Νέα για την εκπαίδευση

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.111 μηνύματα.
Nαι..τι αλλο θα δουμε;

Σε μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχώρησε μία 13χρονη μαθήτρια, σε βάρος ενός 14χρονου μαθητή, που φέρεται να αποπειράθηκε να την βιάσει μέσα στο σχολείο στην Κέρκυρα, το πρωί της Πέμπτης (14/11).

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 13χρονη κατέθεσε παρουσία ψυχολόγου την επόμενη ημέρα, στις 15 Νοεμβρίου, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε αναφέρει στην κοινωνική λειτουργό του 5ου Γυμνασίου.

Παράλληλα, ανέφερε πως ο 14χρονος την θώπευσε, κατά την διάρκεια λειτουργίας του σχολείου.

Ο κατηγορούμενος ανήλικος συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 16:00, και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.807 μηνύματα.
FB_IMG_1756905129917.jpg

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.111 μηνύματα.
Ξεκιναμε αυριο.Εχω καποια νεα να σας πω
Οτι μπηκε το σχολειο μου στοπρογραμμα Μαριετας Γιαννακου...λογω του βουλετη κορινθιας που εγινε υπουργος μεταφορων νομιζω...ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ..τουλαχιστον οκφροντισε να μπουνε καποια σχιλεια υου νονμου του σε αυτο το προγραμμα..η ανακαινηση αρχισε 1 σεπτεμβρη..γελαμε τωρα ..μην χαλασιυν και τις διακοπες τους ο δημος και οι εργολαβοι του..πατησ εποδι η διευθηντρια μου καιμε τους υποδιευθηντες διαλλεξαν τα χρωματα για το σχολειο...οσοι δεν το εκαναν την πατησαν..τα διαλλεξε ο δημος και ειναι ενα χλεμπονιαρικο αοσομοα γευστο σζεδον ασπρο χρωμα για τα παντα..μας εφτιαξαν μπαρα για ΑΜΕΑ..οι τουαλετες ανακαισνιστηκαν και εγιναν φανταστικες..των παιδιων εννοω εμμας ουτε για φτυσιμο.. :hehe:
Πρεπει να τραβηξω φωτο να σας τις δειξω...ολα καλα...μετραω μερες μεχρι να γεμισουν ολα με σπρευ..μαρκαδορους..να σπασουν κλπ.:beachball:

Κατα τα αλλα αυριο ξεκιναμε με παιδια(διοτι εμεις ξεκιναμε παντα απο 1 σεπτεμβριουκαι καλη μας σχολικη χρονια.

Η ΘΕΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ!

1757527065646.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια