iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2006 στις 00:01 Ο iJohnnyCash: #61 23-10-06 00:01 Μην την δειτε -> https://www.imdb.com/title/tt0466771/ Αισχος ... υπερβολικα πολυ φτηνο humor ... και γενικα ολη η ταινια δινει την εντυπωση οτι φτιαχτηκε απο loosers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2006 στις 00:14 Ο O'Zorgnax: #62 23-10-06 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μην την δειτε -> https://www.imdb.com/title/tt0466771/ Αισχος ... υπερβολικα πολυ φτηνο humor ... και γενικα ολη η ταινια δινει την εντυπωση οτι φτιαχτηκε απο loosers Click για ανάπτυξη... Μα... κι εσύ δε βλέπεις τη βαθμολογία πριν νοικιάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2006 στις 00:33 Ο iJohnnyCash: #63 23-10-06 00:33 Ενας φιλος μου με επριζε να την δω και σημερα που ειπαμε να δουμε ταινια πηραμε αυτην ... δεν την ειχα ψαξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2006 στις 23:57 Η kleftra έγραψε: #64 20-11-06 23:57 Borrat Πήγα και το είδα στο σινεμά την περασμένη βδομάδα. Καμμία σχέση με κωμωδία(εκτός αν είσαι νήπιο).Μακράν η πιο γελοια και γλοιώδη ταινία που έχω δει.Αίσχος.Καλύτερα να κοιμόμουν νωρίς παρά αυτό, όσο απελπισμένοι κι αν είστε μην πάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:14 Η Corpse Bride: #65 21-11-06 00:14 Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:18 Η underwater: #66 21-11-06 00:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε για πλάκα δεν σκεφτόμουν να δω Borat, αλλά αφού το λέει η Κατερινιώ πιθανως και να το δω! Δεν ξέρω αλλά την εμπιστεύομαι αυτή την κοπέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MANINA27 Νεοφερμένο μέλος Η MANINA27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:32 Η MANINA27 έγραψε: #67 21-11-06 00:32 Απο που να αρχίσω... Broken flowers ( βαράς ενέσεις) Lost in translation (χανεσαι στον καναπέ και ξυπνας φρεσκος - φρέσκος) 5χ2 (μόνο η μουσική τίτλων άξιζε) ......... Βέβαια περι ορέξεως.... Πάντως όποιος δεν έχει δει το " τέλος μιας σχέσης" του το προτείνω ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:37 Η kleftra έγραψε: #68 21-11-06 00:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κανεις; Μάλλον έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:46 Η Corpse Bride: #69 21-11-06 00:46 Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:54 Η kleftra έγραψε: #70 21-11-06 00:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Click για ανάπτυξη... Kι εγώ ήξερα ότι θα δω μια αμερικανιά σε όλο της το μεγαλείο.Και μάλιστα εγώ επέμενα να πάμε(και μην σου πω τι άκουσα μετά).Και γελάσαμε και πάρα πολύ στην ταινία αλλά όχι με την ταινία, με μια κοπέλα απο την παρέα που έλεγε συνέχεια δεν το πιστεύω ότι μου το κάνατε αυτό και κοίταγε μην είναι κανένας γνωστός στο σινεμά και την δει τι βλέπει.Ειδικά όταν άρχισε η σκηνή της πάλης με τον Μπόρατ και τον χοντρό σηκώθηκε να φύγει αλλά σκουντούφλησε στα πόδια του διπλανού και ξαπλώθηκε κάτω φαρδιά πλατιάΤο γέλιο το κάναμε αναμεταξύ μας και θα προτιμούσα τις ίδιες πλάκες να τις κάναμε σε ένα καφέ,ταβέρνα,σπίτι,δρόμο παρά πληρώνοντας να δούμε κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:59 Η Corpse Bride: #71 21-11-06 00:59 Μ, δεν ξερω..εγω δεν την ειδα σαν αμερικανια, ειδα οτι μεσα σε 1,5 ωρα ρεζιλεψε ολες τις "αξιες" των αμερικανων. Παντως εχω ακουσει ακραιες αποψεις για την ταινια, η τη λατρευεις, η τη θεωρεις κατι χειροτερο απο το βλεπω το θανατο σου (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:01 Η kleftra έγραψε: #72 21-11-06 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina: (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα, μου βάζεις ιδέες να την συστήσω σε μερικούς άσπονδους φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:05 Η Corpse Bride: #73 21-11-06 01:05 Τσεκαρε το χουμορ τους μονο πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 14:40 Ο The Djinn: #74 21-11-06 14:40 Καλα τοσο χαλια το borat;;; Και να φανταστεις οτι εχει κανει παταγο στα cinema...Απιστευτες εισπραξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 16:48 Η io-io έγραψε: #75 22-11-06 16:48 Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην την δειτε -> https://www.imdb.com/title/tt0466771/ Αισχος ... υπερβολικα πολυ φτηνο humor ... και γενικα ολη η ταινια δινει την εντυπωση οτι φτιαχτηκε απο loosers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2006 στις 00:14 Ο O'Zorgnax: #62 23-10-06 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μην την δειτε -> https://www.imdb.com/title/tt0466771/ Αισχος ... υπερβολικα πολυ φτηνο humor ... και γενικα ολη η ταινια δινει την εντυπωση οτι φτιαχτηκε απο loosers Click για ανάπτυξη... Μα... κι εσύ δε βλέπεις τη βαθμολογία πριν νοικιάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2006 στις 00:33 Ο iJohnnyCash: #63 23-10-06 00:33 Ενας φιλος μου με επριζε να την δω και σημερα που ειπαμε να δουμε ταινια πηραμε αυτην ... δεν την ειχα ψαξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2006 στις 23:57 Η kleftra έγραψε: #64 20-11-06 23:57 Borrat Πήγα και το είδα στο σινεμά την περασμένη βδομάδα. Καμμία σχέση με κωμωδία(εκτός αν είσαι νήπιο).