rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Nαι, ετσι οπως επεφτα, εβγαλα την ψηφιακη στα γρηγορα απ'την τσεπη μου, την ανοιξα πηρα ποζα "γκομενας" και με τραβηξα..Δε σε πιστεύω, έχουμε φωτογραφία από το σκηνικό;

Αλλα την εσβησα καταλαθος μετα..

Οχι.. Εκλαψα με γοερο κλαμα!!
συγκινηθηκες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lola9900
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp
Δραστήριο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

δν θέλετε να μάθετε τα πεσίματα που έχω φάει κατά καιρούς![]()
Καλέ ποιός στο είπε αυτό; Θέλουμε, θέλουμε! Περιμένουμε!

Άλλο! Είμαστε με την παρέα (7-8 παιδιά) το καλοκαίρι στην παραλία και πάμε στην ταβέρνα που καθόμαστε συνήθως. Παίρνω μια καρέκλα, τη γυρνάω από τη μεριά μου και γυρνάω να κάτσω. Κάποιος μου μιλάει εκείνη τη στιγμή, του απαντάω, και μετά πάω να κάτσω. Παράλληλα κάποιος φίλος που δεν είχε καταλάβει οτι πήγαινα να κάτσω, τράβηξε την καρέκλα για να κάτσει αυτός. Πάρτην κάτω...
Στο σχολείο είχαμε ένα φιλολογο που ήμασταν όλες τρελές μαζί του (αχ Δημήτρη

Burp
Δραστήριο μέλος

τσακίζομαι και πέφτω με τον κώλο πάνω στα σκαλιά. Για βδομάδες είχα τη μελανιά (δε μιλάω για το ρεζίλι).
τράβηξε την καρέκλα για να κάτσει αυτός. Πάρτην κάτω...
Καθαρίζω χαρωπά μέχρι που γλιστράω και σωριάζομαι στα νερά. Ρεζίλι...
το κοινό μας σημείο

σε διαφορετικό τόπο και χρόνο όμως και με διαφορετική παρέα

απο ρεζίλι αλλό τπτ σαυτήν τν ζωή

mindcircus
Περιβόητο μέλος

και στο δρομο εχω φαει τουμπες, και μεσα σε τρυπα με το τακουνι καμαρωτη καμαρωτη-καναν εργα για το μετρο και με σηκωναν οι ανθρωποι ναναι καλα, κι εξω απο το λεωφορειο καθως πηγαινα νανεβω δεν προσεξα το κενο και γλιστρησα!
να μη πω και τη μανια μου να χυνω νερα παντου και ποτηρια πανω σε αλλους μονιμως(δε το κανω επιτηδες απλως αφαιρουμαι

παντως ενα ειναι στο σιγουρο, αυτο που ειπε και μπερμπ, να μπορεις να αυτοσαρκαζεσαι και να γελας με τα χαλια σου ειναι μεγα κατορθωμα, και τωρα που τα θυμαμαι εχω λιωσει στα γελια

με συγχωρεσε αλλα ειχε νευρα μερες μαζι μου

Burp
Δραστήριο μέλος

σιγουρα ομως δεν ξεχνω σε αγωνα βολλευ εκανα ζεσταμα
και γω πήγα να κάνω μανσέτα στο βόλλευ παίρνω θέση, μαζεύω δύναμη, ρίχνω τν μπάλλα και μαντεψε τν τρώω στν μούρη, μέρες ήμουνα σαν παντζάρι

καλά στν δρόμο είναι σύνηθες φαινόμενο να τρώω τούμπεςκαι στο δρομο εχω φαει τουμπες,

έτσι κινδύνεψα να χάσω μια τούφα μαλλιώνμαλλια στην ανασταση με τη λαμπαδα

ναί το να μπορείς να αυτοσαρκάζεσαι και να γελάς είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις ειδικά αν το θύμα των πραξεών σου είσαι εσύπαντως ενα ειναι στο σιγουρο, αυτο που ειπε και μπερμπ, να μπορεις να αυτοσαρκαζεσαι και να γελας με τα χαλια σου ειναι μεγα κατορθωμα, και τωρα που τα θυμαμαι εχω λιωσει στα γελιααλλα αυτο με τη φιλη... βλακεια μου!!
με συγχωρεσε αλλα ειχε νευρα μερες μαζι μου![]()

love_angel
Επιφανές μέλος

εκει που καθομαι λοιπον... ερχεται η σειρα μου, βαζω τα γαντακια μου...
ετοιμαζω την ενεση και τα σχετικα... και μολις παω να βαλω την ενεση, λιποθυμησα...

και πηγα να το παιξω και ψυχραιμη το ζωον!
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάποια στιγμή, σκονταύτω σε κάποια (τρύπα; ) κάπου τέλος πάντων στο πεζοδρόμιο, και παω να πέσω.
Καθώς πηγαίνω να στηριχθώ ξαναπηγαίνω να πέσω, και με τα πολλά, πήγαινα κουτρουβαλώντας από την μια μεριά της πλατείας σχεδόν έφτασα στην άλλη σε ένα όπως μου είπαν αστείο κουτρουβάλισμα.
Οι φίλες μου μού έλεγαν, ότι στο λεωφορείο, δεν μπορούσαν να σταματήσουν το γέλιο μέχρι που κατέβηκαν, μεγάλο ρεζιλίκι, δημόσιο μάλιστα

love_angel
Επιφανές μέλος

τοποθεσια:Mονεμβασιά
ωρα:βραδυνη
πρωταγονιστρια:vik-vik
συμμετεχουν:ξαδερφος vik-vik, ξαδερφη vik-vik
εχουμε βγει λοιπον οικογενειακος εκεινο το καλοκαιρινο βραδυ στη μονεμβασια στη παραλια... οι γονεις καθοντουσαν σε μια καφετερια, εμεις απομακρυνθηκαμε και πηγαμε σε ενα λιμανακι να χαζεψουμε τη θαλασσα και να πεταξουμε πετρες στη θαλασσα...
παω λοιπον εγω, αρπαζω με το χερουκλα μου την πετρα και παω το χερι προς τα πισω να παρει φορα ετσι ωστε να παει μακρυα...
φευγει η πετρα απο τα χερια μου... παει μακρυα... αλλα προς την αντιθετη κατεθυνση.
το μονο που θυμαμαι μετα ηταν ενα μπαμ και ενα δευτερο μπαμ. (το πρωτο απο τη πετρα στην καραφλιτσα του κυριου που ετρωγε αμεριμνος το φαγητο του στη ταβερνουλα διπλα και το δευτερο απο την πετρα που στη συνεχεια επεσε πανω στο πιατο του.
περιττο να πω οτι εξαφανιστηκαμε και τα τρια τρεχοντας!!
lola9900
Νεοφερμένο μέλος

dianechristy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σάββατο ήταν.. Είχα ξυπνήσει λίγο πιο αργα απο οτι έπρεπε και ήμουν σε μια κατασταση nirvanas να το πω.. Εκεί που κάνω διάλειμμα απο το διάβασμα μου λεει η μητέρα μου να πάω να πάρω ψωμί.. Σηκώνομαι και εγω απο τον καναπέ βαζω παπούτσια και μπουφαν και πέρνω το μηχανάκι να παω να πάρω (ζουμε λιγο έξω απο την πόλη).. Φτάνω έξω απο τον φούρνο και καταλαβα οτι δεν είχα πάρει ούτε λεφτά και ούτε ήξερα και πόσα ψωμια να πάρω... Γυρνάω που λετε σπιτι και με το που μπαινω κανω στην μάνα μου ένα λεφτα μου έδωσες??? Τεσπα... Ξαναπήγα στον φούρνο και η κοπέλα είχε μείνει με την απορία γιατι πηγα και ήρθα 2 φορες......
Ακόμη ένα.. Το καλοκαίρι πήγαμε μαζι με την παρέα μου σε ενα μπαράκι καλοκαιρινό που είχε ξύλινο πάτωμα (απο αυτα που έχουν τρύπες κιολας...). Μπαίνουμε που λέτε μέσα και καθως προχωράει όλη η παρεα μπροστα μένω έγω πίσω... Είχε κολλήσει το τακούνι μεσα σε μια τρυπα..... Επι ένα πεντάλεπτο προσπαθούσα να το βγάλω... Στην τελικη έβγαλα την γόβα και το έκανα με το χέρι.... Όλοι ειχαν γυρίσει και με κοιτούσαν.........

t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

καποτε ειχα το κακο συνηθειο να φοραω αθλητικα παπουτσια χωρις να δενω τα κορδονια ωσπου μια μερα ανεβαινοντας στο λεωφορειο μου βγηκε το ενα παπουτσι και βρεθηκα με το ενα παπουτσι μεσα και το αλλο στο δρομο και πισω να περιμενουν 10 ατομα να ανεβουν . ευτυχως μια κοπελα το επιασε και μου το εδωσε . πολυ μεγαλη ντροπη. απο τοτε παντα δενω τα κορδονια μου. εχω απειρες ιστοριες...................
Τι μου θύμισες τώρα;

Και εγώ το έχω πάθει. Έτρεχα να προλάβω το λεωφορείο και μόλις πηδάω, τη στιγμή που είμαι με το ένα πόδι μέσα και πάει και το άλλο να μπει καταλαβαίνω πως μου λείπει η μία μπαλαρίνα.. Κοιτάω έξω να δώ αν είναι στο δρόμο. Πουθενά! Πηδάω πάλι έξω, σκύβω κατώ απο το λεωφορείο και την προλαβαίνω στο τσακ πριν την ρόδα.. Την πέρνω και την πετάω ψηλά μέσα στο λεωφορείο (ποιος ξέρει ποιον χτύπησε - δεν είδα) και πήδάω και εγώ ξυπόλητη πλέον .Ναι είχα βγάλει και την άλλη μπαλαρίνα μέσα στο λεώφορείο, γιατί; Χμ δεν ξέρω. Και που λέτε να τρέχω πάλι στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου να βρώ την μπαλαρίνα που πέταξα και να την βάλω. Ε την έβαλα επιτέλους!

Μάλλον δεν ντράπηκα όσο θα έπρεπε.

σ.σ. Όλα αυτά συνέβησαν στη στάση του Βαρδάρη που πάντα έχει πολύ κόσμο. Και μάλιστα μεσημέρι..
Evaggelia x
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως θυμάμαι στο νηπιαγωγείο κάναμε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή. Φορούσα μια γαλάζια φούστα από τούλι με άσπρο καλσόν και μια άσπρη μπλούζααα,

Ε, ήρθανε οι γονείς να παρακολουθήσουν την παράστασή μας, πήγαμε και εμείς στη σκηνή σταθήκαμε στις θέσεις μας και αρχίσαμε!
Μετά από λίγο μου πέφτει η ΦΟΥΣΤΑ!

Δεν μου την έβαλε καλά η δασκάλα

Ε, τι να κάνω και εγώ ανεβάζω τη φούστα, την κρατάω και φεύγω!

Μου την έβαλε καλύτερα αυτή τη φορά, πήγα πίσω στη θέση μου και συνεχίσαμε κανονικά.
Η μαμά μου αναρωτιόταν πως και δεν είχα βάλει τα κλάματα, παράξενο

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Ωρορα
- Wanda
- Joji
- chester20080
- American Economist
- Requiem
- ivrock
- User2350
- camil
- Bitter
- ggl
- Kassiopi
- tslef8
- Citylights
- physicscrazy
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- Memetchi
- Teoulaki
- jj!
- Paragontas7000
- Cupid
- spring day
- Wonderkid
- azula
- Viedo
- snowy
- taketrance
- SlimShady
- Paul33.gr
- Sherlock
- Sugarillo
- sokliap
- Insertcoin
- Αλκης Κ.
- grtt
- 1011
- constansn
- iminspain
- betonieras
- globglogabgalab
- orchidea
- harry akritas
- Luke.
- Unseen skygge
- Unboxholics
- Warzycha_13
- igeorgeoikonomo
- Athens2002
- Aksak
- hirasawayui
- baizer
- gvarth
- Feli
- tsiobieman
- Alma Libre
- Idontknoww
- Μάρκος Βασίλης
- Dim1234
- Ryuzaki
- johnsala
- MarilynSt
- MarcoReus
- louminis
- Serotonin
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.