super_deal
Νεοφερμένο μέλος

οοοπς τοταμπου;;;;;;;;; για εξηγησε το μας αυτο λιγο;για πιο λογο....εγω βλεπω ανδρες να φορανε ροζ και τους πηγαινει θαυμασια...
Ταμπου ..ταμπου...σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι ταμπου και η γυναικα να φοραει σιελ
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

τι ακουσες στην τηλεοραση;;;;;;;;;;;;;;;;;οοοπς τοτο εχω ακουσει στην τηλεοραση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Roben twn Xazwn
Εκκολαπτόμενο μέλος

<<Στερεότυπα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει άχρωμα>>
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

για ροζ λεμε που ειναι κατ' εξοχην ανδρικο χρωμα...τα αχρωμα φοριουνται πολυ εδω μεσα....και ειναι απλως αχρωμα....αοσμα...αδιαφορα...δεν τα φοραει κανεις...ότι η Αφροδότη Μάνου και ο Γιάννης Μιλιώκας ετοιμάζουν νέα συνεργασία με τίτλο
<<Στερεότυπα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει άχρωμα>>

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

για ροζ λεμε που ειναι κατ' εξοχην ανδρικο χρωμα...τα αχρωμα φοριουνται πολυ εδω μεσα....και ειναι απλως αχρωμα....αοσμα...αδιαφορα...δεν τα φοραει κανεις...![]()
E χαλάρωσε λίγο??? Όχι και κατ' εξοχήν ανδρικό χρώμα...
Με προβήματίζει λίγο αυτό με τα άχρωμα όμως, αν και off...
Independent
Νεοφερμένο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

xαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμα μαμωτι μου ενα τοσο δα χρωματακι ανατολικο ζητημα το καναμε....μετα που να λυσουμε και σοβαροτερα θεματα....E χαλάρωσε λίγο??? Όχι και κατ' εξοχήν ανδρικό χρώμα...
Με προβήματίζει λίγο αυτό με τα άχρωμα όμως, αν και off...

σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!στην ηλικια σου και μιλησες πιο λογικα απ' ολους εδω περα!!!!!!!άποψή μου είναι ότι όλοι μπορουν να φοράνε ροζ... και εγώ εχω μια μπλουζα με ροζ μεγαλες ριγες... δεν κανει το χρωμα τον gay αλλά το στιλ...

marina289
Δραστήριο μέλος

Όποιος φοράει ροζ , θέτει -για μένα- σοβαρή υποψηφιότητα ότι έχει αυτοπεποίθηση,ότι δεν έχει κολληματάρες, ότι είναι άνετος,
προφανώς και δεν πιστεύει ότι τα ράσα κάνουν τον παπά
και γράφει στα επίμαχα
όσους υποστηρίζουν ότι δεν έχει...
Προφανώς και έχει αρκετά ,ωστε να γίνει αυτή η... καταχώρηση!

Άσε που ειδικά οι μελαχρινοί είναι κρίμα ν'αποκλείουν αυτό το υπέροχο χρωματάκι ,
που τους πάει μούρλια!
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

ΠΕΣΤΑ ΖΥΓΑΡΑ ΜΟΥ χυμα και τσουβαλατα ....γιατι εμε ....με εχει φαει το politesse..Ό,τι γουστάρει ο καθένας ας φοράει!....
Όποιος φοράει ροζ , θέτει -για μένα- σοβαρή υποψηφιότητα ότι έχει αυτοπεποίθηση,ότι δεν έχει κολληματάρες, ότι είναι άνετος,
προφανώς και δεν πιστεύει ότι τα ράσα κάνουν τον παπά
και γράφει στα επίμαχα
όσους υποστηρίζουν ότι δεν έχει...
Προφανώς και έχει αρκετά ,ωστε να γίνει αυτή η... καταχώρηση!
Άσε που ειδικά οι μελαχρινοί είναι κρίμα ν'αποκλείουν αυτό το υπέροχο χρωματάκι ,
που τους πάει μούρλια!

marina289
Δραστήριο μέλος

Τα λέω! ...Ωσπού να βγει μια έρευνα που θα αποδεικνύει ότι όσοι φοράνε μαύρα είναι επιβήτορες ,ΠΕΣΤΑ ΖΥΓΑΡΑ ΜΟΥ χυμα και τσουβαλατα ....γιατι εμε ....με εχει φαει το politesse..''Eδω το 'χω να βαλω θεμα ...αν μπορουν οι ΑΝΤΡΕΣ να φορανε λιλα...!!!!!!!''
![]()
όσοι φοράνε μπλέ είναι κοκοράκια αλανιάρικα,
όσοι φοράνε γκρί είναι βαστάτε τούρκοι τ'άρματα,
και όσοι φοράνε ροζ είναι ¨θεά τον έκανες τον μουσακά...¨,
που και πάλι δεν θα με κάνει ν'αναθεωρήσω ,
αλλά τουλάχιστον θα μπω σε έναν άλφα προβληματισμό ότι τα δείγματα της βιωματικής μου εμπειρίας δεν είναι τελικά αντιπροσωπευτικά...

Mαγia h melicca
Νεοφερμένο μέλος

+φωνω απολυτα! αλλά και το να είσαι gey δεν είναι ντροπή..τεσπά αυτό είναι άλλο θέμαάποψή μου είναι ότι όλοι μπορουν να φοράνε ροζ... και εγώ εχω μια μπλουζα με ροζ μεγαλες ριγες... δεν κανει το χρωμα τον gay αλλά το στιλ...

cacofonix
Δραστήριο μέλος

marina289
Δραστήριο μέλος

Δηλαδή... οι ¨μη πούστρες¨ τί χρώμα έχουν ανάγκη να φοράνε για να δείχνουν ¨μη πούστρες¨ ;;;Αμα είσαι πούστρα, βάλε ροζάκι...
Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον μαυροντυμένο gay Κρητικό, που ...επί το έργον είπε υπερήφανα

Κάνεις λάθος.Αμα είσαι πούστρα, βάλε ροζάκι...
Υπάρχουν άνδρες που τους πάει το ροζ, το πορτοκαλί και πολλά άλλα απαλά χρωματάκια.
Και στην τελική πώς σε ένα χρώμα δίνουμε γένος;
Γιατί το ροζ θεωρείται γυναικείο και το γαλάζιο ανδρικό;
Αν μου δώσεις μια πειστική απάντηση, πλην των στερεοτύπων και της συνήθειας, ίσως να αλλάξω γνώμη.

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Οντως τα αρωματα τα εφευραν οι γαλλοι..για αυτο που λες..ομως..δεν ξεχωριζουμε φυλο..τα εφευραν και για τους ανδρες..και για τις γυναικες..προς τι λοιπον αυτος ο διαχωρισμος;Τα αρώματα τα εφηύραν οι Γάλλοι (;;για να κρύψουν την απλυσιά τους. Οι άνθρωποι παλαιότερα, όπως και τα υπόλοιπα ζώα, διάλεγαν το σύντροφό τους με βάση τη μυρωδιά τους, τη δική τους μυρωδιά όχι αυτή που αγόρασαν από το body shop.

cacofonix
Δραστήριο μέλος

...και να μην μπορείς να προσδιορίσεις πότε έκανε μπάνιο τελευταία φορά...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Και συμπληρώνω:
...και να μην μπορείς να προσδιορίσεις πότε έκανε μπάνιο τελευταία φορά...
Αυτο αγαπητε μου..δεν ισχυει..οταν ο αλλος δεν κανει μπανιο..δεν πα να βαζει 800 αρωματα..παλι την ιδια βρωμα θα βγαλει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.