Guest 209912
Επισκέπτης

Πόσο βαριέσαι; :Ρ
Απερίγραπτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Η κωληλα που θα μυρίζουν οι καναπέδες και τα λοιπά έπιπλα στο σπίτι πρέπει να είναι ανεκδιήγητη.
Γιατί ρε του τη λες του ανθρώπου που κυκλοφορεί γυμνός; Και μάλιστα νεκρανασταίνεις θρεντ παλιο-νεκρολαγνε απο το 2015.
ΛΕΣ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΕΒΑΝΤΑ ΚΙ Η ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΦΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΓΩΤΟ ΚΡΙΚΡΙ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Γιατί ρε του τη λες του ανθρώπου που κυκλοφορεί γυμνός; Και μάλιστα νεκρανασταίνεις θρεντ παλιο-νεκρολαγνε απο το 2015.
Επειδή τα βρακιά πλένονται, οι καναπέδες όχι. Γι αυτό τα ανακαλύψαμε.
ΛΕΣ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΕΒΑΝΤΑ ΚΙ Η ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΦΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΓΩΤΟ ΚΡΙΚΡΙ![]()
Εσύ πρέπει να είσαι πολύ φαφλατάς αδερφέ. Χρειάστηκες 21 λέξεις για να με πεις βρωμερό κρυόκωλο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Επειδή τα βρακιά πλένονται, οι καναπέδες όχι. Γι αυτό τα ανακαλύψαμε.
Εσύ πρέπει να είσαι πολύ φαφλατάς αδερφέ. Χρειάστηκες 21 λέξεις για να με πεις βρωμερό κρυόκωλο.
Είμαι και φαφλατάς και τεντιμπόης και γυρνάω ξετσούτσουνος μπροστά στο γατί και του κάνω "κοίτα τι δεν έχεις, αρχίδια κρεμαστά λαλαλα"
nPb
Επιφανές μέλος

Η κωληλα που θα μυρίζουν οι καναπέδες και τα λοιπά έπιπλα στο σπίτι πρέπει να είναι ανεκδιήγητη.
H λέξη κωλήλα γράφεται με η ή ι; Νομίζω αν κάποιος πλένεται συχνά 2-3 φορές τη μέρα δεν μυρίζει τίποτα. Παίζει ρόλο και ο καναπές από τι ύφασμα είναι.
Guest 209912
Επισκέπτης

Είμαι και φαφλατάς και τεντιμπόης και γυρνάω ξετσούτσουνος μπροστά στο γατί και του κάνω "κοίτα τι δεν έχεις, αρχίδια κρεμαστά λαλαλα"
Ιστορίες που θα έχει να πει το γατί.
H λέξη κωλήλα γράφεται με η ή ι; Νομίζω αν κάποιος πλένεται συχνά 2-3 φορές τη μέρα δεν μυρίζει τίποτα. Παίζει ρόλο και ο καναπές από τι ύφασμα είναι.
Αν προέρχεται από πολλαπλές κλανιές η μυρωδιά γράφεται με ι από το ίλη του πυροβολικού, αλλιώς με η.
Εγώ λέω να πλένεσαι 6 φορές την μέρα για να το σιγουρέψεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

2-3 φορές τη μέρα μπάνιο; Ναι, αν κανεις κάποιο σχετικο επάγγελμα και τον δίνεις, γουάι νοτ;
Απο το πολύ πλύσιμο βλέπω να μας πέφτει στην άσφαλτο η κωλοτρυπίδα. Ακου 2-3 φορες.
Μια φορά αμέσως πριν το σεξ. Αρκεί.
nPb
Επιφανές μέλος

Guest 254537
Επισκέπτης

Βρακί δε έχετε? Ακου εκει γυμνοί..
Valder
Τιμώμενο Μέλος

O μέσος τριχωτός αρκουδέλληνας με το βυζάκι και την κοιλίτσα λογικό είναι να ιδρώνει μόνο και μόνο που κάθεται.![]()
Εσυ τι είσαι καυλιάρη μου, σπανή φλίδα;

Guest 254537
Επισκέπτης

προωχωΕσυ τι είσαι καυλιάρη μου, σπανή φλίδα;![]()
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος

Guest 254537
Επισκέπτης

nPb
Επιφανές μέλος

Όταν λέτε "γυμνοί" πως το εννοείται, μέση και πάνω ή ούτε σώβρακο?
Όλα φόρα παρτίδα με το μαλλί της εικόνας.
Guest 254537
Επισκέπτης

Κ έα δε θα ερχομούν Σπίτι σου! ΜπιχλαΌλα φόρα παρτίδα με το μαλλί της εικόνας.
Guest 254537
Επισκέπτης

O μέσος τριχωτός αρκουδέλληνας με το βυζάκι και την κοιλίτσα λογικό είναι να ιδρώνει μόνο και μόνο που κάθεται.![]()

Το νερό πόσο σου έρχεται;H λέξη κωλήλα γράφεται με η ή ι; Νομίζω αν κάποιος πλένεται συχνά 2-3 φορές τη μέρα δεν μυρίζει τίποτα. Παίζει ρόλο και ο καναπές από τι ύφασμα είναι.

nPb
Επιφανές μέλος

Guest 454371
Επισκέπτης

Προσωπικά, πάντα στο σπίτι που μένω μόνος, χειμώνα-καλοκαίρι , κυκλοφορώ γυμνός και πιστεψτε με δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα. Απελευθερώνεται το σώμα, ο οργανισμός και καθαρίζει το μυαλό. Δοκιμάστε να κοιμηθείτε γυμνοί και με το καιρό, θα δείτε τεράστια διαφορά στον ύπνο σας.
Αλλά να πω την αλήθεια στο μπαλκόνι πχ να απλώσω ρούχα δεν βγαίνω γυμνός, γιατί σέβομαι τους γείτονες αλλά και τους κανονισμούς.
Πιστεύω ότι ο γυμνισμός βγάζει την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού μας, που μερικοί ίσως να φοβάστε να το δείξετε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ad_mil22
- Andante
- johnsala
- touvlo
- Luludaki
- iew
- Paragontas7000
- Scandal
- Joji
- charmander
- American Economist
- synthnightingale
- kalhkardia
- Wilsongeo
- boubis
- marww
- Wanda
- Alessandra Eliza
- Μαυρίκιος
- Anastasius4B
- sokliap
- grtt
- Galaxiarch
- iminspain
- tslef8
- Viedo
- SweetGirl
- orchidea
- giannhs2001
- harry akritas
- fretoe
- Εχέμυθη
- JohnGreek
- Memetchi
- den antexw allh apotyxia
- Βλα
- athinouli
- prinCess.
- kauphy
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- louminis
- uni77
- Rene2004
- ΘανάσοςG4
- Meow
- element skate
- Serotonin
- panagiotis econ
- kastanoksanthos
- lnesb
- fockos
- Unseen skygge
- Vold
- Nickx
- Trolling Stones
- Alma Libre
- tymvorixos
- jj!
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.