Μάρκος Σεφερλής

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.
Εμ γιατί δεν βάζεις ολο το παρασκήνιο να έχουμε context για το τι πράγμα αναφερεσαι;
Το ανέβασε στο ινστα του ο ίδιος.

Το θέμα είναι ότι προσπαθεί να ρίξει κάποιους νεώτερους του χώρου για να πει τι; Ας του πει κάποιος ότι δεν είναι ηθοποιός, αλλά κλόουν. Δεν είναι κακό.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.

Το θέμα είναι ότι προσπαθεί να ρίξει κάποιους νεώτερους του χώρου για να πει τι; Ας του πει κάποιος ότι δεν είναι ηθοποιός, αλλά κλόουν. Δεν είναι κακό.
γιατι δεν ειναι ηθοποιος; τελειωσε την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Μαίρης Βογιατζή Τράγκα και εχει παιξει σε θεατρο, κινηματογραφο, τηλεοραση και παραστασεις-επιθεωρησεις. Θα έλεγε κανείς οτι ειναι επαγγελματικα ο ορισμος του ηθοποιου το βιογραφικο του. Αν το εννοεις ετυμολογικα αν ποιει ή κακοποιει τα ηθη, ειναι υποκειμενικο. Ειδαμε το ποιον και άλλων "κανονικων ηθοποιων" όπως Χαϊκαλης, Φιλιππιδης και λοιποι

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.220 μηνύματα.

Εριφύλη δε μπορώ να καταλάβω, πάντως, το εξής.

Κατηγορεί ο Χ (δε θυμάμαι το όνομά του) τον Μάρκο Σεφερλή γιατί διακωμώδησε με σαχλό τρόπο το Νέμο για... λόγο ποιόν;

Υπάρχει και η έννοια του εννόμου συμφέροντος.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.
Εριφύλη δε μπορώ να καταλάβω, πάντως, το εξής.

Κατηγορεί ο Χ (δε θυμάμαι το όνομά του) τον Μάρκο Σεφερλή γιατί διακωμώδησε με σαχλό τρόπο το Νέμο για... λόγο ποιόν;

Υπάρχει και η έννοια του εννόμου συμφέροντος.
Μωρέ δεν το λέω για αυτό. Ας κάνει ό,τι θέλει, ούτως ή άλλως με σάτυρα ασχολείται..

Αλλά ηθοποιός δεν είναι. Δεν θα λέμε και ό,τι θέλουμε επειδή αυτοπροσδιορίζεται έτσι!

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.034 μηνύματα.
γιατι δεν ειναι ηθοποιος; τελειωσε την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Μαίρης Βογιατζή Τράγκα και εχει παιξει σε θεατρο, κινηματογραφο, τηλεοραση και παραστασεις-επιθεωρησεις. Θα έλεγε κανείς οτι ειναι επαγγελματικα ο ορισμος του ηθοποιου το βιογραφικο του. Αν το εννοεις ετυμολογικα αν ποιει ή κακοποιει τα ηθη, ειναι υποκειμενικο. Ειδαμε το ποιον και άλλων "κανονικων ηθοποιων" όπως Χαϊκαλης, Φιλιππιδης και λοιποι
Έχουμε δώσει άπειρες μάχες σε πολλά θρεντς και διαφωνούμε σε όλα αλλά σε αυτή τη συζήτηση στο δίνω πραγματικά. Τα λες όπως πρέπει όλα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Ο Σεφερλής αυτοσκηνοθετείται σε stand up comedies και χαζοκωμωδίες του υπόγειου επιπέδου.

Ηθοποιός δεν είναι και δεν υπήρξε ποτέ. Ακόμα και η μικρή που χλεύασε ότι δεν την ξέρει κανένας, έχει τελειώσει δραματική σχολή στο Λονδίνο.

Τον υπερασπίζονται κάποιοι επειδή χλεύασε τον νικητή της Eurovision και ξαφνικά θυμήθηκαν να τον κάνουν Κατράκη! Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.
γιατι δεν ειναι ηθοποιος; τελειωσε την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Μαίρης Βογιατζή Τράγκα και εχει παιξει σε θεατρο,

Γιατι το λέει η Εριφύλη.

που οταν μας διασκέδαζε ο Μάρκος το 1999-2000 (Κατα Μάρκον Ευαγγέλιον) κτλ

ήταν αγέννητη. Έχει άποψη όμως για όλα δεν πειράζει. :hehe:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Δεν ανήκει καν στο ΣΕΗ. Είναι ένας άνθρωπος που κάνει κωμωδίες, απλό.

Το ότι τελείωσε μια δραματική σχολή δεν λέει τίποτα. Και η Σάττι τελείωσε Βεάκη, είναι ηθοποιός;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

που οταν μας διασκέδαζε ο Μάρκος
Και οι ράδιο αρβύλα σε διασκεδάζουν. Είναι ηθοποιοί;

Ξεχωρίστε λίγο το ΘΕΑΤΡΟ από αυτό. Δεν έχει καμία σχέση. Μπορεί να θεωρείται conedy actor, αλλά είναι ΜΟΝΟ αυτό. Δεν θα σταθεί ούτε σε αρχαία τραγωδία, ούτε σε ευρωπαϊκό θέατρο, ούτε σε Τενεσί Ουίλιαμς. Είναι μόνο για ένα είδος. Άρα ηθοποιός δεν είναι!

