Twists and turns of life.χωρισατε γιατι κατι προεκυψε στην πορεια.
![]()
Δεν θα απαντήσω σε τίποτα άλλο προσωπικής φύσεως.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.597 μηνύματα.
Twists and turns of life.
Δεν θα απαντήσω σε τίποτα άλλο προσωπικής φύσεως.
δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο. πηρα τις απαντησεις μου και επιβεβαιωθηκα. καλη συνεχεια.

Δε νομίζω οτι επιβεβαίωσες τίποτα, με όλο το σεβασμό.δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο. πηρα τις απαντησεις μου και επιβεβαιωθηκα. καλη συνεχεια.![]()
Οι λόγοι που χωρίζει κάποιος είναι πολλοί. Όταν βγαίνεις ένα ή δύο ή δέκα ραντεβού κι έχεις σκοπό κάτι σοβαρό που θα επηρεάσει όχι μόνο εσένα και τον άλλον αλλά και παιδιά ενδεχομένως στο μέλλον, δεν μπορείς να ξεκινήσεις γιόλο κι όπου βγει. Ναι θα φύγει για λίγο ο ρομαντισμός όταν κάνεις τις σοβαρές ερωτήσεις και τις σοβαρές συζητήσεις που θα είναι άβολες, αμήχανες, κυνικές, περίεργες.
Η δική σου νοοτροπία, πάμε κι αν δεν τσουλήσει ή διαφωνήσουμε στην πορεία, χωρίζουμε, είναι που δημιουργεί διαλυμμένες οικογένειες. Μας έφαγε ο ρομαντισμός βρε παιδί μου!
Υπάρχουν λοιπόν πράγματα τα οποία μπορείς να συζητήσεις από την αρχή (πχ η θρησκεία, η πολιτική, τα χόμπι κλπ) και πράγματα που δεν μπορείς να τα προβλέψεις (πώς θα αντιδράσει ο άλλος σε μια δύσκολη κατάσταση, μια αρρώστια, ένα θάνατο στην οικογένεια κλπ). Τα πρώτα μπορείς να τα συμφωνήσεις από την αρχή. Τα δεύτερα τα αφήνεις όντως στην τύχη.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.597 μηνύματα.
Δε νομίζω οτι επιβεβαίωσες τίποτα, με όλο το σεβασμό.
Οι λόγοι που χωρίζει κάποιος είναι πολλοί. Όταν βγαίνεις ένα ή δύο ή δέκα ραντεβού κι έχεις σκοπό κάτι σοβαρό που θα επηρεάσει όχι μόνο εσένα και τον άλλον αλλά και παιδιά ενδεχομένως στο μέλλον, δεν μπορείς να ξεκινήσεις γιόλο κι όπου βγει. Ναι θα φύγει για λίγο ο ρομαντισμός όταν κάνεις τις σοβαρές ερωτήσεις και τις σοβαρές συζητήσεις που θα είναι άβολες, αμήχανες, κυνικές, περίεργες.
Η δική σου νοοτροπία, πάμε κι αν δεν τσουλήσει ή διαφωνήσουμε στην πορεία, χωρίζουμε, είναι που δημιουργεί διαλυμμένες οικογένειες. Μας έφαγε ο ρομαντισμός βρε παιδί μου!
Υπάρχουν λοιπόν πράγματα τα οποία μπορείς να συζητήσεις από την αρχή (πχ η θρησκεία, η πολιτική, τα χόμπι κλπ) και πράγματα που δεν μπορείς να τα προβλέψεις (πώς θα αντιδράσει ο άλλος σε μια δύσκολη κατάσταση, μια αρρώστια, ένα θάνατο στην οικογένεια κλπ). Τα πρώτα μπορείς να τα συμφωνήσεις από την αρχή. Τα δεύτερα τα αφήνεις όντως στην τύχη.
δεν προσθετεις κατι νεο στην κουβεντα. την παρεκτρεπεις κι αλλο.
η διαφωνια βρισκεται στο οτι μερικοι υποστηριζουν οτι:
δεν ξεκινας καν μια σχεση, αν δεν ξεκαθαρισεις εξ αρχης καποια πραγματα "ταιριασματος".
εγω απλα ειπα, οτι μπαινοντας σε μια σχεση, ανακαλυπτεις εναν ανθρωπο πραγματικα. και καλο ειναι να το τολμησεις οσο υπαρχει ερωτας και ενθουσιασμος.
