Πριν χρόνια είχα μία φίλη που επειδή έμεινε άνεργη πουλούσε ρούχα σαν προσωρινή δουλειά.
Ήρθε μια μέρα στην δουλειά μου και μου έδειξε κάτι δείγματα, και πήρα για να την ενισχύσω και μόνο, και επειδή πάντα ρωτώ τις γυναίκες όταν αγοράζω ρούχα, φώναξα δύο συναδέλφισσες και μου διάλεξαν 2-3 πουκάμισα και ένα μπουφάν.
Ένα από τα πουκάμισα που πήρα ήταν χρώμα ροζ, που μου έλεγαν εκείνες ότι ήταν πολύ ωραίο και μοντέρνο.
Έπειτα από λίγο άρχισα να διαβάζω τέτοια θέματα, ένα από αυτά εδώ στο στέκι που κρατάει μερικά χρόνια, και όταν το φόρεσα, αισθανόμουν ότι όλοι με κοιτούσαν καλά-καλά.
Αν και δεν νομίζω να είμαι κανένας κομπλεξικός, να πω την αλήθεια επηρεάστηκα από αυτά που διάβασα, και είπα στην μητέρα μου να το δώσει σε κάποιον φτωχό ή να το πάρω στο εξοχικό να κάνω δουλειές με αυτό.
Έξω πάντως, δεν το ξαναφόρεσα, ίσως να είμαι λάθος, δεν ξέρω, αλλά η νοοτροπία αυτή με έκανε να μην θέλω να το ξαναφορέσω, και ήταν ωραίο πουκάμισο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.