06-10-24

12:15
Νομίζω έγινε κατανοητό τί είπα. Όσο κι αν μια χοντρή βλέπει τη Μπάρκα και παίρνει κουράγιο οτι κι αυτή θα είναι αποδεκτή, όταν η πραγματικότητά της τη διαψεύδει, ό,τι κι αν κάνει η Μπάρκα, και νύχτα μέρα να είναι στην τηλεόραση, η πραγματικότητα δείχνει οτι ο κόσμος έχει άλλη άποψη για τους χοντρούς και είναι έτοιμοι πολλοί να φτάσουν στα άκρα.
Είναι η λογική του ενός και λογική του άλλου;
Η λογική δεν είναι πάντα αντικειμενική. Στα πόσα κιλά πάνω ας πούμε πρέπει να τον ταρακουνήσει κάποιος; Στα 5; Στα 15; Όταν βγάλει πρόβλημα στην υγεία του; Όταν δε βρίσκει γκόμενο; Όταν τον απορρίψουν σε μια θέση λόγω της εικόνας του;Αν δεν τον αγαπάω, πάλι μπορώ να τον κρίνω από πλευράς λογικής.
Το πρώτο είναι απαράδεκτο, άσχετα αν βγουν κάποιοι και πουν "μα σε μένα έπιασε". Το δεύτερο, δεν έχεις δικαίωμα να του το πεις αν δεν τον ξέρεις. Νομίζω είναι πασιφανές. Όπως δεν πιάνεις έναν που έχει μεγάλη μυωπία και φοράει μεγάλα γυαλιά να του πεις "ρε φίλε μήπως να έβαζες φακούς; με αυτά τα ματομπούκαλα είσαι πολύ χάλια". Παράδειγμα λέω. Ποιος μας δίνει το δικαίωμα να επεμβαίνουμε στις επιλογές των άλλων;Εδω βεβαια υπεισέρχεται η ποιοτική έννοια της κριτικής, πως γίνεται και γιατί γίνεται. Οπως ειπε και ο Ηλιας νομιζω χθες, άλλο ειναι να πεις "Μάκη εισαι σα φάλαινα πως κυκλοφορεις έτσι γαμώ το σπίτι σου μ αυτη την πατσά" κι άλλο ειναι να πεις "Μάκη μου νομιζω οτι πρέπει να προσέξεις τον εαυτο σου και να χάσεις, μπορείς πολύ καλύτερα".
Αν δεν τον ξέρεις, τί σε ενδιαφέρει η ζωή του;Το μη με κρινεις καθόλου ακούγεται στο μυαλό μου ως άσε με να φάω το κεφάλι μου τι σε ενδιαφέρει εσένα η ζωή μου.
Ποιος σε αναγκάζει να βλέπεις τη ζωή του;Οπότε κι εγω λοιπόν μετά αν μου λες να μη με ενδιαφέρει η ζωή σου, σου λεω εντάξει αλλά κι εσυ μη μου την τριβεις στα μουτρα αναγκάζοντάς με να τη βλέπω γιατι surprise ΔΕΝ με ενδιαφέρει η ζωή σου όντως ή το πάχος σου ή ότι.
Το οτι θα έπρεπε να αποδέχεσαι την κάθε επιλογή ενός ανθρώπου, ακόμα κι αν εσύ δε συμφωνείς με αυτή, το θεωρώ αυτονόητο και με ξαφνιάζει συνεχώς, καθημερινά, οτι υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο κατακρίνουν τις επιλογές άλλων (άλλο κρίνω απλά σαν γεγονός κι άλλο κρίνω αρνητικά και προσδίδω χαρακτηρισμούς με κατηγορίες) αλλά το θεωρούν και φυσιολογικό. Τη στιγμή μάλιστα που αν έρθει στιγμή κάποιος να κατηγορήσει - κατακρίνει τους ίδιους, τα παίρνουν κρανίο κι αρχίζουν τα "ξέρεις ποιος είμαι εγώ, που θα τομήσεις να μου πεις" και τέτοια. Άνθρωποι, μάλλον ανθρωπάκια, που δεν έχουν περάσει ούτε λεπτό της ζωής τους να κάνουν ενδοσκόπηση οι ίδιοι και να δουν αν έχουν κι αυτοί αρνητικούλια και ίσως να τα διορθώσουν... (μιλάω γενικά).Και δευτερον, οι πάντες κρίνουν τους πάντες, οπότε και εγω θα κρίνω. Αφού θα κριθώ, ας κρίνω. Κατ αντιστροφή του, μην κρινεις ινα μην κριθείς του Χριστού.
Ναι, να μην κρίνω το πάχος σου, μαζί σου, όταν εσυ καθεσαι στη μερια σου και δε μου πρήζεις τα συκώτια για το body positivity και ωρυεσαι "αποδεχτείτε με". Αλλα οταν εσυ με κρινεις ως δέκτη οτι ΠΡΕΠΕΙ να αποδεχτώ τη μαλακία που σε έδειρε στον εγκέφαλο ειδάλλως δεν θα ειμαι καλός συναισθητικός ή φυσιολογικός δημοκράτης άνθρωπος, κι εγω θα σε κρινω οτι εισαι χοντρη και ειναι ανθυγιεινό αυτό.
Goes both ways.
Να με συγχωρείς αλλά αυτό εσύ το επέλεξες και το επέτρεψες στον εαυτό σου.Οπως την επηρεάζει και το οτι με τόσο διαθέσιμο πορνό που έχει φάει ο εγκέφαλός μου, από κει που ημουνα ενας νορμαλ άνθρωπος τωρα θέλω να με πάρουν παρτούζα ενω κρέμομαι σα μαιμου απο πολυέλαιο.
Και γιατί υποτιμάς τους υπόλοιπους; Όλοι οι άλλοι είναι χαζοί, δε βλέπουν τί ζουν στη ζωή τους και επηρεάζονται από την Μπάρκα κι εσύ μόνο είσαι ο ξύπνιος; Δεν είναι σωστό αυτό.Εμένα δεν με επηρεάζει γιατι βλέπω πίσω απο ολο αυτό τον woke φασισμό, εχω βαλει σκοπο να ξαναχάσω ολα αυτα τα κιλά και δεν με επηρεάζει.
Έχουμε ακόμα έναν αιώνα για να γίνει αυτό που λες. Δεν έχει γίνει ακόμα. Το κατεστημένο που βλέπεις εσύ εγώ το βλέπω από την ανάποδη: κατεστημένο είναι ο συντηρητισμός των προνομιούχων. Θα έρθει μέρα, που εγώ δε θα τη δω, όπου όλοι οι άνθρωποι θα κοιτάνε τη δουλειά τους κι όχι τους άλλους. Ήδη σε κάποιες χώρες αυτό συμβαίνει. Αυτό που το καθυστερεί αυτό είναι οι θρησκείες, αλλά κάποτε θα γίνει.Με επηρεάζει όμως να κάνετε κουμάντο οι προοδευτικοί και οι αγαπούληδες. Κράτος εν κράτει. Ναι με χτυπάει στον εγκεφαλονωτιαίο, είναι κατεστημένο και με εκνευρίζει και θέλω να παω κόντρα.
Ξέρεις τι είμαι. Και δεν θα αλλάξω.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.540 μηνύματα.

