libre Δραστήριο μέλος Ο libre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2015 στις 13:54 Ο libre έγραψε: #241 02-12-15 13:54 Δεν υπαρχει τιποτα στρωμμενο κατω για να λερωσει, ουτε χειμωνα ουτε καλοκαιρι. Υπαρχει ενα σκληρο τεραστιο πατακι στην πορτα της πολυκατοικιας για καθαρισμα παπουτσιων. Κανενας επισκεπτης δεν βγαζει παπουτσια σπιτι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2015 στις 14:41 Ο Johnny15 έγραψε: #242 02-12-15 14:41 Πάντως χωρίς παπούτσια = περισσότερη άνεση! Τώρα αν ο άλλος έχει σκισμένη κάλτσα ή μυρίζει το πόδι εκεί έχουμε πρόβλημα. Από την άλλη σκέφτομαι πως δεν θα είχα πρόβλημα να έχω επισκέπτες με παπούτσια αν ζούσα μόνος σε κανα μικρό διαμέρισμα όπως κάνουν οι φοιτητές συνήθως, απλώς στο σπίτι έχω 2 μικρότερα αδέρφια με αρκετά χρόνια διαφορά μεταξύ τους οπότε πάντα είχαμε κάποιο μικρό να μπουσουλάει από εδώ και από εκεί και προτιμούσαμε οι επισκέπτες να βγάζουν τα παπούτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:59 Ο vassilis498: #243 02-12-15 17:59 οκ αν έχεις μωρό έχει λογική. Βέβαια κι αυτό δε θα το χεις να μπουσουλάει σε όλο το σπίτι θα χεις μια μοκέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:50 Η Nelliel έγραψε: #244 02-12-15 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ερώτηση: όσοι φοράτε παπούτσια στο σπίτι σας, δεν κουράζεται το πόδι σας όλη μέρα με το παπούτσι; Το φοράτε δηλαδή πολύ παραπάνω ώρες από τους άλλους, δεν ιδρώνει το πόδι, κάθε πόσο πλένετε τα παπούτσια αυτά; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πως υπαρχει κοσμος που φοραει τα παπουτσια του οση ωρα ειναι ξυπνιος! Ειναι παραλογο! Εγω στο σπιτι μου ουτε παντοφλες δεν χρησιμοποιω, προτιμω να κυκλοφορω με καλτσες ή ξιπολυτη! Απλα οταν ερχομαι απο εξω στο σπιτι για λιγη ωρα δεν θα τα βγαλω. Στους επισκεπτες μου το αφηνω στην κριση τους. Ας κανουν οτι τους βολευει, δεν μου αρεσει να τους περιοριζει για τοσο trivial things. Προσωπικα οσες ωρες και αν φορεσω τα παπουτσια μου ή παντοφλες, δεν εχω προβλημα με ιδρωμα και οσμες ακομα και αν εχει 40 βαθμους εξω και ειμαι στο ποδι για ωρες. Απορω πως καταφερνετε να σας μυριζουν τα ποδια και τα παπουτσια. Μυκητες ισως; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: οκ αν έχεις μωρό έχει λογική. Βέβαια κι αυτό δε θα το χεις να μπουσουλάει σε όλο το σπίτι θα χεις μια μοκέτα. Click για ανάπτυξη... Και ομως... ειναι παρολογο να εχεις αποστειρωμενο και καθαρο το σπιτι σου αν εχεις μωρο. Ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στην αναπτυξη του ανοσοποιητικου του συστηματος. Το διαλυεις το παιδι. Οσο περισσοτερη βρωμια τρωει απο το πατωμα, τοσο μεγαλυτερο καλο του κανεις για την μελλοντικη του υγεια. Αν τρωει και χωμα απο τις γλαστρες ή αμμο απο την λεκανη του γατιου, ακομα καλυτερα. Θα υποφερει απο λιγοτερες αλλεργιες και προβληματα στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:23 Η prinCess.: #245 14-12-15 22:23 Μήπως να βγάζουν και όλα τους τα ρούχα; λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:37 Ο DarthFederer: #246 15-12-15 12:37 Υπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 13:11 Η kleop έγραψε: #247 16-12-15 13:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Υπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν Click για ανάπτυξη... Nαι υπαρχει και απο τους πρωτους εγω.Ειναι συνηθεια απλα εκει εχω μαθει να διαβαζω εκει να ξεκουραζομαι κατω στο χαλι,χρησιμοποιοντας ως 'γραφειο' τον καναπε ή το κρεβατι μου.(περιεργη συνηθεια το ξερω)Φυσικα και το καθαριζει συχνα η μαμα και σπανια μενει βρωμικο. Ον τοπικ ουτε εμεις λεμε στους επισκεπτες να βγαζουν τα παπουτσια.Το θεωρω λιγο προσβλητικο ολο αυτο,εκτος και αν ο αλλος εχει τοση λασπη στα παπουτσια σε σημειο που να λερωσει το σπιτι.Δεν εχει τυχει ποτε να πω σε καποιον να βγαλει τα παπουτσια του εκτος αν θελει εκεινος για να αισθανεται ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:15 Ο vassilis498: #248 16-12-15 19:15 Ε για αυτό υπάρχει το χαλάκι της μπροστινής πόρτας για να φεύγουν οι λάσπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #249 16-12-15 22:01 Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:23 Ο vassilis498: #250 16-12-15 22:23 σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 21:45 Ο Dias έγραψε: #251 17-12-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα!!! Σιγά τη μεταχείριση. Πλαστικές παντόφλες ήταν, μάλλον αγορασμένες από τη λαϊκή (σαν αυτές του Παϊσιου που τις έβαλαν για ...προσκύνημα). Όσο για το όνομά μου, ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2015 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:29 Η Nelliel έγραψε: #252 17-12-15 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:30 Ο fockos έγραψε: #253 18-12-15 23:30 τα περισσότερα μικρόβια είναι φίλοι του ανθρώπου fockos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:16 Η mindcircus: #254 19-12-15 10:16 Εγω παντως δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζουν και θα ντρεπομουν να το ζητησω εννοειται. Αν θελουν απο μονοι τους κανενα προβλημα! Πολυ καθαρα ειναι στο σπιτι μου αλλωστε σφουγγαριζω καθε τρεις και λιγο! Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω! Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε... Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Click για ανάπτυξη... Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους. μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε. όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι.. Click για ανάπτυξη... Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης. Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Φεβρουαρίου 2016 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:03 Η Nelliel έγραψε: #255 19-12-15 11:03 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν υπαρχει τιποτα στρωμμενο κατω για να λερωσει, ουτε χειμωνα ουτε καλοκαιρι. Υπαρχει ενα σκληρο τεραστιο πατακι στην πορτα της πολυκατοικιας για καθαρισμα παπουτσιων. Κανενας επισκεπτης δεν βγαζει παπουτσια σπιτι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2015 στις 14:41 Ο Johnny15 έγραψε: #242 02-12-15 14:41 Πάντως χωρίς παπούτσια = περισσότερη άνεση! Τώρα αν ο άλλος έχει σκισμένη κάλτσα ή μυρίζει το πόδι εκεί έχουμε πρόβλημα. Από την άλλη σκέφτομαι πως δεν θα είχα πρόβλημα να έχω επισκέπτες με παπούτσια αν ζούσα μόνος σε κανα μικρό διαμέρισμα όπως κάνουν οι φοιτητές συνήθως, απλώς στο σπίτι έχω 2 μικρότερα αδέρφια με αρκετά χρόνια διαφορά μεταξύ τους οπότε πάντα είχαμε κάποιο μικρό να μπουσουλάει από εδώ και από εκεί και προτιμούσαμε οι επισκέπτες να βγάζουν τα παπούτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:59 Ο vassilis498: #243 02-12-15 17:59 οκ αν έχεις μωρό έχει λογική. Βέβαια κι αυτό δε θα το χεις να μπουσουλάει σε όλο το σπίτι θα χεις μια μοκέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:50 Η Nelliel έγραψε: #244 02-12-15 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ερώτηση: όσοι φοράτε παπούτσια στο σπίτι σας, δεν κουράζεται το πόδι σας όλη μέρα με το παπούτσι; Το φοράτε δηλαδή πολύ παραπάνω ώρες από τους άλλους, δεν ιδρώνει το πόδι, κάθε πόσο πλένετε τα παπούτσια αυτά; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πως υπαρχει κοσμος που φοραει τα παπουτσια του οση ωρα ειναι ξυπνιος! Ειναι παραλογο! Εγω στο σπιτι μου ουτε παντοφλες δεν χρησιμοποιω, προτιμω να κυκλοφορω με καλτσες ή ξιπολυτη! Απλα οταν ερχομαι απο εξω στο σπιτι για λιγη ωρα δεν θα τα βγαλω. Στους επισκεπτες μου το αφηνω στην κριση τους. Ας κανουν οτι τους βολευει, δεν μου αρεσει να τους περιοριζει για τοσο trivial things. Προσωπικα οσες ωρες και αν φορεσω τα παπουτσια μου ή παντοφλες, δεν εχω προβλημα με ιδρωμα και οσμες ακομα και αν εχει 40 βαθμους εξω και ειμαι στο ποδι για ωρες. Απορω πως καταφερνετε να σας μυριζουν τα ποδια και τα παπουτσια. Μυκητες ισως; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: οκ αν έχεις μωρό έχει λογική. Βέβαια κι αυτό δε θα το χεις να μπουσουλάει σε όλο το σπίτι θα χεις μια μοκέτα. Click για ανάπτυξη... Και ομως... ειναι παρολογο να εχεις αποστειρωμενο και καθαρο το σπιτι σου αν εχεις μωρο. Ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στην αναπτυξη του ανοσοποιητικου του συστηματος. Το διαλυεις το παιδι. Οσο περισσοτερη βρωμια τρωει απο το πατωμα, τοσο μεγαλυτερο καλο του κανεις για την μελλοντικη του υγεια. Αν τρωει και χωμα απο τις γλαστρες ή αμμο απο την λεκανη του γατιου, ακομα καλυτερα. Θα υποφερει απο λιγοτερες αλλεργιες και προβληματα στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:23 Η prinCess.: #245 14-12-15 22:23 Μήπως να βγάζουν και όλα τους τα ρούχα; λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:37 Ο DarthFederer: #246 15-12-15 12:37 Υπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 13:11 Η kleop έγραψε: #247 16-12-15 13:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Υπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν Click για ανάπτυξη... Nαι υπαρχει και απο τους πρωτους εγω.Ειναι συνηθεια απλα εκει εχω μαθει να διαβαζω εκει να ξεκουραζομαι κατω στο χαλι,χρησιμοποιοντας ως 'γραφειο' τον καναπε ή το κρεβατι μου.(περιεργη συνηθεια το ξερω)Φυσικα και το καθαριζει συχνα η μαμα και σπανια μενει βρωμικο. Ον τοπικ ουτε εμεις λεμε στους επισκεπτες να βγαζουν τα παπουτσια.Το θεωρω λιγο προσβλητικο ολο αυτο,εκτος και αν ο αλλος εχει τοση λασπη στα παπουτσια σε σημειο που να λερωσει το σπιτι.Δεν εχει τυχει ποτε να πω σε καποιον να βγαλει τα παπουτσια του εκτος αν θελει εκεινος για να αισθανεται ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:15 Ο vassilis498: #248 16-12-15 19:15 Ε για αυτό υπάρχει το χαλάκι της μπροστινής πόρτας για να φεύγουν οι λάσπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #249 16-12-15 22:01 Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:23 Ο vassilis498: #250 16-12-15 22:23 σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 21:45 Ο Dias έγραψε: #251 17-12-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα!!! Σιγά τη μεταχείριση. Πλαστικές παντόφλες ήταν, μάλλον αγορασμένες από τη λαϊκή (σαν αυτές του Παϊσιου που τις έβαλαν για ...προσκύνημα). Όσο για το όνομά μου, ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2015 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:29 Η Nelliel έγραψε: #252 17-12-15 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:30 Ο fockos έγραψε: #253 18-12-15 23:30 τα περισσότερα μικρόβια είναι φίλοι του ανθρώπου fockos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:16 Η mindcircus: #254 19-12-15 10:16 Εγω παντως δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζουν και θα ντρεπομουν να το ζητησω εννοειται. Αν θελουν απο μονοι τους κανενα προβλημα! Πολυ καθαρα ειναι στο σπιτι μου αλλωστε σφουγγαριζω καθε τρεις και λιγο! Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω! Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε... Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Click για ανάπτυξη... Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους. μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε. όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι.. Click για ανάπτυξη... Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης. Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Φεβρουαρίου 2016 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:03 Η Nelliel έγραψε: #255 19-12-15 11:03 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως χωρίς παπούτσια = περισσότερη άνεση! Τώρα αν ο άλλος έχει σκισμένη κάλτσα ή μυρίζει το πόδι εκεί έχουμε πρόβλημα. Από την άλλη σκέφτομαι πως δεν θα είχα πρόβλημα να έχω επισκέπτες με παπούτσια αν ζούσα μόνος σε κανα μικρό διαμέρισμα όπως κάνουν οι φοιτητές συνήθως, απλώς στο σπίτι έχω 2 μικρότερα αδέρφια με αρκετά χρόνια διαφορά μεταξύ τους οπότε πάντα είχαμε κάποιο μικρό να μπουσουλάει από εδώ και από εκεί και προτιμούσαμε οι επισκέπτες να βγάζουν τα παπούτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:59 Ο vassilis498: #243 02-12-15 17:59 οκ αν έχεις μωρό έχει λογική. Βέβαια κι αυτό δε θα το χεις να μπουσουλάει σε όλο το σπίτι θα χεις μια μοκέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:50 