juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

26-04-22

23:12
Ειλικρινά δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά μάλλον ήταν κανονικό. Χωρίς την παραμικρή γεύση όμως.Μπερδεύτηκα...το αβγό ήταν χαλασμένο ή ψεύτικο τελικά ;
Guest 292010
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

26-04-22

23:13
Μπορεί αυτό το αυγό να ανοίγει κάποιου είδους πύλη αν φαγωθεί.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα.

26-04-22

23:13
Ότι θα ζούσαμε matrix moments για ένα αβγό...ε δεν το περίμενα ομολογώΑν ήταν ψεύτικο πως θα το έτρωγε ??? Τα ψεύτικα είναι ξύλινα !βρε!!!!!!

26-04-22

23:14
Ε αβγό θα ήταν , θα έφτιαχνε κανείς από μέσα κανονικό αβγό που δεν είναι αβγό αλλά είναι σιλικόνη που μοιάζει με αβγό που έτσι και αλλιώς θα πάει για πέταμα για να ασχοληθούν με το εσωτερικό του..αβγό είναι δεν κάνει και ένα εκατομμύριοΕιλικρινά δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά μάλλον ήταν κανονικό. Χωρίς την παραμικρή γεύση όμως.

Guest 881237
Επισκέπτης

26-04-22

Εδώ μέσα όλα να τα περιμένεις !!!!Ότι θα ζούσαμε matrix moments για ένα αβγό...ε δεν το περίμενα ομολογώ.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

26-04-22

Παιδιά το πήρα από τον Σκλαβενίτη με καλή έκπτωση το Σάββατο λογικά. Η την Παρασκευή. Άμα το βρείτε, δοκιμάστε το και πείτε μου την γνώμη σας. 

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα.

26-04-22

23:16
Μπορεί ο καλλιτέχνης να είχε οίστρο και σου λέει, στην περίπτωση που κάποιος όπως ο juste κάνει την μαλ...λάθος να το δοκιμάσει...ε ας το κάνουμε όσο πιο αληθινό γίνεται να του δώσουμε το φουλ experienceΕ αβγό θα ήταν , θα έφτιαχνε κανείς από μέσα κανονικό αβγό που δεν είναι αβγό αλλά είναι σιλικόνη που μοιάζει με αβγό που έτσι και αλλιώς θα πάει για πέταμα για να ασχοληθούν με το εσωτερικό του..αβγό είναι δεν κάνει και ένα εκατομμύριο![]()

Έχω καλή φαντασία,αλλά κάποια πράγματα ξεφεύγουν δυστυχώς.Εδώ μέσα όλα να τα περιμένεις !!!!
juste un instant
Επιφανές μέλος

26-04-22

23:19
Mε τουμπαραν οι άτιμοι!Μπορεί ο καλλιτέχνης να είχε οίστρο και σου λέει, στην περίπτωση που κάποιος όπως ο juste κάνει την μαλ...λάθος να το δοκιμάσει...ε ας το κάνουμε όσο πιο αληθινό γίνεται να του δώσουμε το φουλ experience.
...
Πιστεύετε πως όλοι οσοι το πηραν διάβασαν τις υποδείξεις;
Guest 881237
Επισκέπτης

26-04-22

23:21
Εγώ πιστεύω ότι ήταν αληθινό και απλά γράφουν στη συσκευασία να μη καταναλώνεται γιατί μπορεί να έχει περάσει καιρός από την παρασκευή του τσουρέκιου
Αφού ζεις πάλι καλά να λες .
Αφού ζεις πάλι καλά να λες .
Samael
Τιμώμενο Μέλος

26-04-22

23:23
Είναι μην τα δεις και σου ανοίξει η όρεξη.Mε τουμπαραν οι άτιμοι!
...
Πιστεύετε πως όλοι οσοι το πηραν διάβασαν τις υποδείξεις;
Παρεμπιπτόντως μόνο ένα έφαγες είπαμε ;

juste un instant
Επιφανές μέλος

26-04-22

23:23
Υποθέτω ότι θα ζούσα ακόμα κι αν το έτρωγα σήμερα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Αφού ζεις πάλι καλά να λες .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι, ένα μόνο είχε. Καθαρό βάρος 600 γραμμάρια.Είναι μην τα δεις και σου ανοίξει η όρεξη.
Παρεμπιπτόντως μόνο ένα έφαγες είπαμε ;![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τώρα το καθαρό βάρος ήταν με το αυγό ή οχι; That is the question!!!
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

26-04-22

23:55
Ε ρε τώρα σκάω ακόμα πιο πολύ να το δοκιμάσω 
(Αστειεύομαι φυσικά, αλλά είμαι όντως περίεργη να το δω
)