εσυ εφτασες μεχρι την διαλυμμενη οικογενεια. ωπα καπου.
Δεν μπορούν να συνυπάρχουν ο έρωτας κι ο ενθουσιασμός με το να κάνεις 50 - 100 συζητήσεις να δεις αν ταιριάζεις με τον άλλον; Τί θα κάνετε δηλαδή στα ραντεβού που βγαίνετε, θα κοιτιέστε και θα γαργαλάτε ο ένας τον άλλον; Και αυτό το λες σχέση;εγω απλα ειπα, οτι μπαινοντας σε μια σχεση, ανακαλυπτεις εναν ανθρωπο πραγματικα. και καλο ειναι να το τολμησεις οσο υπαρχει ερωτας και ενθουσιασμος.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Δεν μπορούν να συνυπάρχουν ο έρωτας κι ο ενθουσιασμός με το να κάνεις 50 - 100 συζητήσεις να δεις αν ταιριάζεις με τον άλλον; Τί θα κάνετε δηλαδή στα ραντεβού που βγαίνετε, θα κοιτιέστε και θα γαργαλάτε ο ένας τον άλλον; Και αυτό το λες σχέση;
50-100 ραντεβου, μεχρι να κανεις σχεση;

aLe3ouLa
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.344 μηνύματα.
δεν προσθετεις κατι νεο στην κουβεντα. την παρεκτρεπεις κι αλλο.
η διαφωνια βρισκεται στο οτι μερικοι υποστηριζουν οτι:
δεν ξεκινας καν μια σχεση, αν δεν ξεκαθαρισεις εξ αρχης καποια πραγματα "ταιριασματος".
εγω απλα ειπα, οτι μπαινοντας σε μια σχεση, ανακαλυπτεις εναν ανθρωπο πραγματικα. και καλο ειναι να το τολμησεις οσο υπαρχει ερωτας και ενθουσιασμος.
εσυ εφτασες μεχρι την διαλυμμενη οικογενεια. ωπα καπου.
(Θεωρητικά) συμφωνώ με αυτό, πολλοί άνθρωποι θα σου πουν ότι θες να ακούσεις στην αρχή της σχέσης (είτε σοβαρή είτε όχι), αλλά οι πράξεις δείχνουν πολλά, και αυτό απαιτεί χρόνο.
Άμα ο άλλος ξεκινήσει με πράγματα που από την αρχή καταπατούν το τι πιστεύω, ή τι εγώ θεωρώ σημαντικό στις σχέσεις, ("τα θέλω μου" - πχ. για μένα είναι οι casual σχέσεις αυτό) είναι από την αρχή όχι, και δεν χρειάζεται να χαραμίσω παραπάνω χρόνο σε αυτή τη σχέση.
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.377 μηνύματα.
Casual σχέσεις. Σαν αυτό το "ελεύθερη σχέση" που λέγαμε πίσω στο 2005 κανα μανίκι να ρίχνουμε και μη με πολυπιέζεις;("τα θέλω μου" - πχ. για μένα είναι οι casual σχέσεις αυτό)
Ή αυτό το ατέρμονο "σχέση με το Γιώργο στα 20, ακομα σε σχέση με το Γιώργο στα 30, συγκατοικηση και παιδί με το Γιώργο στα 35, ακόμα σε σχέση με το Γιώργο στα 40, και μετα εμφανίζεται ο Κώστας και "Κώστα χώστα" και σε μια νυχτα αντιο Γιωργο παντρεύομαι τον Κώστα που τον ξέρω μια βδομάδα";
Πηγαία απορία, δεν κοντράρω (οχι πολύ έστω).
aLe3ouLa
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.344 μηνύματα.
Θα πω το πρώτο (αν και δε ξέρω τι κάνατε το 2005, εγώ πήγαινα σχολείοCasual σχέσεις. Σαν αυτό το "ελεύθερη σχέση" που λέγαμε πίσω στο 2005 κανα μανίκι να ρίχνουμε και μη με πολυπιέζεις;
Ή αυτό το ατέρμονο "σχέση με το Γιώργο στα 20, ακομα σε σχέση με το Γιώργο στα 30, συγκατοικηση και παιδί με το Γιώργο στα 35, ακόμα σε σχέση με το Γιώργο στα 40, και μετα εμφανίζεται ο Κώστας και "Κώστα χώστα" και σε μια νυχτα αντιο Γιωργο παντρεύομαι τον Κώστα που τον ξέρω μια βδομάδα";
Πηγαία απορία, δεν κοντράρω (οχι πολύ έστω).
