Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

27-09-24

21:13
Τα ηλεκτρικά πατίνια σε χρεώνουν ανάλογα με την ώρα που τα χρησιμοποιείς ή με τα χιλιόμετρα;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

27-09-24

21:26
Με την ωρα χρεωνουν αυτες οι σκοτωστρες .Τα ηλεκτρικά πατίνια σε χρεώνουν ανάλογα με την ώρα που τα χρησιμοποιείς ή με τα χιλιόμετρα;
Απο κατι πρασινα που ειδα εδω κατω απο το σπιτι εχουν χαρτι κρεμασμενο που λεει κατι σε 5€ την μιση ωρα..αυτα στην φωτο...χωρις κρανος.
Αλλοι χρεωνουν ενα παγιο ξεκλειδωματος και μετα ανα λεπτο.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

27-09-24

21:31
1€ για να ξεκλειδώσεις το πατίνι και 0.25€ το λεπτόΤα ηλεκτρικά πατίνια σε χρεώνουν ανάλογα με την ώρα που τα χρησιμοποιείς ή με τα χιλιόμετρα;
Για lime scooter
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

27-09-24

21:34
Για το hoppy ξέρουμε;1€ για να ξεκλειδώσεις το πατίνι και 0.25€ το λεπτό
Για lime scooter
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

27-09-24

21:40
Δε ξέρω, δε τη έχω ακούσει τη εταιρεία. Πρέπει να κατεβάσεις τη εφαρμογή, θα σου λέει εκεί τη τιμή πριν νοικιάσεις.Για το hoppy ξέρουμε;
Κάμπια
Διάσημο μέλος

27-09-24

21:42
Είναι της Κέρκυρας, λογικό να μην είναι γνωστή.Δε ξέρω, δε τη έχω ακούσει τη εταιρεία. Πρέπει να κατεβάσεις τη εφαρμογή, θα σου λέει εκεί τη τιμή πριν νοικιάσεις.
Ευχαριστώ πολύ!
Κάμπια
Διάσημο μέλος

11-10-24

09:45
Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζεται στην Θεσσαλονίκη με την γιορτή του Αγίου Δημητρίου και τα αστικά;
Αν θέλω να πάω στο αεροδρόμιο, θα εκτελούνται τα δρομολόγια;
Αν θέλω να πάω στο αεροδρόμιο, θα εκτελούνται τα δρομολόγια;
ExoApories
Νεοφερμένο μέλος
Ο ExoApories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

12-10-24

20:54
Καλησπερα .
Στην αυλη μου εχω μια λαμπα που λειτουργει με δυο διακοπτες σε στιλ αλερετουρ.
Τι θελω να κανω ;
Θελω να προσθεσω ενα αισθητηρα κινησης που θα αναβει την ιδια λαμπα , αλλα να μπορω ταυτοχρονα να χρησιμοποιω και τους διακοπτες ανεξαρτητως αν το φως ειναι αναμενο η σβηστο απο τον αισθητηρα .
Βρηκα εναν απλο αισθητηρα που στηνουσια λειτουργει και αυτος σαν διακοπτης αφου εχει μονο να συμδεσεις την φαση και την εξοδο του στην λαμπα.
Αυτο που εχω απορια ειναι , αν η λαμπα ειναι ανοιχτη λογο του αισθητηρα και καποιος ανοιξει τους διακόπτες, ο αισθητηρας ή η λαμπα θα καουν ; Το φως θα κλεισει θα παραμεινει ανοιχτο εφοσον τελειωσει το χρονομετρο του αισθητηρα ; και το αναποδο , αν κλεισω το φως απο τον διακοπτη , αυτο θα σβησει ; η θα σβησει οταν τελειωσει το χρονομετρο απο τον αισθητηρα ;
Υπαρχει τροπος να συνδεθουν ωστε να μην υπαρχει κανενα πιθανο προβλημα ;
Σας ευχαριστω !
Στην αυλη μου εχω μια λαμπα που λειτουργει με δυο διακοπτες σε στιλ αλερετουρ.
Τι θελω να κανω ;
Θελω να προσθεσω ενα αισθητηρα κινησης που θα αναβει την ιδια λαμπα , αλλα να μπορω ταυτοχρονα να χρησιμοποιω και τους διακοπτες ανεξαρτητως αν το φως ειναι αναμενο η σβηστο απο τον αισθητηρα .
Βρηκα εναν απλο αισθητηρα που στηνουσια λειτουργει και αυτος σαν διακοπτης αφου εχει μονο να συμδεσεις την φαση και την εξοδο του στην λαμπα.
Αυτο που εχω απορια ειναι , αν η λαμπα ειναι ανοιχτη λογο του αισθητηρα και καποιος ανοιξει τους διακόπτες, ο αισθητηρας ή η λαμπα θα καουν ; Το φως θα κλεισει θα παραμεινει ανοιχτο εφοσον τελειωσει το χρονομετρο του αισθητηρα ; και το αναποδο , αν κλεισω το φως απο τον διακοπτη , αυτο θα σβησει ; η θα σβησει οταν τελειωσει το χρονομετρο απο τον αισθητηρα ;
Υπαρχει τροπος να συνδεθουν ωστε να μην υπαρχει κανενα πιθανο προβλημα ;
Σας ευχαριστω !
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-01-25