Η Nelliel έγραψε: #244 02-12-15 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ερώτηση: όσοι φοράτε παπούτσια στο σπίτι σας, δεν κουράζεται το πόδι σας όλη μέρα με το παπούτσι; Το φοράτε δηλαδή πολύ παραπάνω ώρες από τους άλλους, δεν ιδρώνει το πόδι, κάθε πόσο πλένετε τα παπούτσια αυτά; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πως υπαρχει κοσμος που φοραει τα παπουτσια του οση ωρα ειναι ξυπνιος! Ειναι παραλογο! Εγω στο σπιτι μου ουτε παντοφλες δεν χρησιμοποιω, προτιμω να κυκλοφορω με καλτσες ή ξιπολυτη! Απλα οταν ερχομαι απο εξω στο σπιτι για λιγη ωρα δεν θα τα βγαλω. Στους επισκεπτες μου το αφηνω στην κριση τους. Ας κανουν οτι τους βολευει, δεν μου αρεσει να τους περιοριζει για τοσο trivial things. Προσωπικα οσες ωρες και αν φορεσω τα παπουτσια μου ή παντοφλες, δεν εχω προβλημα με ιδρωμα και οσμες ακομα και αν εχει 40 βαθμους εξω και ειμαι στο ποδι για ωρες. Απορω πως καταφερνετε να σας μυριζουν τα ποδια και τα παπουτσια. Μυκητες ισως; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: οκ αν έχεις μωρό έχει λογική. Βέβαια κι αυτό δε θα το χεις να μπουσουλάει σε όλο το σπίτι θα χεις μια μοκέτα. Click για ανάπτυξη... Και ομως... ειναι παρολογο να εχεις αποστειρωμενο και καθαρο το σπιτι σου αν εχεις μωρο. Ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στην αναπτυξη του ανοσοποιητικου του συστηματος. Το διαλυεις το παιδι. Οσο περισσοτερη βρωμια τρωει απο το πατωμα, τοσο μεγαλυτερο καλο του κανεις για την μελλοντικη του υγεια. Αν τρωει και χωμα απο τις γλαστρες ή αμμο απο την λεκανη του γατιου, ακομα καλυτερα. Θα υποφερει απο λιγοτερες αλλεργιες και προβληματα στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:23 Η prinCess.: #245 14-12-15 22:23 Μήπως να βγάζουν και όλα τους τα ρούχα; λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:37 Ο DarthFederer: #246 15-12-15 12:37 Υπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 13:11 Η kleop έγραψε: #247 16-12-15 13:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Υπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν Click για ανάπτυξη... Nαι υπαρχει και απο τους πρωτους εγω.Ειναι συνηθεια απλα εκει εχω μαθει να διαβαζω εκει να ξεκουραζομαι κατω στο χαλι,χρησιμοποιοντας ως 'γραφειο' τον καναπε ή το κρεβατι μου.(περιεργη συνηθεια το ξερω)Φυσικα και το καθαριζει συχνα η μαμα και σπανια μενει βρωμικο. Ον τοπικ ουτε εμεις λεμε στους επισκεπτες να βγαζουν τα παπουτσια.Το θεωρω λιγο προσβλητικο ολο αυτο,εκτος και αν ο αλλος εχει τοση λασπη στα παπουτσια σε σημειο που να λερωσει το σπιτι.Δεν εχει τυχει ποτε να πω σε καποιον να βγαλει τα παπουτσια του εκτος αν θελει εκεινος για να αισθανεται ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:15 Ο vassilis498: #248 16-12-15 19:15 Ε για αυτό υπάρχει το χαλάκι της μπροστινής πόρτας για να φεύγουν οι λάσπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #249 16-12-15 22:01 Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:23 Ο vassilis498: #250 16-12-15 22:23 σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 21:45 Ο Dias έγραψε: #251 17-12-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα!!! Σιγά τη μεταχείριση. Πλαστικές παντόφλες ήταν, μάλλον αγορασμένες από τη λαϊκή (σαν αυτές του Παϊσιου που τις έβαλαν για ...προσκύνημα). Όσο για το όνομά μου, ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2015 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:29 Η Nelliel έγραψε: #252 17-12-15 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:30 Ο fockos έγραψε: #253 18-12-15 23:30 τα περισσότερα μικρόβια είναι φίλοι του ανθρώπου fockos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:16 Η mindcircus: #254 19-12-15 10:16 Εγω παντως δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζουν και θα ντρεπομουν να το ζητησω εννοειται. Αν θελουν απο μονοι τους κανενα προβλημα! Πολυ καθαρα ειναι στο σπιτι μου αλλωστε σφουγγαριζω καθε τρεις και λιγο! Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω! Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε... Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Click για ανάπτυξη... Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους. μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε. όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι.. Click για ανάπτυξη... Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης. Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Φεβρουαρίου 2016 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:03 Η Nelliel έγραψε: #255 19-12-15 11:03 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ αν έχεις μωρό έχει λογική. Βέβαια κι αυτό δε θα το χεις να μπουσουλάει σε όλο το σπίτι θα χεις μια μοκέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:50 Η Nelliel έγραψε: #244 02-12-15 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ερώτηση: όσοι φοράτε παπούτσια στο σπίτι σας, δεν κουράζεται το πόδι σας όλη μέρα με το παπούτσι; Το φοράτε δηλαδή πολύ παραπάνω ώρες από τους άλλους, δεν ιδρώνει το πόδι, κάθε πόσο πλένετε τα παπούτσια αυτά; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πως υπαρχει κοσμος που φοραει τα παπουτσια του οση ωρα ειναι ξυπνιος! Ειναι παραλογο! Εγω στο σπιτι μου ουτε παντοφλες δεν χρησιμοποιω, προτιμω να κυκλοφορω με καλτσες ή ξιπολυτη! Απλα οταν ερχομαι απο εξω στο σπιτι για λιγη ωρα δεν θα τα βγαλω. Στους επισκεπτες μου το αφηνω στην κριση τους. Ας κανουν οτι τους βολευει, δεν μου αρεσει να τους περιοριζει για τοσο trivial things. Προσωπικα οσες ωρες και αν φορεσω τα παπουτσια μου ή παντοφλες, δεν εχω προβλημα με ιδρωμα και οσμες ακομα και αν εχει 40 βαθμους εξω και ειμαι στο ποδι για ωρες. Απορω πως καταφερνετε να σας μυριζουν τα ποδια και τα παπουτσια. Μυκητες ισως; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: οκ αν έχεις μωρό έχει λογική. Βέβαια κι αυτό δε θα το χεις να μπουσουλάει σε όλο το σπίτι θα χεις μια μοκέτα. Click για ανάπτυξη... Και ομως... ειναι παρολογο να εχεις αποστειρωμενο και καθαρο το σπιτι σου αν εχεις μωρο. Ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στην αναπτυξη του ανοσοποιητικου του συστηματος. Το διαλυεις το παιδι. Οσο περισσοτερη βρωμια τρωει απο το πατωμα, τοσο μεγαλυτερο καλο του κανεις για την μελλοντικη του υγεια. Αν τρωει και χωμα απο τις γλαστρες ή αμμο απο την λεκανη του γατιου, ακομα καλυτερα. Θα υποφερει απο λιγοτερες αλλεργιες και προβληματα στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:23 Η prinCess.: #245 14-12-15 22:23 Μήπως να βγάζουν και όλα τους τα ρούχα; λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:37 Ο DarthFederer: #246 15-12-15 12:37 Υπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 13:11 Η kleop έγραψε: #247 16-12-15 13:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Υπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν Click για ανάπτυξη... Nαι υπαρχει και απο τους πρωτους εγω.Ειναι συνηθεια απλα εκει εχω μαθει να διαβαζω εκει να ξεκουραζομαι κατω στο χαλι,χρησιμοποιοντας ως 'γραφειο' τον καναπε ή το κρεβατι μου.(περιεργη συνηθεια το ξερω)Φυσικα και το καθαριζει συχνα η μαμα και σπανια μενει βρωμικο. Ον τοπικ ουτε εμεις λεμε στους επισκεπτες να βγαζουν τα παπουτσια.Το θεωρω λιγο προσβλητικο ολο αυτο,εκτος και αν ο αλλος εχει τοση λασπη στα παπουτσια σε σημειο που να λερωσει το σπιτι.Δεν εχει τυχει ποτε να πω σε καποιον να βγαλει τα παπουτσια του εκτος αν θελει εκεινος για να αισθανεται ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:15 Ο vassilis498: #248 16-12-15 19:15 Ε για αυτό υπάρχει το χαλάκι της μπροστινής πόρτας για να φεύγουν οι λάσπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #249 16-12-15 22:01 Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:23 Ο vassilis498: #250 16-12-15 22:23 σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 21:45 Ο Dias έγραψε: #251 17-12-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα!!! Σιγά τη μεταχείριση. Πλαστικές παντόφλες ήταν, μάλλον αγορασμένες από τη λαϊκή (σαν αυτές του Παϊσιου που τις έβαλαν για ...προσκύνημα). Όσο για το όνομά μου, ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2015 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:29 Η Nelliel έγραψε: #252 17-12-15 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:30 Ο fockos έγραψε: #253 18-12-15 23:30 τα περισσότερα μικρόβια είναι φίλοι του ανθρώπου fockos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:16 Η mindcircus: #254 19-12-15 10:16 Εγω παντως δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζουν και θα ντρεπομουν να το ζητησω εννοειται. Αν θελουν απο μονοι τους κανενα προβλημα! Πολυ καθαρα ειναι στο σπιτι μου αλλωστε σφουγγαριζω καθε τρεις και λιγο! Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω! Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε... Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Click για ανάπτυξη... Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους. μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε. όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι.. Click για ανάπτυξη... Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης. Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Φεβρουαρίου 2016 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:03 Η Nelliel έγραψε: #255 19-12-15 11:03 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Ερώτηση: όσοι φοράτε παπούτσια στο σπίτι σας, δεν κουράζεται το πόδι σας όλη μέρα με το παπούτσι; Το φοράτε δηλαδή πολύ παραπάνω ώρες από τους άλλους, δεν ιδρώνει το πόδι, κάθε πόσο πλένετε τα παπούτσια αυτά; Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω πως υπαρχει κοσμος που φοραει τα παπουτσια του οση ωρα ειναι ξυπνιος! Ειναι παραλογο! Εγω στο σπιτι μου ουτε παντοφλες δεν χρησιμοποιω, προτιμω να κυκλοφορω με καλτσες ή ξιπολυτη! Απλα οταν ερχομαι απο εξω στο σπιτι για λιγη ωρα δεν θα τα βγαλω. Στους επισκεπτες μου το αφηνω στην κριση τους. Ας κανουν οτι τους βολευει, δεν μου αρεσει να τους περιοριζει για τοσο trivial things. Προσωπικα οσες ωρες και αν φορεσω τα παπουτσια μου ή παντοφλες, δεν εχω προβλημα με ιδρωμα και οσμες ακομα και αν εχει 40 βαθμους εξω και ειμαι στο ποδι για ωρες. Απορω πως καταφερνετε να σας μυριζουν τα ποδια και τα παπουτσια. Μυκητες ισως; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: οκ αν έχεις μωρό έχει λογική. Βέβαια κι αυτό δε θα το χεις να μπουσουλάει σε όλο το σπίτι θα χεις μια μοκέτα. Click για ανάπτυξη... Και ομως... ειναι παρολογο να εχεις αποστειρωμενο και καθαρο το σπιτι σου αν εχεις μωρο. Ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στην αναπτυξη του ανοσοποιητικου του συστηματος. Το διαλυεις το παιδι. Οσο περισσοτερη βρωμια τρωει απο το πατωμα, τοσο μεγαλυτερο καλο του κανεις για την μελλοντικη του υγεια. Αν τρωει και χωμα απο τις γλαστρες ή αμμο απο την λεκανη του γατιου, ακομα καλυτερα. Θα υποφερει απο λιγοτερες αλλεργιες και προβληματα στο μελλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:23 Η prinCess.: #245 14-12-15 22:23 Μήπως να βγάζουν και όλα τους τα ρούχα; λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:37 Ο DarthFederer: #246 15-12-15 12:37 Υπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 13:11 Η kleop έγραψε: #247 16-12-15 13:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Υπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν Click για ανάπτυξη... Nαι υπαρχει και απο τους πρωτους εγω.Ειναι συνηθεια απλα εκει εχω μαθει να διαβαζω εκει να ξεκουραζομαι κατω στο χαλι,χρησιμοποιοντας ως 'γραφειο' τον καναπε ή το κρεβατι μου.(περιεργη συνηθεια το ξερω)Φυσικα και το καθαριζει συχνα η μαμα και σπανια μενει βρωμικο. Ον τοπικ ουτε εμεις λεμε στους επισκεπτες να βγαζουν τα παπουτσια.Το θεωρω λιγο προσβλητικο ολο αυτο,εκτος και αν ο αλλος εχει τοση λασπη στα παπουτσια σε σημειο που να λερωσει το σπιτι.