Μάρω μου για να είμαι ειλικρινής δεν θα διάλεγα αυτη ,από τη σειρα που έχεις ανεβασει.

Δεν ξέρω τι σε κάνει να την αγαπάς περισσότερο από τις άλλες...εικάζω προσωπικοί συναισθηματικοί λόγοι...χωρίς να αποκλείω το διαφορετικό αισθητικό κριτηριο.
Εμένα μ'αρεσει και δε μ'αρέσει...Δηλαδή μόλις πάω να σκεφτώ ''χμ..καλή φώτο..ησυχη με ιστοριούλες και καλή ατμοσφαιρα''..πεταγεται μια αναιδής φωνουλα και μου λέει ''πφφφφ..πηξαμε σε αυτο το στυλακι φωτος...πηγαινετε παρακατω ρεεε...''
Τα κριτήρια που επιλεγει ενας φωτογραφος ως αγαπημενη του νομίζω ποικιλουν αναλογως τον φωτογραφο .
Η ιδιοσυγκρασία του, οι ιδέες του, τα αισθητικά του κριτήρια ,προσωπικές εμπειρίες ειναι μερικοι παραγοντες νομιζω που επηρεαζουν την επιλογή του.
Αλλοι κρατανε ως αγαπημενη τους αυτη τη φωτο που ειναι πιο δημοφιλής, πιο αρεστη στο κόσμο γιατι νοιαζονται πολύ να είναι αποδεκτοί και αρεστοί.
Άλλοι έχουν επηρεαστεί από το τάδε φωτογραφικό ρευμα ,τον τάδε φωτογράφο..οπότε οταν φτιαξουν μια φώτο που να πλησιαζει στα παραπανω ,ενθουσιάζονται και της δειχνουν μια παραπάνω αδυναμια.

Άλλοι επιλέγουν καθαρα με το συναίσθημα και με εντελώς απροσδιοριστο σε τριτους τρόπο...(κι εγω μεσα αυτούς :Ρ)..Αλλοι...μπλα μπλα..
Προσωπικες εικασίες ολα τα παραπανω : )