Καλησπέρα, καλησπέρα...
Τι γίνεται ρε παιδιά; Πολύ ψόφιους σας βλέπω. Καμιά φωτογραφία;
Ρένια εδώ δεν βλέπω τίποτα. Ένα όμορφο μέρος δοσμένο επιοικός μέτρια ως προς την ρεαλιστική απεικόνιση(σαφώς δεν θα σε βοηθούσε κι το μέσο βέβαια σε αυτό το τομέα).
Απο την άλλη αν το δώ σαν μια καλλιτεχνική προσπάθεια. Δλδ αν οι προθέσεις σου ήταν καλλιτεχνικές τότε δεν υπάρχει ούτε κάποια ατμόσφαιρα, ούτε κάποια αφαίρεση που θα μπορούσαν να με κρατήσουν.
Κι επειδή πιο πολύ σαν ένα τυχαίο snapshot μου μοιάζει. Που τελευταία έχω αρχίσει κι πάλι να αγαπώ τα snapshot μου μοιάζει αρκετά κακοκτραβηγμένο κι χωρίς να έχει να μου δώσει αυτά που περιμένω απο ένα snapshot. Δλδ κάποιο σαρκασμό, κάποιο γέλιο, ένα μυδίαμα, ένα συναίσθημα... κάτι...
Ρένια εντελώς φιλικά.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ας βάλω κι εγώ 3 φωτογραφιούλες πού τράβηξα χτές, καθώς περίμενα την αδερφή μου απο την γυναικολόγο, τριγυρνώντας γύρω απο το αμάξι...
Κι ξαναζητάω συγνώμη για τις φωτογραφίες μου που διαγράφθηκαν. Αλλά δεν φταίω, δεν ρωτήθηκα καν, κι δεν προκάλεσα κάτι τέτοιο.
Όσοι τις σχολιάσατε πάντως να ξέρετε οτι τα σχόλια σας δεν χάθηκαν. Ο σκοπός τους που ήταν να με βοηθήσετε "εκπληρώθηκε" κι με το παραπάνω.
Ευχαριστώ