kastanoksanthos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

γυμνός
γελάκια
κουρτίνα ανοιχτή
χάζευαν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kastanoksanthos
Νεοφερμένο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

kastanoksanthos
Νεοφερμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

απλα μου φανηκε περιεργο το οτι δεν ντραπηκα ιδιαιτερα που με ειδαν , αντιθετως μου ψιλοαρεσε και μετα ενιωσα λιγο περιεργος , δεν λεω οτι δεν ειναι δικαιωμα μοθ, απλα αν εχει ξανασυμβει σε κανεναν, αν κυκλοφορειτε ετσι κλπ
Πολύ το σκέφτεσαι.
Αν όλοι ψάχναμε να βρούμε μία εξήγηση πίσω από όλα τα αισθήματα, αυθόρμητες πράξεις, κλπ, θα καταλήγαμε όλοι στο τρελάδικο.
Σε χάλασε? Όχι. Τι κάθεσαι τότε και αναλύεις ΓΙΑΤΙ δεν σε χάλασε? Αν έχεις τόσο χρόνο για χάσιμο, κάτσε και φιλοσόφησέ το γιατί ένιωσες έτσι, να σκεφτείς τι σκέφτηκαν αυτές, να σκεφτείς πώς θα αντιδρούσες αν το ξαναέκανες, πώς θα αντιδρούσες αν απέναντι δεν ήταν οι σέξι φοιτητριούλες αλλά η μάνα σου κλπ. Να ξέρεις μόνο ότι όσο πιο πολύ υπεραναλύουμε μια κατάσταση, τόσο χειρότερα για μας.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

kastanoksanthos
Νεοφερμένο μέλος

Πολύ το σκέφτεσαι.
Αν όλοι ψάχναμε να βρούμε μία εξήγηση πίσω από όλα τα αισθήματα, αυθόρμητες πράξεις, κλπ, θα καταλήγαμε όλοι στο τρελάδικο.
Σε χάλασε? Όχι. Τι κάθεσαι τότε και αναλύεις ΓΙΑΤΙ δεν σε χάλασε? Αν έχεις τόσο χρόνο για χάσιμο, κάτσε και φιλοσόφησέ το γιατί ένιωσες έτσι, να σκεφτείς τι σκέφτηκαν αυτές, να σκεφτείς πώς θα αντιδρούσες αν το ξαναέκανες, πώς θα αντιδρούσες αν απέναντι δεν ήταν οι σέξι φοιτητριούλες αλλά η μάνα σου κλπ. Να ξέρεις μόνο ότι όσο πιο πολύ υπεραναλύουμε μια κατάσταση, τόσο χειρότερα για μας.
indeed...καλα δεν το πολυσκέφτομαι, απλά ξέρεις σε τι φάση με προβλημάτισε? σκέφτομαι αυτούς που βλέπουμε στην τηλεόραση που βιάζουν , κάνουν τρελά πραματα κλπ και τους βρίζουμε (πχ δες βιαστη Ξάνθης προσφατα) και τελικά μπορεί απλά να είναι ένα αρρωστημένο παιχνιδι του μυαλού και αυτό που είχαν αυτοί και δεν μπορούν να το ελέγξουν, γιαυτό και έκαναν ότι έκαναν. Σε μία φάση δηλαδή σαν εμένα, μόνο σε διαφορετικό βαθμό τελικά. Από αυτό καταλαβαίνεις ότι αυτοί είναι πράγματι άρρωστοι ψυχολογικά και ίσως να μην μπορούσαν να κάνουν καν αλλιώς. Αναφέρομαι στους υποστηρικτές του "Ας τον σκοτώσουμε, γιαυτούς πρέπει να υπάρχει θανατική ποινή κλπ". Δεν τους δικαιολογώ βεβαίως, απλά δεν πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρηθούν με φυλάκή. Είναι άρρωστοι και πρέπει να τους κλείσουνε ψυχιατρείο ως επικίνδυνους.
Guest 990498
Επισκέπτης

αργά το βράδυ, ήμουν σπίτι και κυκλοφορούσα λόγω ζέστης
wtf!
WTF
Έχεις καλοριφέρ;
Ajusshi
Διάσημο μέλος

αν γίνει κάποιος σεισμός, τι κάνετε, ψάχνετε εκείνη
τη στιγμή για σωβρακοσουτιέν;
και αν χτύπα ξύλο, πέσετε, χτυπήσετε,
ζαλιστείτε, και προστρέξουν τρίτοι προς βοήθειά σας..
καλό είναι να φοράτε κάτι, έστω εσώρουχα όταν είστε μόνοι σας,
ποτέ δεν ξέρετε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Καλησπέρα!!Ακούστε τι έπαθα πριν μερικές μέρες!Ήταν αργά το βράδυ, ήμουν σπίτι και κυκλοφορούσα λόγω ζέστης και συνήθειας πιο χαλαρά, γυμνός δηλαδή πριν πάω για ύπνο ! Ξαφνικά άκουσα κάτι γελάκια και τι να δω; Είχα ξεχάσει μία κουρτίνα ανοιχτή και μία φοιτήτρια από απέναντι με 3 φίλες της καθόντουσαν και με χάζευαν! Ένιωσα πολύ περίεργα! Εγώ έκανα ότι δεν τις κατάλαβα και συνέχισα κανονικά να κάνω βόλτες! Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε και κιόλας! Σας φαίνεται περίεργο , έχετε πάθει ποτέ κάτι παρόμοιο; Προβληματίζομαι που μου άρεσε, γιατί σκέφτομαι μήπως είμαι επιδειξίας και δεν το ξέρω; Θυμάμαι τις ιστορίες που λένε διάφορες για αυτούς με τις καμπαρντίνες και νιώθω λίγο περίεργος που μου άρεσε το σκηνικό που σας είπα!γνώμες?
Έχεις ακούσει για τον γυμνό γείτονα στα Φιλαράκια;
Πρόσεξε μήν γίνεις σαν αυτόν

