Θα αναρωτηθω τι σημασια εχει κατι τετοιο.
Με ρωτουν κι εμενα και δεν δισταζω να απαντησω- εχει σημασια? σε νοιαζει πολυ? και αν ναι, απο κει θα κρινεις αν ειμαι εμπειρη η απειρη? - Η τελευταια μου αντερωτηση σε τετοιες ερωτησεις ειναι - τι ζητας? τι θες ακριβως απο μενα?-
Παρε μια 30 αρα και μια 20 αρα. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η δευτερη σε μυαλο, πνευμα και σεξουαλικες εμπειριες να βαλει κατω την πρωτη.
Σα να προκειται για επαθλο η σα να προκειται σαν αγωνας δρομου που καποιος πρεπει να φτασει στο τερμα, αλωβητος.
Σε αγωνες κανεις δε φτανει στο τερμα αλωβητος, καπου εχει κουραστει, καπου εχει βρει δυσκολο εμποδιο, καπου εχει χασει λιγη ψυχη απο την κουραση.
Αναρωτιεμαι αν εχει λοιπον τοση σημασια ποσοι συντροφοι εχουν υπαρξει στην ζωη μας ειτε μεσα σε εναν δεσμο ειτε εφημερες, περιστασιακες. Ο,τι κανουμε - κι εκει πρεπει να εστιαζουμε- πρεπει να γινεται συνειδητοποιημενα, γνωριζοντας καθε φορα τον λογο που ξαπλωνουμε με ενα στα 20 μας χρονια ή με 15 στα 20 παλι μας χρονια. (ηλικιες και νουμερα τυχαια)
Καμια φορα γινεται μοδα, μεταξυ φιλεναδων ειναι γνωστες οι φρασεις- εγω αυτον τον εχω παρει.
ή μεταξυ φιλων- αυτη εγω την ....!
Και περνουν αγορια και κοριτσια απεξω μιλωντας γιαυτες/ους χωρις οι ιδιες/οι να γνωριζουν τιποτα. Αυτες κι αυτοι μπορει να ακομα πιο συνειδητοποιημενοι.
Ανθρωποι που ξερουν τι και γιατι και με ποσους εχουν βρεθει ερωτικα, συνειδητοποιημενα δε θα το διαλαλησουν, ουτε θυα καυχηθουν, ουτε θα το βγαλουν προς τα εξω γιατι ειναι κομματι του εαυτου τους, σεβομενοι τον ιδιο αλλα και τον παρτεναιρ τους.
Η φαντασια ομως οργιαζει. Ανθρωποι μαντευουν σε ενα θλιβερο παιχνιδι - αυτη μοιαζει να μην εχει παει ποτε με κανεναν-
Κι ομως αυτη να χει δοκιμασει τον εαυτο και το σωμα της με πολλους διαφορετικους συντροφους. Να ειναι τοσο ερωτικη που κανεις απο τους φαντασμενους θεατες να μην μπορει να μαντεψει σωστα.
-αυτη μοιαζει να χει παει με ολο τον κοσμο- κι ομως αυτο το κοριτσι ναναι τοσο κοινωνικο και δραστηριο που με εναν να εχει βρεθει ερωτικα να εχει κρεμασει μερικα κουδουνια για μια λαθος διαγνωση σε ενα παιχνιδι που επηρρεασε κι αλλους.
Ποτε κανεις δε θα μπορεσει ομως να μαντεψει σωστα γιατι αυτο το παιχνιδι ειναι εξ αρχης κακοβουλο και θλιβερο και εχει ξεκινησει με αναληθειες, υποθεσεις κι ανακριβειες.
Τελος, η ηλικια παιζει τον ρολο της αλλα και οχι μονο αυτη μπορουν να καθορισουν την ωριμοτητα και την συνειδηση ενος ατομου, κι αυτο με αφορμη την ερωτηση ενος μελους που ρωτα ενα αλλο: ''εισαι 28 κι εχεις παει με 4?'' ή ''εισαι 24 κι εχεις παει με πανω απο 15? ''
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.