από πάνω και το φλασ. τα ρολόγια ήταν ξαπλωτά σε λευκό φόντο και μετά τα επεξεργάστηκα, οπότε μόνο το φαλσ έπεφτε έντονα στην προσοψη τους, και γι αυτό χρησιμοποίησα κάτι να μειώνε την γυαλάδα...
Noisette
Περιβόητο μέλος

Χμ... με ένα φως από πάνω και το φλασ. τα ρολόγια ήταν ξαπλωτά σε λευκό φόντο και μετά τα επεξεργάστηκα, οπότε μόνο το φαλσ έπεφτε έντονα στην προσοψη τους, και γι αυτό χρησιμοποίησα κάτι να μειώνε την γυαλάδα...
Είχες soft box από πάνω και σου έβγαλε τόση γυαλάδα; Ή είχες φλας από την μηχανή σου;
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είχες soft box από πάνω και σου έβγαλε τόση γυαλάδα; Ή είχες φλας από την μηχανή σου;
επειδή εκείνη την φορά ήμουν τελείως ανοργάνωτη, κάλυψα με ριζόχαρτο το φλασ της μηχανής

Noisette
Περιβόητο μέλος

MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην τρίτη φαίνεται πάρα πολύ η φλασια! Μπορείς μπακάλικα να την καλύψεις στο photoshop, όμως το καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να είσαι στο στούντιο με soft box και ανακλαστικές επιφάνειες ώστε να ελέγχεις τις αντανακλάσεις!![]()
ναι, όντως !

Noisette
Περιβόητο μέλος

Μπορείς να επιλέξεις το κάτω μέρος της ανάκλασης ή όποιο άλλο θες και μετά να το αντιγράψεις και να το βάλεις πάνω στην φλασιά. Κάνε και μία μάσκα για να μην φαίνονται τα άκρα της επιλογής και έτοιμο στο πι και φι!ναι, όντως !Υπήρχε και η δυνατότητα να κάθομαι να ¨ζωγραφίζω" από το photoshop, αλλά ήθελε πολλές ώρες... σε κάποιες το έκανα για να μην φαίνετε σκιά μέσα στο πολόι, αλλά δεν είχα κουράγια...

Isiliel
Επιφανές μέλος

Τσου. Δεν δουλεύει.

Μόνο αν είχες τη δυνατότητα να παίξεις λίγο μ' αυτές τις κάθετες γραμμές κεραμιδιών, μπορεί να έβγαινε κάτι καλό κατά τη γνώμη μου.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λίγο παλιά αυτή, από τις πρώτες μου ψηφιακές με compact, τραβηγμένη ανάμεσα σε δύο δένδρα στην Κω, περιμένω την κριτική σας !
μου αρέσουν πολύ τα χρώματα, και η ιδέα, το φύλο του φυτού αλλά δεν μαρέσει που το μαύρο κυριαρχεί (πολί χοντρό "κάδρο".. θα μου άρεσε λιγάκι πιο κοντινό...

Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Το μόνο που θα έκανα στη θέση σου, θα έκοβα λίιιγο από το κάτω μέρος, ώστε να αναδεικνύεται καλύτερα ο ουρανός, και να εφαρμοζόταν έτσι λίγο καλύτερα ο κανόνας των τρίτων.
Επίσης ίσως θέλει λίγο (πολύ λίγο όμως) ίσιωμα ο ορίζοντας.
Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου αρέσει, ειδικά ο ουρανός!
Το μόνο που θα έκανα στη θέση σου, θα έκοβα λίιιγο από το κάτω μέρος, ώστε να αναδεικνύεται καλύτερα ο ουρανός, και να εφαρμοζόταν έτσι λίγο καλύτερα ο κανόνας των τρίτων.
Επίσης ίσως θέλει λίγο (πολύ λίγο όμως) ίσιωμα ο ορίζοντας.
ευχαριστω, ελπιζω να το εννοεις οντως!.. (ειπαμε, θελω να ειστε ενελεητοι μαζι μου..

για τον κανονα των τριτων εχεις μαλλον δικιο, το δοκιμασα και ειναι καπως καλυτερα ετσι, δεν ειναι τοσο "βαρυ" το κατω μερος....
τη γραμμη του οριζοντα δεν την ειχα προσεξει ειναι η αληθεια

ευχαριστω παντως για το χρονο σου...

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος

θενξ, μολις μου εληξε η δοκιμαστικη εκδοση του lightroom (χωρις να προλαβω καν να το ψαξω και πολυ

μια χαρα θα με βολεψει για τα βασικα το picasa, αλλωστε λεφτα για κατι καλυτερο δε παιζουν, και δε μου χρειαζεται και προς το παρον....
φτανει, πολυλογω νομιζω, και αρχισω και βγαινω

και παλι ευχαριστω!...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.