kastanoksanthos
Νεοφερμένο μέλος

για τους γυμνιστές του σπιτιού,
αν γίνει κάποιος σεισμός, τι κάνετε, ψάχνετε εκείνη
τη στιγμή για σωβρακοσουτιέν;
και αν χτύπα ξύλο, πέσετε, χτυπήσετε,
ζαλιστείτε, και προστρέξουν τρίτοι προς βοήθειά σας..
καλό είναι να φοράτε κάτι, έστω εσώρουχα όταν είστε μόνοι σας,
ποτέ δεν ξέρετε.
αν φτασω στο σημειο να εχω χτυπησει σε τετοιο σημειο ποθ να χρειαζομαι βοηθεια απο τριτο, τοτε το γυμνο θα με πειραξει???
Darkness
Περιβόητο μέλος

Πάντως προτιμώ να κυκλοφορεί κάποιος γυμνός παρά με το βρακί του που το θεωρώ αηδιαστικό.
Και άντε να σου κάτσει αυτός κάπου. Αλλά και πάλι προτιμώ κώλο παρά βρακί.
Τώρα αν είναι κανά τεραστίων διαστάσεων μποξεράκι το δέχομαι γιατί το λες και πυτζάμα του στυλ.
Ούτε καν άνετο δεν το θεωρώ. Ακόμη και το καλοκαίρι μωρέ παιδί μια κάποια σαβρακοφανέλα του μπαμπά την φοράς. Δεν γυρνάς σαν τον αδαμ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται έτσι κουλ ξέρωγω.Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον φόβο της γύμνιας. Δεν πρέπει να δούμε τον μπαμπα και την μαμα γυμνούς και άλλα τέτοια και αν κατα λάθος συμβεί κάναμε κάτι κακό. Πιστεύω όμως ότι τα παιδια γίνονται κομπλεξικα με αυτό τον τρόπο. Διαβασα ενα άρθρο που λεει ότι πρεπει να φερόμστε φυσιολογικα στο θεμα αυτο και έχει πολύ ωραίες συμβουλές που θα τις ακολουθησω και εγω στα παιδια μου
https://www.dromostherapeia.gr/paidi...-na-eimai-gimnos-i-mprosta-sto-paidi-mou.html
Σε κάποια προφίλ έχεις σεβασμό. Ο σεβασμός χτίζεται και απο την σοβαρότητα. Στο μυαλό μου δεν μπορεί να χτιστεί το προφίλ του σοβαρού πατέρα που όταν σε φωνάζει χρήζει τον σεβασμό σου όταν αυτό πραγματοποιείται με το πουλί του έξω.
Γενικά δεν μπορώ να το νιώσω αυτό. Γονείς να απελευθερωθούν του στυλ και να γυρνάνε γυμνοί. Έτσι δλδ θα διδάξουν την άνεση στα παιδιά τους. Προχωρημένες απόψεις μη λογικές.
Χάθηκα, δε ξέρω.

darkstarm
Νεοφερμένο μέλος

Συν του ότι, χειμώνα δεν το συζητώ, με τέτοιο κρύο να βάλω τον εαυτό μου σε τέτοια δοκιμασία - εκτός και αν ανακάλυψα πηγή πετρελαίου κάτω από το σπιτι και το διαμέρισμα είναι μόνιμα σε θερμοκρασία χαμαμ.
Ποτέ δεν με τράβηξε η ιδέα του εντελώς τσιτσιδιού. Και αν έμπαινα σε σπίτι και έβλεπα τον/την/τους του σπιτιού γυμνούς, μια που θα έμπαινα, μια που θα έβγαινα.
Οπότε ας βάλω μόνη μου την ταμπέλα μου, αλλά που δεν εμπεριέχει ούτε συντηρητισμό, ούτε σκάλωμα, αλλά "άποψη", ότι το γυμνό είναι ωραίο, όμως δεν είναι για όλες τις περιστάσεις.
Guest 781029
Επισκέπτης

kastanoksanthos
Νεοφερμένο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ad_mil22
- Andante
- johnsala
- touvlo
- Luludaki
- iew
- Paragontas7000
- Scandal
- Joji
- charmander
- American Economist
- synthnightingale
- kalhkardia
- Wilsongeo
- boubis
- marww
- Wanda
- Alessandra Eliza
- Μαυρίκιος
- Anastasius4B
- sokliap
- grtt
- Galaxiarch
- iminspain
- tslef8
- Viedo
- SweetGirl
- orchidea
- giannhs2001
- harry akritas
- fretoe
- Εχέμυθη
- JohnGreek
- Memetchi
- den antexw allh apotyxia
- Βλα
- athinouli
- prinCess.
- kauphy
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- louminis
- uni77
- Rene2004
- ΘανάσοςG4
- Meow
- element skate
- Serotonin
- panagiotis econ
- kastanoksanthos
- lnesb
- fockos
- Unseen skygge
- Vold
- Nickx
- Trolling Stones
- Alma Libre
- tymvorixos
- jj!
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.