Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 18:12 Η Aura έγραψε: #101 18-08-23 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά ξεκίνησα την Πακίτα Καλλιέγκο χθες! Στα Ελληνικά! https://www.youtube.com/playlist?list=PL1VyxEpx98RiwF1r9guSVDAgBeRpvp9Mo Click για ανάπτυξη... Ενημέρωσέ μας όταν φτάσεις στον τύπο στο κελάρι , να δούμε τι ήταν αυτός που μας στοιχειώνει τόσα χρόνια. Και Ροζαλίντα, δεν ξέρω αν ειπώθηκε . Δεν θυμάμαι τίποτα βέβαια. Η Ροζαλίντα είναι μια εικοσάχρονη όμορφη κοπέλα που πουλάει λουλούδια και αναλαμβάνει στολισμούς καλών εστιατορίων. Μια μέρα, η Ροζαλίντα συναντάει τον Φερνάντο Χοσέ, έναν πλούσιο άντρα της καλής κοινωνίας που παίζει πιάνο στο εστιατόριο που στολίζει αυτή. Ερωτεύονται με την πρώτη ματιά, παντρεύονται και κάνουν ένα παιδί, αλλά η μητριά του Φερνάντο Χοσέ, Βαλέρια, δεν συμπαθεί καθόλου τη Ροζαλίντα εξαιτίας του κοινωνικού της επιπέδου και επειδή είναι φτωχή και προσπαθεί να χωρίσει το ζευγάρι. Μετά από καιρό ο Φερνάντο Χοσέ εγκαταλείπει την Ροζαλίντα, εξαιτίας μιας σκευωρίας της Βαλέρια και η τελευταία απαγάγει την κόρη της Ροζαλίντα. Τότε, η Ροζαλίντα παθαίνει κατάθλιψη και χάνει τη μνήμη της περιπλανώμενη στους δρόμους μέχρι που κάποιος θα τη βοηθήσει και τελικά, μέσα από συμπτώσεις θα ξαναειδωθεί με τον Φερνάντο Χοσέ που την θεωρούσε νεκρή. Ροζαλίντα - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 19:12 Ο ilias90 έγραψε: #102 18-08-23 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: ΄Εβαλα και άλλους να ψάξουν και έχω την πληροφορία ότι ήταν το "Οι Ατρόμητοι" (Cebollitas)". Δεν το έχω τσεκάρει ακόμα. Click για ανάπτυξη... Λένω, μου φαίνεται ότι πρέπει να κοιτάξεις για άλλους κατασκόπους, γιατί αυτοί δεν κάνουν δουλειά. Οι Ατρόμητοι ήταν αργεντίνικη σειρά που αφορούσε μια παιδική ομάδα ποδοσφαίρου, τους Ατρόμητους δηλαδή. Εκτός πια και αν είναι όντως αυτό και κάνω τόσο τραγικό λάθος. Το έβλεπα, αλλά μπορεί και να με απατάει η μνήμη μου... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 13:01 Ο Scandal έγραψε: #103 20-08-23 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μακράν το πιο έκτρωμα απ'όλες τις σαπουνόπερες. Έχει μια cult αύρα, όμως. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ενημέρωσέ μας όταν φτάσεις στον τύπο στο κελάρι , να δούμε τι ήταν αυτός που μας στοιχειώνει τόσα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Η μικρή Πακίτα γεννήθηκε μια νύχτα γεμάτη αστραπές και βροχή από μια μάνα που δεν την ήθελε (καθώς ήταν αποτέλεσμα βιασμού). Η Εσμεράλντα πχ γεννήθηκε τυφλή, η Πακίτα είχε άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Ούτε κατά τη γέννησή της ούτε κατά την παιδική κι ενήλικη ζωή της, δεν έχυσε ποτέ ούτε ένα δάκρυ. Θα περιμένουμε 100+ επεισόδια τη λύτρωση όπου θα κλάψει για πρώτη φορά. Όσο για τους παλαβούς της Έπαυλης δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί αλλά είδα ότι τη γυναίκα τη λέγανε Τατιάνα και τον ψυχάκια Κένεθ. Γενικά η σειρά έχει τεράστια λογικά άλματα για να υποστηρίξει την πλοκή. Έχω δει τα 4 πρώτα επεισόδια, μπουχουχου έχει ένα κενό κάμποσων επεισοδίων το youtube από εδώ και πέρα. Πχ η Πακίτα και ο δικός της από 8 χρονών μέχρι να πάει αυτός πανεπιστήμιο (άρα κάπου αρχές των 20του / η Πακίτα δεν πήγε πανεπιστήμιο, τη μόρφωσε όσο μπόρεσε η γιαγιά της με τα λίγα που ήξερε ), όλα αυτά τα χρόνια συναντιόντουσαν στο δάσος κοντά στη Μαλβινίγια το χωριό τους κρατώντας τη σχέση τους κρυφή! Αυτός κάθε Σ/Κ αφήνει την πόλη που σπουδάζει και έρχεται με τη μηχανή του στη Μαλβινίγια για να δει την Πακίτα. Για σεξάκι ούτε λόγος, είναι ιερή η τιμή του κοριτσιού / γυναίκας. Εγώ θα τον είχα χωρίσει ήδη. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #104 03-09-23 00:43 Η Πακίτα πρέπει να περάσει από όλα τα μεγαλύτερα ελαττώματα των αντρών μέχρι να φτάσει στη πραγματική της αγάπη! (το έχω βάλει στο σωστό σημείο το βίντεο) camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:24 Η camil έγραψε: #105 27-09-23 19:24 H Esmeralda σε τηλεκάρτα! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2023 στις 09:46 Η camil έγραψε: #106 01-10-23 09:46 Καλό μήνα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 17:56 Ο Scandal έγραψε: #107 24-10-23 17:56 28 χρόνια πέρασαν από την πρεμιέρα της Maria la del Barrio, έτσι φαίνονται οι πρωταγωνιστές της στις ειδήσεις. Click για ανάπτυξη... Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:06 Ο Lasher έγραψε: #108 24-10-23 18:06 Ο μονοφρυδος έκανε glow up στα 40s του. Ο Λουίς Φερνάντο τουλάχιστον κρατάει τα μαλλιά του και είναι μεγάλο συν. Η σκουπίδιαρα προσπαθεί να κρατήσει το look που είχε πριν από 20 χρόνια, αλλά το βρίσκω λίγο κριντζ για μια γυναίκα στα 50. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:08 Η amarelia έγραψε: #109 24-10-23 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Click για ανάπτυξη... Σοράγια θέλω camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:39 Η camil έγραψε: #110 24-10-23 18:39 Ιδού, από τη γιορτή που έκανε χθες για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:41 Η amarelia έγραψε: #111 24-10-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ιδού, από τη γιορτή που έκανε για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. Click για ανάπτυξη... Κάτι ανάμεσα σε Μπαλατσινού και Σταμάτη. Με απογοήτευσε την περίμενα μελαχρινή στυλάτη με το καρεδάκι της camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:43 Η camil έγραψε: #112 24-10-23 18:43 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:44 Η amarelia έγραψε: #113 24-10-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από camil: 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ ήμουν 5 οταν τα βλεπα και μεγάλωσα με κάποια στάνταρς Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Η Εριφύλη έγραψε: #114 24-10-23 21:26 Δεν έχω δει ποτέ Μαρία της γειτονιάς () και γενικά καμία τέτοια σειρά. Μόνο την Πάττυ έβλεπα Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:43 Η Aura έγραψε: #115 24-10-23 21:43 Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά ξεκίνησα την Πακίτα Καλλιέγκο χθες! Στα Ελληνικά! https://www.youtube.com/playlist?list=PL1VyxEpx98RiwF1r9guSVDAgBeRpvp9Mo Click για ανάπτυξη... Ενημέρωσέ μας όταν φτάσεις στον τύπο στο κελάρι , να δούμε τι ήταν αυτός που μας στοιχειώνει τόσα χρόνια. Και Ροζαλίντα, δεν ξέρω αν ειπώθηκε . Δεν θυμάμαι τίποτα βέβαια. Η Ροζαλίντα είναι μια εικοσάχρονη όμορφη κοπέλα που πουλάει λουλούδια και αναλαμβάνει στολισμούς καλών εστιατορίων. Μια μέρα, η Ροζαλίντα συναντάει τον Φερνάντο Χοσέ, έναν πλούσιο άντρα της καλής κοινωνίας που παίζει πιάνο στο εστιατόριο που στολίζει αυτή. Ερωτεύονται με την πρώτη ματιά, παντρεύονται και κάνουν ένα παιδί, αλλά η μητριά του Φερνάντο Χοσέ, Βαλέρια, δεν συμπαθεί καθόλου τη Ροζαλίντα εξαιτίας του κοινωνικού της επιπέδου και επειδή είναι φτωχή και προσπαθεί να χωρίσει το ζευγάρι. Μετά από καιρό ο Φερνάντο Χοσέ εγκαταλείπει την Ροζαλίντα, εξαιτίας μιας σκευωρίας της Βαλέρια και η τελευταία απαγάγει την κόρη της Ροζαλίντα. Τότε, η Ροζαλίντα παθαίνει κατάθλιψη και χάνει τη μνήμη της περιπλανώμενη στους δρόμους μέχρι που κάποιος θα τη βοηθήσει και τελικά, μέσα από συμπτώσεις θα ξαναειδωθεί με τον Φερνάντο Χοσέ που την θεωρούσε νεκρή. Ροζαλίντα - Βικιπαίδεια el.wikipedia.org
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.150 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2023 στις 19:12 Ο ilias90 έγραψε: #102 18-08-23 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: ΄Εβαλα και άλλους να ψάξουν και έχω την πληροφορία ότι ήταν το "Οι Ατρόμητοι" (Cebollitas)". Δεν το έχω τσεκάρει ακόμα. Click για ανάπτυξη... Λένω, μου φαίνεται ότι πρέπει να κοιτάξεις για άλλους κατασκόπους, γιατί αυτοί δεν κάνουν δουλειά. Οι Ατρόμητοι ήταν αργεντίνικη σειρά που αφορούσε μια παιδική ομάδα ποδοσφαίρου, τους Ατρόμητους δηλαδή. Εκτός πια και αν είναι όντως αυτό και κάνω τόσο τραγικό λάθος. Το έβλεπα, αλλά μπορεί και να με απατάει η μνήμη μου... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 13:01 Ο Scandal έγραψε: #103 20-08-23 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μακράν το πιο έκτρωμα απ'όλες τις σαπουνόπερες. Έχει μια cult αύρα, όμως. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ενημέρωσέ μας όταν φτάσεις στον τύπο στο κελάρι , να δούμε τι ήταν αυτός που μας στοιχειώνει τόσα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Η μικρή Πακίτα γεννήθηκε μια νύχτα γεμάτη αστραπές και βροχή από μια μάνα που δεν την ήθελε (καθώς ήταν αποτέλεσμα βιασμού). Η Εσμεράλντα πχ γεννήθηκε τυφλή, η Πακίτα είχε άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Ούτε κατά τη γέννησή της ούτε κατά την παιδική κι ενήλικη ζωή της, δεν έχυσε ποτέ ούτε ένα δάκρυ. Θα περιμένουμε 100+ επεισόδια τη λύτρωση όπου θα κλάψει για πρώτη φορά. Όσο για τους παλαβούς της Έπαυλης δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί αλλά είδα ότι τη γυναίκα τη λέγανε Τατιάνα και τον ψυχάκια Κένεθ. Γενικά η σειρά έχει τεράστια λογικά άλματα για να υποστηρίξει την πλοκή. Έχω δει τα 4 πρώτα επεισόδια, μπουχουχου έχει ένα κενό κάμποσων επεισοδίων το youtube από εδώ και πέρα. Πχ η Πακίτα και ο δικός της από 8 χρονών μέχρι να πάει αυτός πανεπιστήμιο (άρα κάπου αρχές των 20του / η Πακίτα δεν πήγε πανεπιστήμιο, τη μόρφωσε όσο μπόρεσε η γιαγιά της με τα λίγα που ήξερε ), όλα αυτά τα χρόνια συναντιόντουσαν στο δάσος κοντά στη Μαλβινίγια το χωριό τους κρατώντας τη σχέση τους κρυφή! Αυτός κάθε Σ/Κ αφήνει την πόλη που σπουδάζει και έρχεται με τη μηχανή του στη Μαλβινίγια για να δει την Πακίτα. Για σεξάκι ούτε λόγος, είναι ιερή η τιμή του κοριτσιού / γυναίκας. Εγώ θα τον είχα χωρίσει ήδη. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #104 03-09-23 00:43 Η Πακίτα πρέπει να περάσει από όλα τα μεγαλύτερα ελαττώματα των αντρών μέχρι να φτάσει στη πραγματική της αγάπη! (το έχω βάλει στο σωστό σημείο το βίντεο) camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:24 Η camil έγραψε: #105 27-09-23 19:24 H Esmeralda σε τηλεκάρτα! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2023 στις 09:46 Η camil έγραψε: #106 01-10-23 09:46 Καλό μήνα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 17:56 Ο Scandal έγραψε: #107 24-10-23 17:56 28 χρόνια πέρασαν από την πρεμιέρα της Maria la del Barrio, έτσι φαίνονται οι πρωταγωνιστές της στις ειδήσεις. Click για ανάπτυξη... Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:06 Ο Lasher έγραψε: #108 24-10-23 18:06 Ο μονοφρυδος έκανε glow up στα 40s του. Ο Λουίς Φερνάντο τουλάχιστον κρατάει τα μαλλιά του και είναι μεγάλο συν. Η σκουπίδιαρα προσπαθεί να κρατήσει το look που είχε πριν από 20 χρόνια, αλλά το βρίσκω λίγο κριντζ για μια γυναίκα στα 50. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:08 Η amarelia έγραψε: #109 24-10-23 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Click για ανάπτυξη... Σοράγια θέλω camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:39 Η camil έγραψε: #110 24-10-23 18:39 Ιδού, από τη γιορτή που έκανε χθες για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:41 Η amarelia έγραψε: #111 24-10-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ιδού, από τη γιορτή που έκανε για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. Click για ανάπτυξη... Κάτι ανάμεσα σε Μπαλατσινού και Σταμάτη. Με απογοήτευσε την περίμενα μελαχρινή στυλάτη με το καρεδάκι της camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:43 Η camil έγραψε: #112 24-10-23 18:43 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:44 Η amarelia έγραψε: #113 24-10-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από camil: 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ ήμουν 5 οταν τα βλεπα και μεγάλωσα με κάποια στάνταρς Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Η Εριφύλη έγραψε: #114 24-10-23 21:26 Δεν έχω δει ποτέ Μαρία της γειτονιάς () και γενικά καμία τέτοια σειρά. Μόνο την Πάττυ έβλεπα Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:43 Η Aura έγραψε: #115 24-10-23 21:43 Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: ΄Εβαλα και άλλους να ψάξουν και έχω την πληροφορία ότι ήταν το "Οι Ατρόμητοι" (Cebollitas)". Δεν το έχω τσεκάρει ακόμα. Click για ανάπτυξη... Λένω, μου φαίνεται ότι πρέπει να κοιτάξεις για άλλους κατασκόπους, γιατί αυτοί δεν κάνουν δουλειά. Οι Ατρόμητοι ήταν αργεντίνικη σειρά που αφορούσε μια παιδική ομάδα ποδοσφαίρου, τους Ατρόμητους δηλαδή. Εκτός πια και αν είναι όντως αυτό και κάνω τόσο τραγικό λάθος. Το έβλεπα, αλλά μπορεί και να με απατάει η μνήμη μου...
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2023 στις 13:01 Ο Scandal έγραψε: #103 20-08-23 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μακράν το πιο έκτρωμα απ'όλες τις σαπουνόπερες. Έχει μια cult αύρα, όμως. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ενημέρωσέ μας όταν φτάσεις στον τύπο στο κελάρι , να δούμε τι ήταν αυτός που μας στοιχειώνει τόσα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Η μικρή Πακίτα γεννήθηκε μια νύχτα γεμάτη αστραπές και βροχή από μια μάνα που δεν την ήθελε (καθώς ήταν αποτέλεσμα βιασμού). Η Εσμεράλντα πχ γεννήθηκε τυφλή, η Πακίτα είχε άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Ούτε κατά τη γέννησή της ούτε κατά την παιδική κι ενήλικη ζωή της, δεν έχυσε ποτέ ούτε ένα δάκρυ. Θα περιμένουμε 100+ επεισόδια τη λύτρωση όπου θα κλάψει για πρώτη φορά. Όσο για τους παλαβούς της Έπαυλης δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί αλλά είδα ότι τη γυναίκα τη λέγανε Τατιάνα και τον ψυχάκια Κένεθ. Γενικά η σειρά έχει τεράστια λογικά άλματα για να υποστηρίξει την πλοκή. Έχω δει τα 4 πρώτα επεισόδια, μπουχουχου έχει ένα κενό κάμποσων επεισοδίων το youtube από εδώ και πέρα. Πχ η Πακίτα και ο δικός της από 8 χρονών μέχρι να πάει αυτός πανεπιστήμιο (άρα κάπου αρχές των 20του / η Πακίτα δεν πήγε πανεπιστήμιο, τη μόρφωσε όσο μπόρεσε η γιαγιά της με τα λίγα που ήξερε ), όλα αυτά τα χρόνια συναντιόντουσαν στο δάσος κοντά στη Μαλβινίγια το χωριό τους κρατώντας τη σχέση τους κρυφή! Αυτός κάθε Σ/Κ αφήνει την πόλη που σπουδάζει και έρχεται με τη μηχανή του στη Μαλβινίγια για να δει την Πακίτα. Για σεξάκι ούτε λόγος, είναι ιερή η τιμή του κοριτσιού / γυναίκας. Εγώ θα τον είχα χωρίσει ήδη. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #104 03-09-23 00:43 Η Πακίτα πρέπει να περάσει από όλα τα μεγαλύτερα ελαττώματα των αντρών μέχρι να φτάσει στη πραγματική της αγάπη! (το έχω βάλει στο σωστό σημείο το βίντεο) camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:24 Η camil έγραψε: #105 27-09-23 19:24 H Esmeralda σε τηλεκάρτα! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2023 στις 09:46 Η camil έγραψε: #106 01-10-23 09:46 Καλό μήνα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 17:56 Ο Scandal έγραψε: #107 24-10-23 17:56 28 χρόνια πέρασαν από την πρεμιέρα της Maria la del Barrio, έτσι φαίνονται οι πρωταγωνιστές της στις ειδήσεις. Click για ανάπτυξη... Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:06 Ο Lasher έγραψε: #108 24-10-23 18:06 Ο μονοφρυδος έκανε glow up στα 40s του. Ο Λουίς Φερνάντο τουλάχιστον κρατάει τα μαλλιά του και είναι μεγάλο συν. Η σκουπίδιαρα προσπαθεί να κρατήσει το look που είχε πριν από 20 χρόνια, αλλά το βρίσκω λίγο κριντζ για μια γυναίκα στα 50. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:08 Η amarelia έγραψε: #109 24-10-23 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Click για ανάπτυξη... Σοράγια θέλω camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:39 Η camil έγραψε: #110 24-10-23 18:39 Ιδού, από τη γιορτή που έκανε χθες για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:41 Η amarelia έγραψε: #111 24-10-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ιδού, από τη γιορτή που έκανε για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. Click για ανάπτυξη... Κάτι ανάμεσα σε Μπαλατσινού και Σταμάτη. Με απογοήτευσε την περίμενα μελαχρινή στυλάτη με το καρεδάκι της camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:43 Η camil έγραψε: #112 24-10-23 18:43 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:44 Η amarelia έγραψε: #113 24-10-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από camil: 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ ήμουν 5 οταν τα βλεπα και μεγάλωσα με κάποια στάνταρς Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Η Εριφύλη έγραψε: #114 24-10-23 21:26 Δεν έχω δει ποτέ Μαρία της γειτονιάς () και γενικά καμία τέτοια σειρά. Μόνο την Πάττυ έβλεπα Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:43 Η Aura έγραψε: #115 24-10-23 21:43 Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μακράν το πιο έκτρωμα απ'όλες τις σαπουνόπερες. Έχει μια cult αύρα, όμως. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ενημέρωσέ μας όταν φτάσεις στον τύπο στο κελάρι , να δούμε τι ήταν αυτός που μας στοιχειώνει τόσα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Η μικρή Πακίτα γεννήθηκε μια νύχτα γεμάτη αστραπές και βροχή από μια μάνα που δεν την ήθελε (καθώς ήταν αποτέλεσμα βιασμού). Η Εσμεράλντα πχ γεννήθηκε τυφλή, η Πακίτα είχε άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Ούτε κατά τη γέννησή της ούτε κατά την παιδική κι ενήλικη ζωή της, δεν έχυσε ποτέ ούτε ένα δάκρυ. Θα περιμένουμε 100+ επεισόδια τη λύτρωση όπου θα κλάψει για πρώτη φορά. Όσο για τους παλαβούς της Έπαυλης δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί αλλά είδα ότι τη γυναίκα τη λέγανε Τατιάνα και τον ψυχάκια Κένεθ. Γενικά η σειρά έχει τεράστια λογικά άλματα για να υποστηρίξει την πλοκή. Έχω δει τα 4 πρώτα επεισόδια, μπουχουχου έχει ένα κενό κάμποσων επεισοδίων το youtube από εδώ και πέρα. Πχ η Πακίτα και ο δικός της από 8 χρονών μέχρι να πάει αυτός πανεπιστήμιο (άρα κάπου αρχές των 20του / η Πακίτα δεν πήγε πανεπιστήμιο, τη μόρφωσε όσο μπόρεσε η γιαγιά της με τα λίγα που ήξερε ), όλα αυτά τα χρόνια συναντιόντουσαν στο δάσος κοντά στη Μαλβινίγια το χωριό τους κρατώντας τη σχέση τους κρυφή! Αυτός κάθε Σ/Κ αφήνει την πόλη που σπουδάζει και έρχεται με τη μηχανή του στη Μαλβινίγια για να δει την Πακίτα. Για σεξάκι ούτε λόγος, είναι ιερή η τιμή του κοριτσιού / γυναίκας. Εγώ θα τον είχα χωρίσει ήδη.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #104 03-09-23 00:43 Η Πακίτα πρέπει να περάσει από όλα τα μεγαλύτερα ελαττώματα των αντρών μέχρι να φτάσει στη πραγματική της αγάπη! (το έχω βάλει στο σωστό σημείο το βίντεο) camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:24 Η camil έγραψε: #105 27-09-23 19:24 H Esmeralda σε τηλεκάρτα! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2023 στις 09:46 Η camil έγραψε: #106 01-10-23 09:46 Καλό μήνα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 17:56 Ο Scandal έγραψε: #107 24-10-23 17:56 28 χρόνια πέρασαν από την πρεμιέρα της Maria la del Barrio, έτσι φαίνονται οι πρωταγωνιστές της στις ειδήσεις. Click για ανάπτυξη... Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:06 Ο Lasher έγραψε: #108 24-10-23 18:06 Ο μονοφρυδος έκανε glow up στα 40s του. Ο Λουίς Φερνάντο τουλάχιστον κρατάει τα μαλλιά του και είναι μεγάλο συν. Η σκουπίδιαρα προσπαθεί να κρατήσει το look που είχε πριν από 20 χρόνια, αλλά το βρίσκω λίγο κριντζ για μια γυναίκα στα 50. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:08 Η amarelia έγραψε: #109 24-10-23 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Click για ανάπτυξη... Σοράγια θέλω camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:39 Η camil έγραψε: #110 24-10-23 18:39 Ιδού, από τη γιορτή που έκανε χθες για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:41 Η amarelia έγραψε: #111 24-10-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ιδού, από τη γιορτή που έκανε για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. Click για ανάπτυξη... Κάτι ανάμεσα σε Μπαλατσινού και Σταμάτη. Με απογοήτευσε την περίμενα μελαχρινή στυλάτη με το καρεδάκι της camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:43 Η camil έγραψε: #112 24-10-23 18:43 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:44 Η amarelia έγραψε: #113 24-10-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από camil: 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ ήμουν 5 οταν τα βλεπα και μεγάλωσα με κάποια στάνταρς Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Η Εριφύλη έγραψε: #114 24-10-23 21:26 Δεν έχω δει ποτέ Μαρία της γειτονιάς () και γενικά καμία τέτοια σειρά. Μόνο την Πάττυ έβλεπα Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:43 Η Aura έγραψε: #115 24-10-23 21:43 Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Πακίτα πρέπει να περάσει από όλα τα μεγαλύτερα ελαττώματα των αντρών μέχρι να φτάσει στη πραγματική της αγάπη! (το έχω βάλει στο σωστό σημείο το βίντεο)
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:24 Η camil έγραψε: #105 27-09-23 19:24 H Esmeralda σε τηλεκάρτα! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2023 στις 09:46 Η camil έγραψε: #106 01-10-23 09:46 Καλό μήνα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 17:56 Ο Scandal έγραψε: #107 24-10-23 17:56 28 χρόνια πέρασαν από την πρεμιέρα της Maria la del Barrio, έτσι φαίνονται οι πρωταγωνιστές της στις ειδήσεις. Click για ανάπτυξη... Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:06 Ο Lasher έγραψε: #108 24-10-23 18:06 Ο μονοφρυδος έκανε glow up στα 40s του. Ο Λουίς Φερνάντο τουλάχιστον κρατάει τα μαλλιά του και είναι μεγάλο συν. Η σκουπίδιαρα προσπαθεί να κρατήσει το look που είχε πριν από 20 χρόνια, αλλά το βρίσκω λίγο κριντζ για μια γυναίκα στα 50. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:08 Η amarelia έγραψε: #109 24-10-23 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Click για ανάπτυξη... Σοράγια θέλω camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:39 Η camil έγραψε: #110 24-10-23 18:39 Ιδού, από τη γιορτή που έκανε χθες για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:41 Η amarelia έγραψε: #111 24-10-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ιδού, από τη γιορτή που έκανε για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. Click για ανάπτυξη... Κάτι ανάμεσα σε Μπαλατσινού και Σταμάτη. Με απογοήτευσε την περίμενα μελαχρινή στυλάτη με το καρεδάκι της camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:43 Η camil έγραψε: #112 24-10-23 18:43 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:44 Η amarelia έγραψε: #113 24-10-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από camil: 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ ήμουν 5 οταν τα βλεπα και μεγάλωσα με κάποια στάνταρς Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Η Εριφύλη έγραψε: #114 24-10-23 21:26 Δεν έχω δει ποτέ Μαρία της γειτονιάς () και γενικά καμία τέτοια σειρά. Μόνο την Πάττυ έβλεπα Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:43 Η Aura έγραψε: #115 24-10-23 21:43 Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2023 στις 09:46 Η camil έγραψε: #106 01-10-23 09:46 Καλό μήνα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 17:56 Ο Scandal έγραψε: #107 24-10-23 17:56 28 χρόνια πέρασαν από την πρεμιέρα της Maria la del Barrio, έτσι φαίνονται οι πρωταγωνιστές της στις ειδήσεις. Click για ανάπτυξη... Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:06 Ο Lasher έγραψε: #108 24-10-23 18:06 Ο μονοφρυδος έκανε glow up στα 40s του. Ο Λουίς Φερνάντο τουλάχιστον κρατάει τα μαλλιά του και είναι μεγάλο συν. Η σκουπίδιαρα προσπαθεί να κρατήσει το look που είχε πριν από 20 χρόνια, αλλά το βρίσκω λίγο κριντζ για μια γυναίκα στα 50. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:08 Η amarelia έγραψε: #109 24-10-23 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Click για ανάπτυξη... Σοράγια θέλω camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:39 Η camil έγραψε: #110 24-10-23 18:39 Ιδού, από τη γιορτή που έκανε χθες για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:41 Η amarelia έγραψε: #111 24-10-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ιδού, από τη γιορτή που έκανε για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. Click για ανάπτυξη... Κάτι ανάμεσα σε Μπαλατσινού και Σταμάτη. Με απογοήτευσε την περίμενα μελαχρινή στυλάτη με το καρεδάκι της camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:43 Η camil έγραψε: #112 24-10-23 18:43 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:44 Η amarelia έγραψε: #113 24-10-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από camil: 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ ήμουν 5 οταν τα βλεπα και μεγάλωσα με κάποια στάνταρς Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Η Εριφύλη έγραψε: #114 24-10-23 21:26 Δεν έχω δει ποτέ Μαρία της γειτονιάς () και γενικά καμία τέτοια σειρά. Μόνο την Πάττυ έβλεπα Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:43 Η Aura έγραψε: #115 24-10-23 21:43 Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 17:56 Ο Scandal έγραψε: #107 24-10-23 17:56 28 χρόνια πέρασαν από την πρεμιέρα της Maria la del Barrio, έτσι φαίνονται οι πρωταγωνιστές της στις ειδήσεις. Click για ανάπτυξη... Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:06 Ο Lasher έγραψε: #108 24-10-23 18:06 Ο μονοφρυδος έκανε glow up στα 40s του. Ο Λουίς Φερνάντο τουλάχιστον κρατάει τα μαλλιά του και είναι μεγάλο συν. Η σκουπίδιαρα προσπαθεί να κρατήσει το look που είχε πριν από 20 χρόνια, αλλά το βρίσκω λίγο κριντζ για μια γυναίκα στα 50. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:08 Η amarelia έγραψε: #109 24-10-23 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Click για ανάπτυξη... Σοράγια θέλω camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:39 Η camil έγραψε: #110 24-10-23 18:39 Ιδού, από τη γιορτή που έκανε χθες για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:41 Η amarelia έγραψε: #111 24-10-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ιδού, από τη γιορτή που έκανε για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. Click για ανάπτυξη... Κάτι ανάμεσα σε Μπαλατσινού και Σταμάτη. Με απογοήτευσε την περίμενα μελαχρινή στυλάτη με το καρεδάκι της camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:43 Η camil έγραψε: #112 24-10-23 18:43 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:44 Η amarelia έγραψε: #113 24-10-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από camil: 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ ήμουν 5 οταν τα βλεπα και μεγάλωσα με κάποια στάνταρς Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Η Εριφύλη έγραψε: #114 24-10-23 21:26 Δεν έχω δει ποτέ Μαρία της γειτονιάς () και γενικά καμία τέτοια σειρά. Μόνο την Πάττυ έβλεπα Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:43 Η Aura έγραψε: #115 24-10-23 21:43 Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
28 χρόνια πέρασαν από την πρεμιέρα της Maria la del Barrio, έτσι φαίνονται οι πρωταγωνιστές της στις ειδήσεις. Click για ανάπτυξη... Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας).
