Μετά από πόσο καιρό πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα;

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Αυτά είναι βλακείες και έχουμε σταματήσει να το πιστεύουμε έτσι εδώ και καιρό. Οι γυναίκες με το να είναι μόνο παθητικές απλά ενισχύουν αυτή τη θέση. Ακομα και στα τιντεροραντεβού εγώ κάνω την 1η σεξουαλική κίνηση κάθε φορά ακόμα και αν βλέπω ότι θέλει πολύ η άλλη. Απλά κάθεται και περιμένει...
Αν δω οτι η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη και βλέπω ότι το θέλει τότε κάνω την 1η κίνηση. Αλλά συνήθως με προλαβαίνει ο άλλος τις περισσότερες φορές. Πιστεύω ότι αρέσει σε πολλούς να κάνει η γυναίκα την 1η κίνηση.
 

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Η συζήτηση είναι για να λέει ο κάθε ένας την γνώμη του όσο πιο αντικειμενικά σκέφτεται . Μπορεί να πεις για παράδειγμα να μην κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού γιατί χαλάει η μαγεία ή να κάνουν για να μη χάνουν χρόνο αν δεν ταιριάζουν σε αυτό το κομμάτι . Δεν χρειάζεται ντε και καλά να λέμε ''όπως νιώθει ο κάθε ένας '' και να το κοτσάρουμε παντού ενώ δεν το πιστεύουμε.

Επιχείρημα δεν είναι βέβαια να λέμε άμεσα ή έμμεσα ότι εσύ είσαι η λυσσάρα, η σεμνότυφη, ο λιγούρης κτλ και εγώ είμαι ο σωστός και αυτό να το λέμε συζήτηση γιατί κάπως έτσι είναι οι ''συζητήσεις '' συνήθως.
Αυτά που έγραψα Αύρα μου δεν τα έγραψα ειδικά γι΄αυτό το θέμα.
Μιλάω για τα πάντα!
Υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα σήμερα στην κοινωνία ότι τα πάντα ΠΡΕΠΕΙ να είναι αποδεκτά και ότι κατά κάποιον τρόπο δεν είμαστε "σωστοί" αν δεν τα δεχόμαστε.
Η ανεκτικότητα έχει γίνει λάστιχο που έχει τραβηχτεί σε τέτοιο σημείο που έχει σπάσει!
Κατακρίνουμε τη "λογική" σκέψη και χειροκροτούμε την κάθε καινούρια, πιο ακραία πρόκληση.
Και για να "φαινόμαστε" όλοι ότι είμαστε σύγχρονοι, προοδευτικοί, ανοιχτόμυαλοι κτλ, δηλώνουμε οπαδοί τους.
Απλά το "δηλώνουμε" όμως, επειδή κάθε άνθρωπος σύμφωνα με τις προσλαμβάνουσες παραστάσεις της ζωής του και τον χαρακτήρα που έχει οικοδομήσει, περιχαρακώνει κάποια όρια που μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει για να αισθάνεται συνεπής με τον εαυτό του.
΄Οταν λοιπόν δει, ακούσει, μάθει κάτι που του φαίνεται τόσο "ξένο" που δεν μπορεί καν να το επεξεργαστεί και να το καταλάβει, απλά το απορρίπτει και αυτομάτως απορρίπτει και αυτούς που το αποδέχονται για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορούν να συνεννοηθούν.
Ψάχνει λοιπόν να βρει ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζει και λογική απόρροια αυτού είναι, φιλοσοφώντας να κατακρίνουν αυτό που δεν αποδέχονται.
Η εικόνα "αποδέχεται" και η ουσία "απορρίπτει"!
Προσωπικά αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω.
Θα συνεχίσω να μην αποδέχομαι όσα θεωρώ "παράλογα" και θα συνεχίσω να το δηλώνω ακόμα κι αν χαρακτηριστώ αρνητικά!

Μάλλον όμως είπαμε πολλά, ας το αφήσουμε καλύτερα εδώ!
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μπορεί να μου αρέσει πάρα πολύ κάποιος εμφανισιακά και σαν προσωπικότητα αλλά να νιώθω μια υποσυνείδητη πίεση να είμαι "τέλεια" για εκείνον, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε άλλον/η εδώ. Να μου δημιουργεί μια αδικαιολόγητη ανασφάλεια. Δεν μπορώ να αφεθώ σ' αυτές τις περιπτώσεις και επομένως ούτε να ευχαριστηθώ τίποτα.

Η δική μου κατανόηση αυτού του συναισθήματος όσες φορές το έχω βιώσει, είναι πως πηγάζει από την εικόνα που σου βγάζει ο άλλος, μια εικόνα τελειότητας και πλήρους ανεξαρτησίας, του στυλ "στην ζωή μου είναι όλα υπέροχα, και δεν έχω ανάγκη κανέναν και τίποτα". Αυτό σου δημιουργεί το συναίσθημα πως ο άλλος δεν έχει δει κάτι ξεχωριστό σε εσένα, αλλά η συνάντηση σας είναι απλά μια Τρίτη για εκείνον. Δεν χρειάζεται τίποτα και κανέναν γιατί όλα είναι κομπλέ, οπότε και τα στάνταρ του είναι υψηλά, άρα θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τι κάνεις και να είσαι πάντα ο καλύτερος σου εαυτός, διότι ειδάλλως θα ξενερώσει και θα σε απορρίψει. Αφού δεν υπάρχει τίποτα το ξεχωριστό στην συνάντηση, υπάρχει και μικρό σκοινί, και άρα με τις πρώτες ενδείξεις των δικών μας ελαττωμάτων το όλο οικοδόμημα θα καταρρεύσει. Δεν έχεις κάτι να του δώσεις που μόνο εσύ μπορείς, και έτσι σου βγάζει υποσυνείδητα πως βρίσκεσαι διαρκώς υπό εξέταση και έτσι δεν μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την στιγμή, λόγω των expectations που πιστεύεις ότι έχει από σένα. Το μεγαλύτερο ίσως κομμάτι της οικειότητα είναι να γνωρίζεις πως ο άλλος δεν χαλιεται από τα ελαττώματα σου και τα αποδέχεται.

Αυτός είναι και ο λόγος εν τέλει που τα ελαττώματα μας δεν είναι πάντα μείονεκτήματα καθώς συμβάλουν στο να φαινόμαστε πιο ανθρώπινοι και προσιτοί. Το πολύ τέλειο μπορεί να εντυπωσιάζει και να τραβάει αλλά στην πορεία δημιουργεί αυτή τη διαρκή ανασφάλεια με την οποία δεν θέλει κανείς άνθρωπος να ζει.

Είναι ο λόγος που τα ελαττώματα μας εν τέλει είναι αυτά που αγαπάνε οι άλλοι, γιατί μας κάνουν πιο ανθρώπινους
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,728 μηνύματα.
Μπερδεύουμε διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους. Άλλο εκφράζω μια προσωπική άποψη, άλλο κρίνει από αυτή κάποιος αν θα με κάνει παρέα κι άλλο με αυτή μου την άποψη να παρενοχλω - παραβιάζω την ελευθερία άλλων. Τα πρώτα δύο είναι δεκτά, το τρίτο όχι. Μπορείς να πεις ότι δεν συμπαθείς τους Τούρκους, μπορώ να επιλέξω να μη σε κάνω παρέα για αυτό εφόσον διαφωνούμε, αλλά δεν μπορείς να πας να δειρεις έναν Τούρκο.

Ποτε δεν εχω παραβιασει προσωπικα εγω κάποια ελευθερια άλλων. Για αυτο νευριαζω με τα ατομα που οταν λέμε ενα σκηνικο πεταγονται σαν...... και λένε τα δικα τους. ΠΡΟΦΑΝΩς ΑΥΤΟΙ με την εμπειρια που δεν έχουν θα παραβιαζαν την ελευθερια κάποιου και εγω στα 20-23 μου οταν ημουν μικρος και δεν ηξερα ετσι και αγχωνομουν και με πειραζε η απορριψη και μπορει να εκανα κ σπασμωδικες κινησεις κ να τα εκανα ακομη πιο σκατά ... τωρα ομως περιπου μια δεκαετια μετά εχουμε βιωσει καποια πραγματα , εχουμε μαθει απο μαθηματα και ειμαστε πιο αυθορμητοι πιο χαλαροι ξεκιναμε μια συζητηση απλή και αμα ο άλλος ή η αλλη έχει ορεξη κ βλεπεις οτι η κουβεντα εχει ροη προχωρας σε μια γνωριμια.

Βλεπεις η αλλη πειραχτηκε (πραγμα σπανιο) αν εισαι ευγενικος και αξιοπρεπης.... λες ενα συγγνωμη δεν ηθελα να ενοχλησω και πας παρακάτω. Ειναι παρα πολυ απλα τα πράγματα... για μεν που εχω φτασει 35 κοντα και εχω κάνει τοσες και τοσες και τοοοοσες συζητησεις και τοσα ραντεβου και τοσες γνωριμιες και μπλα μπλα μπλα....

Δινω κάποια τιπς μεσω της εμπειριας μου..... τωρα δεν θελει να τα ακουσει κάποιος θεωρει οτι ειναι αχρηστα εντάξει παιδια δεν με πειράζει καθολου ετσι κ αλλιως κάποιος θα βοηθηθει απο κάποιον και θα πάρει μια νεα ιδεα που πιθανον να του χρησιμευσει αυτο εννοω οταν ειναι ανοιχτος κ θέλει να ακουσει κατι αλλο. Τωρα τα υπολοιπα οντως ειναι λογια του αέρα... οπως ειχε πει παλια κ μια ψυχη

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εμπειρια απο γάμο δεν έχω.... προφανως αν θελω θα ερθω να σε ρωτησω...

ομως στα ραντεβου και στις υπολοιπες σχέσεις ... πλιζ... αραξε λιγο και άκου και κάτι απο κάποιον άλλον
δεν θα πάθεις κάτι. Μου λες εμενα μην ειμαι απολυτος σε βασικά πράγματα.

Να το ξαναγραψω να μη χαντακωθει κανας φουκαράς.... παιδια οταν βγαινετε με κάποια και ειστε ηδη στο 2ο ραντεβου. Πρεπει λιγο πριν τελειωσει να κάνετε εστω μια κινηση να την φιλήσετε... τέρμα. Δεν υπάρχει "αναλογα το ατομο" σε αυτη τη περιπτωση. Καποια ντυνεται , φτιαχνεται , μακιγιάρεται , ψωνιζει - τρωει ολο το πρωι να βγει για ψωνια για να φορέσει κατι ωραιο... ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Μην εισαι μαλακας λοιπον και μην σκέφτεσαι πολλες αναλύσεις κανε τη κινηση να τελειωνουμε να πάμε σπιτια μας εχουμε και δουλειες αυριο... σηκωνομαι πρωι ! Get the point ! Get the point !
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 896561

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Να υπερασπιστούμε τις θέσεις μας μέχρις εσχάτων ή να συμβαδίσουμε με το συναινετικό και ενωτικό πνεύμα της εποχής μας;
Το bold. Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον για τέτοια χαζοθέματα που συζητάμε εδώ; Να πεις για κάτι πραγματικά σημαντικό στη ζωή, οκ!

Κατά τα άλλα το δίλημμα που θέτεις νομίζω ότι είναι αρκετά πολωμένο, καθώς υπάρχει και η μέση λύση. Άλλωστε, η απάντηση βρίσκεται πάντα στην μέση, στην ισορροπία ;)
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Να το ξαναγραψω να μη χαντακωθει κανας φουκαράς.... παιδια οταν βγαινετε με κάποια και ειστε ηδη στο 2ο ραντεβου. Πρεπει λιγο πριν τελειωσει να κάνετε εστω μια κινηση να την φιλήσετε... τέρμα. Δεν υπάρχει "αναλογα το ατομο" σε αυτη τη περιπτωση. Καποια ντυνεται , φτιαχνεται , μακιγιάρεται , ψωνιζει - τρωει ολο το πρωι να βγει για ψωνια για να φορέσει κατι ωραιο... ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Μην εισαι μαλακας λοιπον και μην σκέφτεσαι πολλες αναλύσεις κανε τη κινηση να τελειωνουμε να πάμε σπιτια μας εχουμε και δουλειες αυριο... σηκωνομαι πρωι ! Get the point ! Get the point !
Συμφωνώ απόλυτα εδώ. Στο 1ο ραντεβού δεν ξέρεις αν όντως της αρέσεις ή απλά είναι ευγενική αλλα από την στιγμή που συμφώνησε να βγείτε για 2η φορά υπάρχει ενδιαφέρον και πρέπει να γίνει κινηση. Αν δεχτώ να βγω 2η φορά σημαίνει ότι δεν μου είναι αδιαφορος και περιμένω τουλάχιστον να με φιλήσει. Αν δεν το κάνει τοτε χάνω το ενδιαφέρον μου και νομίζω ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Αν δεν μου ζητήσει να βγούμε ξανά και περιμένει από εμένα να το κάνω, τότε έχει χάσει το παιχνίδι. Εκτός αν τον γουστάρω τόσο πολύ και θα του στείλω να βγούμε.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Συμφωνώ απόλυτα εδώ. Στο 1ο ραντεβού δεν ξέρεις αν όντως της αρέσεις ή απλά είναι ευγενική αλλα από την στιγμή που συμφώνησε να βγείτε για 2η φορά υπάρχει ενδιαφέρον και πρέπει να γίνει κινηση. Αν δεχτώ να βγω 2η φορά σημαίνει ότι δεν μου είναι αδιαφορος και περιμένω τουλάχιστον να με φιλήσει. Αν δεν το κάνει τοτε χάνω το ενδιαφέρον μου και νομίζω ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Αν δεν μου ζητήσει να βγούμε ξανά και περιμένει από εμένα να το κάνω, τότε έχει χάσει το παιχνίδι. Εκτός αν τον γουστάρω τόσο πολύ και θα του στείλω να βγούμε.
Εσύ δεν είπες ότι αν ο άλλος δεν κάνει κίνηση τότε κάνεις εσύ για το φιλί;
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,728 μηνύματα.
Συμφωνώ απόλυτα εδώ. Στο 1ο ραντεβού δεν ξέρεις αν όντως της αρέσεις ή απλά είναι ευγενική αλλα από την στιγμή που συμφώνησε να βγείτε για 2η φορά υπάρχει ενδιαφέρον και πρέπει να γίνει κινηση. Αν δεχτώ να βγω 2η φορά σημαίνει ότι δεν μου είναι αδιαφορος και περιμένω τουλάχιστον να με φιλήσει. Αν δεν το κάνει τοτε χάνω το ενδιαφέρον μου και νομίζω ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Αν δεν μου ζητήσει να βγούμε ξανά και περιμένει από εμένα να το κάνω, τότε έχει χάσει το παιχνίδι. Εκτός αν τον γουστάρω τόσο πολύ και θα του στείλω να βγούμε.

Αυτά είναι τα βασικά των ραντεβου. 2-3 σημεία κλειδιά που αν προσεξεις σε οδηγουν στην επόμενη φάση... Τώρα αν χωρίσετε μετά από 2-3 χρόνια επειδή δεν θέλετε να βάλετε νερό στο κρασί σας σε κάποια πραγματα εκεί αλλάζει. Αυτό το σημείο είναι περίπλοκο και εκεί όντως δεν υπάρχουν αντικειμενικά πρεπει.... Εκεί εξαρτάται από το άτομο ναι. Στα σχετικά με τα ραντεβου όμως τα πραγματα ειναι συγκεκριμένα. Στο 80% των περιπτωσεων εκτός κ αν έχουμε πολυ ιδιαιτερους ανθρώπους απέναντι μας.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top