Δεν εχει τυχει ποτε να πω σε καποιον να βγαλει τα παπουτσια του εκτος αν θελει εκεινος για να αισθανεται ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:15 Ο vassilis498: #248 16-12-15 19:15 Ε για αυτό υπάρχει το χαλάκι της μπροστινής πόρτας για να φεύγουν οι λάσπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #249 16-12-15 22:01 Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:23 Ο vassilis498: #250 16-12-15 22:23 σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 21:45 Ο Dias έγραψε: #251 17-12-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα!!! Σιγά τη μεταχείριση. Πλαστικές παντόφλες ήταν, μάλλον αγορασμένες από τη λαϊκή (σαν αυτές του Παϊσιου που τις έβαλαν για ...προσκύνημα). Όσο για το όνομά μου, ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2015 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:29 Η Nelliel έγραψε: #252 17-12-15 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:30 Ο fockos έγραψε: #253 18-12-15 23:30 τα περισσότερα μικρόβια είναι φίλοι του ανθρώπου fockos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:16 Η mindcircus: #254 19-12-15 10:16 Εγω παντως δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζουν και θα ντρεπομουν να το ζητησω εννοειται. Αν θελουν απο μονοι τους κανενα προβλημα! Πολυ καθαρα ειναι στο σπιτι μου αλλωστε σφουγγαριζω καθε τρεις και λιγο! Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω! Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε... Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Click για ανάπτυξη... Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους. μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε. όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι.. Click για ανάπτυξη... Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης. Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Φεβρουαρίου 2016 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:03 Η Nelliel έγραψε: #255 19-12-15 11:03 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως να βγάζουν και όλα τους τα ρούχα; λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:37 Ο DarthFederer: #246 15-12-15 12:37 Υπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 13:11 Η kleop έγραψε: #247 16-12-15 13:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Υπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν Click για ανάπτυξη... Nαι υπαρχει και απο τους πρωτους εγω.Ειναι συνηθεια απλα εκει εχω μαθει να διαβαζω εκει να ξεκουραζομαι κατω στο χαλι,χρησιμοποιοντας ως 'γραφειο' τον καναπε ή το κρεβατι μου.(περιεργη συνηθεια το ξερω)Φυσικα και το καθαριζει συχνα η μαμα και σπανια μενει βρωμικο. Ον τοπικ ουτε εμεις λεμε στους επισκεπτες να βγαζουν τα παπουτσια.Το θεωρω λιγο προσβλητικο ολο αυτο,εκτος και αν ο αλλος εχει τοση λασπη στα παπουτσια σε σημειο που να λερωσει το σπιτι.Δεν εχει τυχει ποτε να πω σε καποιον να βγαλει τα παπουτσια του εκτος αν θελει εκεινος για να αισθανεται ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:15 Ο vassilis498: #248 16-12-15 19:15 Ε για αυτό υπάρχει το χαλάκι της μπροστινής πόρτας για να φεύγουν οι λάσπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #249 16-12-15 22:01 Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:23 Ο vassilis498: #250 16-12-15 22:23 σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 21:45 Ο Dias έγραψε: #251 17-12-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα!!! Σιγά τη μεταχείριση. Πλαστικές παντόφλες ήταν, μάλλον αγορασμένες από τη λαϊκή (σαν αυτές του Παϊσιου που τις έβαλαν για ...προσκύνημα). Όσο για το όνομά μου, ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2015 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:29 Η Nelliel έγραψε: #252 17-12-15 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:30 Ο fockos έγραψε: #253 18-12-15 23:30 τα περισσότερα μικρόβια είναι φίλοι του ανθρώπου fockos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:16 Η mindcircus: #254 19-12-15 10:16 Εγω παντως δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζουν και θα ντρεπομουν να το ζητησω εννοειται. Αν θελουν απο μονοι τους κανενα προβλημα! Πολυ καθαρα ειναι στο σπιτι μου αλλωστε σφουγγαριζω καθε τρεις και λιγο! Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω! Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε... Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Click για ανάπτυξη... Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους. μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε. όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι.. Click για ανάπτυξη... Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης. Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Φεβρουαρίου 2016 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:03 Η Nelliel έγραψε: #255 19-12-15 11:03 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 13:11 Η kleop έγραψε: #247 16-12-15 13:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Υπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν Click για ανάπτυξη... Nαι υπαρχει και απο τους πρωτους εγω.Ειναι συνηθεια απλα εκει εχω μαθει να διαβαζω εκει να ξεκουραζομαι κατω στο χαλι,χρησιμοποιοντας ως 'γραφειο' τον καναπε ή το κρεβατι μου.(περιεργη συνηθεια το ξερω)Φυσικα και το καθαριζει συχνα η μαμα και σπανια μενει βρωμικο. Ον τοπικ ουτε εμεις λεμε στους επισκεπτες να βγαζουν τα παπουτσια.Το θεωρω λιγο προσβλητικο ολο αυτο,εκτος και αν ο αλλος εχει τοση λασπη στα παπουτσια σε σημειο που να λερωσει το σπιτι.Δεν εχει τυχει ποτε να πω σε καποιον να βγαλει τα παπουτσια του εκτος αν θελει εκεινος για να αισθανεται ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:15 Ο vassilis498: #248 16-12-15 19:15 Ε για αυτό υπάρχει το χαλάκι της μπροστινής πόρτας για να φεύγουν οι λάσπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #249 16-12-15 22:01 Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:23 Ο vassilis498: #250 16-12-15 22:23 σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 21:45 Ο Dias έγραψε: #251 17-12-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα!!! Σιγά τη μεταχείριση. Πλαστικές παντόφλες ήταν, μάλλον αγορασμένες από τη λαϊκή (σαν αυτές του Παϊσιου που τις έβαλαν για ...