Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Από την άλλη σκέφτομαι πως δεν θα είχα πρόβλημα να έχω επισκέπτες με παπούτσια αν ζούσα μόνος σε κανα μικρό διαμέρισμα όπως κάνουν οι φοιτητές συνήθως, απλώς στο σπίτι έχω 2 μικρότερα αδέρφια με αρκετά χρόνια διαφορά μεταξύ τους οπότε πάντα είχαμε κάποιο μικρό να μπουσουλάει από εδώ και από εκεί και προτιμούσαμε οι επισκέπτες να βγάζουν τα παπούτσια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Ερώτηση: όσοι φοράτε παπούτσια στο σπίτι σας, δεν κουράζεται το πόδι σας όλη μέρα με το παπούτσι; Το φοράτε δηλαδή πολύ παραπάνω ώρες από τους άλλους, δεν ιδρώνει το πόδι, κάθε πόσο πλένετε τα παπούτσια αυτά;
Δε νομιζω πως υπαρχει κοσμος που φοραει τα παπουτσια του οση ωρα ειναι ξυπνιος! Ειναι παραλογο! Εγω στο σπιτι μου ουτε παντοφλες δεν χρησιμοποιω, προτιμω να κυκλοφορω με καλτσες ή ξιπολυτη! Απλα οταν ερχομαι απο εξω στο σπιτι για λιγη ωρα δεν θα τα βγαλω. Στους επισκεπτες μου το αφηνω στην κριση τους. Ας κανουν οτι τους βολευει, δεν μου αρεσει να τους περιοριζει για τοσο trivial things.
Προσωπικα οσες ωρες και αν φορεσω τα παπουτσια μου ή παντοφλες, δεν εχω προβλημα με ιδρωμα και οσμες ακομα και αν εχει 40 βαθμους εξω και ειμαι στο ποδι για ωρες. Απορω πως καταφερνετε να σας μυριζουν τα ποδια και τα παπουτσια. Μυκητες ισως;
Και ομως... ειναι παρολογο να εχεις αποστειρωμενο και καθαρο το σπιτι σου αν εχεις μωρο. Ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στην αναπτυξη του ανοσοποιητικου του συστηματος. Το διαλυεις το παιδι. Οσο περισσοτερη βρωμια τρωει απο το πατωμα, τοσο μεγαλυτερο καλο του κανεις για την μελλοντικη του υγεια. Αν τρωει και χωμα απο τις γλαστρες ή αμμο απο την λεκανη του γατιου, ακομα καλυτερα. Θα υποφερει απο λιγοτερες αλλεργιες και προβληματα στο μελλον.οκ αν έχεις μωρό έχει λογική. Βέβαια κι αυτό δε θα το χεις να μπουσουλάει σε όλο το σπίτι θα χεις μια μοκέτα.
prinCess.
Επιφανές μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Nαι υπαρχει και απο τους πρωτους εγω.Ειναι συνηθεια απλα εκει εχω μαθει να διαβαζω εκει να ξεκουραζομαι κατω στο χαλι,χρησιμοποιοντας ως 'γραφειο' τον καναπε ή το κρεβατι μου.(περιεργη συνηθεια το ξερωΥπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν

Ον τοπικ ουτε εμεις λεμε στους επισκεπτες να βγαζουν τα παπουτσια.Το θεωρω λιγο προσβλητικο ολο αυτο,εκτος και αν ο αλλος εχει τοση λασπη στα παπουτσια σε σημειο που να λερωσει το σπιτι.Δεν εχει τυχει ποτε να πω σε καποιον να βγαλει τα παπουτσια του εκτος αν θελει εκεινος για να αισθανεται ανετα.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Χαχαχαχαχα!!! Σιγά τη μεταχείριση. Πλαστικές παντόφλες ήταν, μάλλον αγορασμένες από τη λαϊκή (σαν αυτές του Παϊσιου που τις έβαλαν για ...προσκύνημα). Όσο για το όνομά μου, ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο.σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας![]()

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου.
![]()
Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε

fockos
Επιφανές μέλος

fockos
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω!
Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε...
Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε![]()
Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες..
εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους.
μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε.
όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι..![]()
Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης.
Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!!
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας!Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες..
mindcircus
Περιβόητο μέλος

tixodioktis
Νεοφερμένο μέλος

δεν φαντάζεστε τι μαζεύει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sapphire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- giannhs2001
- Natsuko
- teacher_40
- fmarulezkd
- AggelikiGr
- Kate1914
- rafaela11
- Memetchi
- Wonderkid
- Unboxholics
- taketrance
- Scandal
- touvlo
- Μήτσος10
- bibliofagos
- fourkaki
- Helen06
- charmander
- Paragontas7000
- D_G
- Αλκίμαχος
- User2350
- American Economist
- Meow
- Ilma
- camil
- hirasawayui
- Sosstoss
- Sevasti
- Libertus
- Μαυρίκιος
- tsiobieman
- KATERINA222022
- ggl
- Insertcoin
- WhiteDrum
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.