00:53
Είναι για να βράζουμε το νερό .
Υπάρχει κίνδυνος αν από το πλύσιμο έχει μπει νερό στο σημείο που έχω κυκλώσει ?
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.633 μηνύματα.

04-01-25

01:08
Ναι. Η παρουσία νερού εκεί θα προκαλέσει διαρροή ρεύματος, και θα σου ρίξει το ρελέ προστασίας στον ηλεκτρολογικό σου πίνακα. Αν δεν γίνει αυτό για οποιοδήποτε λόγο είναι επικίνδυνο για ηλεκτροπληξία (γενικά όποτε θα έπεφτε το ρελέ υπάρχει τέτοιος κίνδυνος).Είναι για να βράζουμε το νερό .
Αν δείτε νερά εκεί βγάζετε τη βάση απο την πρίζα και την αφήνετε να στεγνώσει. Αν πηγαίνουν νερά λόγω διαρροής του βραστήρα τότε αυτός χρειάζεται αντικατάσταση!
Να θυμάστε να ελέγχετε περιοδικά (πχ κάθε χρόνο) το ρελέ προστασίας στο σπίτι πατώντας το test button και επιβεβαιώνοντας ότι πέφτει πράγματι. Αν είσαστε σε αρκετά παλιά εγκατάσταση που να μην έχει ρελέ προστασίας.. βάλτε.
Guest 881237
Επισκέπτης

04-01-25

01:09
Κ τι θα κάνω τώρα ?Ναι. Η παρουσία νερού εκεί θα προκαλέσει διαρροή ρεύματος, και θα σου ρίξει το ρελέ προστασίας στον ηλεκτρολογικό σου πίνακα. Αν δεν γίνει αυτό για οποιοδήποτε λόγο είναι επικίνδυνο για ηλεκτροπληξία (γενικά όποτε θα έπεφτε το ρελέ υπάρχει τέτοιος κίνδυνος).
Αν δείτε νερά εκεί βγάζετε τη βάση απο την πρίζα και την αφήνετε να στεγνώσει. Αν πηγαίνουν νερά λόγω διαρροής του βραστήρα τότε αυτός χρειάζεται αντικατάσταση!
Να θυμάστε να ελέγχετε περιοδικά (πχ κάθε χρόνο) το ρελέ προστασίας στο σπίτι πατώντας το test button και επιβεβαιώνοντας ότι πέφτει πράγματι. Αν είσαστε σε αρκετά παλιά εγκατάσταση που να μην έχει ρελέ προστασίας.. βάλτε.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

04-01-25

02:41
χρονια σου πολλα.Είναι για να βράζουμε το νερό .
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα ...σκουπισε το με λιγο χαρτι κουζινας ή πετσετα ή μπατονετα..οτι εχεις και συνεχισε την δουλεια σου...
Αν το φοβασαι αστο εκει στο στεγνωτηρι πιατων να στεγνωσει και αυτο.
Η κατασκευη του ειναι τετοια ωστα να πλενεται... κα οι πολοι υποδοχης ρευματος ειναι σχεδιασμενοι σε αποσταση ωστε να μην τους ενοχλει η εναπομενουσα υγρασια.
Guest 881237
Επισκέπτης

14-01-25

17:53
Θέλω να ενώσω δύο κομμάτια από δύο τραγούδια στο YouTube και μετά να το κατεβάσω στο κινητό μου . Υπάρχει κάποια εφαρμογή , κάποιο πρόγραμμα?
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