Μακράν η πιο γελοια και γλοιώδη ταινία που έχω δει.Αίσχος.Καλύτερα να κοιμόμουν νωρίς παρά αυτό, όσο απελπισμένοι κι αν είστε μην πάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:14 Η Corpse Bride: #65 21-11-06 00:14 Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:18 Η underwater: #66 21-11-06 00:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε για πλάκα δεν σκεφτόμουν να δω Borat, αλλά αφού το λέει η Κατερινιώ πιθανως και να το δω! Δεν ξέρω αλλά την εμπιστεύομαι αυτή την κοπέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MANINA27 Νεοφερμένο μέλος Η MANINA27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:32 Η MANINA27 έγραψε: #67 21-11-06 00:32 Απο που να αρχίσω... Broken flowers ( βαράς ενέσεις) Lost in translation (χανεσαι στον καναπέ και ξυπνας φρεσκος - φρέσκος) 5χ2 (μόνο η μουσική τίτλων άξιζε) ......... Βέβαια περι ορέξεως.... Πάντως όποιος δεν έχει δει το " τέλος μιας σχέσης" του το προτείνω ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:37 Η kleftra έγραψε: #68 21-11-06 00:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κανεις; Μάλλον έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:46 Η Corpse Bride: #69 21-11-06 00:46 Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:54 Η kleftra έγραψε: #70 21-11-06 00:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Click για ανάπτυξη... Kι εγώ ήξερα ότι θα δω μια αμερικανιά σε όλο της το μεγαλείο.Και μάλιστα εγώ επέμενα να πάμε(και μην σου πω τι άκουσα μετά).Και γελάσαμε και πάρα πολύ στην ταινία αλλά όχι με την ταινία, με μια κοπέλα απο την παρέα που έλεγε συνέχεια δεν το πιστεύω ότι μου το κάνατε αυτό και κοίταγε μην είναι κανένας γνωστός στο σινεμά και την δει τι βλέπει.Ειδικά όταν άρχισε η σκηνή της πάλης με τον Μπόρατ και τον χοντρό σηκώθηκε να φύγει αλλά σκουντούφλησε στα πόδια του διπλανού και ξαπλώθηκε κάτω φαρδιά πλατιάΤο γέλιο το κάναμε αναμεταξύ μας και θα προτιμούσα τις ίδιες πλάκες να τις κάναμε σε ένα καφέ,ταβέρνα,σπίτι,δρόμο παρά πληρώνοντας να δούμε κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:59 Η Corpse Bride: #71 21-11-06 00:59 Μ, δεν ξερω..εγω δεν την ειδα σαν αμερικανια, ειδα οτι μεσα σε 1,5 ωρα ρεζιλεψε ολες τις "αξιες" των αμερικανων. Παντως εχω ακουσει ακραιες αποψεις για την ταινια, η τη λατρευεις, η τη θεωρεις κατι χειροτερο απο το βλεπω το θανατο σου (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:01 Η kleftra έγραψε: #72 21-11-06 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina: (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα, μου βάζεις ιδέες να την συστήσω σε μερικούς άσπονδους φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:05 Η Corpse Bride: #73 21-11-06 01:05 Τσεκαρε το χουμορ τους μονο πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 14:40 Ο The Djinn: #74 21-11-06 14:40 Καλα τοσο χαλια το borat;;; Και να φανταστεις οτι εχει κανει παταγο στα cinema...Απιστευτες εισπραξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 16:48 Η io-io έγραψε: #75 22-11-06 16:48 Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μην την δειτε -> https://www.imdb.com/title/tt0466771/ Αισχος ... υπερβολικα πολυ φτηνο humor ... και γενικα ολη η ταινια δινει την εντυπωση οτι φτιαχτηκε απο loosers Click για ανάπτυξη... Μα... κι εσύ δε βλέπεις τη βαθμολογία πριν νοικιάσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2006 στις 00:33 Ο iJohnnyCash: #63 23-10-06 00:33 Ενας φιλος μου με επριζε να την δω και σημερα που ειπαμε να δουμε ταινια πηραμε αυτην ... δεν την ειχα ψαξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2006 στις 23:57 Η kleftra έγραψε: #64 20-11-06 23:57 Borrat Πήγα και το είδα στο σινεμά την περασμένη βδομάδα. Καμμία σχέση με κωμωδία(εκτός αν είσαι νήπιο).Μακράν η πιο γελοια και γλοιώδη ταινία που έχω δει.Αίσχος.