προσκύνημα). Όσο για το όνομά μου, ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2015 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:29 Η Nelliel έγραψε: #252 17-12-15 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:30 Ο fockos έγραψε: #253 18-12-15 23:30 τα περισσότερα μικρόβια είναι φίλοι του ανθρώπου fockos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:16 Η mindcircus: #254 19-12-15 10:16 Εγω παντως δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζουν και θα ντρεπομουν να το ζητησω εννοειται. Αν θελουν απο μονοι τους κανενα προβλημα! Πολυ καθαρα ειναι στο σπιτι μου αλλωστε σφουγγαριζω καθε τρεις και λιγο! Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω! Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε... Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Click για ανάπτυξη... Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους. μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε. όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι.. Click για ανάπτυξη... Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης. Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Φεβρουαρίου 2016 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:03 Η Nelliel έγραψε: #255 19-12-15 11:03 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Υπαρχει κοσμος που καθεται στο χαλι οταν ειναι σπιτι του; Καναπεδες δεν εχουν εφευρεθει; Εννοειται πως δεν βγαζουμε τα παπουτσια στο δικο μου σπιτι και μαλιστα αισθανομαι πολυ αβολα αν τυχει να μου το ζητησουν. Στο κατω κατω αν αγχωνεσαι τοσο πολυ για την καθαριοτητα του σπιτιου, δεν καλεις κανεναν Click για ανάπτυξη... Nαι υπαρχει και απο τους πρωτους εγω.Ειναι συνηθεια απλα εκει εχω μαθει να διαβαζω εκει να ξεκουραζομαι κατω στο χαλι,χρησιμοποιοντας ως 'γραφειο' τον καναπε ή το κρεβατι μου.(περιεργη συνηθεια το ξερω)Φυσικα και το καθαριζει συχνα η μαμα και σπανια μενει βρωμικο. Ον τοπικ ουτε εμεις λεμε στους επισκεπτες να βγαζουν τα παπουτσια.Το θεωρω λιγο προσβλητικο ολο αυτο,εκτος και αν ο αλλος εχει τοση λασπη στα παπουτσια σε σημειο που να λερωσει το σπιτι.Δεν εχει τυχει ποτε να πω σε καποιον να βγαλει τα παπουτσια του εκτος αν θελει εκεινος για να αισθανεται ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:15 Ο vassilis498: #248 16-12-15 19:15 Ε για αυτό υπάρχει το χαλάκι της μπροστινής πόρτας για να φεύγουν οι λάσπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #249 16-12-15 22:01 Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:23 Ο vassilis498: #250 16-12-15 22:23 σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 21:45 Ο Dias έγραψε: #251 17-12-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα!!! Σιγά τη μεταχείριση. Πλαστικές παντόφλες ήταν, μάλλον αγορασμένες από τη λαϊκή (σαν αυτές του Παϊσιου που τις έβαλαν για ...προσκύνημα). Όσο για το όνομά μου, ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2015 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:29 Η Nelliel έγραψε: #252 17-12-15 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:30 Ο fockos έγραψε: #253 18-12-15 23:30 τα περισσότερα μικρόβια είναι φίλοι του ανθρώπου fockos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:16 Η mindcircus: #254 19-12-15 10:16 Εγω παντως δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζουν και θα ντρεπομουν να το ζητησω εννοειται. Αν θελουν απο μονοι τους κανενα προβλημα! Πολυ καθαρα ειναι στο σπιτι μου αλλωστε σφουγγαριζω καθε τρεις και λιγο! Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω! Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε... Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Click για ανάπτυξη... Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους. μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε. όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι.. Click για ανάπτυξη... Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης. Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Φεβρουαρίου 2016 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:03 Η Nelliel έγραψε: #255 19-12-15 11:03 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε για αυτό υπάρχει το χαλάκι της μπροστινής πόρτας για να φεύγουν οι λάσπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #249 16-12-15 22:01 Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:23 Ο vassilis498: #250 16-12-15 22:23 σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 21:45 Ο Dias έγραψε: #251 17-12-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα!!! Σιγά τη μεταχείριση. Πλαστικές παντόφλες ήταν, μάλλον αγορασμένες από τη λαϊκή (σαν αυτές του Παϊσιου που τις έβαλαν για ...προσκύνημα). Όσο για το όνομά μου, ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2015 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:29 Η Nelliel έγραψε: #252 17-12-15 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:30 Ο fockos έγραψε: #253 18-12-15 23:30 τα περισσότερα μικρόβια είναι φίλοι του ανθρώπου fockos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:16 Η mindcircus: #254 19-12-15 10:16 Εγω παντως δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζουν και θα ντρεπομουν να το ζητησω εννοειται. Αν θελουν απο μονοι τους κανενα προβλημα! Πολυ καθαρα ειναι στο σπιτι μου αλλωστε σφουγγαριζω καθε τρεις και λιγο! Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω! Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε... Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Click για ανάπτυξη... Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους. μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε. όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι.. Click για ανάπτυξη... Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης. Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Φεβρουαρίου 2016 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:03 Η Nelliel έγραψε: #255 19-12-15 11:03 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:23 Ο vassilis498: #250 16-12-15 22:23 σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 21:45 Ο Dias έγραψε: #251 17-12-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα!!! Σιγά τη μεταχείριση. Πλαστικές παντόφλες ήταν, μάλλον αγορασμένες από τη λαϊκή (σαν αυτές του Παϊσιου που τις έβαλαν για ...