stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο!![]()
Ανώμαλε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε τι να κάνουμε, έχω τα βίτσια μου κι εγώ!Ανώμαλε!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν ειναι το θεμα η ανεση, οκαυ φοραω και φορμα ή κατι ελαφρυ και ειμαι ενταξει..
αν ειναι το θεμα η ελευθερια, ενταξει αισθανομαι και με αλλους τροπους ελευθερη στο χωρο μου (πχ δυνατη μουσικη ξερω γω).. οχι ντε και καλα να κυκλπφορω γυμνη... δεν το χω απωθημενο.. βεβαια εχει τυχει να το κανω αλλα απο βαριεστημαρα να βρω να βαλω ρουχα..
αν ειναι το θεμα η ζεστη, εχουμε φουτζιτσου και ολα καλα..
τι αποψη να χει δλδ η οικογενεια μου για το γυμνισμο; δεν το χω θεσει ποτε σαν κυριο θεμα συζητησης.. οι γονεις μου ειναι μια χαρα ανετοι και τα συζηταμε ολα, αλλα νταξ οχι και να κυκλοφορουμε μεταξυ μας ετσι.. ε οχι ρε παιδια δεν γινεται.. -φιλινκ εμπαρασντ-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kastanoksanthos
Νεοφερμένο μέλος

Είναι παντως ένας τρόπος οικονομίας κιόλας, το κλιματιστικό και είναι καριβό το καλοκαίρι και καθόλου υγιεινό (μιας που το αναφέραμε), καθώς αν δεν εχεις λίγο ανοιχτό το παράθυρο ανακλυκλώνει τον ίδιο αέρα. Πάντως το θεωρώ αρκετά κλασσικό αν κάποιος μένει μόνος ως φοιτητής/τρια ή και πιο μεγάλος και πραγματικά σαν περιορισμό αν μένεις με γονεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kastanoksanthos
Νεοφερμένο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ είχα δει έναν που βγήκε γυμνός, εντελώς γυμνός όμως, στο μπαλκόνι ακριβώς δίπλα από την πολυκατοικία μου...![]()
Μπορεί να του γυάλισες και είπε να σε ρίξει με τα προσόντα του

Ανθοπώλης
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ είχα δει έναν που βγήκε γυμνός, εντελώς γυμνός όμως, στο μπαλκόνι ακριβώς δίπλα από την πολυκατοικία μου...![]()

Guest 712911
Επισκέπτης

kastanoksanthos
Νεοφερμένο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Δηλαδή πως ήταν στο μπαλκονι με την κουρτινα μπροστά του;;; Την ξεκρέμασε απλά και την κουβαλούσε;; Και τον ειδατε ολο το φροντηστήριο;
Καλά μην φανταστείς ότι το μπαλκόνι ήταν τεράστιο. Ενα - δυο βήματα να έκανε, αλλά κρατούσε μπροστά του την κουρτίνα της μπαλκονόπορτας. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω...

Αρχικά τον είδα μόνο εγώ (ασχολίαστο

kastanoksanthos
Νεοφερμένο μέλος

Καλά μην φανταστείς ότι το μπαλκόνι ήταν τεράστιο. Ενα - δυο βήματα να έκανε, αλλά κρατούσε μπροστά του την κουρτίνα της μπαλκονόπορτας. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω...Πώς βγαίνετε εσείς τα αγόρια αφού κάνετε μπάνιο;
Τέλεια, αυτό ίσως να ακούστηκε κάπως... χαχα τέλος πάντων!
Αρχικά τον είδα μόνο εγώ (ασχολίαστοαπλά εκείνη την στιγμή θυμάμαι ότι κοιτούσα αυτήν τη μεριά του δρόμου). Μετά όμως αφού στράφηκα προς την υπόλοιπη παρέα, έριξα σε μία ένα βλέμμα και κατάλαβε ότι κάτι συνέβη ή θα είδα κτλ. Ε με ρώτησε, της απάντησα και μετά γύρισαν ΟΛΟΙ και τον είδαν.
Ενας κιόλας θυμάμαι ότι του είπε κάτι.
![]()
ωχ χαχαχ, ελπιζω να μην ειδατε εμενα, γιατι και γω βγαινω μπαλκονι καμμια φορα και ειναι και μικρο!

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

ωχ χαχαχ, ελπιζω να μιν ειδατε εμενα, γιατι και γω βγαινω μπαλκονι καμμια φορα και ειναι και μικρο!![]()
το μπαλκόνι ή...;
kastanoksanthos
Νεοφερμένο μέλος

Μαρία Γ.
Νεοφερμένο μέλος

nickmouzis
Νεοφερμένο μέλος

ημουν και ειμαι γυμνοσ και στα παιδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GeorgeRns
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

ναι κυκλοφορω τελειωσ γυμνοσ στο σπιτι χειμωνα καλοκαιρι [ειμαι γυμνιστησ απο μικρο παιδι χωρισ εσωρουχα] και στη θαλασσα αποδεκτο απο την οικογενεια μου και την γειτονεια κανω δουλειεσ γυμνοσ και στον κηπο και νοιωθω παρα πολυ ευχαριστα ειναι το κατι αλλο και οποιοι ερχονται σπιτι ειμαι γυμνοσ μπροστα στην οικογενεια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ημουν και ειμαι γυμνοσ και στα παιδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η κωληλα που θα μυρίζουν οι καναπέδες και τα λοιπά έπιπλα στο σπίτι πρέπει να είναι ανεκδιήγητη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Η κωληλα που θα μυρίζουν οι καναπέδες και τα λοιπά έπιπλα στο σπίτι πρέπει να είναι ανεκδιήγητη.
Πόσο βαριέσαι; :Ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ad_mil22
- Andante
- johnsala
- touvlo
- Luludaki
- iew
- Paragontas7000
- Scandal
- Joji
- charmander
- American Economist
- synthnightingale
- kalhkardia
- Wilsongeo
- boubis
- marww
- Wanda
- Alessandra Eliza
- Μαυρίκιος
- Anastasius4B
- sokliap
- grtt
- Galaxiarch
- iminspain
- tslef8
- Viedo
- SweetGirl
- orchidea
- giannhs2001
- harry akritas
- fretoe
- Εχέμυθη
- JohnGreek
- Memetchi
- den antexw allh apotyxia
- Βλα
- athinouli
- prinCess.
- kauphy
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- louminis
- uni77
- Rene2004
- ΘανάσοςG4
- Meow
- element skate
- Serotonin
- panagiotis econ
- kastanoksanthos
- lnesb
- fockos
- Unseen skygge
- Vold
- Nickx
- Trolling Stones
- Alma Libre
- tymvorixos
- jj!
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.