Καλύτερα να κοιμόμουν νωρίς παρά αυτό, όσο απελπισμένοι κι αν είστε μην πάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:14 Η Corpse Bride: #65 21-11-06 00:14 Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:18 Η underwater: #66 21-11-06 00:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε για πλάκα δεν σκεφτόμουν να δω Borat, αλλά αφού το λέει η Κατερινιώ πιθανως και να το δω! Δεν ξέρω αλλά την εμπιστεύομαι αυτή την κοπέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MANINA27 Νεοφερμένο μέλος Η MANINA27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:32 Η MANINA27 έγραψε: #67 21-11-06 00:32 Απο που να αρχίσω... Broken flowers ( βαράς ενέσεις) Lost in translation (χανεσαι στον καναπέ και ξυπνας φρεσκος - φρέσκος) 5χ2 (μόνο η μουσική τίτλων άξιζε) ......... Βέβαια περι ορέξεως.... Πάντως όποιος δεν έχει δει το " τέλος μιας σχέσης" του το προτείνω ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:37 Η kleftra έγραψε: #68 21-11-06 00:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κανεις; Μάλλον έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:46 Η Corpse Bride: #69 21-11-06 00:46 Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:54 Η kleftra έγραψε: #70 21-11-06 00:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Click για ανάπτυξη... Kι εγώ ήξερα ότι θα δω μια αμερικανιά σε όλο της το μεγαλείο.Και μάλιστα εγώ επέμενα να πάμε(και μην σου πω τι άκουσα μετά).Και γελάσαμε και πάρα πολύ στην ταινία αλλά όχι με την ταινία, με μια κοπέλα απο την παρέα που έλεγε συνέχεια δεν το πιστεύω ότι μου το κάνατε αυτό και κοίταγε μην είναι κανένας γνωστός στο σινεμά και την δει τι βλέπει.Ειδικά όταν άρχισε η σκηνή της πάλης με τον Μπόρατ και τον χοντρό σηκώθηκε να φύγει αλλά σκουντούφλησε στα πόδια του διπλανού και ξαπλώθηκε κάτω φαρδιά πλατιάΤο γέλιο το κάναμε αναμεταξύ μας και θα προτιμούσα τις ίδιες πλάκες να τις κάναμε σε ένα καφέ,ταβέρνα,σπίτι,δρόμο παρά πληρώνοντας να δούμε κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:59 Η Corpse Bride: #71 21-11-06 00:59 Μ, δεν ξερω..εγω δεν την ειδα σαν αμερικανια, ειδα οτι μεσα σε 1,5 ωρα ρεζιλεψε ολες τις "αξιες" των αμερικανων. Παντως εχω ακουσει ακραιες αποψεις για την ταινια, η τη λατρευεις, η τη θεωρεις κατι χειροτερο απο το βλεπω το θανατο σου (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:01 Η kleftra έγραψε: #72 21-11-06 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina: (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα, μου βάζεις ιδέες να την συστήσω σε μερικούς άσπονδους φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:05 Η Corpse Bride: #73 21-11-06 01:05 Τσεκαρε το χουμορ τους μονο πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 14:40 Ο The Djinn: #74 21-11-06 14:40 Καλα τοσο χαλια το borat;;; Και να φανταστεις οτι εχει κανει παταγο στα cinema...Απιστευτες εισπραξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 16:48 Η io-io έγραψε: #75 22-11-06 16:48 Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενας φιλος μου με επριζε να την δω και σημερα που ειπαμε να δουμε ταινια πηραμε αυτην ... δεν την ειχα ψαξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2006 στις 23:57 Η kleftra έγραψε: #64 20-11-06 23:57 Borrat Πήγα και το είδα στο σινεμά την περασμένη βδομάδα. Καμμία σχέση με κωμωδία(εκτός αν είσαι νήπιο).Μακράν η πιο γελοια και γλοιώδη ταινία που έχω δει.Αίσχος.Καλύτερα να κοιμόμουν νωρίς παρά αυτό, όσο απελπισμένοι κι αν είστε μην πάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:14 Η Corpse Bride: #65 21-11-06 00:14 Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:18 Η underwater: #66 21-11-06 00:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε για πλάκα δεν σκεφτόμουν να δω Borat, αλλά αφού το λέει η Κατερινιώ πιθανως και να το δω! Δεν ξέρω αλλά την εμπιστεύομαι αυτή την κοπέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MANINA27 Νεοφερμένο μέλος Η MANINA27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:32 Η MANINA27 έγραψε: #67 21-11-06 00:32 Απο που να αρχίσω... Broken flowers ( βαράς ενέσεις) Lost in translation (χανεσαι στον καναπέ και ξυπνας φρεσκος - φρέσκος) 5χ2 (μόνο η μουσική τίτλων άξιζε) ......... Βέβαια περι ορέξεως.... Πάντως όποιος δεν έχει δει το " τέλος μιας σχέσης" του το προτείνω ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:37 Η kleftra έγραψε: #68 21-11-06 00:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κανεις; Μάλλον έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:46 Η Corpse Bride: #69 21-11-06 00:46 Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:54 Η kleftra έγραψε: #70 21-11-06 00:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Click για ανάπτυξη... Kι εγώ ήξερα ότι θα δω μια αμερικανιά σε όλο της το μεγαλείο.Και μάλιστα εγώ επέμενα να πάμε(και μην σου πω τι άκουσα μετά).