προσκύνημα). Όσο για το όνομά μου, ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2015 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:29 Η Nelliel έγραψε: #252 17-12-15 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:30 Ο fockos έγραψε: #253 18-12-15 23:30 τα περισσότερα μικρόβια είναι φίλοι του ανθρώπου fockos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:16 Η mindcircus: #254 19-12-15 10:16 Εγω παντως δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζουν και θα ντρεπομουν να το ζητησω εννοειται. Αν θελουν απο μονοι τους κανενα προβλημα! Πολυ καθαρα ειναι στο σπιτι μου αλλωστε σφουγγαριζω καθε τρεις και λιγο! Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω! Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε... Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Click για ανάπτυξη... Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους. μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε. όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι.. Click για ανάπτυξη... Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης. Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Φεβρουαρίου 2016 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:03 Η Nelliel έγραψε: #255 19-12-15 11:03 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 21:45 Ο Dias έγραψε: #251 17-12-15 21:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα!!! Σιγά τη μεταχείριση. Πλαστικές παντόφλες ήταν, μάλλον αγορασμένες από τη λαϊκή (σαν αυτές του Παϊσιου που τις έβαλαν για ...προσκύνημα). Όσο για το όνομά μου, ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2015 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:29 Η Nelliel έγραψε: #252 17-12-15 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:30 Ο fockos έγραψε: #253 18-12-15 23:30 τα περισσότερα μικρόβια είναι φίλοι του ανθρώπου fockos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:16 Η mindcircus: #254 19-12-15 10:16 Εγω παντως δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζουν και θα ντρεπομουν να το ζητησω εννοειται. Αν θελουν απο μονοι τους κανενα προβλημα! Πολυ καθαρα ειναι στο σπιτι μου αλλωστε σφουγγαριζω καθε τρεις και λιγο! Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω! Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε... Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Click για ανάπτυξη... Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους. μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε. όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι.. Click για ανάπτυξη... Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης. Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Φεβρουαρίου 2016 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:03 Η Nelliel έγραψε: #255 19-12-15 11:03 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σου πήραν και dedicated παντόφλες; ρε μπράβο μεταχείριση ο Δίας Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα!!! Σιγά τη μεταχείριση. Πλαστικές παντόφλες ήταν, μάλλον αγορασμένες από τη λαϊκή (σαν αυτές του Παϊσιου που τις έβαλαν για ...προσκύνημα). Όσο για το όνομά μου, ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:29 Η Nelliel έγραψε: #252 17-12-15 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:30 Ο fockos έγραψε: #253 18-12-15 23:30 τα περισσότερα μικρόβια είναι φίλοι του ανθρώπου fockos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:16 Η mindcircus: #254 19-12-15 10:16 Εγω παντως δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζουν και θα ντρεπομουν να το ζητησω εννοειται. Αν θελουν απο μονοι τους κανενα προβλημα! Πολυ καθαρα ειναι στο σπιτι μου αλλωστε σφουγγαριζω καθε τρεις και λιγο! Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω! Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε... Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Click για ανάπτυξη... Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους. μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε. όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι.. Click για ανάπτυξη... Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης. Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Φεβρουαρίου 2016 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:03 Η Nelliel έγραψε: #255 19-12-15 11:03 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο σπίτι κάποιου παιδικού μου φίλου που ήταν μεζονέτα, στον κάτω όροφο δεν είχαν πρόβλημα, όμως στον επάνω, όπου ήταν οι κρεβατοκάμαρες, είχαν παντού κολλημένη μοκέτα από αυτές που χώνεται μέσα όλο το πόδι. Έτσι εκεί τα παπούτσια απαγορεύονταν. Για να πάω στο δωμάτιο του φίλου μου, έπρεπε μόλις ανέβαινα τη σκάλα, να βγάλω τα παπούτσια μου και να πάρω από ένα καλάθι παντόφλες που είχαν γραμμένο το όνομά μου. Click για ανάπτυξη... Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:30 Ο fockos έγραψε: #253 18-12-15 23:30 τα περισσότερα μικρόβια είναι φίλοι του ανθρώπου fockos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:16 Η mindcircus: #254 19-12-15 10:16 Εγω παντως δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζουν και θα ντρεπομουν να το ζητησω εννοειται. Αν θελουν απο μονοι τους κανενα προβλημα! Πολυ καθαρα ειναι στο σπιτι μου αλλωστε σφουγγαριζω καθε τρεις και λιγο! Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω! Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε... Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Click για ανάπτυξη... Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους. μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε. όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι.. Click για ανάπτυξη... Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης. Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Φεβρουαρίου 2016 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:03 Η Nelliel έγραψε: #255 19-12-15 11:03 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα περισσότερα μικρόβια είναι φίλοι του ανθρώπου fockos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:16 Η mindcircus: #254 19-12-15 10:16 Εγω παντως δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζουν και θα ντρεπομουν να το ζητησω εννοειται. Αν θελουν απο μονοι τους κανενα προβλημα! Πολυ καθαρα ειναι στο σπιτι μου αλλωστε σφουγγαριζω καθε τρεις και λιγο! Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω! Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε... Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Click για ανάπτυξη... Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους. μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε. όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι.. Click για ανάπτυξη... Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης. Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Φεβρουαρίου 2016 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:03 Η Nelliel έγραψε: #255 19-12-15 11:03 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω παντως δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζουν και θα ντρεπομουν να το ζητησω εννοειται. Αν θελουν απο μονοι τους κανενα προβλημα! Πολυ καθαρα ειναι στο σπιτι μου αλλωστε σφουγγαριζω καθε τρεις και λιγο! Παντως εγω σε σπιτια που πηγαινω σπανια θελω να βγαλω τα παπουτσια μου, πχ σε καμμια γιορτη ειμαι ντυμενη βαμμενη με τις ωραιες μου γοβες, οχι δε θελω να τις βγαλω. Και με αυτο το σκεπτικο δεν εχω την ιδια απαιτηση για το σπιτι μου! Στη φιλεναδα μου ομως που θα κατσουμε να πιουμε τον καφε μας στομ καναπε, οκ μπορει ναμου ρθει να τα βγαλω! Παντως δεν εχει τυχει να μου το ζητησουν ποτε... Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δικαιολογιες ειναι η μοκετα. Εζησα πανω απο 10 χρονια σε σπιτι με τετοια μοκετα και απλα οποτε λερωνοταν καλουσαμε συνεργειο. Η μοκετα στο σπιτι του φιλου σου παιζει να ειναι πιο βρωμικη απο το παρκε μου (που κυκλοφορω με τα παπουτσια στο σπιτι και που εχω και κατοικιδια ζωα). Φανταζομαι για να επιβαλλουν παντοφλες, δεν θα την εχουν πλυνει απο την ημερα που τοποθετηθηκε Click για ανάπτυξη... Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: εμείς ποτέ δεν λέμε να βγάλουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους. μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε. όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι.. Click για ανάπτυξη... Καταρχας, σιχανεσαι να φορεσεις αγνωστου παντοφλες. Εκτος αν ειναι μιας χρησης. Οχι, οι παντοφλες ειναι ακομα χειροτερο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:03 Η Nelliel έγραψε: #255 19-12-15 11:03 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Ασχετο, αλλα με στεγνο καθαρισμα με την ηλεκτρικη δεν καθαριζεται; Ενας ατμοκαθαριστης ειναι οτι πρεπει νομιζω για τις μοκετες.. Click για ανάπτυξη... Με την ηλεκτρικη μαζευεις μια χαρα τα σκουπιδακια. Απλα αν ριξεις υγρα μπορει να αφησουν λεκε. Αλλα τις περισσοτερες φορες καθαριζουν και αυτα με λιγο απορρυπαντικο για μοκετα ή για πλυντηριο ρουχων. Απλα εχει λιγη δουλεια γιατι πρεπει πρωτα να ρουφηξεις με πετσετα ή χαρτι κουζινας τα περισσοτερα υγρα, να καθαρισεις με αρκετο νερο και σαπουνι και να επαναλαβεις την διαδικασια με πετσετα. Αλλα ακομα και με συχνο σκουπισμα με ηλεκτρικη, σταδιακα αρχιζει και μαυριζει η μοκετα, οποτε χρειαζεται επαγγελματικο καθαρισμα (συνηθως 1 φορα τον χρονο). Ο ατμοκαθαριστης δεν ειναι καλος. Μια καλη λυση ειναι οι σκουπες που πλενουν με νερο και απορρυπαντικο και εχουν βουρτσακια για να την τριβουν. Καθαριζουν καλα, αλλα το επαγγελματικο καθαρισμα χρειαζεται παλι, απλα οχι τοσο συχνα. Μια αλλη οικονομικη λυση ειναι η ενοικιαση επαγγελματικης σκουπας. Εμενα μου κοστιζε γυρω στα 50 για μια ημερα χρησης. Μια χαρα τιμη για 1-2 φορες τον χρονο πλυσιμο της μοκετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:34 Η mindcircus: #256 31-12-15 22:34 Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκεφτομουν να βαλω σε ενα δωματιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tixodioktis Νεοφερμένο μέλος Ο tixodioktis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 16:54 Ο tixodioktis: #257 31-01-19 16:54 πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πιο αποτελεσματική λύση είναι το σκουπάκι της hoover για τα ακάρεα, δεν φαντάζεστε τι μαζεύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.665 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:01 Ο Scandal έγραψε: #258 31-01-19 17:01 Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya nimbus Angelikaaa camil giannhs2001 charmander rafaela11 Scandal Kate1914 bibliofagos johnsala taketrance giorgos5002 fockos American Economist Sotiris 12 panosT436 touvlo fourkaki louminis many of Filip Natsuko teacher_40 fmarulezkd Memetchi Wonderkid Unboxholics Μήτσος10 Helen06 Paragontas7000 D_G Αλκίμαχος User2350 Meow Ilma hirasawayui Sosstoss Sevasti Libertus Μαυρίκιος tsiobieman KATERINA222022 ggl Insertcoin WhiteDrum edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι να τα βγάζουν. Εγώ πχ στο δωμάτιό μου έχω μοκέτα χειμώνα - καλοκαίρι και επιπλέον στο μελλοντικό μου σπίτι θα έχω επίσης μοκέτα. Δεν λέει να μπαίνει ο άλλος από το δρόμο στο σπίτι σου με τα παπούτσια. Αν μιλάμε για μωσαϊκό ή παρκέ, τότε αλλάζουν τα πράγματα αφού μπορείς να το σφουγγαρίζεις και σκουπίζεις πιο τακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sapphire Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sapphire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2019 στις 17:16 Η Sapphire έγραψε: #259 31-01-19 17:16 Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγω προσωπικα δεν θα το ζητουσα ποτε. Αν το θελουν οι ιδοι και αισθανονται πιο ανετα στον χωρο με το να τα βγαζουν, καλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-lectro Νεοφερμένο μέλος Η e-lectro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:21 Η e-lectro έγραψε: #260 02-02-19 16:21 Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πωπω σιχαινομαι απιστευτα να πατανε με παπουτσια στα χαλια μου...Μενουμε και σε γειτονια με πολλα αδεσποτα που οπως καταλαβαινεται υπαρχουν "βομβες" παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.