Noisette
Περιβόητο μέλος
Liakouras
Δραστήριο μέλος
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο τυπας (αλογο) ειναι για διαφημιση της crest....![]()
xaxa, μάλλον δυσφίμιση με τέτοια δόντια......

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Μία εναλλακτική λύση θα ήταν η χρήση φλας.
Μου αρέσει όμως η χαμηλή γωνία λήψης που έκανες.
Η δεύτερη είναι υπεράνω σχολιασμού, την βρίσκω χαριτωμένη και αστεία και μου αρέσει όπως και αν έχει τραβηχθεί.
Αυτά κατά τη γνώμη μου..
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
Noisette
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Η δεύτερη έχει όλο το βάρος δεξιά και ο κενός ουρανός δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Θα άλλαζα το κάδρο ώστε να έχω ένα όμορφο πορτραίτο της πιτσιρίκας.
Τρίτη και τέταρτη, νοπ. Μισώ τα κομμένα άκρα και τις θάλασσες που γέρνουν.

Μ' αυτό, έγινε τίποτα;
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η πρώτη μου αρέσει.
Η δεύτερη έχει όλο το βάρος δεξιά και ο κενός ουρανός δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Θα άλλαζα το κάδρο ώστε να έχω ένα όμορφο πορτραίτο της πιτσιρίκας.
Τρίτη και τέταρτη, νοπ. Μισώ τα κομμένα άκρα και τις θάλασσες που γέρνουν.
Μ' αυτό, έγινε τίποτα;
η πρώτη και δεύτερη μαρεσαν κι εμένα πολύ... η αλήθεια είναι ότι εγώ τα σκούρινα τα χρώματα... θα την δω και με διαφορετική επεξεργασία την δεύτερη...

Isiliel
Επιφανές μέλος

Σημασία πρωτίστως έχει τι αρέσει περισσότερο σε σένα και πόσο σε ικανοποιεί εσωτερικά. Μετά από κάποιο διάστημα ενασχόλησης με τη φωτογραφία,έχω την εντύπωση πως μπορεί να νιώσει κανείς ποια φωτογραφία του είναι """καλή""" και ποια όχι.η πρώτη και δεύτερη μαρεσαν κι εμένα πολύ... η αλήθεια είναι ότι εγώ τα σκούρινα τα χρώματα... θα την δω και με διαφορετική επεξεργασία την δεύτερη...![]()
Noisette
Περιβόητο μέλος

Liakouras
Δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Κι υπόψιν αυτά έχουν λεχθεί σε εποχές φίλμ... αν κι νομίζω πως το θέμα είναι ποιοτικό κι όχι ποσοτικό![]()
Εμένα μου λες; Ξέρεις τι χρήματα καταναλώναμε σε φιλμάκια εμείς που σπουδάζαμε φωτογραφία εκείνες τις εποχές;

MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
Noisette
Περιβόητο μέλος

MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η πρώτη και η τελευταία. Υπέροχες. Ατμοσφαιρικές. Ωραία γωνία λήψης. Υπέροχο φως και έχεις κάνει καλή διαχείριση του!![]()
χμ... βασικά το φως το πρόσθεσα εγώ... (lens flare)

MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Μου αρέσει πολύ η δεύτερη και η πρότελευταία (φάτσα ο παππούς!).
Χριστιάννα περιμένουμε και τις δικές σου εικόνες!!!
υγ: Λάθος ώρα πήγατε!![]()
Α εγώ δεν τραβούσα, πήγα για να ενοχλώ τον Ηλία που ήθελε ησυχία!

Είχα αλλού τον νου μου..

Liakouras
Δραστήριο μέλος

Α εγώ δεν τραβούσα, πήγα για να ενοχλώ τον Ηλία που ήθελε ησυχία!![]()
Είχα αλλού τον νου μου..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευτυχώς έδωσες σημεία ζωής... η Μάρω φοβόταν οτι σε έφαγα κι δεν ερχόταν για φωτοβόλτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.