Και γελάσαμε και πάρα πολύ στην ταινία αλλά όχι με την ταινία, με μια κοπέλα απο την παρέα που έλεγε συνέχεια δεν το πιστεύω ότι μου το κάνατε αυτό και κοίταγε μην είναι κανένας γνωστός στο σινεμά και την δει τι βλέπει.Ειδικά όταν άρχισε η σκηνή της πάλης με τον Μπόρατ και τον χοντρό σηκώθηκε να φύγει αλλά σκουντούφλησε στα πόδια του διπλανού και ξαπλώθηκε κάτω φαρδιά πλατιάΤο γέλιο το κάναμε αναμεταξύ μας και θα προτιμούσα τις ίδιες πλάκες να τις κάναμε σε ένα καφέ,ταβέρνα,σπίτι,δρόμο παρά πληρώνοντας να δούμε κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:59 Η Corpse Bride: #71 21-11-06 00:59 Μ, δεν ξερω..εγω δεν την ειδα σαν αμερικανια, ειδα οτι μεσα σε 1,5 ωρα ρεζιλεψε ολες τις "αξιες" των αμερικανων. Παντως εχω ακουσει ακραιες αποψεις για την ταινια, η τη λατρευεις, η τη θεωρεις κατι χειροτερο απο το βλεπω το θανατο σου (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:01 Η kleftra έγραψε: #72 21-11-06 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina: (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα, μου βάζεις ιδέες να την συστήσω σε μερικούς άσπονδους φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:05 Η Corpse Bride: #73 21-11-06 01:05 Τσεκαρε το χουμορ τους μονο πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 14:40 Ο The Djinn: #74 21-11-06 14:40 Καλα τοσο χαλια το borat;;; Και να φανταστεις οτι εχει κανει παταγο στα cinema...Απιστευτες εισπραξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 16:48 Η io-io έγραψε: #75 22-11-06 16:48 Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Borrat Πήγα και το είδα στο σινεμά την περασμένη βδομάδα. Καμμία σχέση με κωμωδία(εκτός αν είσαι νήπιο).Μακράν η πιο γελοια και γλοιώδη ταινία που έχω δει.Αίσχος.Καλύτερα να κοιμόμουν νωρίς παρά αυτό, όσο απελπισμένοι κι αν είστε μην πάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:14 Η Corpse Bride: #65 21-11-06 00:14 Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:18 Η underwater: #66 21-11-06 00:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε για πλάκα δεν σκεφτόμουν να δω Borat, αλλά αφού το λέει η Κατερινιώ πιθανως και να το δω! Δεν ξέρω αλλά την εμπιστεύομαι αυτή την κοπέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MANINA27 Νεοφερμένο μέλος Η MANINA27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:32 Η MANINA27 έγραψε: #67 21-11-06 00:32 Απο που να αρχίσω... Broken flowers ( βαράς ενέσεις) Lost in translation (χανεσαι στον καναπέ και ξυπνας φρεσκος - φρέσκος) 5χ2 (μόνο η μουσική τίτλων άξιζε) ......... Βέβαια περι ορέξεως.... Πάντως όποιος δεν έχει δει το " τέλος μιας σχέσης" του το προτείνω ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:37 Η kleftra έγραψε: #68 21-11-06 00:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κανεις; Μάλλον έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:46 Η Corpse Bride: #69 21-11-06 00:46 Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:54 Η kleftra έγραψε: #70 21-11-06 00:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Click για ανάπτυξη... Kι εγώ ήξερα ότι θα δω μια αμερικανιά σε όλο της το μεγαλείο.Και μάλιστα εγώ επέμενα να πάμε(και μην σου πω τι άκουσα μετά).Και γελάσαμε και πάρα πολύ στην ταινία αλλά όχι με την ταινία, με μια κοπέλα απο την παρέα που έλεγε συνέχεια δεν το πιστεύω ότι μου το κάνατε αυτό και κοίταγε μην είναι κανένας γνωστός στο σινεμά και την δει τι βλέπει.Ειδικά όταν άρχισε η σκηνή της πάλης με τον Μπόρατ και τον χοντρό σηκώθηκε να φύγει αλλά σκουντούφλησε στα πόδια του διπλανού και ξαπλώθηκε κάτω φαρδιά πλατιάΤο γέλιο το κάναμε αναμεταξύ μας και θα προτιμούσα τις ίδιες πλάκες να τις κάναμε σε ένα καφέ,ταβέρνα,σπίτι,δρόμο παρά πληρώνοντας να δούμε κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:59 Η Corpse Bride: #71 21-11-06 00:59 Μ, δεν ξερω..εγω δεν την ειδα σαν αμερικανια, ειδα οτι μεσα σε 1,5 ωρα ρεζιλεψε ολες τις "αξιες" των αμερικανων. Παντως εχω ακουσει ακραιες αποψεις για την ταινια, η τη λατρευεις, η τη θεωρεις κατι χειροτερο απο το βλεπω το θανατο σου (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:01 Η kleftra έγραψε: #72 21-11-06 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina: (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα, μου βάζεις ιδέες να την συστήσω σε μερικούς άσπονδους φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:05 Η Corpse Bride: #73 21-11-06 01:05 Τσεκαρε το χουμορ τους μονο πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 14:40 Ο The Djinn: #74 21-11-06 14:40 Καλα τοσο χαλια το borat;;; Και να φανταστεις οτι εχει κανει παταγο στα cinema...Απιστευτες εισπραξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 16:48 Η io-io έγραψε: #75 22-11-06 16:48 Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:18 Η underwater: #66 21-11-06 00:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε για πλάκα δεν σκεφτόμουν να δω Borat, αλλά αφού το λέει η Κατερινιώ πιθανως και να το δω! Δεν ξέρω αλλά την εμπιστεύομαι αυτή την κοπέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MANINA27 Νεοφερμένο μέλος Η MANINA27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:32 Η MANINA27 έγραψε: #67 21-11-06 00:32 Απο που να αρχίσω... Broken flowers ( βαράς ενέσεις) Lost in translation (χανεσαι στον καναπέ και ξυπνας φρεσκος - φρέσκος) 5χ2 (μόνο η μουσική τίτλων άξιζε) ......... Βέβαια περι ορέξεως.... Πάντως όποιος δεν έχει δει το " τέλος μιας σχέσης" του το προτείνω ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:37 Η kleftra έγραψε: #68 21-11-06 00:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κανεις; Μάλλον έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:46 Η Corpse Bride: #69 21-11-06 00:46 Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:54 Η kleftra έγραψε: #70 21-11-06 00:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Click για ανάπτυξη... Kι εγώ ήξερα ότι θα δω μια αμερικανιά σε όλο της το μεγαλείο.Και μάλιστα εγώ επέμενα να πάμε(και μην σου πω τι άκουσα μετά).Και γελάσαμε και πάρα πολύ στην ταινία αλλά όχι με την ταινία, με μια κοπέλα απο την παρέα που έλεγε συνέχεια δεν το πιστεύω ότι μου το κάνατε αυτό και κοίταγε μην είναι κανένας γνωστός στο σινεμά και την δει τι βλέπει.Ειδικά όταν άρχισε η σκηνή της πάλης με τον Μπόρατ και τον χοντρό σηκώθηκε να φύγει αλλά σκουντούφλησε στα πόδια του διπλανού και ξαπλώθηκε κάτω φαρδιά πλατιάΤο γέλιο το κάναμε αναμεταξύ μας και θα προτιμούσα τις ίδιες πλάκες να τις κάναμε σε ένα καφέ,ταβέρνα,σπίτι,δρόμο παρά πληρώνοντας να δούμε κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:59 Η Corpse Bride: #71 21-11-06 00:59 Μ, δεν ξερω..εγω δεν την ειδα σαν αμερικανια, ειδα οτι μεσα σε 1,5 ωρα ρεζιλεψε ολες τις "αξιες" των αμερικανων. Παντως εχω ακουσει ακραιες αποψεις για την ταινια, η τη λατρευεις, η τη θεωρεις κατι χειροτερο απο το βλεπω το θανατο σου (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:01 Η kleftra έγραψε: #72 21-11-06 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina: (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα, μου βάζεις ιδέες να την συστήσω σε μερικούς άσπονδους φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:05 Η Corpse Bride: #73 21-11-06 01:05 Τσεκαρε το χουμορ τους μονο πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 14:40 Ο The Djinn: #74 21-11-06 14:40 Καλα τοσο χαλια το borat;;; Και να φανταστεις οτι εχει κανει παταγο στα cinema...Απιστευτες εισπραξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 16:48 Η io-io έγραψε: #75 22-11-06 16:48 Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Εγώ ούτε για πλάκα δεν σκεφτόμουν να δω Borat, αλλά αφού το λέει η Κατερινιώ πιθανως και να το δω! Δεν ξέρω αλλά την εμπιστεύομαι αυτή την κοπέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MANINA27 Νεοφερμένο μέλος Η MANINA27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:32 Η MANINA27 έγραψε: #67 21-11-06 00:32 Απο που να αρχίσω... Broken flowers ( βαράς ενέσεις) Lost in translation (χανεσαι στον καναπέ και ξυπνας φρεσκος - φρέσκος) 5χ2 (μόνο η μουσική τίτλων άξιζε) ......... Βέβαια περι ορέξεως.... Πάντως όποιος δεν έχει δει το " τέλος μιας σχέσης" του το προτείνω ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:37 Η kleftra έγραψε: #68 21-11-06 00:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κανεις; Μάλλον έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:46 Η Corpse Bride: #69 21-11-06 00:46 Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:54 Η kleftra έγραψε: #70 21-11-06 00:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Click για ανάπτυξη... Kι εγώ ήξερα ότι θα δω μια αμερικανιά σε όλο της το μεγαλείο.Και μάλιστα εγώ επέμενα να πάμε(και μην σου πω τι άκουσα μετά).Και γελάσαμε και πάρα πολύ στην ταινία αλλά όχι με την ταινία, με μια κοπέλα απο την παρέα που έλεγε συνέχεια δεν το πιστεύω ότι μου το κάνατε αυτό και κοίταγε μην είναι κανένας γνωστός στο σινεμά και την δει τι βλέπει.Ειδικά όταν άρχισε η σκηνή της πάλης με τον Μπόρατ και τον χοντρό σηκώθηκε να φύγει αλλά σκουντούφλησε στα πόδια του διπλανού και ξαπλώθηκε κάτω φαρδιά πλατιάΤο γέλιο το κάναμε αναμεταξύ μας και θα προτιμούσα τις ίδιες πλάκες να τις κάναμε σε ένα καφέ,ταβέρνα,σπίτι,δρόμο παρά πληρώνοντας να δούμε κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:59 Η Corpse Bride: #71 21-11-06 00:59 Μ, δεν ξερω..