Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν το βαγόνι ήταν ανοιχτό ομως τότε θα έφευγες κάποια μέτρα πίσω. Νομίζω μπορούμε να παρομοιάσουμε την κατάσταση με το να πηδήξουμε όταν τρέχουμε πολύ γρήγορα. Προς τα μπρος δεν θα φύγουμε πάλι;
ιδίως αν φυσούσε και μανιασμένος αέρας κόντρα μαζί με βροχή και χαλάζι καταρρακτώδες...Ή αν το μετρό το κάμπριο διέσχιζε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον τυφώνα Κατρίν (αν και το τερματίσαμε λιγάκι θεωρώ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ παιδιά, το πιασα!![]()
καλή Σαρακοστή! Όλων μας!
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Olders, ποιά ήταν η μέρα που το e-steki βγήκε στον αέρα; ΟΚ, το 2005. Αλλά, πότε συγκεκριμένα;
Θες να τού κάνεις γενέθλια;

Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Olders, ποιά ήταν η μέρα που το e-steki βγήκε στον αέρα; ΟΚ, το 2005. Αλλά, πότε συγκεκριμένα;
9/6/2005 (?)
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

badlands123
Νεοφερμένο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Συν ότι το φόρτισα και κατέβηκε πάρα πολύ εύκολα! Μπορώ με κάποιο τρόπο να δω αν η μπαταρία μου είναι καινούργια;;;;;
Λέω μήπως με είδαν μικρούλα και μου την έφεραν και δε μου άλλαξαν μπαταρία.

akikos
Επιφανές μέλος

Διαφρετικά κατέβασε αυτό το app.
https://itunes.apple.com/us/app/battery-life-check-runtimes/id1080930585?mt=8
prinCess.
Επιφανές μέλος

Αν έχεις 11.3 στο iPhoni σου μπορείς να πας Settings -> Battery > Bettery Health(Beta). Αν έχεις πάει σε μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα νομίζω ότι δεν δουλεύει γιατί δεν έχει αυθεντική μπαταρία.
Διαφρετικά κατέβασε αυτό το app.
https://itunes.apple.com/us/app/battery-life-check-runtimes/id1080930585?mt=8
Α ρε ακικε!!!! Φοβερός!
Το πρώτο που λες δεν υπάρχει καν στις επιλογές μου.
Κατέβασα την εφαρμογή, και δείχνει "ΤΕΛΕΙΟ" 0% επίπεδο φθοράς μπαταρίας.
Άρα μου βάλανε καινούργια; Αλλά μουφιά ε, για να μην έχει καθόλου αντοχή. Στις 7:30 ας πούμε ήταν 100% και τώρα με φουλ χρήση έχει πάει 68%.
ρε τζάμπα ππλήρωσα 40ευρω

Lancelot
Περιβόητο μέλος

Α ρε ακικε!!!! Φοβερός!
Το πρώτο που λες δεν υπάρχει καν στις επιλογές μου.
Κατέβασα την εφαρμογή, και δείχνει "ΤΕΛΕΙΟ" 0% επίπεδο φθοράς μπαταρίας.
Άρα μου βάλανε καινούργια; Αλλά μουφιά ε, για να μην έχει καθόλου αντοχή. Στις 7:30 ας πούμε ήταν 100% και τώρα με φουλ χρήση έχει πάει 68%.
ρε τζάμπα ππλήρωσα 40ευρω![]()
ναι και οχι
συμβαινει και στα λαπτοπ αναλογα με τν χρηση μπαταριας
akikos
Επιφανές μέλος

1) Από το battery life μπορείς να δεις την χωρητικότητα. (μενού -> ιστορικό). Μπορείς να σου βάλανε μικρότερη μπαταρία.
2) Από το λειτουργικό μπορείς ποιες εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερο την μπαταρία σου. (Ρυθμίσεις -> μπαταρία και κάτω εμφανίζει στατιστικά).
3) Αν αριστερά από την ενδειξη της μπαταρίας εμφανίζεται το βελάκι της τοποθεσίας, ίως κάποοια εφαρμογή χρησιμοποιεί το gps στο υπόβαρθρο. Καλό είναι να το αφαιρέσεις.
4) Μπορείς να αυξήσεις την αυτονομία κόβοντας το 4g βάζοντας 3g ή 2g.

Guest 874453
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Sevasti
- Giorgkalo
- touvlo
- Reader
- Kate1914
- charmander
- ROM32
- Libertus
- Scandal
- rafaela11
- Joji
- bibliofagos
- Natsuko
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.