14-01-25

20:00
Δε νομίζω να υπάρχει τρόπος να τα ενώσεις εκ των προτέρων. Μπορείς, όμως, να τα κατεβάσεις ένα-ένα και να τα κάνεις μετά merge με κάποιο πρόγραμμα.Θέλω να ενώσω δύο κομμάτια από δύο τραγούδια στο YouTube και μετά να το κατεβάσω στο κινητό μου . Υπάρχει κάποια εφαρμογή , κάποιο πρόγραμμα?
Guest 881237
Επισκέπτης

14-01-25

20:18
PoioΔε νομίζω να υπάρχει τρόπος να τα ενώσεις εκ των προτέρων. Μπορείς, όμως, να τα κατεβάσεις ένα-ένα και να τα κάνεις μετά merge με κάποιο πρόγραμμα.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

14-01-25

20:29

Online MP3 File Merger: Join Audio with Automatic Chapters
Open-source online tool for merging MP3 files, with chapter support. Files are combined locally in your browser without upload.
Καλύτερα από υπολογιστή, όμως. Για έναν παράξενο λόγο, δεν μου επιλέγει mp3 απ' το κινητό.
Guest 881237
Επισκέπτης

14-01-25

21:18
Εμένα το επιλέγει αλλά δεν ξέρω τι να κάνω![]()
Online MP3 File Merger: Join Audio with Automatic Chapters
Open-source online tool for merging MP3 files, with chapter support. Files are combined locally in your browser without upload.mp3chapters.github.io
Καλύτερα από υπολογιστή, όμως. Για έναν παράξενο λόγο, δεν μου επιλέγει mp3 απ' το κινητό.

finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

14-01-25

22:13
Επιλέγεις τα δύο τραγούδια και πατάς στο merge.Εμένα το επιλέγει αλλά δεν ξέρω τι να κάνω![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@Tropical Peace . Αν δεν τα καταφέρνεις, στειλτα σε μένα να τα φτιάξω. Μόνο που θα μπορέσω αύριο το μεσημέρι.
Guest 881237
Επισκέπτης

14-01-25

22:36
Τα κατάφερα !!! Με την εφαρμογή super sound ! Ευχαριστώ πολύΕπιλέγεις τα δύο τραγούδια και πατάς στο merge.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@Tropical Peace . Αν δεν τα καταφέρνεις, στειλτα σε μένα να τα φτιάξω. Μόνο που θα μπορέσω αύριο το μεσημέρι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 255 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Libertus
- Scandal
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- ROM32
- charmander
- Giorgkalo
- bibliofagos
- Natsuko
- Reader
- AggelikiGr
- Unicex
- Paragontas7000
- taketrance
- Jack of Spades
- maris
- Skeptic95
- touvlo
- Unboxholics
- Corfu kitty
- Totreno
- thenutritionist
- American Economist
- Εριφύλη
- gademis
- Ωρορα
- A350
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Helen06
- theios_giorgis
- Luludaki
- kost28
- teacher_40
- Paladin
- GeorgePap2003
- johnsala
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Kobarsos
- fourkaki
- Gmd871
- chester20080
- iew
- phleidhs
- camil
- marww
- User2350
- giannhs2001
- grtt
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- jj!
- Abiogenesis
- Anastasia_01
- Roulaki
- Galini66
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- Sevasti
- Memetchi
- J.Cameron
- snowy
- Sherlockina
- oups
- plus i bo?
- Meow
- constansn
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- tsiobieman
- Citylights
- bruh_234
- ougka pougka
- ggl
- don't touch
- Μαυρίκιος
- Mexicanos
- Giii
- SASDFES
- Ariana2018
- fockos
- sunsetpp
- Viedo
- Helen93
- athinouli
- spring day
- 1011
- Sense
- Athens2002
- _Freedom_
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Loozen
- SlimShady
- imkindalost
- Necropolis
- Aksak
- harry akritas
- orchidea
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Myrtilo
- T C
- Νηματολάγνος
- don_vito
- Liza19
- leo41
- sweater weather
- Jocaste
- Clio MTX
- Ace of Spades
- gvarth
- CiNeFiL
- Vivians
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Χαρουβιάν
- Feli
- pink_panther
- Μάρκος Βασίλης
- fay01
- Κλημεντίνη
- elenia
- kaaaaate
- GiorgosAsi
- Μελικέρτη
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.