(Αστειεύομαι φυσικά, αλλά είμαι όντως περίεργη να το δω

Για ομαδική τροφική δηλητηρίαση μας στέλνεις;Παιδιά το πήρα από τον Σκλαβενίτη με καλή έκπτωση το Σάββατο λογικά. Η την Παρασκευή. Άμα το βρείτε, δοκιμάστε το και πείτε μου την γνώμη σας.![]()
juste un instant
Επιφανές μέλος

26-04-22

23:59
Αφού θες να το δεις πες μου αν φαίνεται η υπόδειξη κάτω δεξιά. Αυτή είναι η μπροστινή πλευρά.Ε ρε τώρα σκάω ακόμα πιο πολύ να το δοκιμάσω
(Αστειεύομαι φυσικά, αλλά είμαι όντως περίεργη να το δω)
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

27-04-22

00:00
Κοίτα την είδα τώρα την υπόδειξη, αλλά η αλήθεια είναι πως αν δεν ήμουν υποψιασμένη δε νομίζω να την έβλεπαΑφού θες να το δεις πες μου αν φαίνεται η υπόδειξη κάτω δεξιά. Αυτή είναι η μπροστινή πλευρά.
View attachment 101429

juste un instant
Επιφανές μέλος

27-04-22

00:01
Ε και εγώ δεν ήμουν υποψιασμένος. Φαίνεται καλύτερα αν το μεγενθυνεις βέβαια...Κοίτα την είδα τώρα την υπόδειξη, αλλά η αλήθεια είναι πως αν δεν ήμουν υποψιασμένη δε νομίζω να την έβλεπα![]()

27-04-22

11:39
Χριστός Ανέστη! Να ρωτήσω κατι άσχετο ίσως με το θέμα βεβαια. Θα θελα να παρω κατι για να ακουω μουσικη στο γυμναστηριο αλλα δεν θελω να χρησιμοποιώ το κινητο μου. Και να μπορω με μια καρτα sim να βαζω την μουσικη που θελω ή αν παιζει και ραδιοφωνο ακομα καλύτερα. Υπαρχει κατι τετοιο και να ναι και μικρο ωστε να το βαζω καπου στο κολαν πχ;
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 866 μηνύματα.

27-04-22

17:13
Είναι τα mp3 που είχαμε κάποτε. Όλο και κάτι τέτοιο θα υπάρχει και τώρα.
Guest 881237
Επισκέπτης

28-04-22

15:50
Η απόδειξη ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα από αυτό που γράφτηκε πάραπανω. Συνέβη τώρα .
ΜΗ ΤΟ ΔΕΊΤΕ ΑΝ ΑΗΔΙΑΖΕΤΕ!!!!!!!
Και η ερώτηση είναι θα ζήσω ??????????
έκανα μια σαλάτα και όπως έτρωγα άκουγα κάτι κριτσ κριτσ δεν έδωσα σημασία γιατί είχα βάλει και κάτι κριτσινια.... Και είδα ... Αχ που να μην το βλεπα... Ένα πολύ πολύ μικρό σαλιγκάρι.... Ποιος ξέρει πόσα είχα φάει . Αηδιασα τη ζωή μου !!!!!!!! Έλεος !!!!!! Μάλλον από το μαρούλι θα ήταν
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.658 μηνύματα.

28-04-22

18:14
Η απόδειξη ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα από αυτό που γράφτηκε πάραπανω. Συνέβη τώρα .
έκανα μια σαλάτα και όπως έτρωγα άκουγα κάτι κριτσ κριτσ δεν έδωσα σημασία γιατί είχα βάλει και κάτι κριτσινια.... Και είδα ... Αχ που να μην το βλεπα... Ένα πολύ πολύ μικρό σαλιγκάρι.... Ποιος ξέρει πόσα είχα φάει . Αηδιασα τη ζωή μου !!!!!!!! Έλεος !!!!!! Μάλλον από το μαρούλι θα ήταν
τα σαλιγκάρια είναι άψογη πηγή πρωτεΐνης. θα ζήσεις. απλά μπορεί να νιώσεις κάτι να περπατάει στο στομάχι.

Guest 881237
Επισκέπτης

28-04-22

18:16
Ιιιι μην τη λες αυτή τη λέξητα σαλιγκάρια είναι άψογη πηγή πρωτεΐνης. θα ζήσεις. απλά μπορεί να νιώσεις κάτι να περπατάει στο στομάχι.![]()

Ελπίζω το τελευταίο να το λες για πλάκα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Libertus
- Scandal
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- ROM32
- charmander
- Giorgkalo
- bibliofagos
- Natsuko
- Reader
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- touvlo
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Sevasti
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.