06-10-24

13:14
«Κατεστημένο είναι ο συντηρητισμός των προνομιούχων.» Μάλιστα, ό,τι να' ναι όμως. Μάλλον όλες οι πολυεθνικές και οι συστημικοί θεσμοί (Ο.Η.Ε., Ε.Ε. κ.λπ.) που υπερπροβάλλουν τη λοατκι κοινότητα και των αντιρατσισμό είναι μη προνομιούχοι.Το κατεστημένο που βλέπεις εσύ εγώ το βλέπω από την ανάποδη: κατεστημένο είναι ο συντηρητισμός των προνομιούχων.
Πάλι, αυτός ο ατομικισμός και παρτακισμός που τόσο πολύ γουστάρετε προωθούνται όντως συστημικά. Δυστυχώς αυτή η μέρα μπορεί να έρθει όντως, αλλά αυτό θα είναι το τέλος των οργανωμένων κοινωνιών. Δεν πα' να γράφεις τόνους σελίδων και να ξοδεύεις πόση φαιά ουσία, δεν θέλετε να καταλάβετε ότι άλλο η κατινιά, το κουτσομπολιό και η ατομική κατάκριση και άλλο το κοινωνικό ενδιαφέρον.Θα έρθει μέρα, που εγώ δε θα τη δω, όπου όλοι οι άνθρωποι θα κοιτάνε τη δουλειά τους κι όχι τους άλλους. Ήδη σε κάποιες χώρες αυτό συμβαίνει.
Άτομο που δεν ασχολείται με τα τεκταινόμενα και «κοιτάει μόνο τη δουλειά του» είναι ένα απολίτικο (που δεν ασχολείται με την πόλη, όχι με τα πολιτικά) ον, κατά Αριστοτέλη ή αχρείος, σύμφωνα με τον Θουκιδίδη (Περικλή) «Μόνοι γαρ τόν τε μηδέν τώνδε μετέχοντα ουκ απράγμονα, αλλ' αχρείον νομίζομεν.» Σεις δεν καταλαβαίνετε ότι τον θέλουν αυτόν τον ατομικισμό (το κατεστημένο που κράζετε, ντε), ώστε να είμαστε απαθείς και αδύναμες μονάδες.
Ποτέ δεν θα γίνει, η θρησκεία είναι ορμέμφυτη για τον άνθρωπο. Ακόμα και τις woke παλαβομάρες που πιστεύετε, τις πιστεύετε με θρησκευτική προσήλωση (δογματισμό, φονταμενταλισμό, κατάκριση όσων δεν πιστεύουν στα δικά σας κοκ.)Αυτό που το καθυστερεί αυτό είναι οι θρησκείες, αλλά κάποτε θα γίνει.
Όποιος τα έβαλε με τον Θεό, έχασε.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

