mania
Επιφανές μέλος

Μπανιστήρι; Όχι ρε παιδιά. Μάνια μου, είναι θετικό ότι το λες έτσι ανοιχτά, αλλά παρόλα αυτά δε νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που θα χαιρόντουσαν αν έπαιρναν χαμπάρι ότι τους έπαιρνες μάτι. Εγώ θα σε έβριζα, sorry κιόλας.
Μια φορά με έχουν πάρει μάτι, αλλά τα ήθελε ο πισινός μου, καθώς το μέρος και η ώρα ήταν τα πλέον ακατάλληλα για περιπτύξεις. Η ευθύνη ήταν δική μου, οπότε θα ήμουν γελοία αν έβριζα όποιον δύστυχο περνούσε ότι με έπαιρνε μάτι. Αλλά σε άλλες περιπτώσεις, που προσπαθείς να μην εκτεθείς, είναι πολύ φυσιολογικό να τα πάρεις με τους διάφορους μπανιστηρτζήδες.
αυτό ακριβώς ψάχνω και εγώ και το πετυχένω, ζευγαράκια μερα μεσημέρι ή απόγευμα σε κοινή θέα, τι θα μου πεί γιατί πέρασες; εξάλου σε περίπτωση τέτοια πέρνω αγγαλιά τον άντρα και κάνουμε πώς ψάχνουμε θέση για μάς, άστο σου λέω άς μην καθόσουν φάτσα φόρα ας μην περνάω εγώ

ο πατέρας μου με φίλο του την είχε πατήσει, κάναν μάτι ζευγαράκι γύρισε ο φίλος του γιατί βαρέθηκέ και όταν σηκώθηκε η τύπησα είδε ο πατέρας μου ότι ήταν η κόρη αυτού που μόλις έφυγε

Που ειναι αυτη η χωρα?
ποια είναι δεν είπες, ώρα για διακοπές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε σου λέω, αλλά θα σου ετοιμάσω πλάνο (σε πλήθος χωρών) με όσα έχουν δει τα μάτια μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, α ρε Μάνια, πολύ γέλιο!
Δε σου λέω, αλλά θα σου ετοιμάσω πλάνο (σε πλήθος χωρών) με όσα έχουν δει τα μάτια μου![]()
δεν έχεις ιδέα όμως τι έχουν δεί τα δικά μου

Χαχαχαχαχα, είσαι μοναδική!
mania
Επιφανές μέλος

Θα φανεί πολύ περίεργο αν σου πω ότι δε θέλω να μάθω!
Χαχαχαχαχα, είσαι μοναδική!
Γιατί; θα σου πώ σε πμ άν θές με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέριες

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Θα διαφωνήσω μαζί σου.edad_nueva συμφωνω απολυτως. Αποτελει ελλειψη σεβασμου προς τους ανθρωπους που βρισκονται εκει.
Αλλα... τι λεμε τωρα. Ειμαστε σε μια χωρα που οποιος/α κανει γυμνισμο ή topless, χαρακτηριζεται ως επιδειξιομανης...
Ολη η παρέα σχεδόν κάνουμε γυμνισμό πάρα πολλά χρόνια κάθε καλοκαίρι, και ουδέποτε θυμάμαι να παρουσιάστηκε κάτι τέτοιο από κάποιον...
Nosaltres
Δραστήριο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αλλα... τι λεμε τωρα. Ειμαστε σε μια χωρα που οποιος/α κανει γυμνισμο ή topless, χαρακτηριζεται ως επιδειξιομανης...
Εισαι υπερβολικος.

Nosaltres
Δραστήριο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Μπορει να μην σας ενοχλησε ποτε κανεις οταν το κανατε, πηγαινε ομως να το συζητησεις με κοσμο, με αρκετες παρεες σου και θα δεις τι νοοτροπια εχει η πλειοψηφια...
σε αυτό έχεις δικιο καλέ μου, αλλα οι ποιο πολλοι κάνουν γυμνισμό και βρίζουν ή κουτσομπολέβουν αυτόν που τον κάνει και ξέρω άτομο που πήγα και εγώ σε γυμνηστές για μπάνιο ήταν και εκείνη και μας έκραξε ότι εμείς κυκλοφορούμε γυμνοι

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Μα αυτό εννοώ....Μπορει να μην σας ενοχλησε ποτε κανεις οταν το κανατε, πηγαινε ομως να το συζητησεις με κοσμο, με αρκετες παρεες σου και θα δεις τι νοοτροπια εχει η πλειοψηφια...
Στην αρχή έκαναν ένας φίλος και μια φίλη μόνο, κάποια στιγμή έτσι στο άσχετο αναφέρθηκε σε μια κουβέντα, και την επόμενη φορά, έκανα κι εγώ. Την άλλη μέρα το είπαμε και σε δυό άλλες φίλες από την παρέα και έκαναν κι αυτές, και πάει λέγοντας.....
Δεν είχε κανείς πρόβλημα, και μάλιστα λίγο πολύ στον κύκλο μας όλοι το ξέρουν οτι κάνουμε.
Nosaltres
Δραστήριο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Η ερώτηση απλή, Πάτε σε παραλίες απλά και μόνο για να κάνεις μάτι; σου αρέσει να μπανίζεις ζευγαράκια σε προσωπικές στιγμές;
Εχείς μανία με βίντεο σε ίντερνετ απο κρυφές κάμερες; θεωρείτε ότι είναι βρωμιά αυτό ή κατι που σας αρέσει; πώς χαρακτηρίζετε αυτούς που το κάνουν;![]()
Δε μου αρέσει να βλέπω όπως δε μου αρέσει και να με βλέπουν. Θεωρώ οτι αυτές οι στιγμές είναι προσωπικές και πρέπει να μένουν μεταξύ του ζευγαριού. Δεν ξέρω για μένα το σεξ είναι πιό βαθύ, έχει να κάνει και με πνευματική επικοινωνία...
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Μα αυτό εννοώ....
Στην αρχή έκαναν ένας φίλος και μια φίλη μόνο, κάποια στιγμή έτσι στο άσχετο αναφέρθηκε σε μια κουβέντα, και την επόμενη φορά, έκανα κι εγώ. Την άλλη μέρα το είπαμε και σε δυό άλλες φίλες από την παρέα και έκαναν κι αυτές, και πάει λέγοντας.....
Δεν είχε κανείς πρόβλημα, και μάλιστα λίγο πολύ στον κύκλο μας όλοι το ξέρουν οτι κάνουμε.
πειρατη....

κανεις κι εσυ μπανιστηρι; θεε μου...τι ακουω σημερα η γυναικα....

καλε ολοι στης μανιας μοιαξατε;

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κατα τ'αλλα, οχι, δεν ειναι στις καθημερινες μου δραστηριοτητες να ανταλλασσουμε εμπειριες απο μπανιστιροστεκια με τον πατερα μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.