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.655 μηνύματα.
πολύ ασχολείστε με τον παπάρα. δεν αξίζει. :bye2:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.655 μηνύματα.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.220 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Αξίζει όταν έχει να κάνει με το φασιστικό τρόπο που κάποιοι πάνε να περάσουν τη δική τους εκδοχή "διεκδίκησης" "δικαιωμάτων".
Ναι και τώρα το Νέμο μιλάμε ότι είδε τον Σεφερλή και άλλαξε κοσμοθεωρία..🙃

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.
Αξίζει όταν έχει να κάνει με το φασιστικό τρόπο που κάποιοι πάνε να περάσουν τη δική τους εκδοχή "διεκδίκησης" "δικαιωμάτων".

Μια γνωστή μου απο τέτοιους χώρους μου είπε πως το πράγμα έχει άλλες εσωτερικές διαστάσεις και αντιπαλότητες που δε γνωρίζουμε... ακομη και στο Ιντερνετ κάποιοι ανθρωποι μπορεί να ειναι βαλτοί εναντιον άλλων επειδη παρακινούνται απο τους μέντορες τους ;)

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ναι και τώρα το Νέμο μιλάμε ότι είδε τον Σεφερλή και άλλαξε κοσμοθεωρία..🙃
Στα λόγια μου έρχεσαι!

Δε νοείται τρίτος να υπερασπίζεται δικαιώματα άλλου!

Ο/το/τα/... Νέμο δε γνωρίζει καν για την ύπαρξη και σάτιρα του Σεφερλή. Ο άλλος για ποιό λόγο πηγαίνει και τον κράζει για το πως ο ίδιος αναπαριστά τον νέμο;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Στα λόγια μου έρχεσαι!

Δε νοείται τρίτος να υπερασπίζεται δικαιώματα άλλου!
Εγώ δεν υπερασπίζομαι κανέναν και δεν με νοιάζει αυτό που έκανε. Εγώ είπα ότι δεν μπορούμε να τον λέμε ηθοποιό. Ακούγεται γελοίο.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Μια γνωστή μου απο τέτοιους χώρους μου είπε πως το πράγμα έχει άλλες εσωτερικές διαστάσεις και αντιπαλότητες που δε γνωρίζουμε... ακομη και στο Ιντερνετ κάποιοι ανθρωποι μπορεί να ειναι βαλτοί εναντιον άλλων επειδη παρακινούνται απο τους μέντορες τους ;)
Καλά ναι σίγουρα...

Ο Σεφερλής βγάζει λεφτά με τη σέσουλα και για αυτό έχει άπειρο ανταγωνισμό.

Και επειδή ως γνωστόν οι θεατρίνοι είναι άνθρωποι αμφιβόλου ηθικής ποιότητας πάνε με το παραμικρό να τον βγάλουν ρατσιστή, μισογύνη, κλπ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ αποκτήσουν λίγη φήμη.

Μια χαρά απαντάει σε όλα αυτά ο Μάρκος και στα παπάρια μου για το αν το χιούμορ του είναι σαχλό ή όχι.

Εγώ είπα ότι δεν μπορούμε να τον λέμε ηθοποιό. Ακούγεται γελοίο.
Εξαρτάται ποιό κριτήριο χρησιμοποιείς.

Αν το πας καθαρά λειτουργικά, είναι ηθοποιός γιατί σε οργανωμένη σκηνή απαγγέλει έργο δικής του εμπνεύσεως έναντι αντιτίμου.

Τώρα αν μιλάς για οργανική θεωρία θεάτρου και τα σχετικά, δε ξέρω.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Καλά ναι σίγουρα...

Ο Σεφερλής βγάζει λεφτά με τη σέσουλα και για αυτό έχει άπειρο ανταγωνισμό.

Και επειδή ως γνωστόν οι θεατρίνοι είναι άνθρωποι αμφιβόλου ηθικής ποιότητας πάνε με το παραμικρό να τον βγάλουν ρατσιστή, μισογύνη, κλπ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ αποκτήσουν λίγη φήμη.

Μια χαρά απαντάει σε όλα αυτά ο Μάρκος και στα παπάρια μου για το αν το χιούμορ του είναι σαχλό ή όχι.

Εξαρτάται ποιό κριτήριο χρησιμοποιείς.

Αν το πας καθαρά λειτουργικά, είναι ηθοποιός γιατί σε οργανωμένη σκηνή απαγγέλει έργο δικής του εμπνεύσεως έναντι αντιτίμου.

Τώρα αν μιλάς για οργανική θεωρία θεάτρου και τα σχετικά, δε ξέρω.

Ευτυχως απο οσο διαβασα η μικρή το μάζεψε λιγο και ανέφερε πως το αρθρο απλα το αναδημοσίευσε.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ωπα κοκκάλωσε η Εριφυλη τωρα θα δεις τι σε περιμένει.... μικρέ και ανοητε χαχα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια