@Devil όπως πολύ σωστά είπες δεν γνωριζόμαστε οπότε γιατί το λαμβάνεις έτσι ?
Που να ξέρω εγώ πόση εμπειρία έχεις και αν έχεις στην τελική.
Το ότι είσαι μεγάλος δεν πάει να πει ότι θα έχεις και αντίστοιχη εμπειρία .
Κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ επιλεκτικοί σε αυτό το θέμα και δεν είναι απαραίτητο να γίνει παρέλαση από το κρεβάτι τους για να αποφασίσει αν του ταιριάζει .
Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και η κατηγορία σ@βουρογ@μ@ς..
Μπορείς να βασιστείς σε αυτών των ανθρώπων την άποψη?
Αν το πάμε έτσι ,τότε με γνώμονα την δική σου εμπειρία μάλλον δεν ξέρεις καθουλου το παιχνίδι όλου αυτού μιας και τόσα χρόνια δεν κατάφερες να βρεις μια που να κουμπωσετε .
Είδες πως αντιστρέφονται τα πράγματα ?
Σίγουρα δεν είναι έτσι ,αλλά κάθε άνθρωπος έχει την δική του οπτική μάτια οπότε στο ξαναλέω δεν μπορείς να είσαι τόσο κάθετος με όσες και να έχεις πάει γιατί αυτό κάλλιστα μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.
Εγώ υποστηρίζω άλλη φάση σε όλο αυτό και όχι μόνο εγώ σχεδόν οι πιο πολλές που μιλάω και συναναστρέφομαι ..
Παντρεμένες και μη ..
Ξέρεις πάνω κάτω αν με κάποιον άνθρωπο τα βρίσκεις και εκεί .
Δεν ξεκινάς μια σχέση με γνώμονα μόνο το σεξ και γι'αυτό δεν είμαι της απόψης ούτε από το δεύτερο ή το τρίτο ραντεβού.
Άντε και τα βρίσκεις τρελά εκεί .
Με το υπόλοιπο τι γίνεται ?
Αν δεν βγεις αρκετές φορές με τον άλλον ,αν δεν δεις κατά που βαδίζει ,τι μυαλά κουβαλάει στην τελική θα πας κατευθείαν μαζί του για να μην χαρακτηριστείς?
Τώρα αν εσύ ή μια γυναίκα θέλετε να κάνουν παρέλαση οι σχέσεις σας πρώτα από το κρεβάτι σας και μετά να δείτε κατά πόσο επικοινωνείτε και στα άλλα κομμάτια είναι καθαρά δική σας απόφαση ..
Δεν είναι πάντως ο κανόνας .
Αν πάλι έχεις τόσο τεράστια εμπειρία τι να πω .
Σεβαστή !αφού εγώ είμαι αυτή που λέω ότι η εμπειρία είναι το καλύτερο επιχείρημα !