Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Right. Βάλε ένα καλό κωδικό που δεν τον έχεις σε κανένα άλλο site, κράτα τον μυστικό, μην τον δώσεις σε κανέναν and you're good to go.Φίλε Γιώργο συγνώμη που δεν εγινα σαφης εννοώ μήπως κάποιος το χακαρει κ δει τα μηνύματα μου
Ποιος είναι αυτός ο φίλος σου να τον γνωρίσω κι εγώ. Πρέπει να είναι ωραίος τύπος!Φίλε Γιώργο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομίου αυτή τη στιγμή, και είανι δωρεάν.
Το protonmail παρέχει υπηρεσίες υψηλούς προστασίας εισόοδου, καθώς και κρυπτογράφιση των αρχείων σου. Αν σε χακάρουν, δεν θα μπορούν να δουν τι έχεις μέσα.
Αν θες ακόμα περισσότερη προστασία, χρησιμοποίησε την πλατφόρμα τους στο Deep Web, αν και αυτό είναι αρκετά δύσκολο για έναν καθημερινό χρήστη.
Ελπίζω να βοήθησα.
K120
Νεοφερμένο μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε ένα site είδα πολλές ποδηλατικες διαδρομές αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι ποδηλατικες ή απλά ηπειας κυκλοφορίας.
Με ενδιαφέρει να γυρίσω την Κύπρο με ποδήλατο όσο θα μείνω και αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο.
Επίσης εντός Λευκωσίας είναι εφικτό;
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Θα μπορούσες να πάρεις ένα τηλέφωνο στο ΚΕΠ της περιοχής σου, αύριο το πρωί και να τους ρωτήσεις.Γνωρίζει κανείς αν το βιβλιάριο υγείας του ΟΓΑ μπορει να ανανεωθεί από οποιοδήποτε ΚΕΠ ή μόνο από εκεί που εκδόθηκε;
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Υ.Γ: Οκ, σας φαίνεται κουλή η ερώτηση, αλλά πρέπει από κάπου να πάρω μια απάντηση!

Guest 986132
Επισκέπτης

akikos
Επιφανές μέλος

Βασικά ήδη έχουν αξία αυτά που δεν έχουν γίνει update:
https://www.ebay.com/itm/Sony-PlaySt...904914?hash=item1a346fffd2:g:IKUAAOSwopRYibUu
ειδικά αν έχεις το επετειακό που έχω εγώ στο κουτί.

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=20th+limited+anniversary+ps4&_sop=16
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Aν έχεις τη πρώτη έκδοση και δεν έχεις κάνει update το firmware αξίζει να μην το πουλήσεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσει μεγάλη αξία. Απλώς μην κάνεις firmware update.
https://www.ebay.com/itm/Sony-PlaySt...904914?hash=item1a346fffd2:g:IKUAAOSwopRYibUu
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=20th+limited+anniversary+ps4&_sop=16
Ποιος ο λόγος που ανεβαίνει η αξίας τους τόσο πολύ;
akikos
Επιφανές μέλος

Αν είναι κάτω από 1.76 το firmware αξίζει πολύ παραπάνω. Αν είναι παραπάνω δώστο καλή τιμή τη θεωρώ.Όχι δεν είναι το επετειακό. Είναι ναι μεν από τα πρώτα PS4 που βγήκαν, άλλα όχι το επετειακό. Να μη το δώσω λες για 150€ ?
Το πρώτο είναι συλλεκτικό με πολύ περιορισμένα κομμάτια.Ποιος ο λόγος που ανεβαίνει η αξίας τους τόσο πολύ;
Στα πρώτα firmware μπορεί να κάνεις Jailbreak ( Under 1.76 ) τη συσκευή

αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Aν έχεις τη πρώτη έκδοση και δεν έχεις κάνει update το firmware αξίζει να μην το πουλήσεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσει μεγάλη αξία. Απλώς μην κάνεις firmware update.
Έχεις συλλεκτικό PS που μπορείς να το δώσεις 10Κ; Ζάχαρη.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Με αυτά που μας λές, εγώ θα σου έλεγα να το δώσεις 500 τελικά.
Άμα τα έδινε, καλά θα ήτανε... Θα έπαιρνα έτσι και ένα refund για όσα (του) έχω δώσει εγώ .

Καλά, το point της ερώτησης ήταν να μη πιαστώ κορόιδο, γιατί δεν ήξερα πως κοστολουγούνται τα gaming things.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Εύχομαι να το "δει" αλλιώς, γιατί αξίζει καλύτερα πράγματα, και δε τα δείχνει... Αδικεί πρώτα και κύρια το εαυτό του και είναι κρίμα.

Και ποια ήταν η αρχική τιμή του συλλεκτικού;Αν είναι κάτω από 1.76 το firmware αξίζει πολύ παραπάνω. Αν είναι παραπάνω δώστο καλή τιμή τη θεωρώ.
Το πρώτο είναι συλλεκτικό με πολύ περιορισμένα κομμάτια.
Στα πρώτα firmware μπορεί να κάνεις Jailbreak ( Under 1.76 ) τη συσκευή.
akikos
Επιφανές μέλος

Και ποια ήταν η αρχική τιμή του συλλεκτικού;
Δεν πουλήθηκε ποτέ σε μαγαζιά. Δόθηκε σε διαγωνισμούς και κάποιοι από αυτούς που τα κερδισαν το μεταπουλάγανε σε αγγελίες σε ανταγωνιστικα forum. Tο πήρα όσο ένα 1 κανονικό από 1 τέτοιον.

Θες να μου πεις ότι έχεις ένα συλλεκτικό που κοστίζει 3k-10k και το είχες πάρει 300;Επένδυση σωστή.Αν δεν αυξηθεί κι άλλο η ζήτηση εγώ θα το έσπρωχνα άνετα.Δεν πουλήθηκε ποτέ σε μαγαζιά. Δόθηκε σε διαγωνισμούς και κάποιοι από αυτούς που τα κερδισαν το μεταπουλάγανε σε αγγελίες σε ανταγωνιστικα forum. Tο πήρα όσο ένα 1 κανονικό από 1 τέτοιον.
akikos
Επιφανές μέλος

Θες να μου πεις ότι έχεις ένα συλλεκτικό που κοστίζει 3k-10k και το είχες πάρει 300;Επένδυση σωστή.Αν δεν αυξηθεί κι άλλο η ζήτηση εγώ θα το έσπρωχνα άνετα.
Τόσο το είχα πάρει αλλά δεν ήταν εύκολο. Αυτά που τα πουλούσαν Αθήνα έφυγαν αμέσως. Αυτό ήταν επαρχία και ταξίδεψα οδικώς 4 ώρες πήγαινε - έλα για να το πάρω.
Υπάρχουν 12300 κομμάτια παγκοσμίως και η συσκευασία έχει το νούμερο που αντιστοιχεί στο καθένα πράγμα που το κάνει super συλλεκτικό. Αυτά τα αφήνεις στο κουτί τους μέχρι να φτάσει η σωστή η στιγμή (που δεν έφτασε ακόμα).
Αντίστοιχα έχω και δυο nes-mini στο κουτί (που έβγαλε η nintendo πέρσυ) που σιγά σιγά αυξάνουν την αξία τους.

Μιλάμε... επιχείρηση κανονική.Τόσο το είχα πάρει αλλά δεν ήταν εύκολο. Αυτά που τα πουλούσαν Αθήνα έφυγαν αμέσως. Αυτό ήταν επαρχία και ταξίδεψα οδικώς 4 ώρες πήγαινε - έλα για να το πάρω.
Υπάρχουν 12300 κομμάτια παγκοσμίως και η συσκευασία έχει το νούμερο που αντιστοιχεί στο καθένα πράγμα που το κάνει super συλλεκτικό. Αυτά τα αφήνεις το κουτί τους μέχρι να φτάσει η σωστή η στιγμή (που δεν έφτασε ακόμα).
Αντίστοιχα έχω και δυο nes-mini στο κουτί (που έβγαλε η nintendo πέρσυ) που σιγά σιγά αυξάνουν την αξία τους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Reader
- Kate1914
- charmander
- ROM32
- Libertus
- Scandal
- Hased Babis
- rafaela11
- Joji
- Giorgkalo
- bibliofagos
- Natsuko
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Sevasti
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.