εγω δεν την ειδα σαν αμερικανια, ειδα οτι μεσα σε 1,5 ωρα ρεζιλεψε ολες τις "αξιες" των αμερικανων. Παντως εχω ακουσει ακραιες αποψεις για την ταινια, η τη λατρευεις, η τη θεωρεις κατι χειροτερο απο το βλεπω το θανατο σου (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:01 Η kleftra έγραψε: #72 21-11-06 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina: (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα, μου βάζεις ιδέες να την συστήσω σε μερικούς άσπονδους φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:05 Η Corpse Bride: #73 21-11-06 01:05 Τσεκαρε το χουμορ τους μονο πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 14:40 Ο The Djinn: #74 21-11-06 14:40 Καλα τοσο χαλια το borat;;; Και να φανταστεις οτι εχει κανει παταγο στα cinema...Απιστευτες εισπραξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 16:48 Η io-io έγραψε: #75 22-11-06 16:48 Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο που να αρχίσω... Broken flowers ( βαράς ενέσεις) Lost in translation (χανεσαι στον καναπέ και ξυπνας φρεσκος - φρέσκος) 5χ2 (μόνο η μουσική τίτλων άξιζε) ......... Βέβαια περι ορέξεως.... Πάντως όποιος δεν έχει δει το " τέλος μιας σχέσης" του το προτείνω ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:37 Η kleftra έγραψε: #68 21-11-06 00:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κανεις; Μάλλον έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:46 Η Corpse Bride: #69 21-11-06 00:46 Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:54 Η kleftra έγραψε: #70 21-11-06 00:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Click για ανάπτυξη... Kι εγώ ήξερα ότι θα δω μια αμερικανιά σε όλο της το μεγαλείο.Και μάλιστα εγώ επέμενα να πάμε(και μην σου πω τι άκουσα μετά).Και γελάσαμε και πάρα πολύ στην ταινία αλλά όχι με την ταινία, με μια κοπέλα απο την παρέα που έλεγε συνέχεια δεν το πιστεύω ότι μου το κάνατε αυτό και κοίταγε μην είναι κανένας γνωστός στο σινεμά και την δει τι βλέπει.Ειδικά όταν άρχισε η σκηνή της πάλης με τον Μπόρατ και τον χοντρό σηκώθηκε να φύγει αλλά σκουντούφλησε στα πόδια του διπλανού και ξαπλώθηκε κάτω φαρδιά πλατιάΤο γέλιο το κάναμε αναμεταξύ μας και θα προτιμούσα τις ίδιες πλάκες να τις κάναμε σε ένα καφέ,ταβέρνα,σπίτι,δρόμο παρά πληρώνοντας να δούμε κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:59 Η Corpse Bride: #71 21-11-06 00:59 Μ, δεν ξερω..εγω δεν την ειδα σαν αμερικανια, ειδα οτι μεσα σε 1,5 ωρα ρεζιλεψε ολες τις "αξιες" των αμερικανων. Παντως εχω ακουσει ακραιες αποψεις για την ταινια, η τη λατρευεις, η τη θεωρεις κατι χειροτερο απο το βλεπω το θανατο σου (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:01 Η kleftra έγραψε: #72 21-11-06 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina: (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα, μου βάζεις ιδέες να την συστήσω σε μερικούς άσπονδους φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:05 Η Corpse Bride: #73 21-11-06 01:05 Τσεκαρε το χουμορ τους μονο πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 14:40 Ο The Djinn: #74 21-11-06 14:40 Καλα τοσο χαλια το borat;;; Και να φανταστεις οτι εχει κανει παταγο στα cinema...Απιστευτες εισπραξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 16:48 Η io-io έγραψε: #75 22-11-06 16:48 Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina: Λατρεια ο μπορατ, εμενα μου αρεσε τρελα Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κανεις; Μάλλον έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:46 Η Corpse Bride: #69 21-11-06 00:46 Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:54 Η kleftra έγραψε: #70 21-11-06 00:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Click για ανάπτυξη... Kι εγώ ήξερα ότι θα δω μια αμερικανιά σε όλο της το μεγαλείο.Και μάλιστα εγώ επέμενα να πάμε(και μην σου πω τι άκουσα μετά).Και γελάσαμε και πάρα πολύ στην ταινία αλλά όχι με την ταινία, με μια κοπέλα απο την παρέα που έλεγε συνέχεια δεν το πιστεύω ότι μου το κάνατε αυτό και κοίταγε μην είναι κανένας γνωστός στο σινεμά και την δει τι βλέπει.Ειδικά όταν άρχισε η σκηνή της πάλης με τον Μπόρατ και τον χοντρό σηκώθηκε να φύγει αλλά σκουντούφλησε στα πόδια του διπλανού και ξαπλώθηκε κάτω φαρδιά πλατιάΤο γέλιο το κάναμε αναμεταξύ μας και θα προτιμούσα τις ίδιες πλάκες να τις κάναμε σε ένα καφέ,ταβέρνα,σπίτι,δρόμο παρά πληρώνοντας να δούμε κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:59 Η Corpse Bride: #71 21-11-06 00:59 Μ, δεν ξερω..εγω δεν την ειδα σαν αμερικανια, ειδα οτι μεσα σε 1,5 ωρα ρεζιλεψε ολες τις "αξιες" των αμερικανων. Παντως εχω ακουσει ακραιες αποψεις για την ταινια, η τη λατρευεις, η τη θεωρεις κατι χειροτερο απο το βλεπω το θανατο σου (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:01 Η kleftra έγραψε: #72 21-11-06 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina: (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα, μου βάζεις ιδέες να την συστήσω σε μερικούς άσπονδους φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:05 Η Corpse Bride: #73 21-11-06 01:05 Τσεκαρε το χουμορ τους μονο πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 14:40 Ο The Djinn: #74 21-11-06 14:40 Καλα τοσο χαλια το borat;;; Και να φανταστεις οτι εχει κανει παταγο στα cinema...Απιστευτες εισπραξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 16:48 Η io-io έγραψε: #75 22-11-06 16:48 Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:54 Η kleftra έγραψε: #70 21-11-06 00:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Click για ανάπτυξη... Kι εγώ ήξερα ότι θα δω μια αμερικανιά σε όλο της το μεγαλείο.Και μάλιστα εγώ επέμενα να πάμε(και μην σου πω τι άκουσα μετά).Και γελάσαμε και πάρα πολύ στην ταινία αλλά όχι με την ταινία, με μια κοπέλα απο την παρέα που έλεγε συνέχεια δεν το πιστεύω ότι μου το κάνατε αυτό και κοίταγε μην είναι κανένας γνωστός στο σινεμά και την δει τι βλέπει.Ειδικά όταν άρχισε η σκηνή της πάλης με τον Μπόρατ και τον χοντρό σηκώθηκε να φύγει αλλά σκουντούφλησε στα πόδια του διπλανού και ξαπλώθηκε κάτω φαρδιά πλατιάΤο γέλιο το κάναμε αναμεταξύ μας και θα προτιμούσα τις ίδιες πλάκες να τις κάναμε σε ένα καφέ,ταβέρνα,σπίτι,δρόμο παρά πληρώνοντας να δούμε κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:59 Η Corpse Bride: #71 21-11-06 00:59 Μ, δεν ξερω..εγω δεν την ειδα σαν αμερικανια, ειδα οτι μεσα σε 1,5 ωρα ρεζιλεψε ολες τις "αξιες" των αμερικανων. Παντως εχω ακουσει ακραιες αποψεις για την ταινια, η τη λατρευεις, η τη θεωρεις κατι χειροτερο απο το βλεπω το θανατο σου (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:01 Η kleftra έγραψε: #72 21-11-06 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina: (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα, μου βάζεις ιδέες να την συστήσω σε μερικούς άσπονδους φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:05 Η Corpse Bride: #73 21-11-06 01:05 Τσεκαρε το χουμορ τους μονο πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 14:40 Ο The Djinn: #74 21-11-06 14:40 Καλα τοσο χαλια το borat;;; Και να φανταστεις οτι εχει κανει παταγο στα cinema...Απιστευτες εισπραξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 16:48 Η io-io έγραψε: #75 22-11-06 16:48 Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina: Oχι, δεν εχω τετοια προθεση.. :p Το θεμα ειναι με τι διαθεση πηγαινεις να τη δεις. Εγω πηγα με την προοπτικη οτι θα δω μια γελοια ταινια, κι ημουν ετοιμη να δεχτω την αληθεια του ΜΠΟΟΟΟΟΡΑΤΤΤΤΤΤ!!! Click για ανάπτυξη... Kι εγώ ήξερα ότι θα δω μια αμερικανιά σε όλο της το μεγαλείο.Και μάλιστα εγώ επέμενα να πάμε(και μην σου πω τι άκουσα μετά).Και γελάσαμε και πάρα πολύ στην ταινία αλλά όχι με την ταινία, με μια κοπέλα απο την παρέα που έλεγε συνέχεια δεν το πιστεύω ότι μου το κάνατε αυτό και κοίταγε μην είναι κανένας γνωστός στο σινεμά και την δει τι βλέπει.Ειδικά όταν άρχισε η σκηνή της πάλης με τον Μπόρατ και τον χοντρό σηκώθηκε να φύγει αλλά σκουντούφλησε στα πόδια του διπλανού και ξαπλώθηκε κάτω φαρδιά πλατιάΤο γέλιο το κάναμε αναμεταξύ μας και θα προτιμούσα τις ίδιες πλάκες να τις κάναμε σε ένα καφέ,ταβέρνα,σπίτι,δρόμο παρά πληρώνοντας να δούμε κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 00:59 Η Corpse Bride: #71 21-11-06 00:59 Μ, δεν ξερω..εγω δεν την ειδα σαν αμερικανια, ειδα οτι μεσα σε 1,5 ωρα ρεζιλεψε ολες τις "αξιες" των αμερικανων. Παντως εχω ακουσει ακραιες αποψεις για την ταινια, η τη λατρευεις, η τη θεωρεις κατι χειροτερο απο το βλεπω το θανατο σου (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:01 Η kleftra έγραψε: #72 21-11-06 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina: (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα, μου βάζεις ιδέες να την συστήσω σε μερικούς άσπονδους φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:05 Η Corpse Bride: #73 21-11-06 01:05 Τσεκαρε το χουμορ τους μονο πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 14:40 Ο The Djinn: #74 21-11-06 14:40 Καλα τοσο χαλια το borat;;; Και να φανταστεις οτι εχει κανει παταγο στα cinema...Απιστευτες εισπραξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 16:48 Η io-io έγραψε: #75 22-11-06 16:48 Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μ, δεν ξερω..εγω δεν την ειδα σαν αμερικανια, ειδα οτι μεσα σε 1,5 ωρα ρεζιλεψε ολες τις "αξιες" των αμερικανων. Παντως εχω ακουσει ακραιες αποψεις για την ταινια, η τη λατρευεις, η τη θεωρεις κατι χειροτερο απο το βλεπω το θανατο σου (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:01 Η kleftra έγραψε: #72 21-11-06 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina: (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα, μου βάζεις ιδέες να την συστήσω σε μερικούς άσπονδους φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:05 Η Corpse Bride: #73 21-11-06 01:05 Τσεκαρε το χουμορ τους μονο πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 14:40 Ο The Djinn: #74 21-11-06 14:40 Καλα τοσο χαλια το borat;;; Και να φανταστεις οτι εχει κανει παταγο στα cinema...Απιστευτες εισπραξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 16:48 Η io-io έγραψε: #75 22-11-06 16:48 Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina: (εγω εστειλα και τους γονεις μου, τι ακουσα μετα ας μην το περιγραψω ) Click για ανάπτυξη... Χα,χα,χα, μου βάζεις ιδέες να την συστήσω σε μερικούς άσπονδους φίλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 01:05 Η Corpse Bride: #73 21-11-06 01:05 Τσεκαρε το χουμορ τους μονο πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 14:40 Ο The Djinn: #74 21-11-06 14:40 Καλα τοσο χαλια το borat;;; Και να φανταστεις οτι εχει κανει παταγο στα cinema...Απιστευτες εισπραξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 16:48 Η io-io έγραψε: #75 22-11-06 16:48 Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τσεκαρε το χουμορ τους μονο πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2006 στις 14:40 Ο The Djinn: #74 21-11-06 14:40 Καλα τοσο χαλια το borat;;; Και να φανταστεις οτι εχει κανει παταγο στα cinema...Απιστευτες εισπραξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 16:48 Η io-io έγραψε: #75 22-11-06 16:48 Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα τοσο χαλια το borat;;; Και να φανταστεις οτι εχει κανει παταγο στα cinema...Απιστευτες εισπραξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 16:48 Η io-io έγραψε: #75 22-11-06 16:48 Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε οχι και αμερικανια το Borat! Aπο που κι ως που!!! Εμενα μου αρεσε πολυ, τον Sasha Baron Cohen τον θεωρω πανεξυπνο! Μονο που λυπαμαι αυτους τους κακομοιριδες που πηραν μερος στην ταινια χωρις να εχουν ιδεα που παιζουν και με ποιον εμπλεξαν. Top σκηνη: In my country, they would go crazy about these two. (δειχνοντας μια τριτη) ...not so much. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:10 Η Corpse Bride: #76 22-11-06 17:10 Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χχαχαχα.. WHATS UP VANILLA FACE?? Καλα, απο την ωρα που βγηκα απο την αιθουσα εχω πει πανω απο 10 φορες ολες τις ατακες της ταινιας.. Ουφ! Yekshemesh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2006 στις 17:14 Η io-io έγραψε: #77 22-11-06 17:14 Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα και εγω, εννοειται! Δες αυτο, εγω λιωνω καθε φορα... https://www.youtube.com/watch?v=Q6hz8r1Ie-c Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalia Νεοφερμένο μέλος Η Dalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2006 στις 22:04 Η Dalia έγραψε: #78 23-11-06 22:04 "Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: еще один пророк р... vas 78 jj! chester20080 camil charmander Idontknoww Αλκης Κ. Viedo CiNeFiL American Economist Isida Stelios725 Panos_02 physicscrazy Cookie_Monster Vindemiatrix harry akritas Ace of Spades fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"Η δασκάλα του πιάνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 00:10 Η Kassie έγραψε: #79 09-12-06 00:10 Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Υ.Γ.1 Για όσους αναρωτιούνται γιορτάζουμε τη μέρα του λευκού καρχαρία Υ.Γ.2 Το μόνο που μου αρέσει είναι η χαρακτηριστική μουσική όταν έρχεται ο καρχαρίας.Μου σηκώνεται η τρίχα (αλήθεια τον καρχαρία πότε τον δείχνει, γιατί βλέπω μια ώρα ταινία και καρχαρία δεν έχω δει ???????) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2006 στις 18:06 Η kleftra έγραψε: #80 09-12-06 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Kassie: Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ με αμείωτη βαρεμάρα το Jaws 3. Και για όσως σκέφτονται γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, ακριβώς πριν είδα το Jaws 2 και ήθελα να δω αν υπάρχει χειρότερη ταινία. Ω, ναι υπάρχει Click για ανάπτυξη... Xα,χα,χα, είσαι απίστευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.