06-10-24

13:25
Ποιον από όλους;Ποτέ δεν θα γίνει, η θρησκεία είναι ορμέμφυτη για τον άνθρωπο. ..................Όποιος τα έβαλε με τον Θεό, έχασε.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.066 μηνύματα.

06-10-24

13:30
εκτός σου άλλον ουκ οίδαμεν!

iminspain
Δραστήριο μέλος
Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 628 μηνύματα.

06-10-24

14:13
Νομίζω ότι το όλο θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο.
Δεν είναι ότι ξέρω γω πρώτη φορά βγάζει ρούχο καλλιτέχνης σε σόου του.
Αλλά κάποια συμπεράσματα/γνώμες που έχω είναι οι έξεις:
1. Όχι, δεν είναι υγιής η παχυσαρκία. Αλλά αυτή η γνώση είναι σαν να λες σε έναν χημικό ότι το νερό έχει δομή Η2Ο. Κοινή γνώση δλδ.
2. Το ότι δεν είναι υγιής δεν σημαίνει ότι πρέπει να "κουκουλωνονται" τα άτομα που πάσχουν από αυτή τη νόσο. Συνεχίζουν να είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας με ίσα δικαιώματα με όλους.
3. Το ότι η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της, σε ένα intimate show που έχει μόνο φαν της, δεν αποτελεί λόγος να την κατακρίνουμε. Σε κάποιους αρέσει η εικόνα, σε κάποιους οχι. Ο καθένας έχει δικαίωμα επιλογής. Αλλά συνεχίζω να λέω ότι έγινε στη συναυλία της σε συνθήκες που όσοι ήταν εκεί, βρίσκονταν συνειδητά για εκείνην. Δεν πήγε σε λάιβ τηλεόραση να "ξεβρακωθει" ενώ οι περισσότεροι δεν θέλαν να την δουν έτσι.
4. Μιας και μιλάμε για τηλεόραση, αυτά τα πρωιναδικα έχουν ξεφύγει. Βρήκαν ένα θέμα "juicy" σε θέμα τηλεθέασης (σαφώς όταν το μέσο κοινό τους είναι no-lifers μεσήλικες και ηλικιωμένοι), με στόχο να προκαλέσουν το αίσθημα του μίσους στους τηλεθεατές. Μίσος σε θέμα καναλιών, σάιτ κλπ = λεφτά.
Οπότε, με το να τραβάτε το θέμα σαν να είναι καλσόν, απλώς θα πάρουν λεφτά οι 2-3 που συνεχίζουν και προωθούν μαλακίες θέματα, λες και δεν έχουμε αλλά θέματα σε αυτήν την χώρα.
5. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, όπως και ο καθένας μπορεί να έχει μια άποψη. Αν δε μας αρέσει κάτι, προχωράμε παρακάτω.
Δεν είναι ότι ξέρω γω πρώτη φορά βγάζει ρούχο καλλιτέχνης σε σόου του.
Αλλά κάποια συμπεράσματα/γνώμες που έχω είναι οι έξεις:
1. Όχι, δεν είναι υγιής η παχυσαρκία. Αλλά αυτή η γνώση είναι σαν να λες σε έναν χημικό ότι το νερό έχει δομή Η2Ο. Κοινή γνώση δλδ.
2. Το ότι δεν είναι υγιής δεν σημαίνει ότι πρέπει να "κουκουλωνονται" τα άτομα που πάσχουν από αυτή τη νόσο. Συνεχίζουν να είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας με ίσα δικαιώματα με όλους.
3. Το ότι η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της, σε ένα intimate show που έχει μόνο φαν της, δεν αποτελεί λόγος να την κατακρίνουμε. Σε κάποιους αρέσει η εικόνα, σε κάποιους οχι. Ο καθένας έχει δικαίωμα επιλογής. Αλλά συνεχίζω να λέω ότι έγινε στη συναυλία της σε συνθήκες που όσοι ήταν εκεί, βρίσκονταν συνειδητά για εκείνην. Δεν πήγε σε λάιβ τηλεόραση να "ξεβρακωθει" ενώ οι περισσότεροι δεν θέλαν να την δουν έτσι.
4. Μιας και μιλάμε για τηλεόραση, αυτά τα πρωιναδικα έχουν ξεφύγει. Βρήκαν ένα θέμα "juicy" σε θέμα τηλεθέασης (σαφώς όταν το μέσο κοινό τους είναι no-lifers μεσήλικες και ηλικιωμένοι), με στόχο να προκαλέσουν το αίσθημα του μίσους στους τηλεθεατές. Μίσος σε θέμα καναλιών, σάιτ κλπ = λεφτά.
Οπότε, με το να τραβάτε το θέμα σαν να είναι καλσόν, απλώς θα πάρουν λεφτά οι 2-3 που συνεχίζουν και προωθούν μαλακίες θέματα, λες και δεν έχουμε αλλά θέματα σε αυτήν την χώρα.
5. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, όπως και ο καθένας μπορεί να έχει μια άποψη. Αν δε μας αρέσει κάτι, προχωράμε παρακάτω.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.540 μηνύματα.

06-10-24

14:24
Αυτόν:Ποιον από όλους;
Κι αυτόν:
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

06-10-24

14:25
Τι σημαίνει φασαιοτραγουδίστρια @Micro ;
Εμείς στο χωριό μου τις κομματικές - θολοκουλτουριάρες - μποφιλάτες τραγουδίστριες wannabe τσανακλίδου σε παραφωνία, με αρκετή δόση κομμουνιστίλας, ιδρωτίλας, ααντισυστημικίλας και το εισητήριο να πληρώνεται κανονικά, τις ονομάζουμε τραγουδιάρες.
Εμείς στο χωριό μου τις κομματικές - θολοκουλτουριάρες - μποφιλάτες τραγουδίστριες wannabe τσανακλίδου σε παραφωνία, με αρκετή δόση κομμουνιστίλας, ιδρωτίλας, ααντισυστημικίλας και το εισητήριο να πληρώνεται κανονικά, τις ονομάζουμε τραγουδιάρες.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.209 μηνύματα.

06-10-24

16:30
Προδίδεις την ηλικιά σου φίλτατε φυσικέ.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

06-10-24

16:36
Εγω το κατάλαβα τι είπες. Όμως σου λεω οτι δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Και μάλιστα σου φερα και το αντιθετο άκρο της ανορεξίας όταν το κοριτσακι δει αυτη την αναντιστοιχια που λες και το ριξει στην αφαγία. Που επίσης ειναι κακό. Δες και πιο κατω εκει με το χόλιγουντ που λεω, τι άλλο πονηρό σκοπό έχει όλο αυτό.Νομίζω έγινε κατανοητό τί είπα. Όσο κι αν μια χοντρή βλέπει τη Μπάρκα και παίρνει κουράγιο οτι κι αυτή θα είναι αποδεκτή, όταν η πραγματικότητά της τη διαψεύδει, ό,τι κι αν κάνει η Μπάρκα, και νύχτα μέρα να είναι στην τηλεόραση, η πραγματικότητα δείχνει οτι ο κόσμος έχει άλλη άποψη για τους χοντρούς και είναι έτοιμοι πολλοί να φτάσουν στα άκρα.
Κι όταν λες πολλοί να φτάσουν στα άκρα τι εννοείς; Να βλάπτουν χοντρους επειδή ειναι χοντροί;
Η λογική είναι μια. Το οτι ο άλλος που σου λεει την ιδέα του, στο παρουσιάζει ως λογική, δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και λογική.Η λογική δεν είναι πάντα αντικειμενική. Στα πόσα κιλά πάνω ας πούμε πρέπει να τον ταρακουνήσει κάποιος; Στα 5; Στα 15; Όταν βγάλει πρόβλημα στην υγεία του; Όταν δε βρίσκει γκόμενο; Όταν τον απορρίψουν σε μια θέση λόγω της εικόνας του;
Εμένα με ξέρεις, μου αρέσουν οι ζουμερές, οι juicy και οι σχετικα πιο αδυνατες οκ τις ανέχομαι αλλά καπου εκει κινούμαι. Το οτι εγω μπορει να γλυκοκοιταξω τη Μαιρούλα 1.65 στα 80 κιλά και να θέλω να το κάνω μαζί της και μάλιστα λυσσαλέα με πάθος για την κορμάρα και με εκκλήσεις να μη χάσει κιλό, αυτό δεν το κάνει φυσιολογικό βάρος για το ύψος της. Δεν είναι λογική, είναι βίτσιο μου, αυτά με καυλώνουν.
Όμως η Μαιρούλα για να ειναι υγιής πρέπει να ειναι 1.65 στα 55 κιλά. Αν την αγαπάω πραγματικά θα πρέπει να της το πω.
Κι εγω που ειμαι 1.85 πρέπει να μαι 85 κιλά, όχι 105 επειδή η άλλη μπορει να με πει γλυκούλη. Δε θα τη χάλαγα καθολου αν ημουν στυλάκι, άλλος άνθρωπος και υγιής απο θέμα πάχους, με οτι αυτο σημαινει για την ποιότητα ζωής μου.
Η οικειότητα, εαν τον ξέρουμε. Η αγάπη. Το είπα πιο πάνω.Το πρώτο είναι απαράδεκτο, άσχετα αν βγουν κάποιοι και πουν "μα σε μένα έπιασε". Το δεύτερο, δεν έχεις δικαίωμα να του το πεις αν δεν τον ξέρεις. Νομίζω είναι πασιφανές. Όπως δεν πιάνεις έναν που έχει μεγάλη μυωπία και φοράει μεγάλα γυαλιά να του πεις "ρε φίλε μήπως να έβαζες φακούς; με αυτά τα ματομπούκαλα είσαι πολύ χάλια". Παράδειγμα λέω. Ποιος μας δίνει το δικαίωμα να επεμβαίνουμε στις επιλογές των άλλων;
Αν δεν τον ξέρεις, τί σε ενδιαφέρει η ζωή του;
Δεν με ενδιαφέρει. Το φαινόμενο όμως της χοντρο-προπαγάνδας με ενδιαφέρει.
Ποιος σε αναγκάζει να βλέπεις τη ζωή του;
'Οπως ειπα πιο πάνω, η προπαγάνδα. Παλιά ήταν οι μαύροι (δεκαετία 80), μετά δόθηκε έμφαση για κάποιο λογο στους ανάπηρους (δεκαετια 90) σε καποιες σειρές (δεν ειδα να βελτιώνει τη ζωή μου, σαν κοροιδια το έβλεπα παντα ήταν ο ιδιοφυής νέρντουλας που δεν του έδινε τη σημασία που άξιζε η πρωταγωνιστρια και πήγαινε για τον τυπου κούκλο πρωταγωνιστή που εκανε ομως όλο μαλακίες), μετά ήταν οι γυναίκες (δεκαετια 00), μετα ήταν οι λοάτκι (δεκαετια 10s), και τωρα οι χοντρές και τα άφυλα (20s)
Όλο αυτό είναι προφανέστατα κατευθυνόμενο από την Εσπερία στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και τη βιομηχανία θεάματός τους, όπως και τις πολυεθνικές.
Πολύ πρεμούρα και πρήξιμο συκωτιών και βελτίωση ζωής μηδεν. Αμα παει ο άλλος με το καροτσάκι να δουλέψει θα δεχτεί διάκριση. Αμα παει ο χοντρός ή η χοντρούλα για θεση γλάστρας γραμματέως θα δεχτεί διάκριση.
Μα θα μου πεις αυτό προσπαθει να καταπολεμήσει όλη αυτή η προβολή.
Δεν είμαι σίγουρος γι αυτό.
Γιατί οταν σε βομβαρδίζουν με τετοια σήματα καθημερινά, ουσιαστικά δημιουργούν ψευτικες προσδοκίες (γι αυτο και τα περισσότερα αμερικανάκια έχουν γινει delusional) και όταν όμως μπλεχτει το πραγματικό χρήμα, η πραγματική κερδοφορία των κορποραίων, εκεί πίσω από τις μάσκες δεν μετράνε οι αγαπούλες και οι ανθρωπισμοί και ερχεσαι αντιμετωπος με την αλήθεια, το τέρας του Καπιταλισμού.
Έτσι οι προσδοκίες διαλύονται για τους πολλούς, λίγοι που ακολουθούν το αφήγημα μπορεί να απορροφηθούν ως κράχτες μέχρι που να μη συμφέρουν (βλ. απολύσεις HR κλπ non-tech θέσεων σε τεχνολογικες πολυεθνικές) και ουσιαστικά τι σου δημιουργεί όλο αυτό το σύστημα; Άτομα. Οχι πυρηνική οικογένεια. Άτομα. Ατομικισμό. Ευκολα ελέγξιμο πόπολο κοινώς, το οποίο δε όσο περισσότερο θα καταναλώνει τα σόσιαλ, τόσο περισσοτερο θα βομβαρδίζεται με πρότυπα (πολλες φορές αντικρουόμενα πχ εισαι χοντρός Βαλ δέξου το, κι απο την άλλη να βλέπεις το φιλο σου καθωσπρέπει γυναικουλα παιδάκια καλοντυμενοι να δειχνονται σα γυφτικα σκεπάρνια) και εννοείται τρελαίνεσαι στο τέλος, το χάνεις.
Κι όταν το χάνεις, είσαι ο τέλειος πολίτης γι αυτο το σύστημα. Θα πάρεις ότι σου δώσουν για να τελειώσει ο πόνος σου.
Να με συγχωρείς αλλά αυτό εσύ το επέλεξες και το επέτρεψες στον εαυτό σου.
Φυσικά. Αλλά εδω υπάρχουν δυο τινά.
Πρώτον μου προβλήθηκε ήδη απο μικρή ηλικία η σεξουαλικότητα σε καθε τι που έβλεπα γυρω μου (ειναι ο κόσμος σας τετοιος) κσι όσο κι αν οντως ζήτησα το κατι παραπάνω ύστερα και ζήτησα να δω το ταδε και το δείνα βίτσιο, το ίδιο ακριβως μα το ίδιο συμβαινει και με τους ανθρωπους που δεν εχουν καποιο πρόβλημα υγείας αλλά ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων που καταναλώνουΜΕ (ναι κι εγω) φαγητό βουλιμικά σα να μην υπάρχει αύριο.
Εθισμοί ειναι και τα δυο και έχουν γενεσιουργά αίτια και τα δυο. Ενα εξωγενές και ένα ενδογενές.
Ναι, ειμαι πανέξυπνος. Οχι οσο θα θελα, δεν εχω φτάσει στο επίπεδο να μην κανω λάθη αλλά ναι, η μάζα ειναι ηλίθια κι εγω είμαι ξύπνιος.Και γιατί υποτιμάς τους υπόλοιπους; Όλοι οι άλλοι είναι χαζοί, δε βλέπουν τί ζουν στη ζωή τους και επηρεάζονται από την Μπάρκα κι εσύ μόνο είσαι ο ξύπνιος; Δεν είναι σωστό αυτό.
Αυτό είναι τόσο λάθος σε τόσα πολλά επίπεδα.Έχουμε ακόμα έναν αιώνα για να γίνει αυτό που λες. Δεν έχει γίνει ακόμα. Το κατεστημένο που βλέπεις εσύ εγώ το βλέπω από την ανάποδη: κατεστημένο είναι ο συντηρητισμός των προνομιούχων. Θα έρθει μέρα, που εγώ δε θα τη δω, όπου όλοι οι άνθρωποι θα κοιτάνε τη δουλειά τους κι όχι τους άλλους. Ήδη σε κάποιες χώρες αυτό συμβαίνει. Αυτό που το καθυστερεί αυτό είναι οι θρησκείες, αλλά κάποτε θα γίνει.
Από που να το πιάσω; Οτι ο συντηρητισμός είναι υπο διωγμό και ο νεομαρξισμός ειναι το νεο Σύστημα;
Από το οτι οι συντηρητικοί δεν ειναι οι προνομιούχοι από τη στιγμή που πολιτικοι και κορποραίοι σε αγαστή συνεργασία προωθούν ατζέντες Σβάμπ και Μπλακροκ και απεχθάνονται την επιθυμία μου για οικογένεια;
Από το οτι δεν ειναι φυσιολογικό να κοιταει ο καθενας τη δουλεια του και να αγνοεί τους άλλους, μια κοινωνία άψυχων ρομποτ που μονο θα δουλεύουν για τα αφέντια κι υστερα θα γυρίζουν σπίτι χωρίς καμία αίσθηση συλλογικότητας, αλληλεγγύης με την εννοια την εθνικιστική και την σοσιαλιστική.
Ή απο το γεγονός ότι οι θρησκείες πιο νερωμένες και άψυχες από ποτέ όχι μόνο δεν το φρενάρουν αυτό, αλλά ενσωματώνουν δυστυχώς νεομαρξιστικά πρότυπα, ίσως γιατί ανέκαθεν πολλοί απο αυτούς δεν ήταν αληθινοί πιστοί αλλά διαβρωμένοι που έψαχναν διέξοδο επισημοποίησης στις δικές τους αμαρτίες;
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

06-10-24

16:56
Να σου πω ρε Χιμελα, εσυ δηλαδη το εφαρμοζεις αυτο ως αρχη? Γιατι δεν χανεις ευκαιρια (και αλλα παιδακια) να πριξεις τα @@ των υπολοιπων για τα πραγματα που σε ενοχλουνε - οχι να μην ασχολουμαστε εμεις με τους χοντρους, αλλα απο την αλλη εσυ να βγαινεις και να λες οτι θα πρεπει το κρατος να αποφασιζει αν μπορουμε να κανουμε παιδια ή να βαφτιζεις τα παντα φοβιες επειδη εχουμε αποψη ή προτημισεις στη ζωη μας. Καπου παμε προς αυτο:Θα έρθει μέρα, που εγώ δε θα τη δω, όπου όλοι οι άνθρωποι θα κοιτάνε τη δουλειά τους κι όχι τους άλλους. Ήδη σε κάποιες χώρες αυτό συμβαίνει.
Και γενικοτερα, δεν ξερω πως το εχεις στο κεφαλι σου ολο αυτο το πραγμα του να κοιτας τη δουλεια σου, δεν μπορουμε να εχουμε αποψη για τους αλλους?

06-10-24

17:23
Προφανώς και δεν είμαι τέλεια, προφανώς κάνω κι εγώ πολλές φορές αυτά για τα οποία διαφωνώ.
Όπως και να έχει θεωρώ ότι έχω δώσει όλα μου τα επιχειρήματα για το θέμα πολλάκις, αυτά από μένα.
Όπως και να έχει θεωρώ ότι έχω δώσει όλα μου τα επιχειρήματα για το θέμα πολλάκις, αυτά από μένα.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

06-10-24

17:25
Ναι ητανε κριντζια
Ναι δε πας και το κανεις αυτο οταν δεν εχεις καλαίσθητο σώμα
Ναι εσκασα στα γελια
αλλα τι να κανεις; Απλά σκρολλάρεις. Όλη αυτη η πόρωση και απο τους μεν και απο τους δε ειναι αστεία
Ναι δε πας και το κανεις αυτο οταν δεν εχεις καλαίσθητο σώμα
Ναι εσκασα στα γελια
αλλα τι να κανεις; Απλά σκρολλάρεις. Όλη αυτη η πόρωση και απο τους μεν και απο τους δε ειναι αστεία

06-10-24

18:04
Φιτνες ινφλουενσερς, αυτή η μάστιγα. Εξαιτίας τους δεν μπορεί να πας γυμναστήριο, σε κάθε γωνία έχει λευκειόπαιδα.Δίκιο έχεις ως προς το ότι η ομορφιά ενίοτε αποκλίνει από την υγεία. Ιδίως με την άνθηση των "fitness influencers" τα τελευταία χρόνια.
Εν τέλει η κ. Ζαμάνη κατάφερε αυτό που ήθελε και αυτό ήταν να γίνει ευρέως γνωστή. Πριν δω το βιντεάκι που πετάει τη μπλούζα της δεν ήξερα καν τι δουλειά κάνει ούτε ποιά είναι γιατί δεν ακούω τέτοια μουσική. Έλα που τώρα όλα βγάλαν νόημα για αυτή.
Την Ζαμάνη ούτε εγώ την ήξερα. Μεγάλος ντόρος για το τίποτα.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

06-10-24

23:10
δεν ειναι θεμα τελειοτητας γλυκια μου, ειναι θεμα ειλικρινειας, πρωτα με τον εαυτο μας και μετα με τον καθε καημενο σε αυτο το φορουμΠροφανώς και δεν είμαι τέλεια, προφανώς κάνω κι εγώ πολλές φορές αυτά για τα οποία διαφωνώ.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

07-10-24

05:07
Απορώ γιατί δεν έχει κλειδώσει ακόμα το θέμα εντάξει έκανε κάτι το απρεπέστατο το έχουν κάνει και άλλοι με την διαφορά ότι αυτή δεν κοίταξε πρώτα τον εαυτό της στον καθρέφτη, αυτό δεν σημαίνει ότι θα το έχουμε 10 χρόνια πρώτο θέμα αυτά μόνο στο e-steki γίνονται.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

07-10-24

11:55
Νομιζω μεγαλυτερη κουβεντα γινεται στο θρεντ για το θεμα της παχυσαρκιας και την προβολη της ,παρα για το ιδιο περιστατικο της ματουλας.Απορώ γιατί δεν έχει κλειδώσει ακόμα το θέμα εντάξει έκανε κάτι το απρεπέστατο το έχουν κάνει και άλλοι με την διαφορά ότι αυτή δεν κοίταξε πρώτα τον εαυτό της στον καθρέφτη, αυτό δεν σημαίνει ότι θα το έχουμε 10 χρόνια πρώτο θέμα αυτά μόνο στο e-steki γίνονται.
Debugging_Demon
Νεοφερμένο μέλος
Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 104 μηνύματα.

07-10-24

13:01
Η παχυσαρκία είναι ασθένεια, όχι τρόπος ζωής. Όλο αυτό το (No body shaming) ξεκίνησε καθώς οι παχύσαρκοι άνθρωποι ήταν στην αρχή αποστασιωποιημένοι και δεν προβάλλονταν. Αντί να προσπαθήσουμε να ωθήσουμε τον κόσμο στην αντιμετώπιση του προβλήματος της παχυσαρκίας, μέσα από υγιή διατροφή και επαρκή άσκηση, τελικά πήγαμε στο άλλο άκρο, να προβάλλουμε την παχυσαρκία σαν κάτι φυσικό και σαν κάτι που κάποιοι είναι περήφανοι. Περήφανοι για ποιό πράγμα ακριβώς για την ασθένεια τους? Τις ασθένειες τις αντιμετωπίζουμε, δεν τις επεκτείνουμε. Και οι καπνιστές ενεργά μέλη της κοινωνίας είναι, προφανώς δεν θα τους περιθωριοποιήσουμε, δεν θα τους δωξάσουμε όμως
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

07-10-24

14:54
Τα εχεις κανει λιγο σκατα @nPb . Τραγουδιαρα λεμε αυτην που κανει καριερα και βρισκει μια θεση στα μπουζουκια λογω εμφανισης και ανοιγοντας τα ποδια εκει που πρεπει,ενω χρειαζεσαι ωτοασπιδες για να ακουσεις τα σαπια τραγουδια της. Οι κουλτουριαρες-κουμουνιστες που λες λεγονται φασαιοτραγουδιστριες και ανηκουν συνηθως στο χωρο του εντεχνου.Τι σημαίνει φασαιοτραγουδίστρια @Micro ;
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.209 μηνύματα.

07-10-24

16:35
Indeed.Φιτνες ινφλουενσερς, αυτή η μάστιγα. Εξαιτίας τους δεν μπορεί να πας γυμναστήριο, σε κάθε γωνία έχει λευκειόπαιδα.
Την Ζαμάνη ούτε εγώ την ήξερα. Μεγάλος ντόρος για το τίποτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wilsongeo
- durhen
- iew
- exotic xo
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- camil
- Advocatus diaboli
- Μαυρίκιος
- Scandal
- rafaela11
- American Economist
- Memetchi
- GeorgePap2003
- taketrance
- giannhs2001
- A350
- charmander
- Kate1914
- Paladin
- Μήτσος10
- Reader
- Debugging_Demon
- tsiobieman
- back2967
- touvlo
- iminspain
- fmarulezkd
- Dr. Gl. Luminous
- Wonderkid
- vasilis123321
- teacher_40
- Libertus
- ghоul
- Εριφύλη
- Fernando_A
- Joji
- Unboxholics
- Hecticism
- physicscrazy
- Ωρορα
- ROM32
- User2350
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.