takos
Νεοφερμένο μέλος

ναι αλα καμια φορα , σηφονω θεμα
συνήθειας ειναι αλα πος μου βγενη. δεν γηνετε σηνεχια αλα διο φορες,
την πατησα, ενω οδηγω ευθεια κανονηκα, καπος βγενω προς δεξια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ajusshi
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
raf889
Νεοφερμένο μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από σας είχαν ζωάκι. Κάποιοι από σας θα έζησαν και την απώλεια του ζώου.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: τι κάνατε μετά το θάνατο του ζώου αναφορικά με το νεκρό του σώμα;
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Συνήθως κάπου το θάβουμε...Δεν ταιριάζει απόλυτα στο θέμα, αλλά δεν ήθελα να δημιουργήσω νέο.
Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από σας είχαν ζωάκι. Κάποιοι από σας θα έζησαν και την απώλεια του ζώου.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: τι κάνατε μετά το θάνατο του ζώου αναφορικά με το νεκρό του σώμα;
Υπάρχουν αυτοί που ίσως έχουν κήπο και το θάβουν εκεί, άλλοι το θάβουν σε κάποια ερημική περιοχή. Ανάλογα, υπάρχουν και κάποιοι που είτε από το σοκ αν ο θάνατος ήταν ξαφνικός, είτε γιατί δεν είχαν ιδιαίτερο δέσιμο με το ζώο τους, το πετάνε στα σκουπίδια.
Και υπάρχουν και οι λίγοι που μπορούν να πληρώσουν τα χρήματα που ζητάνε κάποια νεκροταφεία ζώων.
Guest 892943
Επισκέπτης

Συνήθως κάπου το θάβουμε...
Υπάρχουν αυτοί που ίσως έχουν κήπο και το θάβουν εκεί, άλλοι το θάβουν σε κάποια ερημική περιοχή. Ανάλογα, υπάρχουν και κάποιοι που είτε από το σοκ αν ο θάνατος ήταν ξαφνικός, είτε γιατί δεν είχαν ιδιαίτερο δέσιμο με το ζώο τους, το πετάνε στα σκουπίδια.
Και υπάρχουν και οι λίγοι που μπορούν να πληρώσουν τα χρήματα που ζητάνε κάποια νεκροταφεία ζώων.
Σ' ευχαριστώ πολυ!
Με μια σύντομη αναζήτηση στο ίντερνετ, βρήκα ακριβώς τις ίδιες πληροφορίες που μου έδωσες.
nansy.agel
Νεοφερμένο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Αν έχεις κάποιον γνωστό - συγγενή που να έχει κάνει μωράκι, ίσως μπορείς να το αποστειρώσεις με τον αποστειρωτή για τα μπιμπερώ. Αν και δεν νομίζω να λιώσει με το βράσιμο, δεν θα το βράζεις και για ώρες, λίγο θέλει.Καλησπέρα σας, η ερώτηση απευθύνεται κυρίως στα κορίτσια της παρέας. Λοιπόν θέλω να φτιάξω κρέμα σώματος και έχω ένα πλαστικό βαζάκι από κρέμα του εμπορίου, μήπως ξέρει κάποια/ος πως μπορώ να το αποστειρώσω? Γτ είναι πλαστικό και φοβάμαι μην λιώσει αν το κάνω με τον κλασικό τρόπο
Καλύτερα όχι με άζαξ τα τζάμια του αυτοκινήτου, νερό με ξύδι και σκούπισμα με πανάκι.Το τζάμι του αυτοκινήτου από μέσα το πλένετε με ajax? Έχω προσέξει ότι υπάρχουν διάφορα σημάδια στο τζάμι πιθανό από μέσα και είναι πολύ σπαστικό, ειδικά τη νύχτα και αν βρέχει με εκνευρίζει πολύ.
antonis123
Νεοφερμένο μέλος

chester20080
Επιφανές μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ξέρει κανεις/καμία που έχει δει πρόσφατα "ράδιο αρβυλα" αν ακόμα δέχονται σχολεία στο πλατώ? Παλαιοτερα το έκαναν Αλλά τώρα δεν ξέρω..θα πάμε Θεσσαλονίκη πενταημερη και σκεφτόμαστε να πάμε. .Επίσης που πρέπει να απευθυνθούμε?
νομίζω πως δέχονται ακόμα αν θυμάμαι καλά

stelios332
Νεοφερμένο μέλος

Εδώ και χρόνια στο χωριό μου έχουμε καθιερώσει την μεγάλη παρασκευή να βάζουμε 1500-2000 τενεκεδάκια με φωτιά στους δρόμους κατά τηβ περιφορά του επιταφίου. Η καυστική ύλη που χρησιμοποιούσαμε ήταν πετρέλαιο. Το πετρέλαιο όμως εκτός του ότι καπνίζει μυρίζει και πολύ άσχημα.
Ψάχνουμε μία καυστική ύλη λοιπόν η οποία να μην εξατμίζεται εύκολα, να μην μυρίζει πολύ και είναι σχετικά οικονομική. Έχουμε σκεφτεί το παραφινέλαιο, αλλά ψάχνουμε και ιδέες για τιποτα άλλο να τα συγκρίνουμε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

είναι λίγο πιο ακριβό απο το απλό πετρέλαιο άλλα δεν μυρίζει και είναι καθαρό.
δοκίμασε το πρώτα να δεις αν κάνει καλή καύση
stelios332
Νεοφερμένο μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρη, πιστεύω πως μπορείς να το πάρεις και χωρίς συνταγή. Αντιφλεγμονώδες, αντιπυρετικό κλπ είναι.Ξέρετε αν το algofren χορηγείται μόνο με συνταγή γιατρού;
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Libertus
- Scandal
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- ROM32
- charmander
- Giorgkalo
- bibliofagos
- Natsuko
- Reader
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- touvlo
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Sevasti
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.