Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:07 Η Desdemona: #101 24-03-08 16:07 Φτάνει πια. Έλεος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Η RedCat έγραψε: #102 24-03-08 16:09 παντως και εγώ πραγματικά νόμισα ότι το εκανες επίτηδες Βικτωρία (και μ'αρεσε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jeannine Δραστήριο μέλος Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Η Jeannine έγραψε: #103 24-03-08 16:09 φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:10 Η Raisa έγραψε: #104 24-03-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Jeannine: φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Click για ανάπτυξη... Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #105 24-03-08 16:12 Η Αποθέωση!!!!! Ευτυχώς που είμαι μόνη μου στην δουλειά!!!! Να΄σται καλά!!! Γι αυτό σας αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η aretha έγραψε: #106 24-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Jeannine: φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:14 Η julia έγραψε: #107 24-03-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Click για ανάπτυξη... Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:21 Η Havana έγραψε: #108 24-03-08 16:21 πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #109 24-03-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Τι προσπαθείς??? να κάνεις παρενόχληση με γαριδομακαρονάδα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menia Δραστήριο μέλος Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η menia έγραψε: #110 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα Click για ανάπτυξη... Καλέ κυρία φύλαξε και κανά πιατάκι για την συμμαθητριούλα σου, εμείς με ομελέτα θα την βγάλουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η fru_fru έγραψε: #111 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η julia έγραψε: #112 24-03-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Click για ανάπτυξη... Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:29 Η Havana έγραψε: #113 24-03-08 16:29 προσπαθουμε να την αποπερατωσουμε βρε παιδια , καθοτι ηρθε καινουριο λαπτοπ σπιτι κανεις δεν ασχολειτε ουσιατικα με το φαι, απλα αν τυχει και περασουμε απο την κουζινα προχωραμε λιγο την υποθεση γευμα.... για να δουμε... ελατε να φαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:30 Η fru_fru έγραψε: #114 24-03-08 16:30 κατσε να τσεκαρω αν η ασφαλεια ζωης μου με καλυπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Havana έγραψε: #115 24-03-08 16:33 καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φτάνει πια. Έλεος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Η RedCat έγραψε: #102 24-03-08 16:09 παντως και εγώ πραγματικά νόμισα ότι το εκανες επίτηδες Βικτωρία (και μ'αρεσε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jeannine Δραστήριο μέλος Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Η Jeannine έγραψε: #103 24-03-08 16:09 φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:10 Η Raisa έγραψε: #104 24-03-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Jeannine: φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Click για ανάπτυξη... Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #105 24-03-08 16:12 Η Αποθέωση!!!!! Ευτυχώς που είμαι μόνη μου στην δουλειά!!!! Να΄σται καλά!!! Γι αυτό σας αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η aretha έγραψε: #106 24-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Jeannine: φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:14 Η julia έγραψε: #107 24-03-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Click για ανάπτυξη... Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:21 Η Havana έγραψε: #108 24-03-08 16:21 πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #109 24-03-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Τι προσπαθείς??? να κάνεις παρενόχληση με γαριδομακαρονάδα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menia Δραστήριο μέλος Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η menia έγραψε: #110 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα Click για ανάπτυξη... Καλέ κυρία φύλαξε και κανά πιατάκι για την συμμαθητριούλα σου, εμείς με ομελέτα θα την βγάλουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η fru_fru έγραψε: #111 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η julia έγραψε: #112 24-03-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Click για ανάπτυξη... Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:29 Η Havana έγραψε: #113 24-03-08 16:29 προσπαθουμε να την αποπερατωσουμε βρε παιδια , καθοτι ηρθε καινουριο λαπτοπ σπιτι κανεις δεν ασχολειτε ουσιατικα με το φαι, απλα αν τυχει και περασουμε απο την κουζινα προχωραμε λιγο την υποθεση γευμα.... για να δουμε... ελατε να φαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:30 Η fru_fru έγραψε: #114 24-03-08 16:30 κατσε να τσεκαρω αν η ασφαλεια ζωης μου με καλυπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Havana έγραψε: #115 24-03-08 16:33 καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως και εγώ πραγματικά νόμισα ότι το εκανες επίτηδες Βικτωρία (και μ'αρεσε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine Δραστήριο μέλος Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:09 Η Jeannine έγραψε: #103 24-03-08 16:09 φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:10 Η Raisa έγραψε: #104 24-03-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Jeannine: φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Click για ανάπτυξη... Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #105 24-03-08 16:12 Η Αποθέωση!!!!! Ευτυχώς που είμαι μόνη μου στην δουλειά!!!! Να΄σται καλά!!! Γι αυτό σας αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η aretha έγραψε: #106 24-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Jeannine: φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:14 Η julia έγραψε: #107 24-03-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Click για ανάπτυξη... Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:21 Η Havana έγραψε: #108 24-03-08 16:21 πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #109 24-03-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Τι προσπαθείς??? να κάνεις παρενόχληση με γαριδομακαρονάδα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menia Δραστήριο μέλος Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η menia έγραψε: #110 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα Click για ανάπτυξη... Καλέ κυρία φύλαξε και κανά πιατάκι για την συμμαθητριούλα σου, εμείς με ομελέτα θα την βγάλουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η fru_fru έγραψε: #111 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η julia έγραψε: #112 24-03-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Click για ανάπτυξη... Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:29 Η Havana έγραψε: #113 24-03-08 16:29 προσπαθουμε να την αποπερατωσουμε βρε παιδια , καθοτι ηρθε καινουριο λαπτοπ σπιτι κανεις δεν ασχολειτε ουσιατικα με το φαι, απλα αν τυχει και περασουμε απο την κουζινα προχωραμε λιγο την υποθεση γευμα.... για να δουμε... ελατε να φαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:30 Η fru_fru έγραψε: #114 24-03-08 16:30 κατσε να τσεκαρω αν η ασφαλεια ζωης μου με καλυπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Havana έγραψε: #115 24-03-08 16:33 καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:10 Η Raisa έγραψε: #104 24-03-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Jeannine: φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Click για ανάπτυξη... Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #105 24-03-08 16:12 Η Αποθέωση!!!!! Ευτυχώς που είμαι μόνη μου στην δουλειά!!!! Να΄σται καλά!!! Γι αυτό σας αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η aretha έγραψε: #106 24-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Jeannine: φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:14 Η julia έγραψε: #107 24-03-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Click για ανάπτυξη... Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:21 Η Havana έγραψε: #108 24-03-08 16:21 πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #109 24-03-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Τι προσπαθείς??? να κάνεις παρενόχληση με γαριδομακαρονάδα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menia Δραστήριο μέλος Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η menia έγραψε: #110 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα Click για ανάπτυξη... Καλέ κυρία φύλαξε και κανά πιατάκι για την συμμαθητριούλα σου, εμείς με ομελέτα θα την βγάλουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η fru_fru έγραψε: #111 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η julia έγραψε: #112 24-03-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Click για ανάπτυξη... Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:29 Η Havana έγραψε: #113 24-03-08 16:29 προσπαθουμε να την αποπερατωσουμε βρε παιδια , καθοτι ηρθε καινουριο λαπτοπ σπιτι κανεις δεν ασχολειτε ουσιατικα με το φαι, απλα αν τυχει και περασουμε απο την κουζινα προχωραμε λιγο την υποθεση γευμα.... για να δουμε... ελατε να φαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:30 Η fru_fru έγραψε: #114 24-03-08 16:30 κατσε να τσεκαρω αν η ασφαλεια ζωης μου με καλυπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Havana έγραψε: #115 24-03-08 16:33 καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jeannine: φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Click για ανάπτυξη... Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η julia έγραψε: #105 24-03-08 16:12 Η Αποθέωση!!!!! Ευτυχώς που είμαι μόνη μου στην δουλειά!!!! Να΄σται καλά!!! Γι αυτό σας αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η aretha έγραψε: #106 24-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Jeannine: φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:14 Η julia έγραψε: #107 24-03-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Click για ανάπτυξη... Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:21 Η Havana έγραψε: #108 24-03-08 16:21 πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #109 24-03-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Τι προσπαθείς??? να κάνεις παρενόχληση με γαριδομακαρονάδα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menia Δραστήριο μέλος Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η menia έγραψε: #110 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα Click για ανάπτυξη... Καλέ κυρία φύλαξε και κανά πιατάκι για την συμμαθητριούλα σου, εμείς με ομελέτα θα την βγάλουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η fru_fru έγραψε: #111 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η julia έγραψε: #112 24-03-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Click για ανάπτυξη... Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:29 Η Havana έγραψε: #113 24-03-08 16:29 προσπαθουμε να την αποπερατωσουμε βρε παιδια , καθοτι ηρθε καινουριο λαπτοπ σπιτι κανεις δεν ασχολειτε ουσιατικα με το φαι, απλα αν τυχει και περασουμε απο την κουζινα προχωραμε λιγο την υποθεση γευμα.... για να δουμε... ελατε να φαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:30 Η fru_fru έγραψε: #114 24-03-08 16:30 κατσε να τσεκαρω αν η ασφαλεια ζωης μου με καλυπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Havana έγραψε: #115 24-03-08 16:33 καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Αποθέωση!!!!! Ευτυχώς που είμαι μόνη μου στην δουλειά!!!! Να΄σται καλά!!! Γι αυτό σας αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η aretha έγραψε: #106 24-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Jeannine: φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:14 Η julia έγραψε: #107 24-03-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Click για ανάπτυξη... Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:21 Η Havana έγραψε: #108 24-03-08 16:21 πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #109 24-03-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Τι προσπαθείς??? να κάνεις παρενόχληση με γαριδομακαρονάδα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menia Δραστήριο μέλος Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η menia έγραψε: #110 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα Click για ανάπτυξη... Καλέ κυρία φύλαξε και κανά πιατάκι για την συμμαθητριούλα σου, εμείς με ομελέτα θα την βγάλουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η fru_fru έγραψε: #111 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η julia έγραψε: #112 24-03-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Click για ανάπτυξη... Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:29 Η Havana έγραψε: #113 24-03-08 16:29 προσπαθουμε να την αποπερατωσουμε βρε παιδια , καθοτι ηρθε καινουριο λαπτοπ σπιτι κανεις δεν ασχολειτε ουσιατικα με το φαι, απλα αν τυχει και περασουμε απο την κουζινα προχωραμε λιγο την υποθεση γευμα.... για να δουμε... ελατε να φαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:30 Η fru_fru έγραψε: #114 24-03-08 16:30 κατσε να τσεκαρω αν η ασφαλεια ζωης μου με καλυπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Havana έγραψε: #115 24-03-08 16:33 καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jeannine: φαντάζεστε να τρώγαμε και να μας πλήρωναν;;; αυτά είναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:14 Η julia έγραψε: #107 24-03-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Click για ανάπτυξη... Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:21 Η Havana έγραψε: #108 24-03-08 16:21 πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #109 24-03-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Τι προσπαθείς??? να κάνεις παρενόχληση με γαριδομακαρονάδα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menia Δραστήριο μέλος Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η menia έγραψε: #110 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα Click για ανάπτυξη... Καλέ κυρία φύλαξε και κανά πιατάκι για την συμμαθητριούλα σου, εμείς με ομελέτα θα την βγάλουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η fru_fru έγραψε: #111 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η julia έγραψε: #112 24-03-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Click για ανάπτυξη... Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:29 Η Havana έγραψε: #113 24-03-08 16:29 προσπαθουμε να την αποπερατωσουμε βρε παιδια , καθοτι ηρθε καινουριο λαπτοπ σπιτι κανεις δεν ασχολειτε ουσιατικα με το φαι, απλα αν τυχει και περασουμε απο την κουζινα προχωραμε λιγο την υποθεση γευμα.... για να δουμε... ελατε να φαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:30 Η fru_fru έγραψε: #114 24-03-08 16:30 κατσε να τσεκαρω αν η ασφαλεια ζωης μου με καλυπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Havana έγραψε: #115 24-03-08 16:33 καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ήμουν πλούσια αν ήταν έτσι Click για ανάπτυξη... Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:21 Η Havana έγραψε: #108 24-03-08 16:21 πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #109 24-03-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Τι προσπαθείς??? να κάνεις παρενόχληση με γαριδομακαρονάδα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menia Δραστήριο μέλος Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η menia έγραψε: #110 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα Click για ανάπτυξη... Καλέ κυρία φύλαξε και κανά πιατάκι για την συμμαθητριούλα σου, εμείς με ομελέτα θα την βγάλουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η fru_fru έγραψε: #111 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η julia έγραψε: #112 24-03-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Click για ανάπτυξη... Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:29 Η Havana έγραψε: #113 24-03-08 16:29 προσπαθουμε να την αποπερατωσουμε βρε παιδια , καθοτι ηρθε καινουριο λαπτοπ σπιτι κανεις δεν ασχολειτε ουσιατικα με το φαι, απλα αν τυχει και περασουμε απο την κουζινα προχωραμε λιγο την υποθεση γευμα.... για να δουμε... ελατε να φαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:30 Η fru_fru έγραψε: #114 24-03-08 16:30 κατσε να τσεκαρω αν η ασφαλεια ζωης μου με καλυπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Havana έγραψε: #115 24-03-08 16:33 καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:23 Η julia έγραψε: #109 24-03-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Τι προσπαθείς??? να κάνεις παρενόχληση με γαριδομακαρονάδα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menia Δραστήριο μέλος Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η menia έγραψε: #110 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα Click για ανάπτυξη... Καλέ κυρία φύλαξε και κανά πιατάκι για την συμμαθητριούλα σου, εμείς με ομελέτα θα την βγάλουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η fru_fru έγραψε: #111 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η julia έγραψε: #112 24-03-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Click για ανάπτυξη... Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:29 Η Havana έγραψε: #113 24-03-08 16:29 προσπαθουμε να την αποπερατωσουμε βρε παιδια , καθοτι ηρθε καινουριο λαπτοπ σπιτι κανεις δεν ασχολειτε ουσιατικα με το φαι, απλα αν τυχει και περασουμε απο την κουζινα προχωραμε λιγο την υποθεση γευμα.... για να δουμε... ελατε να φαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:30 Η fru_fru έγραψε: #114 24-03-08 16:30 κατσε να τσεκαρω αν η ασφαλεια ζωης μου με καλυπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Havana έγραψε: #115 24-03-08 16:33 καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Τι προσπαθείς??? να κάνεις παρενόχληση με γαριδομακαρονάδα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia Δραστήριο μέλος Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η menia έγραψε: #110 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα Click για ανάπτυξη... Καλέ κυρία φύλαξε και κανά πιατάκι για την συμμαθητριούλα σου, εμείς με ομελέτα θα την βγάλουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η fru_fru έγραψε: #111 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η julia έγραψε: #112 24-03-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Click για ανάπτυξη... Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:29 Η Havana έγραψε: #113 24-03-08 16:29 προσπαθουμε να την αποπερατωσουμε βρε παιδια , καθοτι ηρθε καινουριο λαπτοπ σπιτι κανεις δεν ασχολειτε ουσιατικα με το φαι, απλα αν τυχει και περασουμε απο την κουζινα προχωραμε λιγο την υποθεση γευμα.... για να δουμε... ελατε να φαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:30 Η fru_fru έγραψε: #114 24-03-08 16:30 κατσε να τσεκαρω αν η ασφαλεια ζωης μου με καλυπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Havana έγραψε: #115 24-03-08 16:33 καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα Click για ανάπτυξη... Καλέ κυρία φύλαξε και κανά πιατάκι για την συμμαθητριούλα σου, εμείς με ομελέτα θα την βγάλουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:24 Η fru_fru έγραψε: #111 24-03-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η julia έγραψε: #112 24-03-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Click για ανάπτυξη... Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:29 Η Havana έγραψε: #113 24-03-08 16:29 προσπαθουμε να την αποπερατωσουμε βρε παιδια , καθοτι ηρθε καινουριο λαπτοπ σπιτι κανεις δεν ασχολειτε ουσιατικα με το φαι, απλα αν τυχει και περασουμε απο την κουζινα προχωραμε λιγο την υποθεση γευμα.... για να δουμε... ελατε να φαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:30 Η fru_fru έγραψε: #114 24-03-08 16:30 κατσε να τσεκαρω αν η ασφαλεια ζωης μου με καλυπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Havana έγραψε: #115 24-03-08 16:33 καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: πειναω...προσπαθουμε με γαριδομακαροναδα αλλα θα παρει ωρες.... Click για ανάπτυξη... Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:27 Η julia έγραψε: #112 24-03-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Click για ανάπτυξη... Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:29 Η Havana έγραψε: #113 24-03-08 16:29 προσπαθουμε να την αποπερατωσουμε βρε παιδια , καθοτι ηρθε καινουριο λαπτοπ σπιτι κανεις δεν ασχολειτε ουσιατικα με το φαι, απλα αν τυχει και περασουμε απο την κουζινα προχωραμε λιγο την υποθεση γευμα.... για να δουμε... ελατε να φαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:30 Η fru_fru έγραψε: #114 24-03-08 16:30 κατσε να τσεκαρω αν η ασφαλεια ζωης μου με καλυπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Havana έγραψε: #115 24-03-08 16:33 καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Αχ! παρενοχλησε και εμενα οταν ετοιμαστει.... πωπω..... εχω κατι πεινες.... αλλα θελω να παω να δω και τον Ρομεο μου Click για ανάπτυξη... Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:29 Η Havana έγραψε: #113 24-03-08 16:29 προσπαθουμε να την αποπερατωσουμε βρε παιδια , καθοτι ηρθε καινουριο λαπτοπ σπιτι κανεις δεν ασχολειτε ουσιατικα με το φαι, απλα αν τυχει και περασουμε απο την κουζινα προχωραμε λιγο την υποθεση γευμα.... για να δουμε... ελατε να φαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:30 Η fru_fru έγραψε: #114 24-03-08 16:30 κατσε να τσεκαρω αν η ασφαλεια ζωης μου με καλυπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Havana έγραψε: #115 24-03-08 16:33 καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προσπαθουμε να την αποπερατωσουμε βρε παιδια , καθοτι ηρθε καινουριο λαπτοπ σπιτι κανεις δεν ασχολειτε ουσιατικα με το φαι, απλα αν τυχει και περασουμε απο την κουζινα προχωραμε λιγο την υποθεση γευμα.... για να δουμε... ελατε να φαμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:30 Η fru_fru έγραψε: #114 24-03-08 16:30 κατσε να τσεκαρω αν η ασφαλεια ζωης μου με καλυπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Havana έγραψε: #115 24-03-08 16:33 καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κατσε να τσεκαρω αν η ασφαλεια ζωης μου με καλυπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Havana έγραψε: #115 24-03-08 16:33 καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλο ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:33 Η Raisa έγραψε: #116 24-03-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ πάλι θα ήμουν χοντρή! Click για ανάπτυξη... ακόμα εκεί είσαι;;;; Τυχερούλα Αρχική Δημοσίευση από julia: Raisa, να σου κάνω μια "Διατροφική παρενόχληση" ????? Τι καλό μαγείρεψες σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω μήνυση για παρενόχληση...αλλά τεσπα θα σου πω Μακαρόνια με κιμά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η Raisa έγραψε: #117 24-03-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Ψιτ!.... Κοπελιά????? Έχω φασολάδα!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Η julia έγραψε: #118 24-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό και αν είναι παρενόχληση..... και μάλιστα με συνέπειες Click για ανάπτυξη... Έτσι... ή κάνουμε ή δεν κάνουμε!!!!!! fru_fru.. φάε άφοβα... έχω κάτι ατροπίνες μαζί μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 00:06 Η LIFE έγραψε: #119 25-03-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, βρε Raisa μου, δεν είναι ολοφάνερες οι προθέσεις τους; Αυτές τρέφονται από τον καυγά, ξέρεις τι χαρά νιώθουν κάθε φορά που προκαλούν κάτι τέτοιο; Κάνε μια βόλτα στο Γατόσπιτο και θα βεβαιωθείς. Διότι, ναι, εγώ μπαίνω και διαβάζω για να χαίρονται που τους διαβάζει το mycat, δεν είναι κακό να δίνεις χαρά... λες και άλλοι μπαίνουν στο mycat και άλλοι στο Γατόσπιτο.... Οι ίδιοι είμαστε, βρε, ξεστραβωθείτε Click για ανάπτυξη... Αχχχχ.... ''Εμεις'' τρεφομαστε με τον καυγα??? Εμεις ΟΛΟΙ του γατοσπιτου... Βιβη κι εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο-τα συμπερασματα δικα σου... Επισης θεωρω το μηνυμα αυτο Προσβλητικο ... Και να θελει καποιος να κανει μια σοβαρη κουβεντα ,με επιχειρηματα κτλ πεφτει πανω σε προσβλητικα σχολια-γενικευσεις και επιθεση.. Καλη σας ορεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 10:37 Η popi έγραψε: #120 25-03-08 10:37 https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://mypetz.gr/showpost.php?p=794225&postcount=57 https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=794239&postcount=58 Επιτέλους έγινα μια star το ονειρευόμουν μια ζωή!Μετά από χρόνια αγώνων έγινα κάτι Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.