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:06 Ο Lasher έγραψε: #108 24-10-23 18:06 Ο μονοφρυδος έκανε glow up στα 40s του. Ο Λουίς Φερνάντο τουλάχιστον κρατάει τα μαλλιά του και είναι μεγάλο συν. Η σκουπίδιαρα προσπαθεί να κρατήσει το look που είχε πριν από 20 χρόνια, αλλά το βρίσκω λίγο κριντζ για μια γυναίκα στα 50. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:08 Η amarelia έγραψε: #109 24-10-23 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Click για ανάπτυξη... Σοράγια θέλω camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:39 Η camil έγραψε: #110 24-10-23 18:39 Ιδού, από τη γιορτή που έκανε χθες για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:41 Η amarelia έγραψε: #111 24-10-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ιδού, από τη γιορτή που έκανε για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. Click για ανάπτυξη... Κάτι ανάμεσα σε Μπαλατσινού και Σταμάτη. Με απογοήτευσε την περίμενα μελαχρινή στυλάτη με το καρεδάκι της camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:43 Η camil έγραψε: #112 24-10-23 18:43 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:44 Η amarelia έγραψε: #113 24-10-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από camil: 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ ήμουν 5 οταν τα βλεπα και μεγάλωσα με κάποια στάνταρς Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Η Εριφύλη έγραψε: #114 24-10-23 21:26 Δεν έχω δει ποτέ Μαρία της γειτονιάς () και γενικά καμία τέτοια σειρά. Μόνο την Πάττυ έβλεπα Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:43 Η Aura έγραψε: #115 24-10-23 21:43 Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο μονοφρυδος έκανε glow up στα 40s του. Ο Λουίς Φερνάντο τουλάχιστον κρατάει τα μαλλιά του και είναι μεγάλο συν. Η σκουπίδιαρα προσπαθεί να κρατήσει το look που είχε πριν από 20 χρόνια, αλλά το βρίσκω λίγο κριντζ για μια γυναίκα στα 50.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:08 Η amarelia έγραψε: #109 24-10-23 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Click για ανάπτυξη... Σοράγια θέλω camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:39 Η camil έγραψε: #110 24-10-23 18:39 Ιδού, από τη γιορτή που έκανε χθες για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:41 Η amarelia έγραψε: #111 24-10-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ιδού, από τη γιορτή που έκανε για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. Click για ανάπτυξη... Κάτι ανάμεσα σε Μπαλατσινού και Σταμάτη. Με απογοήτευσε την περίμενα μελαχρινή στυλάτη με το καρεδάκι της camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:43 Η camil έγραψε: #112 24-10-23 18:43 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:44 Η amarelia έγραψε: #113 24-10-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από camil: 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ ήμουν 5 οταν τα βλεπα και μεγάλωσα με κάποια στάνταρς Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Η Εριφύλη έγραψε: #114 24-10-23 21:26 Δεν έχω δει ποτέ Μαρία της γειτονιάς () και γενικά καμία τέτοια σειρά. Μόνο την Πάττυ έβλεπα Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:43 Η Aura έγραψε: #115 24-10-23 21:43 Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όχι σαν το δικό μας το Κωνσταντίνου και Ελένης που έχουν αρχίσει όλοι και φεύγουν (πριν λίγες μέρες έφυγε και ο Αίαντας). Click για ανάπτυξη... Σοράγια θέλω
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:39 Η camil έγραψε: #110 24-10-23 18:39 Ιδού, από τη γιορτή που έκανε χθες για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:41 Η amarelia έγραψε: #111 24-10-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ιδού, από τη γιορτή που έκανε για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. Click για ανάπτυξη... Κάτι ανάμεσα σε Μπαλατσινού και Σταμάτη. Με απογοήτευσε την περίμενα μελαχρινή στυλάτη με το καρεδάκι της camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:43 Η camil έγραψε: #112 24-10-23 18:43 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:44 Η amarelia έγραψε: #113 24-10-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από camil: 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ ήμουν 5 οταν τα βλεπα και μεγάλωσα με κάποια στάνταρς Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Η Εριφύλη έγραψε: #114 24-10-23 21:26 Δεν έχω δει ποτέ Μαρία της γειτονιάς () και γενικά καμία τέτοια σειρά. Μόνο την Πάττυ έβλεπα Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:43 Η Aura έγραψε: #115 24-10-23 21:43 Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιδού, από τη γιορτή που έκανε χθες για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:41 Η amarelia έγραψε: #111 24-10-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από camil: Ιδού, από τη γιορτή που έκανε για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. Click για ανάπτυξη... Κάτι ανάμεσα σε Μπαλατσινού και Σταμάτη. Με απογοήτευσε την περίμενα μελαχρινή στυλάτη με το καρεδάκι της camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:43 Η camil έγραψε: #112 24-10-23 18:43 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:44 Η amarelia έγραψε: #113 24-10-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από camil: 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ ήμουν 5 οταν τα βλεπα και μεγάλωσα με κάποια στάνταρς Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Η Εριφύλη έγραψε: #114 24-10-23 21:26 Δεν έχω δει ποτέ Μαρία της γειτονιάς () και γενικά καμία τέτοια σειρά. Μόνο την Πάττυ έβλεπα Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:43 Η Aura έγραψε: #115 24-10-23 21:43 Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από camil: Ιδού, από τη γιορτή που έκανε για την κόρη της που έκλεισε τα 15 της (μεγάλο πράγμα αυτό για το Μεξικό). Trivia: λέγεται ότι η Σοράγια δεν ήταν καθόλου κόντρα ρόλος. Click για ανάπτυξη... Κάτι ανάμεσα σε Μπαλατσινού και Σταμάτη. Με απογοήτευσε την περίμενα μελαχρινή στυλάτη με το καρεδάκι της
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:43 Η camil έγραψε: #112 24-10-23 18:43 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:44 Η amarelia έγραψε: #113 24-10-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από camil: 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ ήμουν 5 οταν τα βλεπα και μεγάλωσα με κάποια στάνταρς Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Η Εριφύλη έγραψε: #114 24-10-23 21:26 Δεν έχω δει ποτέ Μαρία της γειτονιάς () και γενικά καμία τέτοια σειρά. Μόνο την Πάττυ έβλεπα Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:43 Η Aura έγραψε: #115 24-10-23 21:43 Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 18:44 Η amarelia έγραψε: #113 24-10-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από camil: 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ ήμουν 5 οταν τα βλεπα και μεγάλωσα με κάποια στάνταρς Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Η Εριφύλη έγραψε: #114 24-10-23 21:26 Δεν έχω δει ποτέ Μαρία της γειτονιάς () και γενικά καμία τέτοια σειρά. Μόνο την Πάττυ έβλεπα Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:43 Η Aura έγραψε: #115 24-10-23 21:43 Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από camil: 20 χρόνων ήταν τότε, ε δε θα άλλαζε στυλ; Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά εγώ ήμουν 5 οταν τα βλεπα και μεγάλωσα με κάποια στάνταρς
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:26 Η Εριφύλη έγραψε: #114 24-10-23 21:26 Δεν έχω δει ποτέ Μαρία της γειτονιάς () και γενικά καμία τέτοια σειρά. Μόνο την Πάττυ έβλεπα Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:43 Η Aura έγραψε: #115 24-10-23 21:43 Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.664 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:43 Η Aura έγραψε: #115 24-10-23 21:43 Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:07 Η amarelia έγραψε: #116 24-10-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάολα Εσμεράλντα Σέρτζιο Αντζέλικα Σοράγια O Λουις φερνάντο μόνο κακογέρασε λίγο..οι άλλοι είναι οκ . Η Εσμεράλντα μ αρεσει , βγάζει μια φινέτσα. Click για ανάπτυξη... Πάολα και Σέρτζιο πολύ καλοί
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 22:13 Ο Lasher έγραψε: #117 24-10-23 22:13 Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:13 Ο Scandal έγραψε: #118 24-10-23 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Scandal johnsala Kate1914 charmander Angelikaaa Εριφύλη giannhs2001 Maraki4you jj! Alessandra Eliza Dark_kronos taketrance American Economist Memetchi ana.roi Paragontas7000 Wonderkid Libertus fockos Abiogenesis Δροσουλίτης User2350 Sosstoss synthnightingale marww fmarulezkd Eirini@ tslef8 Lathy jims SlimShady sunsetpp constansn louminis Kostis-Palamas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Αχ η Πάολα φουλ πειραγμένη. ;Όρτσα το φρύδι. Είμαι σίγουρος πως πλέον θα παίζει όλες τις κακές στις σαπουνόπερες. Click για ανάπτυξη... Indeed τι έχει το φρύδι της.
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2023 στις 23:30 Ο Lasher έγραψε: #119 24-10-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Indeed τι έχει το φρύδι της. Click για ανάπτυξη... Προσπαθεί ν'αυτονομηθεί από το υπόλοιπο πρόσωπο.
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:57 Η camil έγραψε: #120 01-11-23 19:57 Η πρωταγωνίστρια μιας σειράς που λεγόταν Ρέντζο και Αντριάνα.