), μένω στην Ολλανδία, και δυστυχώς τέτοιου είδους σχέσεις είναι πολύ δημοφιλείς εδώ.Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.377 μηνύματα.
Οκ, Ολλανδια εκτός λίστας.Θα πω το πρώτο (αν και δε ξέρω τι κάνατε το 2005, εγώ πήγαινα σχολείο), μένω στην Ολλανδία, και δυστυχώς τέτοιου είδους σχέσεις είναι πολύ δημοφιλείς εδώ.
Οχι γιατί δε μπορώ να το κάνω, ούτε γιατί δεν το χω κάνει, αλλά γιατί σε αυτή τη φάση για μένα δεν έχει νόημα.
Εγω αντιθετα με αυτα που ειπώθηκαν νωριτερα σήμερα απο άλλους, δεν ειμαι πια "πάμε και βλέπουμε". Κι οχι γιατί μου λείπει πια ο ρομαντισμός, ίσα ίσα μ αρέσει ακόμα, αλλά γιατί θεωρώ πως έτσι τιμώ το χρόνο μου καλύτερα. Θέλω να χουμε κοινές αξίες με την άλλη. Ενα ξεζούμισμα καποτε αρκούσε, αλλά τώρα θέλω ψυχικό ταίριασμα και καλό μη επικριτικό ή μικροαστικό χαρακτήρα δίπλα μου.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.416 μηνύματα.
Οι επικριτικοί χαρακτήρες κρυβουν πολλες ψυχικές παγίδες που πιστευω αργά ή γρήγορα θα τορπιλίσουν τη σχέση και θα χάσεις το χρόνο σου... Κυκλοθυμιες, κολλήματα, ανασφάλειες. Και στο τέλος θα τα φορτώσει σε σενα. Και μια ωραία πρωια εσυ θα λες εντάξει μωρε έτσι είναι οι σχέσεις... Σιγά τίποτα δεν είναι τέλειο, το προσπαθουμε...
Εεε θα τη φας στο γκολο και θα χοροπηδας. Δεν είμαστε για τέτοια μόλις τη δεις την άλλη κ δε παταει καλά εξαρχής αρχίζεις να το σκέφτεσαι.
Εεε θα τη φας στο γκολο και θα χοροπηδας. Δεν είμαστε για τέτοια μόλις τη δεις την άλλη κ δε παταει καλά εξαρχής αρχίζεις να το σκέφτεσαι.
Valder
Επιφανές μέλος
Εμένα ξέρεις τι με χαλάει;Οι επικριτικοί χαρακτήρες κρυβουν πολλες ψυχικές παγίδες που πιστευω αργά ή γρήγορα θα τορπιλίσουν τη σχέση και θα χάσεις το χρόνο σου... Κυκλοθυμιες, κολλήματα, ανασφάλειες. Και στο τέλος θα τα φορτώσει σε σενα. Και μια ωραία πρωια εσυ θα λες εντάξει μωρε έτσι είναι οι σχέσεις... Σιγά τίποτα δεν είναι τέλειο, το προσπαθουμε...
Αυτοί που είναι ιδιότροποι, οκ λες το βλέπω φαίνεται, ξέρω με τι έχω να κάνω.
Είμαι ιδιαίτερος, ιδιότροπος και ξέρω.
Αυτοι που δειχνουν νορμάλ όμως, εντελώς innocuous που λένε και στο χωριό μου, αλλά έχουν όλα αυτα τα κοινωνικα στερεότυπα και πρέπει και σε κρίνουν στα μουλωχτά εσωτερικά, αγοράζοντας το χρόνο τους και τρώγοντας τον δικό σου. Αυτοι ειναι οι επικινδυνοι.
Χίλιες φορές πχ να μου πει η άλλη "ειμαι φεμινιστρια" και να ξέρω εξ αρχής αν θέλω να μπλέξω ή όχι, παρά αυτό το "αχ ναι ειμαι παραδοσιακιά, δουλα και κυρά, τυρόπιτα και χάδια" και μετα να αρχίζει αυτα τα πούστικα τα επικριτικά "γιατι βλέπεις την ταδε σειρά, μηπως εισαι μισογύνης; -Οχι, απλά θέλω καινουριο ταίρι και ψάχνω ιδέες απο τις ηθοποιους, bitch".
