fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:29 Η fru_fru έγραψε: #141 25-03-08 22:29 romeo, ντατς??? αντε και το εχω ερωτευτει το σκατουλι με τη κεφαλα.. πω πω..... το τι κοτοπουλενιο εχει να κανει μαμ.. (οι κροκετες στο πλαι , μη με βαρατε, ντατς???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:32 Η Havana έγραψε: #142 25-03-08 22:32 "χορεψε με χορεψε με αυτη η πολη μυριζει ερωτα" να και το τραγουδι... αντε τα κουβαδακια μας και σε αλλο θεματακι νιαουυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:35 Η fru_fru έγραψε: #143 25-03-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: "χορεψε με χορεψε με αυτη η πολη μυριζει ερωτα" να και το τραγουδι... αντε τα κουβαδακια μας και σε αλλο θεματακι νιαουυυυυυυ Click για ανάπτυξη... να καναμε θεμα με "χαζομαμαδομπαμπαδογατουνιους???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:36 Η Havana έγραψε: #144 25-03-08 22:36 εμμμ,,,το νεα γατα σπιτι τι στο καλο ειναι?? για μας του χαζογονεις ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:44 Η fru_fru έγραψε: #145 25-03-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εμμμ,,,το νεα γατα σπιτι τι στο καλο ειναι?? για μας του χαζογονεις ειναι.... Click για ανάπτυξη... χε χε... με το που θα ρθει το μωρο στο σπιτι, εσυ η τζουλια, η δρου (αλλη εκφραση ηθελα να πω για το "μωρο" αλλα φαινεται ειναι πολυ αυστηρο το φορουμ στα ΔΙΚΑ ΤΟΥ μελη)... γευμα στο σπιτι μου ?? τι λετε ?? Συν ανδροις και τεκνοις εννοειται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:48 Η drusilia έγραψε: #146 25-03-08 22:48 Βρεεεε... απροσάρμοστα! Σε άλλο θεματάκι ειπαμε! Αυτο το "δρου" αυτη που μου το κόλησε θα το πληρώσει. Συν ανδροις ναι, συν τεκνοις οχι, γιατι το δικο μου τέκνο θα τον κάνει μεζεδάκι τον Ρωμαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η fru_fru έγραψε: #147 25-03-08 23:19 Ολα τα θεματα καλα ειναι !!! Να φερω και το κιλλερ της κορης μου ?? Ημιαιμος κοκερ-σεττερ αλλα ζουλιαρηηηηςςςςςςςςς!!!! Ουτε το Φρου δε μ'αφηνει να αγγιξω οταν ειναι διπλα του... τον θεωρει "δικο του" Βρε μπελα που εχω βρει με το εγγονι μου.... ..."Δρου"... εσυ τι λες ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 00:18 Η drusilia έγραψε: #148 26-03-08 00:18 Λεω να πάμε τα απροσάρμοστά μας για γατο-σκυλοψυχανάλυση στην Αβάνα. Μπορει να την αποτρελάνουν αλλά θα τα πάρουμε πίσω πιο ισορροπημένα και ζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
romeo, ντατς??? αντε και το εχω ερωτευτει το σκατουλι με τη κεφαλα.. πω πω..... το τι κοτοπουλενιο εχει να κανει μαμ.. (οι κροκετες στο πλαι , μη με βαρατε, ντατς???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:32 Η Havana έγραψε: #142 25-03-08 22:32 "χορεψε με χορεψε με αυτη η πολη μυριζει ερωτα" να και το τραγουδι... αντε τα κουβαδακια μας και σε αλλο θεματακι νιαουυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:35 Η fru_fru έγραψε: #143 25-03-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: "χορεψε με χορεψε με αυτη η πολη μυριζει ερωτα" να και το τραγουδι... αντε τα κουβαδακια μας και σε αλλο θεματακι νιαουυυυυυυ Click για ανάπτυξη... να καναμε θεμα με "χαζομαμαδομπαμπαδογατουνιους???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:36 Η Havana έγραψε: #144 25-03-08 22:36 εμμμ,,,το νεα γατα σπιτι τι στο καλο ειναι?? για μας του χαζογονεις ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:44 Η fru_fru έγραψε: #145 25-03-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εμμμ,,,το νεα γατα σπιτι τι στο καλο ειναι?? για μας του χαζογονεις ειναι.... Click για ανάπτυξη... χε χε... με το που θα ρθει το μωρο στο σπιτι, εσυ η τζουλια, η δρου (αλλη εκφραση ηθελα να πω για το "μωρο" αλλα φαινεται ειναι πολυ αυστηρο το φορουμ στα ΔΙΚΑ ΤΟΥ μελη)... γευμα στο σπιτι μου ?? τι λετε ?? Συν ανδροις και τεκνοις εννοειται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:48 Η drusilia έγραψε: #146 25-03-08 22:48 Βρεεεε... απροσάρμοστα! Σε άλλο θεματάκι ειπαμε! Αυτο το "δρου" αυτη που μου το κόλησε θα το πληρώσει. Συν ανδροις ναι, συν τεκνοις οχι, γιατι το δικο μου τέκνο θα τον κάνει μεζεδάκι τον Ρωμαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η fru_fru έγραψε: #147 25-03-08 23:19 Ολα τα θεματα καλα ειναι !!! Να φερω και το κιλλερ της κορης μου ?? Ημιαιμος κοκερ-σεττερ αλλα ζουλιαρηηηηςςςςςςςςς!!!! Ουτε το Φρου δε μ'αφηνει να αγγιξω οταν ειναι διπλα του... τον θεωρει "δικο του" Βρε μπελα που εχω βρει με το εγγονι μου.... ..."Δρου"... εσυ τι λες ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 00:18 Η drusilia έγραψε: #148 26-03-08 00:18 Λεω να πάμε τα απροσάρμοστά μας για γατο-σκυλοψυχανάλυση στην Αβάνα. Μπορει να την αποτρελάνουν αλλά θα τα πάρουμε πίσω πιο ισορροπημένα και ζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"χορεψε με χορεψε με αυτη η πολη μυριζει ερωτα" να και το τραγουδι... αντε τα κουβαδακια μας και σε αλλο θεματακι νιαουυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:35 Η fru_fru έγραψε: #143 25-03-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: "χορεψε με χορεψε με αυτη η πολη μυριζει ερωτα" να και το τραγουδι... αντε τα κουβαδακια μας και σε αλλο θεματακι νιαουυυυυυυ Click για ανάπτυξη... να καναμε θεμα με "χαζομαμαδομπαμπαδογατουνιους???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:36 Η Havana έγραψε: #144 25-03-08 22:36 εμμμ,,,το νεα γατα σπιτι τι στο καλο ειναι?? για μας του χαζογονεις ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:44 Η fru_fru έγραψε: #145 25-03-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εμμμ,,,το νεα γατα σπιτι τι στο καλο ειναι?? για μας του χαζογονεις ειναι.... Click για ανάπτυξη... χε χε... με το που θα ρθει το μωρο στο σπιτι, εσυ η τζουλια, η δρου (αλλη εκφραση ηθελα να πω για το "μωρο" αλλα φαινεται ειναι πολυ αυστηρο το φορουμ στα ΔΙΚΑ ΤΟΥ μελη)... γευμα στο σπιτι μου ?? τι λετε ?? Συν ανδροις και τεκνοις εννοειται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:48 Η drusilia έγραψε: #146 25-03-08 22:48 Βρεεεε... απροσάρμοστα! Σε άλλο θεματάκι ειπαμε! Αυτο το "δρου" αυτη που μου το κόλησε θα το πληρώσει. Συν ανδροις ναι, συν τεκνοις οχι, γιατι το δικο μου τέκνο θα τον κάνει μεζεδάκι τον Ρωμαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η fru_fru έγραψε: #147 25-03-08 23:19 Ολα τα θεματα καλα ειναι !!! Να φερω και το κιλλερ της κορης μου ?? Ημιαιμος κοκερ-σεττερ αλλα ζουλιαρηηηηςςςςςςςςς!!!! Ουτε το Φρου δε μ'αφηνει να αγγιξω οταν ειναι διπλα του... τον θεωρει "δικο του" Βρε μπελα που εχω βρει με το εγγονι μου.... ..."Δρου"... εσυ τι λες ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 00:18 Η drusilia έγραψε: #148 26-03-08 00:18 Λεω να πάμε τα απροσάρμοστά μας για γατο-σκυλοψυχανάλυση στην Αβάνα. Μπορει να την αποτρελάνουν αλλά θα τα πάρουμε πίσω πιο ισορροπημένα και ζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: "χορεψε με χορεψε με αυτη η πολη μυριζει ερωτα" να και το τραγουδι... αντε τα κουβαδακια μας και σε αλλο θεματακι νιαουυυυυυυ Click για ανάπτυξη... να καναμε θεμα με "χαζομαμαδομπαμπαδογατουνιους???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:36 Η Havana έγραψε: #144 25-03-08 22:36 εμμμ,,,το νεα γατα σπιτι τι στο καλο ειναι?? για μας του χαζογονεις ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:44 Η fru_fru έγραψε: #145 25-03-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εμμμ,,,το νεα γατα σπιτι τι στο καλο ειναι?? για μας του χαζογονεις ειναι.... Click για ανάπτυξη... χε χε... με το που θα ρθει το μωρο στο σπιτι, εσυ η τζουλια, η δρου (αλλη εκφραση ηθελα να πω για το "μωρο" αλλα φαινεται ειναι πολυ αυστηρο το φορουμ στα ΔΙΚΑ ΤΟΥ μελη)... γευμα στο σπιτι μου ?? τι λετε ?? Συν ανδροις και τεκνοις εννοειται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:48 Η drusilia έγραψε: #146 25-03-08 22:48 Βρεεεε... απροσάρμοστα! Σε άλλο θεματάκι ειπαμε! Αυτο το "δρου" αυτη που μου το κόλησε θα το πληρώσει. Συν ανδροις ναι, συν τεκνοις οχι, γιατι το δικο μου τέκνο θα τον κάνει μεζεδάκι τον Ρωμαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η fru_fru έγραψε: #147 25-03-08 23:19 Ολα τα θεματα καλα ειναι !!! Να φερω και το κιλλερ της κορης μου ?? Ημιαιμος κοκερ-σεττερ αλλα ζουλιαρηηηηςςςςςςςςς!!!! Ουτε το Φρου δε μ'αφηνει να αγγιξω οταν ειναι διπλα του... τον θεωρει "δικο του" Βρε μπελα που εχω βρει με το εγγονι μου.... ..."Δρου"... εσυ τι λες ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 00:18 Η drusilia έγραψε: #148 26-03-08 00:18 Λεω να πάμε τα απροσάρμοστά μας για γατο-σκυλοψυχανάλυση στην Αβάνα. Μπορει να την αποτρελάνουν αλλά θα τα πάρουμε πίσω πιο ισορροπημένα και ζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμμμ,,,το νεα γατα σπιτι τι στο καλο ειναι?? για μας του χαζογονεις ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:44 Η fru_fru έγραψε: #145 25-03-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εμμμ,,,το νεα γατα σπιτι τι στο καλο ειναι?? για μας του χαζογονεις ειναι.... Click για ανάπτυξη... χε χε... με το που θα ρθει το μωρο στο σπιτι, εσυ η τζουλια, η δρου (αλλη εκφραση ηθελα να πω για το "μωρο" αλλα φαινεται ειναι πολυ αυστηρο το φορουμ στα ΔΙΚΑ ΤΟΥ μελη)... γευμα στο σπιτι μου ?? τι λετε ?? Συν ανδροις και τεκνοις εννοειται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:48 Η drusilia έγραψε: #146 25-03-08 22:48 Βρεεεε... απροσάρμοστα! Σε άλλο θεματάκι ειπαμε! Αυτο το "δρου" αυτη που μου το κόλησε θα το πληρώσει. Συν ανδροις ναι, συν τεκνοις οχι, γιατι το δικο μου τέκνο θα τον κάνει μεζεδάκι τον Ρωμαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η fru_fru έγραψε: #147 25-03-08 23:19 Ολα τα θεματα καλα ειναι !!! Να φερω και το κιλλερ της κορης μου ?? Ημιαιμος κοκερ-σεττερ αλλα ζουλιαρηηηηςςςςςςςςς!!!! Ουτε το Φρου δε μ'αφηνει να αγγιξω οταν ειναι διπλα του... τον θεωρει "δικο του" Βρε μπελα που εχω βρει με το εγγονι μου.... ..."Δρου"... εσυ τι λες ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 00:18 Η drusilia έγραψε: #148 26-03-08 00:18 Λεω να πάμε τα απροσάρμοστά μας για γατο-σκυλοψυχανάλυση στην Αβάνα. Μπορει να την αποτρελάνουν αλλά θα τα πάρουμε πίσω πιο ισορροπημένα και ζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: εμμμ,,,το νεα γατα σπιτι τι στο καλο ειναι?? για μας του χαζογονεις ειναι.... Click για ανάπτυξη... χε χε... με το που θα ρθει το μωρο στο σπιτι, εσυ η τζουλια, η δρου (αλλη εκφραση ηθελα να πω για το "μωρο" αλλα φαινεται ειναι πολυ αυστηρο το φορουμ στα ΔΙΚΑ ΤΟΥ μελη)... γευμα στο σπιτι μου ?? τι λετε ?? Συν ανδροις και τεκνοις εννοειται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 22:48 Η drusilia έγραψε: #146 25-03-08 22:48 Βρεεεε... απροσάρμοστα! Σε άλλο θεματάκι ειπαμε! Αυτο το "δρου" αυτη που μου το κόλησε θα το πληρώσει. Συν ανδροις ναι, συν τεκνοις οχι, γιατι το δικο μου τέκνο θα τον κάνει μεζεδάκι τον Ρωμαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η fru_fru έγραψε: #147 25-03-08 23:19 Ολα τα θεματα καλα ειναι !!! Να φερω και το κιλλερ της κορης μου ?? Ημιαιμος κοκερ-σεττερ αλλα ζουλιαρηηηηςςςςςςςςς!!!! Ουτε το Φρου δε μ'αφηνει να αγγιξω οταν ειναι διπλα του... τον θεωρει "δικο του" Βρε μπελα που εχω βρει με το εγγονι μου.... ..."Δρου"... εσυ τι λες ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 00:18 Η drusilia έγραψε: #148 26-03-08 00:18 Λεω να πάμε τα απροσάρμοστά μας για γατο-σκυλοψυχανάλυση στην Αβάνα. Μπορει να την αποτρελάνουν αλλά θα τα πάρουμε πίσω πιο ισορροπημένα και ζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρεεεε... απροσάρμοστα! Σε άλλο θεματάκι ειπαμε! Αυτο το "δρου" αυτη που μου το κόλησε θα το πληρώσει. Συν ανδροις ναι, συν τεκνοις οχι, γιατι το δικο μου τέκνο θα τον κάνει μεζεδάκι τον Ρωμαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η fru_fru έγραψε: #147 25-03-08 23:19 Ολα τα θεματα καλα ειναι !!! Να φερω και το κιλλερ της κορης μου ?? Ημιαιμος κοκερ-σεττερ αλλα ζουλιαρηηηηςςςςςςςςς!!!! Ουτε το Φρου δε μ'αφηνει να αγγιξω οταν ειναι διπλα του... τον θεωρει "δικο του" Βρε μπελα που εχω βρει με το εγγονι μου.... ..."Δρου"... εσυ τι λες ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 00:18 Η drusilia έγραψε: #148 26-03-08 00:18 Λεω να πάμε τα απροσάρμοστά μας για γατο-σκυλοψυχανάλυση στην Αβάνα. Μπορει να την αποτρελάνουν αλλά θα τα πάρουμε πίσω πιο ισορροπημένα και ζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ολα τα θεματα καλα ειναι !!! Να φερω και το κιλλερ της κορης μου ?? Ημιαιμος κοκερ-σεττερ αλλα ζουλιαρηηηηςςςςςςςςς!!!! Ουτε το Φρου δε μ'αφηνει να αγγιξω οταν ειναι διπλα του... τον θεωρει "δικο του" Βρε μπελα που εχω βρει με το εγγονι μου.... ..."Δρου"... εσυ τι λες ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 00:18 Η drusilia έγραψε: #148 26-03-08 00:18 Λεω να πάμε τα απροσάρμοστά μας για γατο-σκυλοψυχανάλυση στην Αβάνα. Μπορει να την αποτρελάνουν αλλά θα τα πάρουμε πίσω πιο ισορροπημένα και ζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λεω να πάμε τα απροσάρμοστά μας για γατο-σκυλοψυχανάλυση στην Αβάνα. Μπορει να την αποτρελάνουν αλλά θα τα πάρουμε πίσω πιο ισορροπημένα και ζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.