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.679 μηνύματα.
Εγώ θέλω χωριάτισσα (αλλά χωριαταραία όμως, να έχει και προφορά) Χριστιανοταλιμπάν να έχει δικό της σπίτι στην επαρχία να πάω σώγαμπρος και να τρώμε προβατίνα με τον πεθερό.Θέλω να χουμε κοινές αξίες με την άλλη. Ενα ξεζούμισμα καποτε αρκούσε, αλλά τώρα θέλω ψυχικό ταίριασμα και καλό μη επικριτικό ή μικροαστικό χαρακτήρα δίπλα μου.
aLe3ouLa
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά τα λες. Το πιο κουραστικό δεν είναι να χειριστείς κάποιον δύσκολο χαρακτήρα, αλλά να προσπαθείς να μαντέψεις τι σκέφτεται κάποιος που φαίνεται “καλός”.Εμένα ξέρεις τι με χαλάει;
Αυτοί που είναι ιδιότροποι, οκ λες το βλέπω φαίνεται, ξέρω με τι έχω να κάνω.
Είμαι ιδιαίτερος, ιδιότροπος και ξέρω.
Αυτοι που δειχνουν νορμάλ όμως, εντελώς innocuous που λένε και στο χωριό μου, αλλά έχουν όλα αυτα τα κοινωνικα στερεότυπα και πρέπει και σε κρίνουν στα μουλωχτά εσωτερικά, αγοράζοντας το χρόνο τους και τρώγοντας τον δικό σου. Αυτοι ειναι οι επικινδυνοι.
Valder
Επιφανές μέλος
Δεν ειναι τοσο η μαντεψιά, γιατί θα σου πω, το να μαντέψεις σημαίνει οτι δεν σου δινει μια απάντηση. Ειναι περισσοτερο η ασυμφωνία ανάμεσα σε αυτό που νομίζεις πως ξέρεις ή σε πείθει οτι ειναι ως άνθρωπος και σε αυτό που σου λενε τα ματια σου κι ακούνε τ αυτιά σου (η εμπειρία σου δηλαδή στην πράξη με αυτο τον ανθρωπο).Καλά τα λες. Το πιο κουραστικό δεν είναι να χειριστείς κάποιον δύσκολο χαρακτήρα, αλλά να προσπαθείς να μαντέψεις τι σκέφτεται κάποιος που φαίνεται “καλός”.
Μπορείς να φας τρελό gaslighting έτσι, μεταθεση ευθυνών σε φάση εσυ το ξεκινησες να μη με αγαπας πρώτος, δεν άκουσες καλά, δεν κατάλαβες καλά, υπερβάλλεις, θα έπρεπε να με ξέρεις καλύτερα κλπ.
Οι "εύκολοι" και "χαζοι" που προτιμούν οι περισσοτεροι "για να χουν το κεφάλι τους ήσυχο", αποδεικνύονται μεγάλα προβλήματα στην πορεία. Ειδικά αν προσθέσεις και επικριτικότητες εις βάρος σου που προκυπτουν απο δικές τους αδυναμίες (πχ να επιβληθουν στον κύκλο τους).
Ε εδώ μας ρωτάει ο κάθε άσχετος αν θέλουμε παιδιά και γιατί δεν έχουμε και όλα τα γνωστά δεν θα ρωτήσει υποψήφιος σύντροφος που τον αφορά κιόλας..θα ειπωθουν αυτα στην πορεια της σχεσης.
αλλωστε, ενας ανθρωπος που γνωριζεις και ερωτευεσαι, μπορει να σου αλλαξει και τα σχεδια που ειχες για τη ζωη, μεχρι τοτε.
ενταξει ρε συ. στο προγραμμα ειναι και αυτο. θα το δεις στην πορεια. γιατι να μην δοκιμασεις λιγο;![]()
Τώρα για να μπλεξεις με τα διαφορετικά θέλω, αναλόγως και πόσο στο ξεκόβει η αφήνει και περιθώριο και σου λέει ότι βγει. Αν είστε άλλη πόλη και πείτε και οι δύο ότι δεν θα μετακομίζατε ας πούμε, έχει κάνα νόημα να συνεχιστεί; Και να μπλεξεις , δεν θα περιμένεις και πολλά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool